ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Σάββατο 31 Αυγούστου 2019

Τό ...τσουνάμι ἔρχεται...Πανταχόθεν !

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ : Tι έγινε ρε παιδιά ο Κούλις δεν θα το έλυνε το πρόβλημα;; Όλοι εσείς που τον ψηφίσατε, τώρα τι λέτε;; Αλλά ξέχασα είναι απασχολημένο το αγόρι σας, είναι απασχολημένος να προωθήσει τις "επενδύσεις" στο Ελληνικό και να "εξυγιάνει" τη ΔΕΗ.!!χαχαχαχα φέρτε και άλλους...όσους πιο πολλούς τόσο καλύτερα.!!;Αυτή η κατάσταση με τους λαθροεισβολείς είχε περιγραφή ήδη από τα τέλη της δεκαετίας του 1980 και από τον άλλοτε Πρόεδρο της Τουρκικής Δημοκρατίας, Τουργκούτ Οζάλ… όταν είχε δηλώσει ότι «δεν θα χρειαστεί να κάνουμε πόλεμο με τους Έλληνες, απλά θα τους στείλουμε 10.000.000 εκ. Τούρκους και το θέμα έχει τελειώσει», θα έπρεπε να είχε βάλει σε σκέψεις την ελληνική πολιτική και στρατιωτική ηγεσία, ώστε εδώ και 20+  χρόνια και να έχουν φτιάξει επί χάρτου κάποια σχέδια, ως αντίμετρα ενός τέτοιου ενδεχόμενου… προφανώς ως άλλοι δημόσιοι υπάλληλοι δεν έλαβαν σοβαρά τις δηλώσεις του Οζάλ… και τώρα βλέπουμε τα  αποτελέσματα της μακροχρόνιας προδοτικής νωθρότητας τους .Αν η Τουρκία θέλει να καταλάβει και το υπόλοιπο ελεύθερο τμήμα της νήσου Κύπρου, δεν έχει παρά να στείλει 600.000 από τα 3.000.000 εκ. που έχει στα σύνορα με την Συρία… και η νήσος θα έχει καταληφθεί χωρίς να πέσει τουφεκιά! Έγραφα παλαιότερα ως σχολιαστής σε κάποιο ιστολόγιο..."Τα καλά, ακόμα δεν άρχισαν… αλλά θα αρχίσουν! Με ΒΙΑΙΟ τρόπο θα καθαρίσει η χώρα των Ελλήνων." Οι λαθρομετανάστες που αποτελούν τον πολιτικό μοχλό πίεσης και συνάμα την βασική εμπροσθοφυλακή του τούρκικου στρατού, θα γαμήσουν στην τελική τους περισσότερους από εσάς και αυτό είναι κάτι που σας το είχα γράψει ήδη από το 2013 σε κάποια άλλα ιστολόγια, αλλά που τότε δεν το καταλάβατε!… και πέρασε χωρίς να γίνει καν αντιληπτό. Και ενώ θα σας γαμάνε θα περιμένετε εν αγωνίως να εισβάλει ο τούρκικος στρατός, μιας και οποιαδήποτε πολεμική πράξη θα σημάνει διαγραφή του χρέους των δανειστών μας, κάτι που δεν το θέλουν οι ιουδαιοχάζαροι τραπεζίτες και άπαντες οι «σύμμαχοι» μας!
 Υ.Γ. Μετά την έξοδο μας από το € να περιμένετε κάποιο στημένο στρατιωτικό επεισόδιο μεταξύ Ελλάδος – Τουρκίας και αυτό τυπικά μόνο και μόνο για να οδηγηθούμε στο τραπέζι του επίσημου διαμελισμού της νεότερης Ελλάδας… μέχρι τότε 2020 – 2021… σας εύχομαι ολόψυχα καλά γαμήσια με τους λαθραίους!
Υ.Γ  Ο σημερινός σχολιασμός αφιερώνεται αποκλειστικά στα τρολάκια σχολιαστές του φασιστικού ιστολογίου (που ψηφίζουνε Ν.Δούλα και Χ.Α) που με υβρίζανε τόσο εμένα όσο και τους γονείς μου, όταν τους έλεγα αλήθειες.!! Αλλά θα μου πεις ότι για να αντικρίσει κανείς την Αλήθεια ΚΑΤΑΜΑΤΑ χρειάζεται να έχει αρχίδια ψυχής , και αυτοί δεν τα είχαν ποτέ. ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ πάνε και ψηφίζουν ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ και μετά διαμαρτύρονται για ότι συμβαίνει.!!

100.000 τζιχαντιστές προσπαθούν να μπουν Τουρκία από Συρία -  Αγκυρα: «Τους στέλνουμε Ελλάδα»

Τα στοιχεία που έχουν στα χέρια τους οι υπηρεσίες ασφαλείας της Δύσης, καταδεικνύουν πως οι τζιχαντιστές όλων των οργανώσεων και αποχρώσεων στο Ιντλίμπ ανέρχονται σε 100.000!








Η φωτογραφία μας έρχεται από την Κεφαλλονιά. Είναι από χθες αργά το βράδυ.Η Κεφαλλονιά έχει σύνορα με την Τουρκία;

Ντου από παντού!!

Ο εφιάλτης της μαζικής εισβολής λαθραίων, στον "αφροασιατικό σκουπιδότοπο" χωρίς σύνορα, συνεχίζεται κανονικά. Η κατάσταση είναι πλέον δραματική.


Οι βάρκες ήρθαν πομπή από τα παράλια της Τουρκίας με το ταχύπλοο Μο chara της ΜΚΟ Refugee Rescue στην κεφαλή και την ΜΚΟ Lighthouse Relief να τις περιμένει στην Σκάλα Συκαμιάς!!


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΟ HOT SPOT ΜΟΡΙΑΣ ΛΕΣΒΟΥ: ΚΑΝΤΕ ΚΑΤΙ ΓΙΑΤΙ ΧΑΝΟΜΑΣΤΕ!


Καί ὁ Κούλης ; Ἄ, ναί ἔχει τόν Δένδια πού συγκαλεῖ τό ΚΥΣΕΑ !

Ἠσυχάσαμε ...

Έκτακτο ΚΥΣΕΑ συγκαλεί η κυβέρνηση - Καρέ-καρέ η απόβαση 550 αλλοδαπών στην Λέσβο


Εἰδικῶς ἐπεί δή εἶναι ὁ κόντε Δένδιας ...


Ἀπό ποῦ νά σωθῇς ; ! 


Ἡ Πελασγική

18 σχόλια:

kakos04 είπε...

Καλησπέρα, με πιάνει η καρδιά μου με τέτοιες φωτογραφίες και ειδήσεις. Δεν γίνεται να μην νοιάζεται κανένας. Να μπαίνει και από την Κεφαλονιά κάθε υποψήφιο ς μισθοφόρος απροβληματιστα. Στη Λέσβο και στα εκεί νησιά δεν ανησυχούν οι κάτοικοι για τις οικογένειες τους , 650 άτομα αν ήταν οπλισμένα δεν τα σταματάς εύκολα . Δεν διάβασαν ποιοί την πλήρωσαν στην Κύπρο με την εισβολή πρώτοι. Εδώ ανησυχώ στην Κρήτη ότι δεν είμαστε επαρκώς οπλισμένοι με τις καραμπίνες άμα εμφανιστούν τα στίφη που δουλεύουν στα θερμοκήπια και σε εργοτάξια , και οι επιδοτούμενοι . Έχει μόνιμο πούλμαν με οδηγό που παραλαμβάνει ψευτοσυριους κάθε πρωί από το πλοίο της γραμμής στο λιμάνι και τους διανέμει στο νομο , φροντίζει η αναπτυξιακή Ηρακλείου . Δυστυχώς με 2-3 το συζητώ, όλοι οι άλλοι είναι προοδευτικοί . Στρατιωτικούς που ξέρω και αστυνομικούς χαλαρά, ούτε όπλα δεν έχουν κάποιοι σπίτι τους , για σχέδιο ούτε λόγος. Σε έναν ανέφερα τι θα γίνει αν γίνει κάποια συμπλοκή στημένη , και αφού φτάσει η αστυνομία, τους την πέσουν οργανωμένοι σε ενέδρα υψηλών προδιαγραφών και θερίσουν αρκετά ΕΚΑΜ και με κοίταζε σαν διαστημανθρωπο . Η ότι οι Πακιστανοί σε κάθε φανάρι που πλένουν δίνουν ραπορτο τι ώρα περνάν κάθε μέρα οι σημαντικοί στόχοι και έπρεπε να τους έχουν μαζέψει . Να είστε καλά που μας ενημερώνετε .

