ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Τετάρτη 21 Αυγούστου 2019

Ρωσικά Su-35 κυνήγησαν τουρκικά F-16 στη Συρία… Χοντραίνει το παιχνίδι

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ : Το παιχνίδι είναι ακριβώς όπως ήταν και πριν μήνες...τότε που γράφαμε για την  συμμαχία Ρωσσίας και Τουρκίας .....: " Η Συμμαχία του με την Ρωσία είναι ευκαιριακή και μόνον προς ώρας."...και ότι η Ρωσσία...." παίζει το ρόλο του κοκκαλοσπάστη των Η.Π.Α., στις περιοχές από όπου αποσύρονται οι ίδιες. Για να επικεντρωθούν στην Ασία....και στο μέτωπο με την Κίνα." 
Την Τουρκία όλοι μαζί θα την μακελέψουν όταν θα έρθει η ώρα.! Αν τολμάει η Τουρκία ας πατήσει ανατολικά του Ευφράτη...που δήθεν και καλά θα μπουκάρανε εκεί , τους το έχουν ΑΠΑΓΟΡΕΨΕΙ.
 

Ρωσικά μαχητικά Su-35 που απογειώθηκαν από τη βάση του Khmeimim αναχαίτισαν τουρκικά F-16 που πετούσαν πάνω από την περιοχή του Ιντλίμπ, σύμφωνα με πηγές που επικαλείται ρωσικό μέσο.
Τα ρωσικά αεροσκάφη εκδίωξαν τα τουρκικά εντός λίγων λεπτών, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές. Περισσότερες λεπτομέρειες δεν έχουν γίνει γνωστές.
Όμως φαίνεται πως τα τουρκικά αεροσκάφη αποχώρησαν μετά από πτήση μόλις 30-40 χλμ. εντός του συριακού εναερίου χώρου, γεγονός που, σύμφωνα με τους Ρώσους, υποδηλώνει πως είτε προειδοποιήθηκαν από τα ρωσικά μαχητικά, είτε τα εντόπισαν στα ραντάρ τους.
Αργότερα ζεύγος ρωσικών Su-35 εντοπίστηκε στην περιοχή της πόλης Χαν Σεϊχούν την οποία ανακατέλαβαν σήμερα οι δυνάμεις του Άσαντ τρέποντας σε φυγή αντάρτες και τζιχαντιστές που την κρατούσαν.

«Ρωσικά μαχητικά Su-35 κάλυψαν την συριακή αεροπορία που έπληττε από αέρος τους αντάρτες στην Χαν Σεϊχούν λόγω τουρκικών απειλών», ανέφερε πηγή.
Αναλυτές πιστεύουν ότι δεν είναι απίθανο η Τουρκία να προσπαθήσει να πλήξει τις συριακές θέσεις στην Χαν Σεϊχούν καθώς διαφορετικά οι φίλα προσκείμενοι στην Άγκυρα αντάρτες θα περικυκλωθούν.

πηγή

1 σχόλιο:

ΚΩΣΤΑΣ-ΤΑΥΡΟΣ είπε...

Ανατολικά του Ευφράτηη...;;; Μη κακά κόψει κώλο..!
χαχαχαχαχαχαχαχα