ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Σάββατο 10 Οκτωβρίου 2020

ΕΚΕΧΕΙΡΙΑ ΣΤΟ ΝΑΓΚΟΡΝΟ-ΚΑΡΑΜΠΑΧ.

Γράφει ο Λύκαστρος:

Διαβάζω για εκεχειρία στο Ναγκόρνο -Καραμπάχ.

Αναμενόμενο άλλωστε όπως τόσα χρόνια. Αυτός ο πόλεμος για την περιοχή δεν θα τελειώσει ούτε και θα πρέπει για κάποιους να τελειώσει, ούτε και θα επιτρέψουν να επεκταθεί εντός των συνόρων των αντιμαχόμενων χωρών. Θα τελειώσει μόνο εάν οι δύο χώρες ενταχθούν στο νέο ρωσικό-ιρανικό-κινέζικο μαντρί. Αυτά για τους ρομαντικούς ζεσουίδες.
Μαζέψτε τις σωρούς, κάψτε τις, θάψτε τις, κλάψτε τις, λαδώστε και γεμίστε όπλα μέχρι το επόμενο πρόσταγμα. Ξέρετε πόσα "καραμπάχ" υπάρχουν αυτή την στιγμή;; Ιντλίπ, Κασμίρ, Γάζα, Σύρτη, Β. Κύπρος μέχρι το 2018 Σκόπια, Κόσσοβο... άλλα αναμμένα άλλα έτοιμα να εκραγούν και άλλα σε ύπνωση. Χωρίς να υπολογίσουμε τις μικρότερες εθνοτικές διαμάχες παγκόσμια και ιδιαίτερα σε Ασία, Αφρική και Ν.Αμερική.
 
Όπως  έληξε των Σκοπίων με την είσοδο αυτών στο μαντρί του ΝΑΤΟ έτσι ανάλογα θα λήξουν και τα υπόλοιπα. Επόμενη στάση Αφγανιστάν - Κασμίρ. Όσο για το πολεμικό θέατρο Ελλάς, οι Κινέζοι έχουν άλλα σχέδια.!! Η Κίνα ήδη με την επενδυτική συμφωνία με την Τουρκία, την οποία αφενός θα την σώσει από το φαλιμέντο, αφετέρου θα την μετατρέψει σε χώρα δορυφόρο της να θεωρείτε από τώρα βέβαιο ότι έχει φτάσει αναίμακτα ήδη στα παράλια της Μ. Ασίας.!!
Αυτό και σε συνδυασμό με τις επενδύσεις της στην Ελλάδα κάνει το Αιγαίο κινέζικη υπόθεση καθώς και την Α. Μεσόγειο μέχρι το Σουεζ . Οι ΗΠΑ δυστυχώς ανήμπορες να αντιδράσουν στην οικονομική επέλαση της Κίνας απλά μέσω διαμαρτυριών και μόνο αποχαιρετούν την Αλεξάνδρεια που χάνουν. Η λεγόμενη Δύση...βρίσκεται στην Δύση της. Απο την μεταξύ τους σύγκρουση (Κίνας-Δύσης) θα φροντίσουμε ώστε καμμία δύναμη απο τις δύο να μην βγεί κερδισμένη...και δυνατή.

ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΑΦΑΝΗΣ ΔΥΝΑΜΗ..ΘΑ ΓΙΝΕΙ Ο ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ.


4 σχόλια:

Χρήστος είπε...

Ακόμα και τώρα είναι και δεν είναι αφανείς όλα γεννήθηκαν από αυτήν τη δύναμη..

Ανώνυμος είπε...


shadow play

https://www.youtube.com/watch?v=go9J9REtfdA

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

" shadow play "

A little bit of Jekyll, a little Mr. Hyde....και αυτός που έχει τα "σημάδια" να κρύβεται στις "Σκιές" και στην Σιωπή να αιωρείται.

Ανώνυμος είπε...


Εxactly my friend .!!!