ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Πέμπτη 15 Οκτωβρίου 2020

Το μεγάλο μας Τσίρκο...οι παραστάσεις συνεχίζονται.!!

 

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Επόμενη δήλωση κυβερνητικού στελέχους: Θεωρούμε μεγάλη επιτυχία το ότι μέχρι στιγμής αποφύγαμε να μας βάλει κυρώσεις η ΕΕ. Στηρίζουμε τις ΕΔ που σαν κύριο σκοπό έχουν πια να στήνουν σκηνές για τους λαθροεισβολείς που στέλνει η Τουρκία για να λύσουν το δημογραφικό μας.

Ξέρω ξέρω. Δεν είναι ακόμα η στιγμή. Δε θα αφήσουμε τον εχθρό να διαλέξει αυτός το πεδίο. Εφαρμόζουμε τακτική θα με δείρεις, θα ιδρώσεις, θ' αρρωστήσεις, θα πεθάνεις.! Αυτό είναι το Αμυντικό Δόγμα της χώρας. Έχετε φτάσει στο σημείο να σας γλεντάει μέχρι και ο Μπαλάφας.

 Θάνος Ντόκος, Γεραπετρίτης, ΕΛΙΑΜΕΠ, 6 ΝΜ. Ας αναλάβει κάποιος να ακυρώσει την παραγγελία των Rafale. Αχρείαστα είναι. Πεταμένα λεφτά. Ας τα βάλουμε κάτω να ησυχάσουμε. Θέλουμε κυριαρχία ή όχι. Πιο πολύ λυπάμαι τους νεκρούς της ΠΑ. Έτσι είναι Γεραπετρίτη. Άπαξ και σε πάρουν μυρωδιά ότι κάνεις την πάπια θα σε γλεντάνε μέχρι να βάλει η ΕΕ κυρώσεις ...Γεραπετρίτης: "Οι εύκολοι λεονταρισμοί για την επέκταση μονομερώς στα 12 ΝΜμπλα μπλα μπλα δεν είναι ένα θέμα το οποίο μπορεί να τεθεί εν θερμώ. Είναι υποχρέωσή μας να αναδείξουμε την υποκρισία της Τουρκίας και να την απομονώσουμε διπλωματικά".  Τζάμπα 40 μέρες ο στόλος έξω.
Μετά από αυτές τις δηλώσεις, αν ήμουν η Τουρκία θα έμπαινα μέσα στα 6 ΝΜ.

Ήθελα να ήξερα  ρε Γεραπετρίτη Υπουργός Επικρατείας  ποιας χώρας είσαι ήθελα να'ξερα! Αυτό που είπες για τα 6 μίλια αποτελεί το άκρον άωτον της πολιτικής ξεφτίλας....το πιο τρελό δεν είναι ότι το είπε...είναι ότι δεν θα ανοίξει ρουθούνι για την δήλωση αυτή...ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΚΑΝΕΙΣ!!!

Η ωκεανογραφική υπηρεσία της Τουρκίας έχει ζητήσει από 1η Ιουνίου άδεια για "έρευνες" από το Τουρκικό κράτος στα 6 μίλια από Ρόδο, Κάρπαθο και Κρήτη από τέλη Μαΐου. Το γνωρίζαμε.Σίγουρα το γνωρίζαμε, αλλά σήμερα μάθαμε πως το αποδεχόμαστε κιόλας......απλά ντροπή !!!

Ακόμα και το γνωστό τσίρκο MEDRANO τονίζει ότι αδυνατεί να ανταγωνιστεί τα όσα συμβαίνουν στην πολιτική ζωή της χώρας το τελευταίο διάστημα. Διότι πως μπορεί να δώσει εδώ παραστάσεις , όταν υπάρχει τόσο σκληρός ανταγωνισμός με όλα αυτά που γίνονται μέσα και έξω από την Βουλή.!!
Οδηγούν σε Εθνική καταστροφή και συρρίκνωση του Ελληνισμού. Και κανείς δεν το συζητάει. 4000 χρόνια ιστορίας για να μας αφανίσουν κατι κοπρίτες σαν και αυτούς

 Συνιστούμε στους πολίτες ψυχραιμία και εγκαρτέρηση. Καλό είναι να μην ξεχάσουν να πληρώσουν τη διπλή δόση ΕΝΦΙΑ. Όσο για αυξήσεις θητείας και άλλα τέτοια ας μην ανησυχούν. Μια πλακίτσα κάναμε.


