ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Πέμπτη 15 Οκτωβρίου 2020

Ενοχλημένη η Τουρκία από τα ελληνικά υποβρύχια: Λέει ότι τα εντόπισε

 ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ : Το βίντεο που έδωσαν τα μογγόλια είναι ψεύτικο.! Αν κάνουμε σύγκριση των περισκοπίων ενός 214 (ελληνικό) και ενός 209/1400 (τουρκικό) με το βίντεο που ανέβασαν οι τουρκοι, καταλαβαίνουμε εύκολα ότι αυτό που έδωσαν είναι τουρκικό υποβρύχιο και όχι ελληνικό.. Όλα αυτά που κάνουν τα μογγόλια λέγονται ΨΕΠ δηλαδή Ψυχολογικές Επιχειρήσεις Πολέμου. Ούτε προπαγάνδα σωστή δεν μπορούν να κάνουνε. Σχετικά με τις Ψυχολογικές Επιχειρήσεις είχαμε γράψει ΕΔΩ και ΕΔΩ.

Η Τουρκία διαμηνύει πως έχει εντοπίσει τα ελληνικά υποβρύχια στο Αιγαίο, ενώ ταυτόχρονα κυβερνητικές πηγές της δείχνουν έντονη ενόχληση για τον ελληνικό στόλο.

Πηγές από το Πολεμικό Ναυτικό της Τουρκίας δημοσίευσαν φωτογραφίες, σύμφωνα με τις οποίες απεικονίζονται τα ελληνικά υποβρύχια.

Μάλιστα, η γείτονα χώρα διαμηνύει πως τα υποβρύχια του Ελληνικού Στόλου δεν είναι «αόρατα» και ότι παρακολουθούνται από drones στο Αιγαίο.

Χαρακτηριστικά, η Hurriyet αναμεταδίδει αυτές τις φωτογραφίες και σημειώνει πως «οι φωτογραφίες δείχνουν ότι drones της Διοίκησης Ναυτικών Δυνάμεων ήταν “αόρατα” και ακολουθούσαν τα ελληνικά υποβρύχια, παρακολουθώντας όλες τις δραστηριότητες στην Ανατολική Μεσόγειο χωρίς να εντοπιστούν. Οι εικόνες των υποβρυχίων που τραβήχτηκαν από τα τουρκικά drones κατέστρεψαν επίσης την αντίληψη που προσπαθούσε να δημιουργήσει η Ελλάδα».

Επιπλέον, στο δημοσίευμα της με τίτλο «Η Ελλάδα είναι ντροπιασμένη! Η Τουρκία απαντάει με εικόνες», δημοσιεύει φωτογραφίες που υποτίθονται ότι δείχνουν τα ελληνικά υποβρύχια στο Αιγαίο.

Παράλληλα, στο δημοσίευμα της, αναφέρει τα εξής:

«Υπήρχαν ισχυρισμοί στους ιστότοπούς τους ότι τα υποβρύχια που ανήκουν στις ελληνικές ναυτικές δυνάμεις δεν μπορούσαν να εντοπιστούν από τα drones των τουρκικών ενόπλων δυνάμεων.

Στις ειδήσεις που δημοσιεύτηκαν για να δημιουργήσουν εντύπωσης στο ελληνικό εγχώριο κοινό, ισχυρίστηκαν ότι τα υποβρύχια τύπου-214 ήταν αόρατα και ότι τα αεροσκάφη και τα ελικόπτερα των ναυτικών περιπολιών των Τουρκικών Ενόπλων Δυνάμεων δεν μπορούσαν να εντοπίσουν αυτά τα υποβρύχια.

Οι πηγές τόνισαν ότι τα ελληνικά υποβρύχια Type-214, τα οποία ισχυρίστηκαν ότι ήταν αόρατα, ακολουθούνταν συνεχώς από τα πλωτά και ιπτάμενα στοιχεία των τουρκικών ναυτικών δυνάμεων στην Ανατολική Μεσόγειο και επέστησαν την προσοχή στην έλλειψη αλήθειας στις ειδήσεις.

Τα περισκόπια αυτών των υποβρυχίων, τα οποία ακολουθούνταν συνεχώς από τα στοιχεία της Διοίκησης Ναυτικών Δυνάμεων, φαίνονται σαφώς τις εικόνες. Τόσο η μέρα όσο και η νύχτα πλάνα των υποβρυχίων επέστησαν την προσοχή. Οι ειδικοί ασφαλείας ανέφεραν ότι αυτό σημαίνει ότι τα ελληνικά υποβρύχια παρακολουθούνται εύκολα».

Δείτε τις εικόνες που δημοσίευσε η Hurriyet:

ena elhnika upobrhxia Xouriet

duo elhnika upobrhxia Xouriet

ΠΗΓΗ: hurriyet.com.tr

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: