ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Σάββατο 29 Ιουνίου 2019

H Ευρώπη «Ψήνεται»: Συναγερμός Και Εφιαλτικά Σενάρια Για 50άρια – Τρεις Νεκροί Στη Γαλλία

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ : Θα έρθει η ώρα που θα βρέξει... και θα ρίξει τόσο πολύ νερό, που οι λεγόμενες "κάτω χώρες" θα γίνουν πραγματικά κάτω χώρες... και όλη η νότια και κεντρική Ευρώπη θα πλημμυρίσει από νερό..... απλά γνώση του κλειστού χώρου, του άπειρου χρόνου και του τόπου της εκδήλωσις που σύμφωνα με τον Α. Πουανκαρέ..πρόκειται για τον τελευταίο επιστήμονα. Μαθηματικά, φυσική, θερμοδυναμική, κβαντική, κοσμολογία κ.λ.π
 Ο καύσωνας, που πλήττει μεγάλο μέρος της Ευρώπης, θα ενταθεί περαιτέρω σήμερα, Τετάρτη, καθώς θερμοκρασίες άνω των 40 βαθμών Κελσίου αναμένονται στη Γαλλία και στην Ισπανία, πριν ενισχυθούν ακόμα περισσότερο αύριο, Πέμπτη, και μεθαύριο, Παρασκευή.

Σύμφωνα μάλιστα με τα διεθνή μέσα τρεις κολυμβητές έχασαν τη ζωή τους στη Γαλλία, σε διαφορετικά περιστατικά που σημειώθηκαν στις νότιες παραλίες της χώρας.
Ένας 70χρονος υπέστη καρδιακή προσβολή ενώ βρισκόταν σε ήρεμα νερά και πιστεύεται ότι υπήρξε θύμα ενός «θερμικού» σοκ μόλις ήρθε σε επαφή με το νερό.
Δύο ακόμη άτομα πέθαναν υπό παρόμοιες συνθήκες. Μια 62χρονη γυναίκα άφησε την τελευταία της πνοή σε παραλία κοντά στο Μονπελιέ κι ένας 75χρονος άνδρας σε μια επίσης κοντινή παραλία.
Ο δημόσιος μετεωρολογικός οργανισμός Meteo France κάνει λόγο για έναν καύσωνα «χωρίς προηγούμενο από το 1947 όσον αφορά στην ένταση και την πρόωρη εμφάνισή του». Εκτιμά πως η θερμοκρασία «θα φθάσει πιθανόν σε διάφορα σημεία τους 40 βαθμούς, ενώ είναι πιθανόν να καταρριφθούν μηνιαία, ακόμα και απόλυτα ρεκόρ θερμοκρασιών».

Στην Ισπανία, η μετεωρολογική υπηρεσία Aemet έθεσε χθες, Τετάρτη σε πορτοκαλί συναγερμό (σημαντικός κίνδυνος) πέντε βόρειες επαρχίες, με 42 βαθμούς Κελσίου να αναμένονται στην κοιλάδα του Έβρου (βορειοανατολική Ισπανία). Ο πορτοκαλί συναγερμός θα επεκταθεί αύριο, Πέμπτη, σε συνολικά δέκα επαρχίες της κεντρικής και της βορειοανατολικής Ισπανίας. Το δημόσιο τηλεοπτικό δίκτυο TVE έχει επονομάσει τον καύσωνα αυτόν «η εβδομάδα της κόλασης».
Η Γερμανία πλήττεται επίσης από τον καύσωνα και το θερμόμετρο μπορεί να φθάσει εκεί τους 39 βαθμούς Κελσίου στις νοτιοδυτικές περιοχές της χώρας, καθώς και στο Βραδεμβούργο, την περιοχή που περιβάλλει το Βερολίνο, όπου μια δασική πυρκαγιά έχει ήδη κάψει από τη Δευτέρα 1.000 στρέμματα.

πηγή 

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

το HAARP
του HAARP
το HAARP
ωωωωω ενας καυσωνας