ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Κυριακή 25 Οκτωβρίου 2020

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ : ΤΗΝ ΠΥΡΑΥΛΑΚΑΤΟ ΒΟΤΣΗ ΕΧΕΙ ΕΠΙΚΥΡΗΞΕΙ Ο ΤΟΥΡΚΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ ΣΤΟΛΟΥ ΑΝΤΝΑΝ ΟΖΜΠΑΛ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥ ΠΙΣΩ – ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΕΛΑΒΑΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΛΕΥΣΗΣ ΤΟΥ ΚΑΡΑΒΙΟΥ ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΧΤΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ ΝΑ ΤΟ ΒΥΘΙΣΟΥΝ ΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΟΡΑ !!!

 ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ : Έχουμε πολλά βαθιά λαρύγγια που ξερνάνε τα πάντα στους τούρκους....το ίδιο είχε γίνει και την βραδιά των Ιμίων. Δεν μάς φθάνουν οι εχθροί μας έχουμε να φοβόμαστε και τους εφιάλτες....ΕΠΊΤΗΔΕΣ το στέλνουν στο στόμα του λύκου, για να μπορούν μετά να μας καθίσουν στο τραπέζι για την μοιρασιά του Αιγαίου.! Το έχει ξεπουλήσει το μισό Αιγαίο το Κούλι, σας το είπε επίσημα ο Χρυσοχοίδης μέσα στην Βουλή, ότι είναι εθνικισμός τα 12ν.μ το παραδέχτηκαν πλέον επίσημα και δημόσια....ξεχάστε τα 12ν.μ  τα έχουν ξεπουλήσει όλα.!! Και τα νησιά θα αποστρατικωποιήσουν, και το μισό Αιγαίο θα δώσουν, και γιατί να μην το κάνουν άλλωστε..μήπως θα πάθουν τίποτε;;; Μήπως θα τους τιμωρήσει κανείς;;; Όπως τιμωρήθηκε ο Σημίτης μήπως;; Η μήπως ο Αλ6 που παραχώρησε το όνομα της Μακεδονίας;;; Έχετε καταλάβει ότι συνέχεια και μεθοδικά ΧΑΝΟΥΜΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΑΦΗ;;;Αυτό δεν γίνεται τυχαία, ούτε απλά έτυχε.!!

Γράφει ο Γιώργος Αδαλής :