Ανώνυμος είπε...

Πρώτη φορά σε διαβάζω και νιώθω οτι εισαι εκνευρισμένος. Λογικό , ποση ψυχική αντοχή να έχει κάποιος ακομα και με γνώσεις των πραγμάτων όσο εσυ. Ελπίζω μετα τον φόρο αίματος που θα πληρώσουμε και τον διαμελισμό μας να ειμαι ακομα εδω , εν ζωη εννοώ διότι απο δω δεν το κουνάω ρουπι οσο αι σκατα να ειναι η κατάσταση,ωστε να αντεπιτεθω με τους λοιπους συμπατριώτες μου την κατάλληλη στιγμή. Καλη δύναμη Λυκαστρε
25αρης

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Έχεις δίκιο αγαπητέ 25αρη πόσο να αντέξει κανείς βλέποντας και διαβάζοντας όλα αυτά.!! Κάποια στιγμή η οργή και ο θυμός χτυπάνε κόκκινο. Ούτε εγώ το κουνάω από εδώ φίλε μου... εδώ μέχρι τέλους.
Δεν θα την κοπανήσω στο εξωτερικό όπως κάνουν άλλοι, εδώ με τους υπόλοιπους Ελεύθερους Έλληνες θα δώσουμε τον αγώνα μας...διότι όποιος θα την σκαπουλάρει στο εξωτερικό...μετά θα είναι Ελλαδίτης και όχι Έλληνας και δεν θα αποφασίζει για την τύχη της χώρας.

Αυτοί που αποφάσισαν να ζήσουν αλλού ΔΕΝ θα έχουν τα ίδια πολιτικά δικαιώματα με έναν που έμεινε πολέμησε και έχυσε το αίμα του ΕΔΩ.Αυτοί θα βλέπουν τα γεγονότα από το CNN από μακριά και από την ασφάλεια του σπιτιού τους, ΔΕΝ θα αποφασίσουν όμως μετά για το είδος διακυβέρνησης της χώρας. Όποιος θέλει να έχει τα ίδια πολιτικά δικαιώματα με μένα...ΜΕΝΕΙ ΚΑΙ ΠΟΛΕΜΑΕΙ.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Καλημέρα αγαπητέ Νικόλα..έχεις δίκιο σε ότι γράφεις, έτσι είναι. Κανονικά θα έπρεπε ΟΛΟΙ οι κάτοικοι στην Λέσβο να είχαν βγει στην παραλία και να τους είχαν απωθήσει ΜΟΝΟΙ τους πάλι μέσα στην θάλασσα.! Μαζί με αυτούς να έριχναν στην θάλασσα και όλους τους εκπρόσωπους των Μ.Κ.Ο...όποιος τους θέλει τους παίρνει στο σπίτι του είναι απλό.!!
Κανονικά αυτά θα έπρεπε να τα κάνει ο Στρατός και η Αστυνομία...αυτή είναι η δουλειά τους, για αυτό τους πληρώνουμε οι Έλληνες για να προστατεύουν την εδαφική ακεραιότητα της πατρίδας μας. Αλλά από ότι φαίνεται πληρώνονται πολύ καλά για ελλείπείς υπηρεσίες...διότι στην τελική ΔΕΝ ΦΥΛΑΝΕ ΚΑΛΑ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ.!! Άρα οι κάτοικοι αυτού του τόπου πρέπει να κάνουν αυτό που πρέπει...να τους ρίξουμε όλους πίσω στην θάλασσα.

Αυτά που τους τα λες εσύ..τους τα λέω και εγώ, συγκεκριμένα σε έναν ανέφερα ότι όταν εσύ θα φύγεις για να αντιμετωπίσεις τις ορδές των ισλαμιστών, θα αφήσεις πίσω γυναίκα και παιδιά, αυτούς ποιος θα σου τους προσέχει;; Δεν θα πρέπει να υπάρχει κάποιος ή κάποιοι οι οποίοι θα προσέχουν τα νώτα σου;; χαχαχαχα
Είναι ανίδεοι στο τι θα αντιμετωπίσουν....

ΑΡΗΣ είπε...

"ΟΛΟΙ οι κάτοικοι στην Λέσβο να είχαν βγει στην παραλία και να τους είχαν απωθήσει ΜΟΝΟΙ τους πάλι μέσα στην θάλασσα.! Μαζί με αυτούς να έριχναν στην θάλασσα και όλους τους εκπρόσωπους των Μ.Κ.Ο.."

Αυτό είναι το ορθό ,το λογικό,το εθνικό καθήκον ΟΛΩΝ.

Όμως ΔΕΝ ,επισκευάστηκα το νησί πρόσφατα θα περίμενε κανείς να είναι στα κάγκελα αλλά ,εις μάτην ,το ίδιο και χειρότερα ,ΕΝ ΥΠΝΏΣΕΙ ,οι αρχές αλλά και οι πολίτες .

Όλα περνούν μέσα από το χρήμα ,πόσα αφήνουν οι λάθρο ,οι οποίοι έχουν πάρα πολλά λεφτά σε μετρητά ,δορυφορικά τηλέφωνα ,και ΄πολλά αλλά το χρήμα αγοράζει τα πάντα ...όταν δοθεί εντολή στους λάθρο νομίζουν οι ντόπιοι πως θα τους χαριστούν?

Μην ακούσω ξανά πως τα λεφτά τα δανείζονται, πως δουλεύουν οι συγγενείς πίσω για να ξεχρεώσουν ,πως πούλησαν ότι είχαν για να γλιτώσουν ,μην τρελαθούμε με τις ανοησίες αυτές.

Την ιστορία αυτή την λένε οι ΜΚΟ για να τους αποδέχονται πιο εύκολα οι κάτοικοι ,ποντάρουν στα ψήγματα της ελάχιστης ανθρωπιάς των Ελλήνων...... και εδώ την πατάμε εμείς.

Αυτοί εφτά την ζωές να δουλεύουν ούτε το κινητό που τους δίνουν δεν μπορούν να αγοράσουν ,όχι να πληρώσουν και τον μεταφορέα .

Τέλος επίσημα καταγεγραμμένοι στο 70% είναι άνδρες μεταξύ 20 έως 40
χωρίς οικογένεια και παιδιά γιατί ?

Πόσο άρνηση ακόμη ...πόσο για να δούμε την αλήθεια ?

25άρη με επιλογή ψυχής μείναμε εδώ ...το στενάχωρο είναι πως πρώτα θα πρέπει να πολεμήσουμε τους "δικούς μας" αλλιώς δεν θα υπάρχει τόπος να σταθούμε

ΑΡΗΣ

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Αγαπητέ ΑΡΗ να σε καλοσωρισω στην παρέα του ΖΕΥΣ ΕΛΑΥΝΩΝ συμφωνώ σε ότι γράφεις ο αποβλακωμενος κάτοικος της χώρας δεν μπορεί να καταλάβει ότι το χρήμα δεν θα τον βοηθήσει όταν θα έρθει η ώρα για να βγουν στους δρόμους με τα μαχαίρια τους οι μουσουλμάνοι λαθροεποικοι .

πετρος είπε...

καλησπερα,ειναι πραγματικα απιθανο αυτο που συμβαινει..και μονο λιγοι βραζουμε με αυτη την κατασταση.τι αλλο να σχολιασεις τα ειπατε ολα. Λυκαστρε το 20-21 θεωρεις θα γινει πολεμος με τους τουρκους η στημενο οπως επησημαινεις.μακαρι οι λιγοι ελληνες που θα απομεινουμε μετα απο ολα αυτα να αντικρησουμε το φως στο βαθος του τουνελ.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Αγαπητέ Πέτρο έδωσα αυτές τις ημερομηνίες διότι το 2022 λήγει η Συνθήκης της Λωζάνης.!! Ας σου δώσω ένα παράδειγμα..
Το 2017 έληγε η Συμφωνία μεταξύ Ουκρανίας και Ρωσίας για την στρατιωτική βάση της Σεβαστούπολης στην Κριμαία.
Το 2008 ο τότε και νυν υπ. Εξωτερικών της Ρωσίας Σ. Λαβρώφ, διαβεβαίωνε ότι η Ρωσία θα φύγει από την Σεβαστούπολη εάν η Ουκρανία δεν ανανεώσει την σύμβαση, και ότι η Ρωσία δεν έχει κανένα πρόβλημα να μεταφερθεί σε κάποιο άλλο λιμένα! Βεβαίως γνωρίζουμε όλοι την συνέχεια, το 2014 (6 χρόνια μετά το 2008 και 3 χρόνια πριν την λήξη της σύμβασης του 2017) η Ρωσία έκανε ένωση με την Κριμαία, όπου ενσωματώθηκε στην Ρωσική δημοκρατία!

