ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Πέμπτη 22 Οκτωβρίου 2020

Πολεμικό Ναυτικό: Προχωρά σε δράσεις κατά της υπογεννητικότητας σε 24 ακριτικά νησιά .

 ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ : Τι καταπληκτική επιλογή τίτλου στο άρθρο! Νομίζεις ότι οι δόκιμοι θα πηδήξουν τις νησιώτισσες για να κάνουν παιδιά. Τι δουλειά έχει το Πολεμικό Ναυτικό να υπογράφει μνημόνια με ΜΚΟ, φαντάζομαι υπάγεται στα θέματα τα οποία ξέρουν οι ειδικοί και ο πολίτης δεν πρέπει να αμφισβητεί. Λες και τα έξοδα της εγκυμοσύνης είναι τα αίτια της υπογεννητικότητας και μάλιστα στα νησιά.Το θέμα δεν είναι μόνο η καταπολέμηση της υπογεννητικότητας, αλλά και η δημιουργία δομών στην κοινωνία μας που θα υποστηρίξουν τα παιδιά που θα γεννηθούν ώστε να μείνουν στον τόπο τους. Διαφορετικά κάνουμε μια τρύπα στο νερό.

 Υπεγράφη μνημόνιο συνεργασίας του Πολεμικού Ναυτικού με  τη μη κερδοσκοπική εταιρεία HOPEgenesis - Ποια νησιά καλύπτονται

Την Τετάρτη 21 Οκτωβρίου, υπεγράφη στο Γενικό Επιτελείο Ναυτικού, μνημόνιο συνεργασίας μεταξύ του Πολεμικού Ναυτικού και της μη κερδοσκοπικής εταιρείας HOPEgenesis, προκειμένου να προχωρήσουν από κοινού σε δράσεις με σκοπό την αντιμετώπιση της υπογεννητικότητας στην Ελλάδα και ιδιαιτέρως την ενίσχυση των πληθυσμών 24 ακριτικών νησιών της χώρας.

Τα νησιά που καλύπτει το μνημόνιο, είναι τα εξής: Άγιος Ευστράτιος, Γαύδος, Κάσος, Λειψοί, Σκύρος, Φούρνοι, Ανάφη, Δονούσα, Καστελόριζο, Νίσυρος, Σχοινούσα, Χάλκη, Αρκιοί, Ηρακλειά, Κίμωλος, Οινούσσες, Τήλος, Ψαρά, Αστυπάλαια, Θύμαινα, Κουφονήσια, Σίκινος, Φολέγανδρος, Ψέριμος.

Συγκεκριμένα το Πολεμικό Ναυτικό πρόκειται να παρέχει, μέσω της Μονάδας Ιατρικώς Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής (ΜΙΥΑ) του Ναυτικού Νοσοκομείου Αθηνών, υπηρεσίες θεραπειών υπογονιμότητας σε γυναίκες του προγράμματος που είναι μόνιμοι κάτοικοι 24 ακριτικών νήσων, ενώ η εταιρεία HOPEgenesis πρόκειται να τους παρέχει τις υπηρεσίες της, ήτοι κάλυψη εξόδων τοκετού, εξετάσεων, μεταφορικών, διαμονής κλπ.

Το εν λόγω μνημόνιο υπεγράφη, παρουσία του Αρχηγού ΓΕΝ Αντιναύαρχου Στυλιανού Πετράκη ΠΝ, από τον κο Στέφανο Χανδακά, πρόεδρο της εταιρείας HOPEgenesis και τον Υποναύαρχο (ΥΙ) Δ. Δαμιανό ΠΝ εκ μέρους του ΠΝ.

ΠΗΓΗ

5 σχόλια:

ΗΛΊΟΥ ΑΛΚΗ είπε...

Χαχαχα!!!
Εξαίρετο το σχόλιο
Χαχαχα....

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Καλησπέρα φίλε Ρόκο.! Ε μα...αυτό καταλαβαίνει κανείς διαβάζοντας τον τίτλο. Άκου εκεί το Πολεμικό Ναυτικό προχωρά σε ΔΡΑΣΕΙΣ ενάντια στην υπογεννητικότητα.!!

Όλα είναι ατμός.... είπε...

Βεβαίως και ύστερα θα περάσει και η μέθοδος της τηλεματικής πανσπερμίας μέσο των γνωστών πορν-τουμπ σαϊτ...... Επιδότηση για σμαρτ-τιβι και πολλά νέα γκατζετ, γιατί μένουμε ασφαλείς.

ΗΛΊΟΥ ΑΛΚΗ είπε...

Τρεχω να γραφτω ναυτικος δοκιμοςςςςςς........

Αχαχαχαα!!!!!!

ΗΛΊΟΥ ΑΛΚΗ είπε...

Κυριε Διοικητα ....
Να βούτηξω στα βαθιά ......;;
Να ταράξω τα νερά .....;;;
Να πληθύνουν τα παιδιά ......;;;
Ωιμε τι συμφορά !!!!!
Τα κατάρτια είναι κοντά !!
Και οι Τούρκοι στη γειτονιά !!!
Χωρίς μάσκα φυσικα!



Αχαχαχαχαχα.......!!!!!

Αχαχχχα...!!!