ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Σάββατο 24 Οκτωβρίου 2020

Μπλακ άουτ στην Τράπεζα της Ελλάδος: Δεν γίνεται προς το παρόν διατραπεζική μεταφορά κεφαλαίων

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ : ΕΔΩ ΜΑΣ ΘΈΛΩ..ΑΠΟΚΩΔΙΚΟΠΟΙΗΣΤΕ.. ΤΙ ΜΑΣ ΕΤΟΙΜΆΖΟΥΝ ΠΑΛΙ;;; Διότι κάτι μας ετοιμάζουν, δεν τους εμπιστεύομαι καθόλου. Είμαστε η μόνη χώρα στον πλανήτη της οποίας η Βουλή θα νομοθετήσει την ΠΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ του ΕΘΝΟΥΣ της (δηλαδή τους αυτόχθονες) .!! Τα είχε πει άλλωστε το Κούλι στο διεθνές Ισραηλιτικό συμβούλιο , ότι θα πολεμήσει τον Νατιβισμό...δηλαδή θα πολεμήσει τους Αυτόχθονες Έλληνες.

Πρόβλημα έχει προκύψει στην Τράπεζα της Ελλάδος, καθώς δεν είναι εφικτή για την ώρα η διατραπεζική μεταφορά κεφαλαίων λόγω τεχνικού θέματος στην πανευρωπαϊκή πλατφόρμα πληρωμών.

 Συγκεκριμένα, η ενημέρωση της Τράπεζας της Ελλάδος αναφέρει: «Λόγω της ύπαρξης τεχνικού προβλήματος στην πανευρωπαϊκή πλατφόρμα πληρωμών, γνωστή ως TARGET2, δεν είναι εφικτή προς το παρόν, η διατραπεζική μεταφορά κεφαλαίων.

Ως αποτέλεσμα του προβλήματος αυτού δεν είναι δυνατόν να γίνουν μεταφορές κεφαλαίων μέσω του συστήματος ΔΙΑΣ. Η διόρθωση του πανευρωπαϊκού αυτού τεχνικού προβλήματος αναμένεται να γίνει σύντομα».

ΠΗΓΗ


2 σχόλια:

Χρήστος είπε...

Κάποτε το έγραψες εδώ στο blog ας μπουν να το δουν να αποκωδικοποιήσουν... καλημέρα https://youtu.be/Hu8CkHca2t8..

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Καλησπέρα φίλε Χρήστο..εξαιρετικό το τραγούδι. Είναι από τους αγαπημένους μου καλλιτέχνες.