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

ΟΛΑ ΤΑ ΠΟΛΕΜΙΚΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ή ΤΑ ΘΕΡΜΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΛΗΞΗ ΜΙΑΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ...ΟΧΙ ΜΕΤΑ.!!

Ανώνυμος είπε...

Λυκαστρε να σε ρωτήσω, που ακριβως αναφέρεται οτι η συνθήκη έχει ημερομηνία λήξης? Λιγο που το έψαξα αναφέρουν οτι δεν υπάρχει χρονικό όριο
25αρης

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Τώρα με βάζεις να ψάξω να βρω ΠΟΥ ακριβώς μέσα στο αρχείο μου έχω την Συνθήκη της Λωζάνης. Γίνεται ο κακός χαμός εκεί μέσα.! Όλες οι Συνθήκες έχουν ημερομηνία λήξης.!!

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Πάντως φίλε 25αρη.... Αυτό που έχει σημασία να γνωρίζουμε όλοι, είναι ότι ανεξαρτήτως συνθηκών και διεθνούς νομολογίας, ο ισχυρός επιβάλλει τους όρους του και αναγκάζει τον αδύναμο να καθίσει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων και να τους υπογράψει.
Και η Τουρκία νομίζει ακόμα ότι έχει την Ισχύ των προηγούμενων χρόνων....αλλά δυστυχώς για αυτήν τα κόζια άλλαξαν.

ΑΡΗΣ είπε...

"Λιγο που το έψαξα αναφέρουν οτι δεν υπάρχει χρονικό όριο"

Είτε υπάρχει χρονικό όριο σε μια συνθήκη που -συνήθως υπάρχει-'είτε όχι, όταν κάνει
την εμφάνιση της η ανάγκη ,που ορίζετε κάθε φορά από τους ισχυρούς , τότε αλλάζουν οι ισορροπίες μεταξύ κρατών ή περιοχών ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΠΟΛΕΜΟ .

Οι συνθήκες πάντα μα πάντα είναι έτσι γραμμένες για να μπορούν να παραβιάζονται τον κατάλληλο χρόνο .

Οι δυνατοί, κατά την εκάστοτε περίσταση στον σχεδιασμό τους δεν έχουν κανένα πρόβλημα
να χρησιμοποιήσουν την εξόντωση των λαών εάν αυτό εξασφαλίζει την υλοποίηση των σχεδίων τους .

Αυτό που πρέπει να γίνει άμεσα αντιληπτό είναι πως ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ δεν έχουμε ούτε ηγέτες ούτε λειτουργούς στο κράτος που να κοιτάζουν τα συμφέροντά του.Νομίζουν δε πως τα γνωρίζουν όλα . Δεν υπάρχουν φιλίες μεταξύ των λαών ,υπάρχουν συμφέροντα , δεν έχουμε συμμάχους δεν έχουμε πια
άμυνα ,πράγμα για το οποίο φρόντισαν διαχρονικά οι κυβερνώντες.

Οι πραγματικοί Έλληνες έχουν μόνο την ψυχή τους για να στηριχθούν και την γενναιότητα που είναι χαραγμένη στο dna τους .

ΑΡΗΣ

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

ΑΡΗΣ : τότε αλλάζουν οι ισορροπίες μεταξύ κρατών ή περιοχών ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΠΟΛΕΜΟ .

Πολύ σωστά αγαπητέ Άρη...συμφωνώ σε όλα και περισσότερο σε αυτό....ΟΙ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΠΟΛΕΜΟ...και θυμάμαι πριν 3 χρόνια ο Μητροπολίτης Άνθιμος Αλεξανδρουπόλεως είχε πει...«της Λωζάνης εκπνέει»! Εννοώντας φυσικά την Συνθήκη της Λωζάνης...για να το λέει αυτός κάτι θα ξέρει περισσότερο , και είναι εκ των έσω πληροφορημένος.

Ανώνυμος είπε...

Φυσικα και οι συνθήκες υπάρχουν για να παραβιάζονται οποτε το θελησουν οι ισχυροί, αυτο ειναι αυτονοητο. Εγω απλώς ρώτησα δια το συγκεκριμενο χρονικο πλαισιο του 2021-22 που λεχθηκε, πανω σαυτο εψαξα και δεν βρηκα κατι, οχι οτι εχει μεγάλη σημασία, οτι ειναι να γινει καποια στιγμη θα γίνει
25αρης

ΑΡΡΙΩΝ είπε...