 

3 σχόλια:

ΝΙΚΟΣ 56 είπε...

Λύκαστρε καλημέρα.
Πολύ σωστά τα όσα γράφεις και εμείς σχολιάζουμε... τι να το κάνεις όμως όταν μας κυβερνούν ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ. Δεν ιδρώνει το αυτί κανενός. Εγώ τα βάζω με τα ηλίθια πρόβατα που πάνε συνεχώς και ψηφίζουν πότε τον έναν και πότε τον άλλον. Αυτοί πρέπει να περάσουν όλοι απο ειδικό δικαστήριο. Μάς λένε ότι θα ενισχύσουν τις ένοπλες δυνάμεις...μεγάλο το ενδιαφέρον τους, τόσο, που μου έρχεται να κλάψω απο τη χαρά μου ή από την οργή μου, όταν θυμάμαι τα πολλά προβλήμζτα των Ε.Δ εξ αιτίας όλων αττών των πουλημένων πολιτικών για χρόνια. Ενα παράδειγμα: Είναι καθηλωμένα Α/φη Μιράζ απο έλειψη ανταλακτικών. Και όταν ανέλαβαν οι Εθνομηδενιστές ο Κούλλης έδωσε άμμεσα 250 εκατομύρια για κατασκευή κλειστών δομών για τους ΛΑΘΡΟ... σε 3 φίλους του εργολάβους... Αυτή είναι η ενύσχιση των Ε.Δ. Και τώρα που είναι έτοιμος να εισβάλει ο Ερντογάν τώρα ανακοινώνουν προγράμματα εξοπλιστικά... λές κι αυτά θα έρθουν το επόμενο 10ημερο. Εδώ έφτασε η Γαλλία να μας προσφέρει Στρατιωτική συνδρομή και αυτός την πέταξε στα σκουπίδια του για να μην στεναχωρίσει την μαμά Μέρκελ. Άστα φίλε έχουμε μπλέξει άσχημα... Καλή δύναμη.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Καλημέρα φίλε Νίκο...πολύ σωστά όλα όσα γράφεις. Έτσι είναι...έχω ξαναγράψει ότι η όποια αλλαγή έρθει...θα έρθει από δυνάμεις και χώρες του εξωτερικού. Από τα εδώ στημένα πωλητικά κουκλοθέατρα δεν πρέπει να περιμένουμε απολύτως τίποτε. Ούτε έχει σημασία ποιός θα βγεί πρόεδρος στην Αμερική στις εκλογές που έρχονται. Όποιος και να βγεί...θα ασχοληθεί με την Ελλάδα στο επόμενο διάστημα...άλλωστε Όσο δεν υπάρχουν επιτροπές Agranat για Κύπρο, Ίμια, Βαριοπούλα, 2015-2019, ο κόσμος δεν θα μάθει ποτέ την αλήθεια.

Η Συμμορία Μητσοτακη δεν έχει κόκκινες γραμμές !
Ροζ καλτσοδέτες έχει ,που τις κατεβάζει αργά και σταθερά !

ΝΙΚΟΣ 56 είπε...

Καλημέρα και πάλι.
Έχεις απόλυτο δίκιο σε αυτά που λές... σε ένα θα διαφωνήσω μαζί σου και θα το κάνω δημόσια, (να χαλαρώσουμε και λίγο την κατάσταση). Γράφεις για Ροζ καλτσοδέτες του Μητσοτάκη... Λάθος, σύμφωνα με έγκυρη πηγή μου τώρα τελευταία φοράει καλτσοδέτες χρώματος Μπορντώ παρακαλώ και μάλιστα είναι δώρο της μαμάς Μέρκελ. Και μια παρατήρηση που θυμήθηκα πριν λίγο: Το 1987 όταν αντιμετώπισε την Τουρκία αποφασιστικά και πατριωτικά ο τότε Πρωθυπουργός αείμνηστος Ανδρέας Παπανδρέου, μετά απο ενα χρόνο το 1988 έκανε την παρακάτω δήλωση: Η παραβίαση υφαλοκριπίδας ισοδυναμεί με Διχοτόμιση του Αιγαίου. Η δήλωση αυτή αφιερώνεται στον Πουλημένο Γεραπετρίτη και όλη τη συμμορία στην οποία συμμετέχει.