ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Τετάρτη 28 Οκτωβρίου 2020

Το μενού δείχνει ότι κάτι ετοιμάζεται, αλλά μετά τις Αμερικάνικες εκλογές.!

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Από την μία οι Ισραηλινοί με την μεσολάβηση των ΗΠΑ κλείνουν συμμαχίες με άραβες και μουσουλμάνους...Από την άλλη ο Μακρόν μετρά εσωτερικές τάσεις και αντιδράσεις με ανοικτή επίθεση κατά των μουσουλμάνων.
Μέχρι στιγμής η αντίδραση των Γάλλων μουσουλμάνων είναι σχεδόν μηδενική και αυτό είναι θετικό για το επόμενο βήμα της Γαλλίας που στόχος της είναι ο Ερντογάν και οι ισλαμιστές, τόσο σε οικονομικό όσο πιθανόν και σε στρατιωτικό επίπεδο, με ένα ίσως μεμονωμένο πολεμικό περιστατικό, κάτι που αποφεύχθηκε στο παρά ένα την προηγούμενη φορά στο λιβυκό πέλαγος.
Και τα δύο αυτά γεγονότα καταδεικνύουν ως μελλοντικό στόχο την Τουρκία και τον Ερντογάν που παρουσιάζεται ως ο από θεού ηγέτης όλων των μουσουλμάνων.
Το Ισραήλ, αφού τελειώσει με τις συνθήκες ειρήνης που θέλει (καλύπτει τα νώτα του) και σαν εκτελεστικό όργανο των ΗΠΑ θα είναι αυτό που θα κάνει την βρώμικη δουλειά, μη ανήκοντας μάλιστα στο ΝΑΤΟ ώστε να δεσμεύεται από την συμμαχική συνθήκη απέναντι στην Τουρκία, όπως σήμερα η Γαλλία.
Το μόνο που μένει είναι να εξασφαλίσουν την χαλαρή αντίδραση της Ρωσίας και του Ιράν, κάτι που δεν φαντάζει απίθανο αφού και οι δύο αυτές χώρες θέλουν μια Τουρκία λίγο "τσαλακωμένη' και με λιγότερη αλαζονεία στο ευρασιατικό τραπέζι τους, αφού σε καμία περίπτωση δεν δείχνουν ότι την αντιμετωπίζουν ως ισότιμο μέλος. Βέβαια το Ισραήλ θα συνεχίσει να κάνει δουλειές με την Τουρκία, απλά υπενθυμίζοντας ποιός κάνει κουμάντο.
Την τελευταία φορά αν θυμάστε  δεν δίστασε με το τούρκικο σκάφος των ακτιβιστών στην Γάζα, η μήπως ξεχάσατε τον σκουντ που έπεσε το καλοκαίρι στα κατεχόμενα;; Γενικά το μενού δείχνει ότι κάτι   ετοιμάζεται αλλά μετά τις αμερικάνικες εκλογές.

2 σχόλια:

Όλα είναι ατμός.... είπε...

Βάλε και μια άλλη παράμετρο..... Ο Έρντι μπορεί να έχει κρυμμένο κάποιο χαρτί που σίγουρα οι μεγάλοι γύπες το γνωρίζουν και αυτό λέγεται πυρηνικές κεφαλές. Μπορεί να μην τον έχουν αφήσει να κατέχει την τεχνογνωσία, αλλά την κατέχουν οι Πάκισταν και αυτοί είναι φίλοι του. Οπότε μπορεί κατά μία έννοια να εξηγείται και το περίσσιο θράσος του. Σε κάθε περίπτωση θα πρέπει να το λάβουμε σοβαρά υπ όψιν.....

Ανώνυμος είπε...

Έχω την εντύπωση ότι το Ισραήλ δεν πρόκειται να το επιτρέψει αυτό να συμβεί σε καμία περίπτωση.
ΚΙΜΩΝ