ΟΤΑΝ

Όταν οι πολιτικοί και θρησκευτικοί κώδωνες σημαίνουσι
τον ενδοτισμόν και τον εφησυχασμόν και ουχί
τον εθνικόν κίνδυνον, συσπείρωσιν και εγρήγορσιν,
στρατός δε και σώματα ασφαλείας ουκ έχουσι ενδοιασμόν ουδένα
του κτυπήσαι μετά μανίας ομοεθνείς ανησυχούντας πατριώτας
ή αλλοφύλους ξενοκινήτους εισβολείς,
τον δημόσιον μισθόν αυτόν ως θεόν ατίμως τιμώντες,
ε, τότε τα πράγματα εσιί λίαν σοβαρά
ή να μη είπωμεν
ότι απέστη πάσα ελπίς αναστροφής...

Ζητείται όθεν πρωτίστως, πάραυτα και παντί μέσω και τρόπω,
ελληνοκεντρική πολιτική βούλησις.

Αλλά ¨πού θα τα εύρης αυτά στην σατραπεία (ευρωαποικία)
ως θα έλεγεν και ο ημέτερος ¨ελληνικός¨ ποιητής Καβάφης.
¨Και τι ζωή (αντίστασι) χωρίς αυτά θα κάμης...¨

Εν τούτοις το απελπίζεσθαι ου λύσιν αποτελεί
το δε ¨θαρσείν χρη.¨ ισχύει αεί,
έστω κι αν χρειασθή
να πεθάνη κανείς τελικά μαχόμενος,
αφού αυτό το εντίμως αγωνίζεσθαι εστί
του ζην και αποθνήσκειν
ο καλύτερος, ενδοξότερος και θεοφιλέστερος τρόπος.


kakos04 είπε...

Συμφωνώ σε όσα λέτε, τα εξοπλιστικά των μεγάλων έχουν ένα μεγάλο όγκο υλικού παράδοση μέχρι το 25 . Σε άλλο άρθρο έγραφε ο Λυκαστρος ότι οι μεγάλες χώρες των 70 εκατομμυρίων έχουν περιθώριο 20 περίπου χρόνια για να πλημμυρίσουν από εισβολείς, εμείς των 5 μυρίων όντως σε 2 χρόνια θα είμαστε μειοψηφία πλήρης (βάλτε και το πλήθος των κρυπτο που φανερώνει το sxolianews γενεαλογικά) . Τώρα γύρισα από μια βάφτιση με αρκετούς καλεσμένους μηχανικούς & αρχιτέκτονες κ προσωπικό ΤΕΙ κ Πανεπιστήμιο. Δεν καταλαβαίνουν τίποτα (ΣΥΡΙΖΑ κ ΑΝΤΑΡΣΥΑ οι περισσότεροι) . Τζάμπα έκανα μια πάσα στο τραπέζι. Οι δημόσιοι υπάλληλοι (βάζω κ τους ιδιώτες μηχανικούς κτλ σαν δημόσιο) δεν βλέπουν. Όλη μέρα στην δουλειά βλέπω τον κόσμο που περνάει απέξω, μπουλούκι μαντηλες κ οι τσιγγάνοι των Βαλκανίων με κάρτες όλοι. Λεφτά πολλά και θράσος ενώ πολλοί δικοί μας πεινούν κ έχουν κατάθλιψη . Δυστυχώς στο πόλεμο και κάποιοι από μας θα την βγάλουν. Στην ήσυχη (όχι ειρηνική γενοκτονία που έχουμε τώρα) δεν θα μείνει κανένας που νιώθει Έλληνας και παλεύει για τα χώματα του. Προετοιμαζόμαστε όσο μπορούμε γιατί μας την έχουν όλοι στημένη. Η Τουρκία θα έχει κομπάρσους κάθε εθνικότητας σε αεροπλάνα κτλ όπως στην Κύπρο. Καλό βράδυ

ΜΕΙΔΙΑΣ Β΄ είπε...


Εν τω μεταξύ και κάπου ψηλά συμβαίνουσι πράγματα τρελά.

