ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Πέμπτη 15 Οκτωβρίου 2020

ΟΛΟ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΦΩΝΑΖΑΝ ΤΑ ΠΝΕΥΜΑΤΑ ΤΟΥ ΒΟΥΝΟΥ: VIP ΔΟΛΙΟΦΘΟΡΑΑΑ !!!

 ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ : Είναι πολύ τυχερός ο Δενδιάς.!! Φθηνά την γλύτωσε παραλίγο θα ήταν μακαρίτης..Παρολίγον πρόβατο επί σφαγή..... Για άλλους λόγους πήγε ο Δενδιάς στο Ιράκ, και όχι για αυτά που έγραφαν τα ΜΜΕ...Αυτό που γνωρίζω είναι ότι ήταν να συναντηθεί και με τους εκπροσώπους των Κούρδων εκτός από τους ιρακινούς... Έγινε αυτή η συνάντηση;; Ή υπήρξαν απειλές από τους Τούρκους και τελικά έκαναν πίσω;; Αύριο ο Δενδιας θα πάει Αρμενία, ελπίζω να μην έχουμε τα ίδια...Τους επόμενους μήνες θα έχουμε χοντρά γεγονότα.!!!

Γράφει ο Γιώργος Αδαλής :

ΟΛΟ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΦΩΝΑΖΑΝ ΤΑ ΠΝΕΥΜΑΤΑ ΤΟΥ ΒΟΥΝΟΥ: VIP ΔΟΛΙΟΦΘΟΡΑΑΑ !!!
-
Αυτή είναι η πτήση του δευτέρου αεροσκάφους που πέταξε εκτάκτως για Ιράκ, προκειμένου να παραλάβει τον Ελληνα υπ.εξ. Νίκο Δένδια. Μαζί του είχε τεχνικούς και ανταλλακτικά προκειμένου να επιδιορθωθεί το πρώτο αεροσκάφος που είχε μεταφέρει τον υπουργό στη χώρα αυτή.
Οι πηγές του υπουργείου , αναφέρουν ψιθυριστά στο αυτί των δημοσιογράφων, ότι τελικά ο υπουργός επέστρεψε στην Αθήνα με το δεύτερο αεροσκάφος! Και με αυτό υπέστη την 20λεπτη ταλαιπωρία!
Εμένα πάντως στο Βουνό, ο αέρας μου μετέφερε την φωνή των πνευμάτων, τα οποία έλεγαν άλλα πράγματα! Καταστάσεις που ακούστηκαν στους διπλανούς λόφους!!!
Και ρωτάω για άλλη μια φορά: Έχετε συνειδητοποιήσει άραγε πως δολοφονήθηκε ο πρέσβης της Ρωσίας στην Τουρκία καθώς και ένα σωρό άλλοι άνθρωποι που οι φάκελοί τους είναι ακόμα στα αζήτητα;
Έχετε καταλάβει τι συνέβη χτες βράδυ ή θα συνεχίζουμε για πολύ ναι παίζουμε τις κουμπάρες;
Γιατί οι Τούρκοι ήθελαν όπως ΚΑΙ δήποτε την 20λεπτη αυτή καθυστέρηση; Τί πίστεψαν ότι συμβαίνει;
ΥΓ.
Ποιος ξένος διπλωμάτης εισηγήθηκε χτες το εναλλακτικό πρωτόκολλο ασφαλείας για την ασφαλή μεταφορά Δένδια και γιατί; Είναι προφανές ότι το HAF352Z είναι το δεύτερο αεροσκάφος μας που μετέφερε τους τεχνικούς στο Ιρακ! Και γι αυτό φώναζαν όλο το βράδυ τα πνεύματα του Βουνού ... "δολιοφθορά"! Ελπίζω να συνεννοηθούμε πιο ... γρήγορα τούτη τη φορά....
ΥΓ2.
Μιλάμε για πτήση VIP ή όχι τελικά; ΗΑF σημαίνει Hellenic Air Force ή όχι; Θα μιλήσουμε ή θα υποστούμε ότι και ο Πούτιν; Μιλήστε! Για να ξέρω από που θα ... αρχίσω!!
ΥΓ3.
Η πορεία της πτήσης του δευτέρου α/φ είναι κρατημένη από χτες το βράδυ! Οπότε ...


7 σχόλια:

kakos04 είπε...

Καλησπέρα , σαν τον Κρανιδιώτη θα τον έριχναν ή και τον Μπαλταδώρο . Πήγε να κάνει τίποτα υπερ μας ή να συνεχίσει την μειοδοσία που τον χαρακτηρίζει σαν τοποτηρητής του Ροτσθαιλντ .

kakos04 είπε...

