ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Κυριακή 25 Οκτωβρίου 2020

Κινεζικά ΜΜΕ: «Ο Ερντογάν πρόδωσε τον Πούτιν – Έδειξε το S400 -στο ΝΑΤΟ»

 ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ : Χαιρετίσματα στους Σίνες από εμάς...έρχεστε δεύτεροι και καταϊδρωμένοι.!! Τι λέγαμε εμείς ΕΔΩ .: ..." Οι Η.Π.Α γνωρίζουν ήδη κατά 95%  τις δυνατότητες των S-400. Δεν περιμένουν από την Τουρκία να τους τους δώσει.!! Καθότι η Ρωσσία τους πουλάει σε όποιον το επιθυμεί. Συμπεριλαμβανομένων κρατών όπως η Σαουδική Αραβία, η Ινδία, από τις οποίες χώρες, οι ΗΠΑ θα μπορούσαν σίγουρα να βρουν τρόπους να εξετάσουν το αντιαεροπορικό σύστημα S-400. Για να μην πω ότι δεν απειλεί πλέον τα αεροσκάφη των ΗΠΑ."

Έχουμε γράψει όμως και κάτι άλλο  ΕΔΩ ..."  για το σύστημα των S-400 ΔΕΝ έχουν το ίδιο σύστημα όλες οι χώρες που το αγόρασαν από την Ρωσσία. Για να παρακάμψει κάποιος το ραντάρ, θα πρέπει  να κατανοήσει τις εσωτερικές λειτουργίες των αλγορίθμων του. Το πρόβλημα με τα σύγχρονα ραντάρ είναι ότι είναι σχετικά εύκολο να αλλάξει κανείς αυτούς τους αλγόριθμους πριν, να τους πωλήσει , όπως κάνει η Ρωσσία. Έτσι, οι S-400 και ο εξοπλισμός που λειτουργεί για την Ταϊβάν δεν θα λειτουργεί για τους Τούρκους."......Όμως αυτό που ΔΕΝ λένε οι Σίνες  (ως συνήθως) είναι ότι ο Ταγίπ Ντιπ για Ντιπ τους έχει παρατάξει έτσι (τους S-400) ώστε τα μεγάλα παιδιά της Ενέργειας, να πιστεύουν ότι έχουν ομπρέλα προστασίας για τα βαριά παιχνίδια που έχουν στην περιοχή (Μαύρη Θάλασσα Αιγαίο και Αν.Μεσόγειο)!!!! χα χα χα τους πουλάει όλους παπατζιλίκι.!!

 «Ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν αποφάσισε να προδώσει τη Ρωσία παρουσιάζοντας το εύρος του αντιπυραυλικού συστήματος S-400, στη Βόρεια Ατλαντική Συμμαχία, όταν ενεργοποίησε αυτά τα συγκροτήματα».

Αυτό αναφέρεται σε κινεζικές ιστοσελίδες όπως σημειώνει η ρωσική Аргументы Недели.

Το ρωσικό δημοσίευμα επικαλείται την «Eastday.com», που αναφέρει ότι η Άγκυρα θα μπορούσε να πραγματοποιήσει μυστικές δοκιμές των συστημάτων που ελήφθησαν από την Ρωσική Ομοσπονδία, αλλά ενήργησε εντελώς διαφορετικά, ανακοινώνοντας και δημοσιεύοντας υλικό, δίνοντας έτσι τη δυνατότητα στις Ηνωμένες Πολιτείες και τους συμμάχους του ΝΑΤΟ να ανιχνεύσουν τις συχνότητες του S-400.

Οι συντάκτες του δημοσιεύματος χαρακτήρισαν αυτήν τη συμπεριφορά του Ερντογάν ως προδοσία προς τη Μόσχα.

Ωστόσο, οι δημοσιογράφοι δεν απέκλεισαν το ενδεχόμενο ότι μελλοντικά η Τουρκία θα παραδώσει το συγκρότημα στη Συμμαχία.

Το δημοσίευμα επισημαίνει ότι Τουρκία βρίσκεται σε πόλεμο με τη Ρωσία σε τρία μέτωπα, όπως δήλωσε ο Κωνσταντίν Σιφκόφ, υπονοώντας προφανώς τη Συρία, τη Λιβύη και το Νότιο Καύκασο.

ΠΗΓΗ

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: