ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Τρίτη 13 Αυγούστου 2019

Μένει(;) στην Αθήνα πρεσβευτής των ΗΠΑ, “ο πετυχημένος Τζέφρι Πάιατ”

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ : Για τον Πάιατ είχαμε γράψει παλαιότερα ότι...τόσο αυτός όπως και οι περισσότεροι υπηρεσιακοί παράγοντες του Στέιτ Ντιπάρτμεντ, υπηρετούν το διεθνιστικό εβραιοχαζαρικό κεφάλαιο της Αμερικής....δηλαδή Ρόθτσάιλντς και Σια, όπως ακριβώς τους υπηρετούν σώμα και ψυχή και ο Τσίπρας-Κούλις Μιζοτάκις και τα άλλα παιδιά.Ο Pyatt ανήκει στους περιούσιους...διεθνιστές χαζάρους. Είναι στο αντίπαλο στρατόπεδο με τον Τράμπα...και το ζήτημα της παραμονής του στην θέση του Πρεσβευτή στην Αθήνα ,σχετίζεται με πολύ ευρύτερες επιδιώξεις, των κέντρων ισχύος που κυριαρχούν στην αμερικανική πολιτική. 
Ο πρέσβης των Ηνωμένων Πολιτειών στην Αθήνα, Τζέφρι Πάιατ, θα παραμείνει στο πόστο του και δεν θα αναχωρήσει τον Οκτώβριο για την Ουάσιγκτον, δήλωσε αμερικανική διπλωματική πηγή. Η πηγή απαντούσε σε ερώτημα (του HELLAS JOURNAL) για το σχετικό δημοσίευμα της εφημερίδας ΕΣΤΙΑ.
Ο κ. Πάιατ θεωρείται ένας εκ των πλέον επιτυχημένων πρεσβευτών στην Ελλάδα και για το λόγο αυτό είχε αποφασιστεί η παράταση της πρεσβευτικής του θητείας στη χώρα μας. Ας δούμε το πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της εφημερίδας (μεγάλο μέρος του):


πηγή

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

https://www.triklopodia.gr/%cf%83%ce%bf%ce%b2%ce%b1%cf%81%ce%ae-%ce%b5%ce%be%ce%ad%ce%bb%ce%b9%ce%be%ce%b7-%ce%b3%ce%b9%ce%b1-%cf%84%ce%b1-%ce%b5%ce%b8%ce%bd%ce%b9%ce%ba%ce%ac-%ce%bf-%ce%bd-%cf%84%cf%81%ce%b1%ce%bc%cf%80/
Σήμερα δημοσιεύτηκε το παραπάνω άρθρο
ΔΠ

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Αγαπητή κυρία ΔΠ είναι μια είδηση που λίγο πολύ την περίμενα να γίνει. Ο Πάιατ όσο και ο τελειωμένος Ματίς, ανήκουν στους διεθνιστές Χαζάρους και είναι στο αντίπαλο στρατόπεδο με αυτό του Τράμπα.Όπως πέταξε σαν την τρίχα από το ζυμάρι τον Ματίς, έτσι ξαπόστειλε και τον Πάιατ. Και οι δύο θεωρούσαν την Ρωσσία ΕΧΘΡΟ.!!
Μόνο που ο Τράμπας τα έχει πολύ καλά με τον Πούτιν.
Εδώ τι λέγαμε για τον Ματίς :
http://zeys-elaynon.blogspot.com/2018/12/blog-post_21.html

Kαι εδώ για τον Πάιατ :
http://zeys-elaynon.blogspot.com/2018/07/blog-post_7.html

Πίσω από τις απελάσεις των Ρώσων διπλωματών στην Αθήνα παλαιότερα βρίσκονταν ο Πάιατ, αυτός τις διέταξε. Υπάρχουν 2 στρατόπεδα εντός Αμερικής αυτήν την στιγμή και γίνεται μια φοβερή μάχη....τα λαμόγια οι ανθέλληνες πολιτικοί αντί να διαλέξουν ΟΥΔΕΤΕΡΟΤΗΤΑ, έχουν ήδη διαλέξει, εδώ και δεκαετίες πλευρά.!

Ανώνυμος είπε...

https://www.triklopodia.gr/%cf%84%ce%b1-%ce%bc%ce%b1%ce%b8%ce%b1%cf%84%ce%b5-%cf%84%ce%b1-%ce%bd%ce%b5%ce%b1-%cf%80%ce%b1%cf%84%cf%81%ce%b9%cf%89%cf%84%ce%b5%cf%83-%cf%80%ce%b1%cf%81%ce%b1%cf%84%ce%b1%cf%83%ce%b7/
Επειδή πιστεύω ότι έχεις δίκιο σε όλα όσα λες και με αποδείξεις σου στέλνω τον σύνδεσμο όχι για να σε αμφισβητήσω μα γιατί πιστεύω ότι κάτι παίζει με το συγκεκριμένο ερπετό και τους αφεντάδες του ως επίσης για την Πατρίδα μας. Κάτι συμβαίνει...
ΔΠ

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Αγαπητή κυρία ΔΠ θα δούμε τι θα γίνει ΚΑΙ με αυτό το λαμόγιο. Η χώρα μας είναι η πιο η σημαντική χώρα πάνω στον πλανήτη, όχι μόνο διότι όποιος κατέχει την Καρδία Γη (Μεσόγειος και Χερσόνησος του Αίμου) κατέχει όλον τον πλανήτη...αλλά γιατί εδώ εδρεύουν δυνάμεις πολύ σημαντικές για την επιβίωση του ανθρώπινου είδους πάνω στον πλανήτη. Όχι τα πετρέλαια και τα ενεργειακά είναι απλά στάχτη στα μάτια του κόσμου.Ο Πάιατ ανήκει στην πλευρά του Ρότσιλντ , Σώρος και Σια. Αυτή η πλευρά κατέχει την υποδουλωμένη πατρίδα μας εδώ και αιώνες. Αυτήν την στιγμή στην Αμερική μέσα γίνεται ένας αφανής πόλεμος.....χτυπιούνται οι δύο Βασιλικοί Σεληνιακοί Οίκοι...καμία από τις 2 παρατάξεις δεν μας θέλει ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ.

Δεν θα πρέπει όμως να ξεχνάμε ότι μετά τον πόλεμο στην Τροία...ΠΩΣ , από ΠΟΙΟΝ και με ΤΙ ΤΡΟΠΟ δολοφονήθηκε ο Αγαμέμνων.!! Το ίδιο θα ξαναπάθουν και στις μέρες μας.