Αν ήταν δολιοφθορά που συνέβει μέσα σε Ελληνικά στρατιωτικά αεροδρόμια έχει χοντρύνει πολύ το παιχνίδι . Ας μας ενημερώσει κάποιος που ξέρει .

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Φίλε Νικόλα...όλα θα βγούν στην φόρα λίγο υπομονή. Και εμένα συνειρμικά μου ήρθε στον νου, ο θάνατος του ΥΠ.ΕΞ της κυβέρνησης Σημίτη, Γιάννου Κρανιδιώτη στις 14 Σεπτεμβρίου 1999, όπου ταξίδευε με το πρωθυπουργικό Falcon για την Διεθνή Σύνοδο Υπουργών Εξωτερικών στην Ρουμανία, κι έπεσε σε κενά αέρος λίγο έξω από το Βουκουρέστι, με αποτέλεσμα να χάσει την ζωή του, όπως και ο γιος του Νικόλας.
Τα ακριβή αίτια και τις συνθήκες δεν τις μάθαμε επακριβώς...όλοι μίλησαν για ...κενά αέρος...
Μία άλλη σκέψη που έκανα ήταν, πως μήνες πριν τον θάνατο του Γιάννου Κρανιδιώτη,
το Κυβερνητικό Συμβούλιο Εξωτερικής Πολιτικής και Άμυνας αποφασίζει την αγορά 50 αεροσκαφών F-16 και 15 Μιράζ 2000. Κατά τη σύσκεψη, αποφασίζει ακόμα τον εξοπλισμό της πολεμικής αεροπορίας με ιπτάμενα ραντάρ, κόστους 200 δισεκατομμυρίων δρχ., αλλά και τη συμμετοχή της χώρας στην ευρωπαϊκή κοινοπραξία που θα κατασκευάσει το νέο ευρωπαϊκό μαχητικό αεροσκάφος Eurofighter.
Επίσης το 1999 είχαμε και την υπόθεση Οτσαλάν...

Τώρα αν αυτό συσχετίζεται με τα εξοπλιστικά Rafal, με την επίσκεψη Δένδια με εκπροσώπους των Κούρδων....θα δείξει στο μέλλον.

ΗΛΊΟΥ ΑΛΚΗ είπε...

Κηπουρός του ροτθτσιλτ είναι στο κτημα του στην Κέρκυρα
Φροντιζει και για ρεύμα νερό κτλ
Μετά από αυτά περνάει και από την Ετς Χαγιμ να δοξάσει το θεό του.

Σε αντάλλαγμα προαχθηκε σε ΥπΕξ του προτεκτορατου τους.

Κηπουρους μπόλικους και ....παρακαλανε....

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Αγαπητέ φίλε Ρόκκο...δεν διαφωνώ με αυτά που λες για τον κηπουρό και τον υπάλληλο του Ρότσιλντ. Έτσι είναι όμως εγώ το βλέπω τώρα από την άλλη "ματιά"...αυτός ο κηπουρός τυγχάνει να είναι ο Υπουργός Εξωτερικών της ΕΛΛΑΔΑΣ.!! Μας αρέσει η όχι αντιπροσωπεύει την Ελλάδα....φαντάσου το γόητρο της Ελλάδος αν ο οποιοσδήποτε μπορεί να δολοφονεί και και να κάνει δολιοφθορά στους πολιτικούς της.!!! Δεν χτυπάνε δηλαδή προσωπικά τον κηπουρό...αλλά μέσω αυτού ΧΤΥΠΑΝΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. Η Ελλάδα είναι ο ΣΤΟΧΟΣ και όχι ο παπάρας Δενδιάς.

ΗΛΊΟΥ ΑΛΚΗ είπε...

Αντιλαμβάνομαι και συμφωνώ με οτι λες.
Καιρός να προσέλθουν τότε οι πραγματικοί ιδιοκτήτες και να αναλάβουν την μη χάρτινη εξωτερική πολιτική.

Πήξαμε με τους παπαρες τόσα χρόνια.....


Καλη σου μέρα

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Καλή μέρα και σε σένα φίλε Ρόκκο ...όντως πήξαμε με τους παπάρες. Λίγο υπομονή ακόμα...δεν έμεινε πολύ, αλλά αυτό θα είναι το πιο δύσκολο κομμάτι. Αλλά τρομάζουν τα βουνά από τα χιόνια;; Όχι φυσικά.