ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Πέμπτη 7 Νοεμβρίου 2019

Ο ΕΠΙΚΗΔΙΟΣ ΜΙΑΣ ΣΥΝΘΗΚΗΣ....

Γράφει ο ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Ας ξαναγράψουμε κάποια πράγματα, διότι ίσως έτσι κάποιοι καταλάβουν το γιατί η Τουρκία ΔΕΝ θα κάνει απολύτως τίποτε μέχρι το 2020-2021. Και αυτό διότι το 2022 λήγει η Συνθήκης της Λωζάνης.!! Ας δώσουμε ένα παράδειγμα..Το 2017 έληγε η Συμφωνία μεταξύ Ουκρανίας και Ρωσίας για την στρατιωτική βάση της Σεβαστούπολης στην Κριμαία. Το 2008 ο τότε και νυν υπ. Εξωτερικών της Ρωσίας Σ. Λαβρώφ, διαβεβαίωνε ότι η Ρωσία θα φύγει από την Σεβαστούπολη εάν η Ουκρανία δεν ανανεώσει την σύμβαση, και ότι η Ρωσία δεν έχει κανένα πρόβλημα να μεταφερθεί σε κάποιο άλλο λιμένα! Βεβαίως γνωρίζουμε όλοι την συνέχεια, το 2014 (6 χρόνια μετά το 2008 και 3 χρόνια πριν την λήξη της σύμβασης του 2017) η Ρωσία έκανε ένωση με την Κριμαία, όπου ενσωματώθηκε στην Ρωσική δημοκρατία! ΟΛΑ ΤΑ ΠΟΛΕΜΙΚΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ή ΤΑ ΘΕΡΜΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΛΗΞΗ ΜΙΑΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ...ΟΧΙ ΜΕΤΑ.!!


 Μετά όμως μόλις περάσουν αυτά τα 2 χρόνια θα έρθουν πολύ ΔΥΣΚΟΛΕΣ μέρες.! Θα πρέπει να προετοιμαστούμε ώστε να επιβιώσουμε για την επόμενη πενταετία. !! Αυτή η πενταετία θα είναι η κυριότερη πενταετία για την επιβίωση μας ως Έθνος τα τελευταία 200 χρόνια. Αυτά που ζούμε και θα δούμε στο μέλλον δεν είναι παρά η μύτη του παγόβουνου. Προς στιγμήν βλέπουμε τους ηττημένους του Β´ παγκοσμίου πολέμου, με την αμέριστη βοήθεια των νικητών, να γαμούν και να δέρνουν. Και σε λίγο έρχεται και η ώρα των "μεγάλων νικητών" να την ακούσουν από τους ... ηττημένους!!! Θα βιώσουμε τρομερές ανατροπές.
Η Τουρκία (και όχι μόνο αυτή) έχει καταπατήσει de facto την Συνθήκη της Λωζάνης. Και τι εννοούμε....Η Συνθήκη της Λωζάνης είχε 2 βασικά σκέλη… α) την οριοθέτηση των μέχρι τώρα υφιστάμενων συνόρων μεταξύ Ελλάδος – Τουρκίας και β) την ανταλλαγή των πληθυσμών μεταξύ χριστιανών και μουσουλμάνων, με εξαίρεση την Θράκη (δυτική και ανατολική). 

Αυτή η εξαίρεση μεταξύ δυτικής και ανατολικής Θράκης καταπατήθηκε εκ μέρους των Τούρκων και για τα συμφέροντα τους με τα γεγονότα του 1955, όταν ο εκεί ελληνισμός για άλλη μια φορά βιάστηκε και εκδιώχθηκε χωρίς καμία αντίδραση από το δυτικό κρατίδιο με τον ψευδεπίγραφο τίτλο Ελλάς… Η Συνθήκη της Λωζάνης επί των ημερών μας, έχει καταρρεύσει πλήρως ως προς το β σκέλος της, από την στιγμή όπου το δυτικό κρατίδιο με το όνομα Ελλάς δέχθηκε να φιλοξενήσει σε μόνιμη βάση, μεγάλους αριθμούς από μουσουλμάνους (Σουνίτες) υπό το πρόσχημα των ανθρώπινων δικαιωμάτων, της ελευθερίας κ.λ.π. Βασικά το νεότερο ελλαδικό κρατίδιο δέχθηκε να κοσοβοποιηθεί εκ βάθρων σχεδόν σε όλη του την επικράτεια. Με την εκ νέου ανταλλαγή μονομερώς των πληθυσμών εκ μέρους της Ελλάδος, και την καταπάτηση την Συνθήκης της Λωζάνης.. αυτομάτως θα βρεθούμε αργά η γρήγορα στα «κέρατα ενός διλήμματος», η θα δεχθούμε να χάσουμε εδάφη με πολιτικό τρόπο (κάτι το οποίο γίνεται), η θα βρεθούμε προ ενός πολέμου εντός της μητροπολιτικής Ελλάδος (απο τα ισλαμοπιθήκια που φέρανε για αυτόν τον σκοπό) με πολύ αντίξοες για εμάς συνθήκες.

 Ο Ερντογάν αποτελεί πρόβλημα για πολλούς…. από την μια δεν θέλει να χάσει εθνικά εδάφη η Τουρκία (βλ. και Κουρδιστάν), από την άλλη όσο αφορά την Ελλάδα ζητά εδάφη της, αλλά με πολιτικό τρόπο, βλ. πολιτική στην δυτική Θράκη… Καζάν – Καζάν Αιγαίο κ.λ.π. ο «ελληνικός» πολιτικός (και όχι μόνο) κόσμος είναι σύμφωνοι σε αυτόαλλά χρειάζεται μια σοβαρή δικαιολογία για να επιτελεσθεί ο γάμος. Η καραμέλα με τα «ανθρώπινα δικαιώματα» είναι μια καλή δικαιολογία για καρότο.. υπάρχει και η απειλή του πολέμου, που είναι το μαστίγιο. Προσωπικά είμαι σίγουρος ότι κάποια στιγμή η ιστορία θα γράψει για τον σκοτεινό ρόλο στην Ελλάδα, τόσο των πολιτικών, των υψηλόβαθμων στρατιωτικών, όσο και των δημοσιογράφων, όπου για τα συμφέροντα των ιουδαιοχαζάρων μεταξύ Η.Π.Α. και Ε.Ε. ξεπούλησαν  την πατρίδα μας  σε ένα τεράστιο παιχνίδι πόκερ!… βεβαίως με το αζημίωτο!

Υ.Γ Γράφαμε πριν λίγους μήνες...."  ..το 2023..θα είναι το δύσκολο για την Ελλάδα...αλλαγές πολλές..έρχονται ριζικές...Με την είσοδο του Πλούτωνα στον Υδροχόο θα χυθεί αίμα στα Βαλκάνια.!!" . Μακάρι να μην επαληθευτούμε αυτήν την φορά....

5 σχόλια:

πετρος είπε...

καλημερα φιλε λυκαστρε εφοσον ληγει το 22 και ανφερεις οτι πριν γινονται πολεμικες συραξεις η επεισοδεια γιατι λες το 23 οτι θα ειναι τα πιο επωδυνο χρονικο σημειο δεν το καταλαβα ετσι οπως το αναλυεις?!

Ανώνυμος είπε...

Συμφωνώ απολύτως μαζί σου. Και να επισημάνω ότι όποια σύρραξη γίνεται πάντα μετά τη λήξη του χειμώνα και ποτέ στην εναρξη του.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

ΠΕΤΡΟΣ : καλημερα φιλε λυκαστρε εφοσον ληγει το 22 και ανφερεις οτι πριν γινονται πολεμικες συραξεις η επεισοδεια γιατι λες το 23 οτι θα ειναι τα πιο επωδυνο χρονικο σημειο δεν το καταλαβα ετσι οπως το αναλυεις?!

Φίλε Πέτρο...το 21-22 θα πέσει η σημερινή Κυβέρνηση απο το βάρος των γεγονότων...ο Κούλις δεν θα βγάλει τετραετία, όπως η Κωλοσυνθήκη στις Πρέσπες έριξε το αδελφό τους κόμμα , έτσι και αυτοί θα πέσουν από το βάρος του λαθροεποικιστικού , και άλλων γεγονότων που θα γίνουν στην πορεία. Το κοίτασμα ΖΟΡ θα φέρει μεγάλα ζόρια.!!Αυτός που θα κυβερνά το 2021-22 θα μπεί στις μαύρες σελίδες της Ελληνικής Ιστορίας.!!

Το 2023 θα είμαστε μέσα στην ΚΑΡΔΙΑ των γεγονότων.!!

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Το κοίτασμα φυσικού αερίου, ονόματι Ζορ, είναι το μεγαλύτερο που ανακαλύφθηκε ποτέ στη Μεσόγειο, και είναι το μόνο που μπορεί να προκαλέσει ακόμα και ΠΟΛΕΜΟ ανάμεσα στις εμπλεκόμενες χώρες-εταιρείες πετρελαίου και αυτούς που τις διευθύνουν. Ευκαιρίες έχουμε ακόμα, αλλά το "παράθυρο" ευκαιρίας μας δεν θα παραμείνει για πολύ ακόμα ανοικτό.

Για αυτό βλέπουμε ότι μας ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΜΕΙΩΣΗ ΤΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ...ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ (ΕΕ) .!! ΔΙΟΤΙ ΤΑ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ, ΚΑΙ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΟΚΡΑΤΟΥΜΕΝΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ...ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΜΕ ΤΑ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.!!

πετρος είπε...

σε ευχαριστω για το σχολιο σου..εγω βλεπω τα παρλιακουλι ουτε το 20 να μην βγαζει..σημαντικο κ το νεο αρθρο πρεπει επιτελους να καταλαβουμε η εμεις η αυτοι(χαζαροεβραοι)
υγ δες κ αυτο παλαιοτερα το εχες σχολιασει https://www.pentapostagma.gr/2019/11/παναγιωτόπουλος-προς-αμερικανό-αντι.html