ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Κυριακή 18 Οκτωβρίου 2020

Ποιος σας είπε ότι ο Ναζισμός μιλά μόνο γερμανικά ή πιστεύει σε έναν μόνο θεό;;

 

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Θα μιλήσουμε λίγο για θέματα επικαιρότητας. Όλο έχετε διαβάσει για τον δάσκαλο στην Γαλλία που αποκεφαλίστηκε από μουσουλμάνο διότι είχε δείξει σκίτσα του Μωάμεθ.!! Τς τς τι λε ρε παιδάκι μου.!

Μα να τολμήσει ο Γάλλος να προσβάλει τα πιστεύω του κατατρεγμένου ισλαμιστή;;,. Του πήρε το κεφάλι. Αυτοί οι Γάλλοι δεν έχουν βάλει μυαλό από την επίθεση στο Charlie Hebdo. Ανοίγω παρένθεση : Τώρα το πως αυτός ο αγράμματος στην κυριολεξία καμηλιέρης Μωάμεθ κατάφερε και δημιούργησε κίνημα και θρησκεία από το πουθενά, κανείς δεν το αναφέρει. Διότι ένας αγράμματος κατσικοβοσκός δεν ξυπνά μια ημέρα και λέει ..."θα δημιουργήσω θρησκεία"....κάποιος άλλος του έβαλε την ιδέα στο κεφάλι.! Κάποιος άλλος βρίσκεται από πίσω, και δημιούργησε ένα "εργαλείο" για να κάνει την δουλίτσα του. Κλείνω την παρένθεση.

Μα να κυκλοφορούν οι Ευρωπαίες τσούλες χωρίς μαντήλες με κοντά φορέματα και με ανοιχτά ντεκολτέ; Σκανδαλίζουν. Καλά κάνουν και τις βιάζουν.

Μα να προσβάλει ο παπάς τον Προφήτη και να φορά σταυρό στον δρόμο; Καλά να πάθει και του άνοιξαν το κεφάλι με σιδερολοστό.Όλο δικαιώματα δίνουν οι Ευρωπαίοι και προκαλούν. Που νομίζουν ότι βρίσκονται και ποιοί νομίζουν ότι είναι; Δεν σέβονται τίποτα και φέρνουν τους ανθρώπους του Μωάμεθ στα όρια τους . Και ο ισλαμικός πολιτισμός έχει τα όρια του.

Νισάφι πιά, ώρα να , πουν αυτούς τους δημοκρατικούς ανθρώπους του θεού και ναζιστές όπου να ναι...Δεν πιστεύω να διαφωνεί κανείς, έτσι δεν είναι;
Είδατε ποτέ να μας έχουν δώσει δικαιώματα και δυτικός να αποκεφαλίσει να σκοτώσει στα τυφλά ή να βιάσει ή να τινάξει ένα εμπορικό κέντρο στον αέρα από την αγανάκτηση του;
Εμείς με τον ναζισμό έχουμε τελειώσει προ πολλού...
 
Έχουμε  την κατάρρευση της Βαϊμάρης, έχουμε ανθρώπινη και εθνική ταπείνωση, έχουμε φτώχεια και οργή στο σκηνικό όλα τα συστατικά που χρειάζονται.. Άλλωστε ποιος είπε ότι ο ναζισμός μιλά μόνο γερμανικά ή πιστεύει σε έναν μόνο θεό;;

1 σχόλιο:

ΑΡΡ. είπε...


Μια φορά κι ένα καιρό, το ¨δημοκρατικό¨ ή μη, σύστημα είχε προβάλει τον κομμουνιστικό κίνδυνο για να περιορίζη κοινωνικάς, πολιτικάς αλλά και εθνικάς ελευθερίας (π.χ. αιματηρό συλλαλητήριο δια ένωσι της Κύπρου εν Αθήναις, ΕΡΕ 1955), και εν όσω κομμουνισμός υπήρχε μεν αλλά κατόπιν συνεννοήσεων άμεσος κομμουνιστικός κίνδυνος ού. (όρα ¨συνθήκη της Γιάλτας.¨)
Σήμερα το ίδιο σύστημα, η παγκοσμιοποιημένη δημοκρατία, ενηγκαλίσθη τον κομμουνιστικόν διεθνισμόν και τον αριστερόν πεζοδρομιακόν όχλον προβάλλουσα αυτή την φορά τον ανύπαρκτον κίνδυνον του ναζισμού δια να κατατρομοκρατήση, ποινικοποιήση και ¨συνετίση¨ παν το υγιώς εθνοπατριωτικόν και ελληνόφρον, προσάπτουσα εις αυτό την αφοριστικήν δαιμονοποιημένην μομφήν του ναζιστού και εξαπολύουσα κατ' αυτού τους πεζοδρομιακούς της παρακρατικούς κύνας ομού μετά των αστυνομικών οργάνων, συνεπικουρουμένων υπό των ενισχυτικών προτρεπτικών ιαχών των κυναγών των, των δημοσιογράφων κεκρακτών των πανισχύρων συστημικών δημοσιομέσων!
Ο Αριστοτέλης έφα κάποτε ότι ¨το παρόν αεί βαρύ τοις υπηκόοις.¨
Πάσαι γαρ αι κυβερνήσεις δημιουργούν μερίδας δυσαρεστημένων και αντιπολιτευομένων όπως και δημιουργούν κινδύνους, υπαρκτούς
ή ανυπάρκτους, ίνα συσπειρώσωσι το πολιτικό των ποίμνιον υπό την
εξουσίαν των.
Εις την περίπτωσιν όμως της ελληνικής, της 46ετούς μεταπολιτευτικής ¨ΔΟΤΗΣ¨ευρω-δημο-κρατίας οι δυσαρεστημένοι και διωκόμενοι τυγχάνει, το πλείστον, να είναι, και όσο ποτέ άλλοτε, οι καλύτεροι και χρησιμότεροι ενώ οι διώκται των οι χειρότεροι και πιο διεφθαρμένοι δια την πατρίδα όσο και χρησιμότεροι δια την ξενοκρατίαν. Δυστυχώς.