Γιατί ο Σοβιετικός ηγέτης Νικήτα Χρουστσόφ είχε πει: «Τα Ελληνικά τελωνεία του διαστήματος» «περιπολούν» γύρω από την Γη μέχρι να έρθει η κατάλληλη ώρα;

«Τα Ελληνικά τελωνεία του διαστήματος περιπολούν γύρω από την Γη μέχρι να έρθει η κατάλληλη ώρα», είχε πει ο Σοβιετικός ηγέτης, Νικήτα Χρουτσόφ.

Άραγε τι εννοούσε; Τσάλεντζερ και Κολούμπια καταστράφηκαν.
Με το όνομα Απόλλων πήγαν οι Αμερικανοί στο φεγγάρι και με το όνομα Κόσμος οι Ρώσοι έκαναν περιστροφές στην γη.

Στην ¨Μυθωδία¨ Έλληνα έβαλαν να τραγουδήσει (Παπαθανασίου) από τις στήλες του Ολυμπίου Διός.

Έστείλαν το τραγουδι στον Άρη. Ποιος θα το ακούσει; Και γιατί δεν το έκαναν στην Αμερική και ξόδεψαν τόσα λεφτά;

Γιατί η ΝΑΣΑ διαβάζει αρχαία ελληνικά και γιατί στο κατεστραμμένο ufo του Ρόσγουελ βρέθηκε πινακίδα με ελληνικά γράμματα;

Γιατί πολλά ufo έχουν το σύμβολο του κηρύκειου και το διπλό Ε;

Γιατί τα αγρογλυφικά επιμένουν στο Δ που είναι μόνο ελληνικό και τους μαιάνδρους;

Γιατί στην σελήνη και στον Άρη βρέθηκαν ελληνικά γράμματα;

Μήπως είναι αλήθεια αυτά που λένε ότι στο φεγγάρι βρήκαν κατεστραμμένο διαστημόπλοια με ελληνικά γράμματα;

Έχουμε σχέση εμείς με τους εξωγήινους;

Η επίμαχος (διεψεύσθη και αμφισβητήθηκε πολλάκις) ιστορική φράση του ηγέτη της σοβιετικής ένωσης Νικήτα Χρουτσώφ, ενώπιον της γενικής συνελεύσεως των Ηνωμένων Εθνών, τον Σεπτέμβριο του 1960(εποχή ψυχρού πολέμου), ελέχθη όταν εντός της συνελεύσεως λογομάχησε σε υψηλούς τόνους με τον πρόεδρο τον ΗΠΑ Ντουάϊτ Αϊνζεχάουερ, λόγω της καταρρίψεως του κατασκοπευτικού αεροσκάφους u-2 των ΗΠΑ που ίπτατο άνωθεν της Ρωσίας.

Tα ελληνικά τελωνεία του διαστήματος περιπολούν γύρω από την γη, μέχρι να έρθει η ώρα της αποκάλυψης.

Γιατί το είχε πει αυτό; Τι ήξερε;

Μία, τουλάχιστον, απάντηση ίσως είναι η εξής:

«τρις γαρ μύριοι εισίν επί χθονί πολυβοτείρηι/
αθάνατοι Ζηνός φύλακες θνητών ανθρώπων. /
οι ρα φυλάσσουσίν τε δίκας και σχέτλια έργα/
ηέρα εσσάμενοι, πάντη φοιτώντες επ' αίαν,..."

(όντως τριάντα χιλιάδες του Διός υπάρχουν
επί της πολυκάρπου γης φύλακες αθάνατοι
των θνητών ανθρώπων.Και οι οποίοι πράγματι
επιβλέπουν τας δίκας και τα ανόσια έργα
αεροντυμένοι (αόρατοι), παντού στην Γη»).

(Ησίοδος, Έργα και Ημέραι στίχοι 252-255)

Οι αθάνατοι αυτοί φύλακες είναι απεσταλμένοι από τον Δία προερχόμενοι από το πρώτο γένος, το λεγόμενο Χρυσό Γένος, σύμφωνα με τους στίχους 123-125.

Τα λόγια του Χρουτσώφ δεν ήταν τυχαία.

Παράφρασε τους παραπάνω στίχους του Ησίοδου, αλλά δεν τους άλλαξε το νόημα.

Τους μετέφερε στην ορολογία του σήμερα.

Και σίγουρα δεν το έκανε τυχαία.

Οι συνομιλητές του Χρουτσώφ, σίγουρα, καταλάβαιναν σε τι αναφερόταν…

Εσείς;