ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Τρίτη 13 Οκτωβρίου 2020

ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΕ ΠΑΣΗΣ ΦΥΣΕΩΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΚΑΙ ΣΠΟΝΣΟΡΕΣ, ΕΝΘΕΝ ΚΑΚΕΙΘΕΝ !!!

 ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ : Μα τον θέλουν οι Γερμανοί...τον Στόκο. Δεν περιμέναμε και κάτι άλλο. Η προδοσία της ΝΔ είναι παραδοσιακή. Δεν χρειάζεται και πολύ μυαλό για να καταλάβουμε τι έχει σκοπό να κάνει η κυβέρνηση.!! Τώρα με τον Στόκο σύμβουλο εθνικής ασφαλείας οι τούρκοι θα φτάσουν μέχρι την Κέρκυρα.


Γράφει ο Γιώργος Αδαλής :

ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΕ ΠΑΣΗΣ ΦΥΣΕΩΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΚΑΙ ΣΠΟΝΣΟΡΕΣ, ΕΝΘΕΝ ΚΑΚΕΙΘΕΝ !!!
-
Υπάρχουν πολλοί φίλοι μου οι οποίοι μου ζητάνε εδώ και μήνες να στηρίξω την προσπάθεια της Κυβέρνησης! Αρκετοί έχουν θυμώσει μαζί μου γιατί στις αναλύσεις μου αναφέρω ντοκουμέντα πάνω στα οποία στηρίζω την άποψή μου ότι η ελίτ στην Ελλάδα τα έχει βρει με τους Τούρκους!

Και τους ρωτώ εγώ όλο αυτό το διάστημα! ΠΟΙΟΝ να στηρίξω; Την παρούσα ή την προηγούμενη Κυβέρνηση που έχουν εισάγει τον καρκίνο στα Εθνικά μας θέματα; Εναν καρκίνο που κατατρώει ότι απόμεινε από τις σάρκες αυτής της χώρας;

Οταν με απόφαση του Μητσοτάκη, γίνεται σήμερα σύμβουλος Εθνικής Ασφάλειας ο Θάνος Ντόκος, ποιος σοβαρός άνθρωπος θα στηρίξει μια τέτοια Κυβέρνηση που εμπιστεύεται τούτη την ευαίσθητη θέση σε έναν άνθρωπο που έχει ταχτεί υπέρ της συνεκμετάλλευσης σε Αιγαίο και Μεσόγειο με τους Τούρκους;

Έναν άνθρωπο που η αποτυχία του στην υπόθεση "Λιβύη" με τις αποτυχημένες του προβλέψεις για επικράτηση Σάρατζ, εξέθεσε σφοδρά τη χώρα; Με αυτά που είχε πεί πρόσφατα, έκανε 3 επιχειρηματίες να χαρούν κι ένα ολάκερο Έθνος να βγει από τα ρούχα του!



Να στηρίξω ποιους δηλαδή; Αυτούς που ξεπουλάνε το Καστελόριζο, το μισό Αιγαίο και την Κύπρο, προκειμένου να κερδίσουν ένα έτος ειρήνης; Ο Μητσοτάκης δεν άφησε ούτε έναν Σημιτικό που δεν τον προσέλαβε στην Κυβέρνηση! Κι ενώ είδαμε και πάθαμε να ξεφορτωθεί η χώρα το καθεστώς Σημίτη, ο Κυριάκος Μητσοτάκης το ξαναφέρνει από την πίσω πόρτα! Μια δουλειά που ξεκίνησε επί Αλέξη Τσίπρα!

Το έχω πει πολλές φορές και θα το ξαναπώ ακόμα μία: Πιο έντιμο θα ήταν ο Τσίπρας κι ο Μητσοτάκης να προσλάμβαναν τον Κώστα Σημίτη, παρά να κρύβονται όλοι τους πίσω από παρένθετα πρόσωπα που εφαρμόζουν κρυφές συμφωνίες των Σημίτη-Παπανδρέου!

Ο κόσμος δεν είναι χαζός κύριοι... Εχει καταλάβει απόλυτα το παιχνίδι! Είναι προφανέστατο γιατί ο Πρωθυπουργός επέλεξε να προσλάβει σε αυτή τη θέση κάποιον που ξεκίνησε την καριέρα του ως ερευνητής στο Ινστιτούτο Έρευνας για την Ειρήνη της ... Φρανκφούρτης!!!

Υστερόγραφο δεν έχει σήμερα γιατί το έργο θα έχει πολλές συνέχειες....

2 σχόλια:

Μμ. είπε...


Σημιτοτομάρια να εκπαιδεύονται πάνω τους στυλιάρια!

Άφησε σχολή γερμανοτουρκοπροδοσίας πίσω του ο κιτρινιάρης γυρινόμουτρος εβραιοσκατόψυχος.
Όχι ότι ο φυγόστρατος γερμανοτσολιάς και, κατά το Γκλέτσιον ¨αμφίψηστος,¨ εθνοπροδοτάρχης και η Ροζαλία της συνθήκης Ζυρίχης (1960) και ο πατριάρχης κρητοΔρακουμέλ πήγαιναν πίσω δηλαδή.
Άσε και τα νυν κουλαλεξοκοτόπουλα...

Ω δύστυχη Ελλάς, εσύ δεν έχεις πολιτικούς όπως όλος ο κόσμος,
σκυταλοδρομία, ολυμπιακούς σαδομαζοχιστών εθνοκαταστροφέων ανέχεσαι.

Χρήστος είπε...

Φαινόμενο https://youtu.be/UUVmusCD6qc