ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Πέμπτη 15 Οκτωβρίου 2020

Πλήρωνε καναπεδάτε μου , και ας μην χρωστάς στην τράπεζα.!

 


ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Σαν μία γνήσια φιλελεύθερη χώρα (ξανασυχώραμεΘεμου), οι Ηνωμένες Αλητείες, στηρίζουμε με τα μπούνια ότι μπορεί να διαλύσει τον κάτοικο της χώρας. Διαβάζω δυσάρεστα νέα για χιλιάδες ιδιοκτήτες ακινήτων - Έξτρα αναδρομικός ΕΝΦΙΑ πέντε ετών.!

Εμ δεν βγαίνει το πλεόνασμα αλλιώς...και ποιος σου είπε εσύ καναπεδάτε μου, που επειδή δεν χρωστάς σε τράπεζα, πιστεύεις ότι δεν θα κινδυνέψεις να χάσεις από χρέη το τσαρδί σου;; Νομίζεις τους είναι δύσκολο να σε φορτώσουν χρέη από την μια μέρα στην άλλη;;
Η χώρα πλέον δεν παράγει τόσα ώστε να μπορεί να πληρώνει τις υποχρεώσεις του κράτους . Όσο κατασπαταλούν χρήματα δεξιά και αριστερά θα συνεχίσουν να μπαίνουν φόροι . Φυσικά εάν θυμάμαι καλά το 2032 θα αρχίσουμε να αποπληρώνουμε και το παγωμένο κεφάλαιο του χρέους των 320 δις ευρώ . Εκεί θα αρχίσουν τα γλέντια . 
 
Αυτό που σας είχα γράψει  με αφορμή την ανεργία και την στάση πληρωμών από τους ανέργους ή αυτούς που φεύγουν στο εξωτερικό ήταν ότι μην επαναπαύονται κάποιοι. Οι δόσεις από το "πλεόνασμα' θα καταβάλλονται είτε τις πληρώνουν 1000 είτε ένας Όποιος βγαίνει από την αγορά εργασίας ή παύει τις πληρωμές του για οποιονδήποτε άλλον λόγο το αναλογούν του μερίδιο θα το αναλάβουν οι υπόλοιποι να το καλύψουν. 
Το ντόμινο λοιπόν της οικονομικής κρίσης και των μνημονίων σε συνδυασμό με την κατάρρευση της οικονομίας δεν θα σταματήσει αν δεν ρίξει και το τελευταίο τουβλάκι.
 
Και  φυσικά οι τράπεζες και τα κοράκια θα νομοθετήσουν να μην πληρώνουν ενφια και φόρους για τα ακίνητα που παίρνουν από τους πλειστηριασμούς. Άρα ποιός θα πληρώσει και το μερίδιο των ακινήτων που βγαίνουν στους πλειστηριασμούς;;;Καθίστε κάποιοι μετά και ασχοληθείτε με την Χ.Α. Το Άχρηστο Τέρας (το οποίο χαϊδευτικά ονομάζουμε Ελληνικό Κράτος) κοινοποιεί στον ιδιωτικό τομέα, (αυτόν δηλαδή που ξέρουμε πως είναι έτοιμος να τινάξει τα πέταλα) ότι όποιος τόλμησε στην χώρα αυτή να έχει μαγαζί (ακόμα κι αν ήταν κλειστός ή με τζίρο μηδέν λόγω ιού και θέλαμε να τον στηρίξουμε) και ΣΠΙΤΙ και έχει δηλαδή το θράσος να συνεχίζει να ζεί , να καταβάλει ΕΝΦΙΑ αναδρομικά για 5 χρόνια.!!

Ειλικρινά, δεν ξέρω τι να πω. Κάποιος κακόβουλος και πονηρός μπορεί να πει ότι αυτό λέγεται απλά “κομμουνισταριό”, αλλά αυτό θα ήταν λάθος γιατί ως γνωστόν η Ελλά... συγνώμη, οι Ηνωμένες Αλητείες είναι μία χώρα “φιλελευθερη”. Και αυτές οι “φιλελεύθερες πολιτικές”, (Θεμουσυχώραμε) είναι που έχουν καταστρέψει τούτον  τον τόπο.

1 σχόλιο:

kakos04 είπε...

Το διάβασα το άρθρο και δεν με εκπλήσσει με τα ζώα που εξακολουθούν να κυκλοφορούν και να τους υποστηρίζουν, αφού ο Μητσοτάκης νοιάζεται για την υγεία τους . Τους ξέφυγε και καλά σήμερα ότι τα Χριστούγεννα θα έχουμε τουλάχιστον 15μερο κλείδωμα , μήπως κολλήσουμε από την τσίκνα , αυτοί στην οικουμενική που έρχεται δεν θα κολλάνε .Η αγορά είναι στα τελευταία της , μαζί με αύξηση που μου είπε κάποιος του ΕΦΚΑ που έρχεται. Παραγωγικό χρήμα πλέον δεν υπάρχει , το μόνο που κινείται είναι οι περυσινές εκκρεμότητες . Και εισπράτουν αυτοί που δεν παράγουν τίποτα . Μπορείς να το πεις νεοφιλελεύθερο κομμουνισταριό της Β.καθυστερημένης Κορέας με αυτοκτονικές τάσεις . Και πάλι χρειάζονται επιπλέον χαρακτηρισμοί του μεγαλείου τους .Αυτοί ξεπέρασαν την χρεοκρατία , το banner σου όλα τα λεφτά .