ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Τετάρτη 19 Ιουνίου 2019

Γ. Αδαλής: Μυστικά και παιγνίδια πετρελαϊκών κολοσσών με φόντο την Ανατολική Μεσόγειο

 Γ. Αδαλής: "Ξεχάστε τα κράτη, ξεχάστε τους πολιτικούς, Τραμπ, Πούτιν, Μέρκελ, και Ερτογάν! Κουμάντο κάνουν οι πετρελαϊκές εταιρείες... έχουμε 70 χρόνια "ειρήνη", γιατί τα βρίσκουν μεταξύ τους οι πετρελαϊκές εταιρείες, δεν τους συμφέρει ένας πόλεμος, γιατί χάνουν χρήματα... Η Rosneft δεν είναι ρωσική... Μαδούρο και Ερτογάν παίζουν εκ μέρους της Rosneft και της British Petroleum"... Άκου και θα καταλάβεις πολλά από τις θέσεις κρατών και πολιτικών για το που ανήκουν, και τι παιχνίδια παίζουν. Για παράδειγμα... η Αγγλία (British Petroleum) όσο αφορά την Κύπρο είναι υπέρ της Τουρκίας (Ερτογάν). Ερτογάν και Μαδούρο είναι μαζί... στην Βενεζουέλα δεν είναι μόνο η Ρωσία, αλλά και η Αγγλία για αυτό δεν μπαίνουν οι Η.Π.Α.... Exxon και Total κ.λ.π. είναι στην ελεύθερη Κύπρο και την Κρήτη... Εάν καταλάβουμε τις συμμαχίες των πετρελαϊκών εταιριών, θα καταλάβουμε πολλά για τον επερχόμενο εδαφικό διαμελισμό μας. 
ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ : Τώρα θα καταλάβετε καλύτερα αυτό που σας λέγαμε.....ότι τα πάντα πάνω στον πλανήτη ανήκουν στην επανιδρυμένη Ατλαντίδα... εκτός από τους ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ.
Όταν  ο Μπομπ Ντάντλεϊ, που είναι στη θέση του εκτελεστικού διευθυντή της BP....εκτός του ότι είναι και στην Rosneft , είναι και ο επίτιμος σύνδεσμος εποπτεύων στο αντίστοιχο Συμβούλιο της.....Κίνας.!! Όλοι υπακούν στους 2 εξ αίματος " Βασιλικούς Οίκους της Σελήνης".!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: