ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Πέμπτη 22 Οκτωβρίου 2020

Τι μας είπε ο Μητσοτάκης με δύο λόγια; Την κάτσατε .Ο ιός δεν αντιμετωπίζεται και θα ζήσουν μόνο όσοι έχουν αντισώματα

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

 Η χώρα διήρχετο μια κρίση αναζητούσα διέξοδον εξ ενός πολιτικού αδιεξόδου εις το οποίο είχε εισέλθει. Από μακρού χρόνου, η αδυναμία της συνεννοήσεως μεταξύ των υπευθύνων πολιτικών παραγόντων της χώρας, παρά πάσαν επίκληση του ανωτάτου άρχοντα της χώρας είχε περιαγάγει τη χώρα εις αδιέξοδον. Ουδείς εκ των πολιτικών αρχηγών ανελάμβανε να βοηθήσει των ανώτατον άρχοντα για να αναζητήσει λύση εντός των συνταγματικών πλαισίων της ανευθυνότητος του δια να βγάλει τη χώρα από το αδιέξοδο..

Η μάσκα είναι το εμβόλιο πριν το εμβόλιο...Ρε τι είπε ο εθνάρχης..Η παράταξη της Νέας Δημοκρατίας έχει επενδύσει στην λήθη των ηλιθίων. Πληροφορίες που ήρθαν μόλις τώρα λένε ότι το Τσιτάχ απείλησε ευθέως το επικοινωνιακό επιτελείο πως αν τον ζόριζαν με το διάγγελμα...θα έφευγε από σήμερα για διακοπές...

5 σχόλια:

Όλα είναι ατμός.... είπε...

Θυμός-ψέμα και εμφανής η προσπάθεια ελέγχου του σώματος. Αμετακίνητος σε μάσκα-εμβόλια. Ο Τσίπρας το έλεγε καλύτερα το όποιο διήγημα ήθελε να περάσει....

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Φίλε Ατμέ αν τον παρατηρήσει κανείς, στις κινήσεις, στην στάση του σώματος, στο βλέμμα....Το ψυχιατρικό του πρόβλημα.... είναι πλέον ολοφάνερο.

Ανώνυμος είπε...

Αν κλείσεις τη φωνή από το βίντεο και επικεντρωθείς στην έκφραση....άστα να πάνε...Σουίτα πρώτη θέση στο Δρομοκαΐτειο!!!

Ανώνυμος είπε...

Όπως τα λες φίλε Λύκαστρε!
Είναι πασιφανές ότι το άτομο κουράρεται...
Ν.

ΗΛΊΟΥ ΑΛΚΗ είπε...

Εν Κουλιω αληθεια.

Veritas
Harvard University/Motto
On Sept. 8, 1836, at Harvard's Bicentennial celebration, it was announced that President Josiah Quincy had found the first rough sketch of the College arms – a shield with the Latin motto “VERITAS” (“Verity” or “Truth”) on three books – while researching his History of Harvard University in the College Archives.

Κουλι απο-φυτο Χαρβαρντ.


Αλλοι αποφυτοι ξε-Χαρβαρτ-λωτοι μαστροχαλαστες.....

1.Αντώνης Σαμαράς

Το 1970 αποφοίτησε από το Κολλέγιο Αθηνών. Έκανε τις προπτυχιακές του σπουδές στα Οικονομικά στο Κολλέγιο Άμχερστ των Ηνωμένων Πολιτειών. Παράλληλα με τις σπουδές εργαζόταν σε Ελληνοαμερικανικό εστιατόριο.[15] Έκανε μεταπτυχιακό Διοίκησης Επιχειρήσεων (ΜΒΑ) στο Πανεπιστήμιο Χάρβαρντ.

2. Γιώργος Α. Παπανδρέου

Σπούδασε κοινωνιολογία στο Amherst College στη Μασαχουσέτη στις ΗΠΑ, την περίοδο 1970-1975, και αργότερα ολοκλήρωσε μεταπτυχιακό δίπλωμα στην κοινωνιολογία της ανάπτυξης στο London School of Economics, Ηνωμένο Βασίλειο, μεταξύ 1975 και 1977. Έχει επίσης πραγματοποιήσει μεταπτυχιακές σπουδές στη Στοκχόλμη και παράλληλα παρακολούθησε μαθήματα στο Κέντρο Διεθνών Σχέσεων του αμερικάνικου πανεπιστημίου Χάρβαρντ. Έχει εργαστεί στις Η.Π.Α., στη Σουηδία και στον Καναδά.

3.Μάρκος Κυπριανού

Ο Μάρκος Κυπριανού γεννήθηκε στη Λεμεσό (κλινική Μάριου Τριτοφτίδη) στις 22 Ιανουαρίου 1960.[2][3][4] Πατέρας του ήταν ο Σπύρος Κυπριανού, πρώην πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας.[4][5] Λόγω της υπουργοποίησης του πατέρα του, μετακόμισαν στη Λευκωσία, στη συνοικία του Αγίου Ανδρέα, όπου και έζησε τα παιδικά του χρόνια.[4]

Ομιλεί, πέρα από την ελληνική, την αγγλική και τη γαλλική γλώσσα.[1][3] Σπούδασε νομική στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών.[2][3] Συνέχισε με μεταπτυχιακές σπουδές (LL.M.) στο διεθνές δίκαιο και στο φορολογικό δίκαιο στο Κολλέγιο Τρίνιτι του Πανεπιστημίου Κέιμπριτζ και με μεταπτυχιακές σπουδές στο δίκαιο επιχειρήσεων στο Πανεπιστήμιο Χάρβαρντ.[2][3] Από το 1985 έως το 2003 εργαζόταν ως δικηγόρος.[2][4]



ΟΛΟΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΠΛΗΝ ΤΟΥ ΚΟΥΛΙ ΠΟΥ ΤΟΝ ΑΝΤΙΚΑΤΕΣΤΗΣΕ Η ΚΑΚΙΑΣΜΕΝΗ ΓΥΝΑΙΚΑΔΕΛΦΗ ΤΟΥ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΔΥΝΑΤΟ ΛΟΓΟ ΑΝΕΠΑΡΚΕΙΑΣ ΚΑΙ ΨΥΧΙΑΤΡΙΚΗΣ ΑΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ ΤΟΤΕ.

ΠΗΓΗ

ΦΟΥΣΤΟΠΗΔΙΑ- Διοτι ολοι ειναι Φολκσβαγκεν.