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ :
ΤΗΝ ΠΥΡΑΥΛΑΚΑΤΟ ΒΟΤΣΗ ΕΧΕΙ ΕΠΙΚΥΡΗΞΕΙ Ο ΤΟΥΡΚΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ ΣΤΟΛΟΥ ΑΝΤΝΑΝ ΟΖΜΠΑΛ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥ ΠΙΣΩ – ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΕΛΑΒΑΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΛΕΥΣΗΣ ΤΟΥ ΚΑΡΑΒΙΟΥ ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΧΤΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ ΝΑ ΤΟ ΒΥΘΙΣΟΥΝ ΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΟΡΑ !!!
-
ΣΑΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΩ σήμερα, τον απώτερο σκοπό και το κρυφό μήνυμα που είχε η ανάρτησή μου με την φωτό των πλοίων στην Ρόδο! Κάτι το οποίο ενώ αυτοί που έπρεπε το κατάλαβαν καλά, εντούτοις όμως δεν έκαναν απολύτως τίποτα! ΠΡΟΧΩΡΩ ΛΟΙΠΝ ΣΗΜΕΡΑ ΣΕ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ, για απόρρητες εντολές του Τουρκικού Πολεμικού Ναυτικού, σύμφωνα με τις οποίες η Πυραυλάκατος Βότσης που φαίνεται στην φωτό, έχει στοχοποιηθεί! Η ΜΙΤ, στις αρχές καλοκαιριού, κατάφερε να αποσπάσει στοιχεία για ΟΛΑ τα προβλήματα του Βότσης! Κάποιο βαθύ λαρύγγι τα ξέρασε ΟΛΑ!
Ο Βότσης, πλησιάζει τα 50 έτη υπηρεσίας και είναι το αρχαιότερο πλοίο του στόλου μας! Παρά ταύτα, αντί να αποσυρθεί εξακολουθεί να εκτελεί υπηρεσίες στην πρώτη γραμμή πυρός! Οι Τουρκικές Μυστικές Υπηρεσίες, απέσπασαν πληροφορίες σύμφωνα με τις οποίες το πλοίο μας έχει δύο χρόνια να συντηρηθεί σωστά σε καρνάγιο και πλέει διαρκώς με πατέντες και λόγω της υψηλής εμπειρίας που διαθέτουν όσοι υπηρετούν σε αυτό. Αν ανήκε σε άλλο στόλο, θα είχε βουλιάξει προ πολλού!
Το Βότσης κάθε τρεις και λίγο χαλάει. Και είναι φυσιολογικό θα πει κανείς για ένα βαπόρι ηλικίας μισού αιώνα, το οποίο κανείς δεν έκανε τον κόπο να το βάλει εκτός υπηρεσίας για ένα τετράμηνο στα ναυπηγεία και να επιδιορθώσει τις βλάβες του ! Τις πολλαπλές του βλάβες!
Παρά ταύτα, άγνωστο με ποιο σκεπτικό, αντί το πλοίο να εκτελεί υπηρεσία στο … Ιόνιο, κάποιοι το στέλνουν στο στόμα του Λύκου! Και πολλές φορές πότε έξω από το ναύσταθμο του Ακσάζ και πότε στο Καστελόριζο!
Σε ένα άρθρο μου στο SLPRESS όπου έγινε ανάρπαστο, αποκαλύπτω τι πραγματικά συνέβη -τότε- με την Φρεγάτα Λήμνος και την Φρεγάτα Κεμαλ Ρεις. Στο ίδιο άρθρο, είχα ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙ ότι πριν την φρεγάτα Λήμνος οι Τούρκοι είχαν προσπαθήσει να βυθίσουν ΚΑΙ το Βότσης! Αλλά απέτυχαν τότε!
Όμως, την Παρασκευή προς Σάββατο 24/10, στις 03.00 τα ξημερώματα, ένα σκάφος του Τουρκικού Λιμενικού (sahil guvenlik) στοχοποίησε για δεύτερη φορά τον Βότση. Κι ενώ το πλοίο μας έπλεε με μικρή ταχύτητα, ο Τούρκος που διέθετε ένα υπερσύγχρονο σκάφος, ανέπτυξε ταχύτητα 22 με 25 μίλια και προσπάθησε να εμβολίσει τον Βότση. Πρόκειται για την δεύτερη προσπάθεια των Τούρκων! Ο καπετάνιος μας, τον είδε κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή και εκτέλεσε κατάλληλη μανούβρα με αποτέλεσμα ο Τούρκος να περάσει μόλις 7 με 8 μέτρα μπροστά από το Βότσης.
Εάν χτυπούσε το πλοίο μας, αυτό θα είχε πάει αύτανδρο και οι τούρκοι θα κατέγραφαν μια νίκη γοήτρου που τόσο πολύ επιθυμούν! Σύμφωνα με τις πηγές μου, οι Τούρκοι μετά το κάζο που πάθανε από την φρεγάτα Λήμνος η οποία ξέσκισε την ναυαρχίδα τους το Κεμαλ Ρεις, επιζητούν με μανία ένα χτύπημα γοήτρου κατά του Ελληνικού Στόλου! Επειδή όμως τρέμουν τις δυνατότητες των Ελληνων ναυτικών, κατάφεραν κι έμαθαν που «πονάει» το Βότσης και πως μπορούν να το χτυπήσουν!
ΚΑΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΕΠΙΚΥΡΗΞΕΙ !!!
Εκτός του ότι έμαθαν ότι τα κλαπέ του είναι σπασμένα και στις 4 μηχανές και μπάζουν νερά γνωρίζουν από τον Ιούλιο, ότι οι σπινθηρισμοί είναι συχνό φαινόμενο όταν στροφάρει το πλοίο! Και γι αυτό πάει μονίμως αργά. Γνωρίζουν και για το πρόβλημα στο μπάτσο του πηδαλίου καθώς και άλλα σοβαρότερα, τα οποία δεν προτίθεμαι να τα γράψω! ΑΛΛΑ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΤΑ ΞΕΡΟΥΝ…
Δυστυχώς για τα παλληκάρια μας που υπηρετούν εκεί μέσα, ο Πρωθυπουργός ΔΕΝ γνωρίζει ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ! Ούτε ο σημερινός ούτε και ο προηγούμενος!!!
Κι όταν θα γίνει η ζημιά, θέλω να δω τι θα πουν οι διάφοροι ψυχοπαθείς και τα διάφορα τρολς που γράφουν ότι τους κατέβει στο κεφάλι! Όπως επίσης, τι θα πουν όσοι το στέλνουν στην κατάσταση αυτή στο στόμα του Λύκου!
Δυστυχώς, μπορεί να έχουμε έλλειμα πλοίων στο ΠΝ. Αλλά σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχω, ο Τούρκος Αρχηγός του στόλου του Πολεμικού Ναυτικού, Αντνάν Οζμπάλ, έχει λάβει προ μηνών έκθεση για την κατάσταση του καραβιού μας και έχει δώσει «υπόσχεση» για μπόνους σε όποιον τούρκο κυβερνήτη καταφέρει να το χτυπήσει! Και δεν το κυνηγάνε μόνο τα πολεμικά τους πλοία αλλά ακόμα και τα σκάφη του Λιμενικού τους!
Από την πλευρά μας, κανένα στέλεχος του ΠΝ που έχει σώας τα φρένας, δεν μπορεί να καταλάβει γιατί μετά από όλα αυτά, η Πυραυλάκατος Βότσης υπηρετεί ακόμα στο στόμα του Λύκου και δεν έχει βγει για καρνάγιο!
Μάλιστα αμέσως μετά την προχτεσινή προσπάθεια των Τούρκων να το βυθίσουν, το πλοίο χάλασε για μια ακόμα φορά , καθώς έμπαινε στο λιμάνι της Ρόδου αφού «έχασε το δίκτυο αέρα» κι έμεινε ακυβέρνητο! Ισως ήταν η εκατοστή φορά που χαλά το Βότσης από το 2018 και μετά!!!
Φαντάζεται άραγε ο Πρωθυπουργός, αυτό να το είχε πάθει στην βαθιά θάλασσα δίπλα από τους τούρκους πειρατές που το έχουν επικηρύξει;
Η πυραυλάκατος Βότσης κύριοι, ΠΡΕΠΕΙ να αποσυρθεί ΕΧΤΕΣ και να πράξετε τα δέοντα! Οι τούρκοι γνωρίζουν ότι είναι ο αδύναμος κρίκος στην αλυσσίδα του ΠΝ μας και το έχουν στοχοποιήσει. Και ουδείς πράττει τα δέοντα! Μπορεί να είμαστε οικονομικά δύσκολα, αλλά αυτό δεν δικαιολογεί απολύτως τίποτα!
Η απραξία αυτή δημιουργεί ερωτηματικά και σενάρια, για τα οποία ένας κακόβουλος νους, μπορεί να νομίζει ότι κάποιοι στην Ελλάδα, προσφέρουν ως θυσία το Βότσης, στους Τούρκους και στην χαμένη τους αίγλη μετά το στραπάτσο που τους έκανε η φρεγάτα Λήμνος!


2 σχόλια:

Όλα είναι ατμός.... είπε...

Δείχνεις στην γειτονιά και στους δικούς σου ότι φτιάχνεις καινούργια και ακριβά κάγκελα ώστε να μην μπορεί να μπει μέσα ο κακός σου γείτονας που μένει απέναντι,αλλά την σάπια πόρτα της πίσω αυλής δεν την αντικαταστείς, ο γείτονας όμως το ξέρει αυτό,γιατί είναι χρόνια στην ίδια περιοχή και έχει και συνέχεια...... Τον παίρνεις κρυφά τα βράδυ και του λες πόσο ωραία είναι η γυναίκα σου που κοιμάται και γιατί δεν έρχεται να την πηδήξει να πάρεις μάτι, δηλαδή είναι αρρωστημένη κατάσταση

ΑΡΡ. είπε...


Ο άγιος του Μαμμωνά σκοπός αγιάζει και τα πιο πρόστυχα παλαιοΔιαθηκικά μέσα.
Όχι απλά έμποροι αλλά κυριολεκτικά εκπορνευταί και κομμουνιστικά εκμπασταρδευταί των εθνών!