ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Τετάρτη 21 Οκτωβρίου 2020

Διπλωματικό Κορσέ έχει θέσει η Κυβέρνηση...με το καλό να φορέσετε και το Διπλωματικό Σουτιέν.!

 

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Είχα να ανοίξω τηλεόραση κάτι αιώνες, χθές που ήθελα να δω κάτι συγκεκριμένο έπεσα πάνω στον Πέτσα ο οποίος μας έλεγε.....:

"Έχουμε θέσει σε εφαρμογή την τακτική του ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΟΥ ΚΟΡΣΕ απέναντι στις παραβιάσεις της Τουρκίας.Θα υπερασπιστούμε την κυριαρχία και τα κυριαρχικά μας δικαιώματα. Δεν χρειάζεται κάθε μέρα υπερανάλυση του τι κάνουμε. Κάνουμε αυτό που πρέπει."
Ας δούμε πίσω από τα λόγια και τις δηλώσεις , στην ουσία μας είπε αυτό :
 
" Μας έχετε σπάσει τα νεύρα με τις ερωτήσεις!!!
Μιλάτε μας πιο μαλακά και αφήστε μας να φορέσουμε τον "ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΟ" ΜΑΣ ΚΟΡΣΕ!!!!!"
 
Έλεος.!! Το ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΟ ΣΟΥΤΙΕΝ πότε θα το φορέσετε;;; Μπορεί κάποιος καθηγητής γεωστρατηγικής να μας μεταφράσει την στρατηγική του ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΟΥ ΚΟΣΡΣΕ που δήλωσε ο Πέτσας, ότι ακολουθεί η Κυβέρνηση....όχι τίποτε άλλο για να μαθαίνουμε και εμείς τις καινούργιες μεθόδους.!! Εγώ πάντως λέω ότι εφαρμόζουμε το Δόγμα , ότι όσο προχωράει ο τούρκος προς τα ενδότερα , τόσο ξεχειλώνει και προς τα μέσα ο κορσές της Εθνικής μας Κυριαρχίας.!!
 
ΡΕ ΔΕ ΣΑΣ ΑΝΤΈΧΕΙ ΤΟ ΕΊΝΑΙ ΜΑΣ ΠΛΙΟ....ΞΕΠΕΖΕΨΤΕ ΚΙ ΑΦΉΣΤΕ ΜΑΣ ΤΗΝ ΧΏΡΑ ΈΡΗΜΗ ΑΠ ΤΗΝ ΠΑΡΤΗ ΣΑΣ...
 
Υ.Γ  Να τση πεις Πέτσα της Κυβέρνησης , πως θα μουτζοπιαστούμε για χάρη τση πατρίδας μας. Θα γίνει μαδομούνι επικών διαστάσεων και δεν υπάρχει Όμηρος για να το καταγράψει.

3 σχόλια:

ΝΙΚΟΣ 56 είπε...

Λύκαστρε τι γίνεται ;;; Μας δουλεύουν ;;; Είναι ξεφτίλες με πατέντα... έκαναν μια σωστή διπλωματική κίνηση έστω και την τελευταία στιμή, και τι θέλουν τώρα να το παίξουν πατριώτες ;;; Αν ήταν απλά ΕΛΛΗΝΕΣ, απο τον πρώτο μήνα που ανέλαβαν, θα είχαν ανακυρίξει ΑΟΖ με την ΚΥΠΡΟ... όσο για τους λεονταρισμούς του στενού κορσέ, θα φους πρότεινα να το χαλαρώσουν... μην κάνουν τόσο μεγάλη ζημιά στο φίλο και κουμπάρο μας τον Ερντογάν... Κατάλαβες το δούλεμα φίλε Λύκαστρε που κάνουν στο Λαό μας ;;;

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Καλημέρα φίλε Νίκο. Τώρα το κατάλαβες ότι μας εμπαίζουν ασύστολα;; Η μάλλον νομίζουν ότι μας εμπαίζουν οι πωλητικές κουδουνίστρες.! Για να ανακηρύξουν ΑΟΖ θα πρέπει να πάρουν εντολή από τα αφεντικά τους.!! Και κάτι τέτοιο ΔΕΝ προβλέπεται. Άστους να νομίζουν ότι μας δουλεύουν..στο τέλος να δω ποιος θα γελάσει τελευταίος. Τα περιθώρια πλέον έχουν στενέψει τόσο...που δεν θα μπορούν για πολύ ακόμα να πουλάνε σανό στο πόπολο.

ΝΙΚΟΣ 56 είπε...

Συμφωνώ απόλυτα, είναι πολύ σωστά αυτά που λές. Να ΄σαι καλά.