ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Κυριακή 25 Οκτωβρίου 2020

Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΣΤΟ ΝΑΓΚΟΡΝΟ-ΚΑΡΑΜΠΑΧ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ, ΚΑΙ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΟΤΙ ΤΗΣ ΑΞΙΖΕΙ.

 

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ : 

Λοιπόν να πληροφορήσουμε και να πούμε ότι ο πόλεμος στο Ναγκόρνο Καραμπάχ τελείωσε ουσιαστικά για αυτό και ο Αλίεφ τώρα λέει ότι το Αζερμπαιτζάν είναι έτοιμο για κατάπαυση του πυρός.!! Η Αρμενία έχει εθνική στρατολόγηση όπως το Ιράν και μπορεί να κινητοποιήσει μέχρι και 1 εκατομμύριο άντρες. Οι Ιρανοί έχουν εκπαιδευτεί με Αρμένιους στις ασκήσεις του Κάβας και τους θεωρούν αρκετά καλούς και δυνατούς στρατιώτες. Νομίζω ότι ήρθε η ώρα να μεταφερθεί ο πόλεμος στο έδαφος του Αζερμπαιτζάν και της Τουρκίας. Τόσο οι Τούρκοι όσο και το Αζερμπαιτζάν χρησιμοποιούν τα ισραηλινά Harop, για να πλήξουν εκ του μακρόθεν τους Αρμένιους. Αλλά αν υποστούν θύματα, θα το σκεφτούν δύο φορές να συνεχίσουν αυτόν τον πόλεμο.

Έχω παρακολουθήσει όλα τα διαθέσιμα βίντεο και από τις δύο πλευρές και δεν είμαι  έκπληκτος για τα πενιχρά κέρδη μέχρι στιγμής ( με πολύ κόστος) για το Αζερμπαϊτζάν μέχρι τώρα. Το μόνο που έκαναν είναι να χρησιμοποιήσουν τα Harop για να δείξουν κάποια πλάνα προπαγάνδας. Έχουν χρησιμοποιήσει πάνω από 700 HAROP και άλλα χτυπήματα με UAV για να καταλάβουν μερικούς βράχους μέχρι στιγμής. Όλα αυτά ήταν ένα μπόνους πληροφοριών τόσο για το Ιράν όσο και για εμάς για το πως καταρρίπτονται τα ισραηλινά και τουρκικά UAV.

Ο Ερτνογάν είναι εξοργισμένος με τον Πούτιν γιατί δεν συμπεριέλαβε την Τουρκία στις διαπραγματεύσεις ή τις διαβουλεύσεις της προηγούμενης εβδομάδας για τις εξελίξεις στον πόλεμο στο Ν.Κ. Ο Ερντογάν θεωρεί το κράτος του Αζερμπαϊτζάν το τελευταίο μέλος της δεύτερης Οθωμανικής Αυτοκρατορίας. Για αυτό και η Ρωσσία απλά την αγνόησε στην διαδικασία....και θα συνεχίσει να την αγνοεί. Λέγαμε ΕΔΩ ότι έχουν κλείσει ΟΛΕΣ οι πρεσβείες των ΗΠΑ στην Τουρκία, όμως....ΕΚΛΕΙΣΕ ΚΑΙ Η ΠΡΕΣΒΕΙΑ ΤΩΝ ΗΠΑ ΣΤΟ ΜΠΑΚΟΥ.!!

" The U.S. Embassy in Baku has received credible reports of potential terrorist attacks and kidnappings against U.S. citizens and foreign nationals in Baku, including against hotels such as the J.W. Marriott Absheron, as well as potentially other locations in Baku. U.S. citizens are advised to exercise heightened caution in locations where Americans or foreigners may gather."

 Σας το έχουμε πει...και αφού το έχουμε πει θα γίνει, κάτι αρχίζει και "μορφοποιείται" πολύ άσχημο για την Τουρκία. Γνωρίζοντας αυτό η Τουρκία και αφού έφαγε από παντού "σφαλιάρες" και στην Συρία, και στην Λιβύη και στην Αρμενία .κ.λ.π θα στραφεί τώρα σε αυτόν που θεωρεί τον πιο αδύναμο κρίκο...για τα σχέδια της για κυριαρχία στην Αν.Μεσόγειο. Και αυτοί είμαστε εμείς η Ελλάδα δηλαδή και η Κύπρος. Ετοιμαστείτε το επόμενο διάστημα για ΟΛΑ με την Τουρκία. Πάμε σε έναν γύρο με απ'όλα και με κρεμμύδι...διότι θα έχει πολλά δάκρυα. Το γνωρίζαμε ότι κάποτε θα φτάναμε σε αυτό το σημείο με την Τουρκία...σας το είχαμε πει. Ε λοιπόν ο καιρός ΕΦΤΑΣΕ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: