ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Δευτέρα 19 Οκτωβρίου 2020

ΑΠΛΑ ΕΙΣΤΕ ΧΕΣΤΕΣ...ΤΟΣΟ ΡΕΑΛΙΣΤΙΚΑ ΑΠΛΟ.

 

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Σύμφωνα με το Κούλη και την κυβερνησάρα των "Αρίστων"......προστίθεται πως η επέκταση των χωρικών υδάτων της χώρας όντως συνιστά εθνικό κυριαρχικό δικαίωμα, που όμως θα ήταν σφάλμα να ασκηθεί «εν θερμώ» και εν μέσω κρίσης, καθώς θα οδηγούσε σε διεθνή απομόνωση.

Η  ηττοπάθεια είναι η χειρότερη ήττα ενός λαού. Τα ίδια έλεγαν κι όταν μας την έπεσαν οι Ιταλοί.... Αν σκεφτόταν όπως αυτοί ο Κολοκοτρώνης δεν θα είχαμε γίνει κράτος ποτέ. Αν και τώρα που το σκέφτομαι...κακός πολύ κακός ο Κολοκοτρώνης ελευθέρωσε την πατρίδα από τους Τούρκους, για να κυβερνάνε τώρα τα μπασταρδάκια τους.

Επειδή είμαι ρεαλιστής θα πω ότι...ρεαλισμός είναι να προστατεύεις την πατρίδα σου από τους πειρατές με κάθε κόστος. Όταν δεν το κάνεις εφευρίσκοντας γελοίες δικαιολογίες, τότε δεν είσαι ρεαλιστής ΑΛΛΑ ΕΙΣΑΙ ΑΠΛΑ ΕΝΑΣ ΧΕΣΤΗΣ!!!! Είναι τόσο ρεαλιστικά απλό. Εγώ προσωπικά ντρέπομαι για όσα γίνονται σήμερα, και δεν αντιδρά κανείς τους.!!

Η απαξίωση της συντήρησης των διαθέσιμων μέσω εδώ και 10 χρόνια έχει φέρει αυτά τα αποτελέσματα.... Όσοι γνωρίζουν σιωπούν.... Και βέβαια οι Τούρκοι τα ξέρουν και για αυτό πιστεύουν ότι τους (παίρνει) να περάσουν τετελεσμένα. Το θέμα είναι ότι η Γερμανία και η πολιτική ηγεσία της χώρας συντέλεσαν σε αυτή τη κατάσταση. Μια κατάσταση που αγγίζει την έσχατη προδοσία...

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ο Κολοκοτρώνης εκτελούσε θεϊκή εντολή, αν διαβάσει κάποιος την βιογραφία του καταλαβαίνει πως τίποτα δεν γίνεται τυχαία, για να φθάσει να οδηγήσει και να κερδίσει την επανάσταση γλίτωσε από δεκάδες προδοσίες, ενέδρες και καταδιώξεις Τούρκων, "Ελλήνων", Ρασοφόρων και Ξένων.
Έχεις δίκιο Λύκαστρε και θεωρώ πως δεν υπάρχει πραγματικός Ελλην που να μην αγωνιά και να ντρέπεται αυτή την στιγμή για αυτά που συμβαίνουν, το πυρ και η πυροβασία όμως είναι απαραίτητη για την κάθαρση

ΚΙΜΩΝ

Όλα είναι ατμός.... είπε...

Τώρα έχουμε κοβ-ιντ19 να ναι οι ώρες τους.....
Μ αυτό πρέπει να ασχολείται όλη μέρα το μυαλό τους και άσε αυτές τις εξυπνάδες περί γραικύλων και τα συναφή, δεν συνάδουν με το πνεύμα της εποχής. Είπαμε μικρόβιο-φοβία, αγορο-φοβία, φασιστο-φοβία, ρατσιστο-φοβία και γενικά το ιδανικό είναι να φτιάχνεις και δικούς σου φόβους φανταστικούς αυτοδημιούργητους, ώστε να είσαι αποδεκτός απο τους άλλους φοβισμένους-αποβλακωμένους-υπνωτισμένους-χακαρισμένους και ηθελημένα εγκεφαλικά-νοητικά ζόμπι.

kakos04 είπε...

Δυστυχώς οι προδότες έχουν ξεφύγει , τούρκικές εταιρείες σε βασικά έργα υποδομής με δικό τους προσωπικό που δεν ελέγχει κανείς . https://www.protothema.gr/economy/article/1056509/tourkiki-eisvoli-stis-ergolavies-tou-admie/ .
Σχόλιο από την ιστοσελίδα :Ρε είσαστε τρελοί ρε, φέρατε εταιρεία-βιτρίνα της ΜΙΤ στην Ελλάδα και της δώσατε υπεργολαβία; Δηλη ΜΙΤ έχει τώρα δικό της υποκατάστημα στο ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ δίπλα απο τον Αραξο (116 ΠΜ) και την Ανδραβίδα (117 ΠΜ) κ βολικά κοντά σε διάφορους σταθμούς αεράμυνας-ραντάρ οι οποίοι είναι ως είθισται, αφύλακτοι κιόλας και στελεχώνονται απο ελάχιστο προσωπικό φυλακής;
Αυτοί έχουν ξεπεράσει το εγχειρίδιο προδοτών . Όσο για τον Κούλη , το επόμενο που θα δούμε φοβάμαι είναι κρουαζιέρα με το Ορούτς Ρέις , δεν τον σταματάει τίποτα . Κανονικά αν είμαστε ελεύθερο κράτος νομίζω και διορθώστε με σε κάποιες περιπτώσεις μπορούσαμε να ελέγχουμε μεγαλύτερο εύρος από τα 12 ΝΜ . Αν και η μη οριοθέτηση με Κύπρο τα λέει όλα για τον .
ΥΓ. Το κωλο-καλώδιο για την Κρήτη δεν γίνεται για να φέρουν ρεύμα αλλά κυρίως για να μας "πηδήξουν " σαν την Εύβοια σε ανεμογεννήτριες και φωτοβολταϊκά , αν και το μόνο που ήθελε η χώρα είναι η ήπια αξιοποίηση της κυματικής , μέχρι να αξιοποιηθούν αυτά που αναφέρεις για τις πυραμίδες . Ελπίζω να μην προλάβουν να μας κάνουν βιομηχανικό αρρωστημένο τοπίο .

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Ο Κολοκοτρώνης φίλε Κίμων ανήκε στο Γένος των Ηρώων. Ξέρεις για τα 5 Γένη του Ησίοδου μιλάω...όπως και όλοι οι ήρωες της Επαναστάσεως...ανήκαν στο ηρωικό γένος του Ησίοδου. Οι σημερινή γενιά ανήκει στο πέμπτο και χειρότερο όλων.

Κάθε γένος έχει και διαφορετική ψυχοσύνθεση...βιολογικά, ψυχοπνευματικά, ηθικά είναι διαφορετικά μεταξύ τους. Άλλη ποιότητα "ουσίας" μεταξύ τους...οι σημερινοί είναι λες και είναι φτιαγμένοι από σκατά.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Ναι φίλε Ατμέ τους δίνουν ψεύτικες φοβίες και εχθρούς για να μην μπορούν να καταλάβουν τον αληθινό εχθρό...και αυτό που πραγματικά πρέπει να φοβούνται. Και αυτό που πρέπει να φοβούνται...είναι ότι τους κλέβουν εκτός από την ελευθερία τους, αλλά και την ενέργεια τους...την ίδια την ψυχή τους. Ο πόλεμος που γίνεται...για τις ψυχές τους γίνεται. Ξέρετε τι ΠΑΝΑΚΡΙΒΟ και ΜΟΝΑΔΙΚΟ υλικό είναι η ψυχή;;

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Φίλε Νικόλα καλησπέρα. Τρελοί δεν είναι...ΠΡΟΔΟΤΕΣ και ΜΗ Έλληνες είναι.!! Όλος ο μηχανισμός εξουσίας και διακυβέρνησης της χώρας αποτελείται από άτομα μη ελληνική καταγωγής και συνείδησης.