ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Δευτέρα 20 Αυγούστου 2018

Αναστέλλονται τα Μέτρα Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης με την Τουρκία; – Κάποιος μας «δουλεύει»

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ : Αυτοί που μας δουλεύουν δεν είναι οι Αμερικανοί....και το παραμύθι για την πίεση από τους Αμερικάνους όχι σε μας.Πίεση από τίποτα Φριτς της Μέρκελ, παίζει να υπήρχε.Αυτοί είναι τα τακίμια των Τούρκων.Το Καθολικογενές, Πανευρωπαϊστικό κατεστημένο της Γερμανίας, έχει βάλει τη Μέρκελ εκούσα άκουσα, να κάνει υποστηρικτικές δηλώσεις, ενώ ταυτόχρονα υποκινεί την παρασκηνιακή μεσολάβηση των Αγγλοολανδών, για επίλυση της κρίσης χωρίς στραπατσάρισμα της Τουρκίας.
Ανέκαθεν οι Γερμανοί ήταν σύμμαχοι και κολητάρια με τους Τούρκους.
Ποια είναι τα «σκληρά» μέτρα του υπουργείου Εθνικής Άμυνας εθιμοτυπικού χαρακτήρα με οποία αντιδρούμε στην κράτηση των δύο Ελλήνων στρατιωτικών!

Κάποιοι μας «δουλεύουν» στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας. Εν μέσω Δεκαπενταύγουστου κάποιοι αποφάσισαν μέσω συγκεκριμένου μέσου να διαρρεύσουν την «συγκλονιστική» και «βαρύγδουπη» είδηση ότι η Ελλάδα αναστέλλει τα Μέτρα Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης μέχρι …νεωτέρας με την Τουρκία.

Την ώρα που στην Τουρκία είναι σε κατάσταση πανικού λόγω της οικονομικής κρίσης, το υπουργείο Εθνικής Άμυνας προσπαθεί να μας πείσει ότι παίρνει «σκληρά» μέτρα κατά της Τουρκίας λόγω της κράτησης των δύο Ελλήνων στρατιωτικών, 166 μέρες μετά!!!
Η αναστολή μάλιστα των Μέτρων Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης σύμφωνα με το «επίκαιρο» πάντα υπουργείο Εθνικής Άμυνας, είναι τόσο σοβαρή ώστε αναστέλλονται δράσεις χαμηλής σημασίας κι όχι φυσικά το σύνολο των ΜΟΕ.

Κάτι που αν γίνει πραγματικά, η αναστολή των ΜΟΕ, θα είναι μια πολύ σοβαρή απόφαση και δεν θα ανακοινωθεί από τα «φερέφωνα» του υπουργού.
Δεν γνωρίζουμε τις σχέσεις Καμμένου – Κοτζιά αλλά στο υπουργείο Εξωτερικών σύμφωνα με όσα ξέρουμε γέλασαν με τις ανακοινώσεις περί αναστολής ΜΟΕ.
Μήπως τελικά κάποιος από το γραφείο του Πρωθυπουργού θα πρέπει να πάρει στα σοβαρά τα θέματα της άμυνας και να μην τα αφήνει να γίνονται παιχνιδάκι.

ΠΗΓΗ

10 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

τσαμπα μαγκες στο ΣΥΡΙΖΑΔΙΚΟ και στο υπολοιπο σκυλαδικο δεσποτουμενων της βουλης

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Υπαλληλάκια όλοι τους στην οικογένεια που έχει σαν σύμβολο την Κόκκινη Ασπίδα.!!!
Το Tzipra βασικά είναι εβραϊκό γυναικείο όνομα, (Tzipra Zlota ,Tzipra Sanshuck, (daughter of Aryeh Leib), Tzipra Junger (Hirsch), αλλά είναι αλλά το επώνυμο πολλών εβραϊκών οικογενειών που είναι διασκορπισμένες σε όλο τον Κόσμο, και σημείωνα ότι στις σλαβόφωνες χώρες το όνομα των Tzipras γράφεται Čipra . Οι φωνητικές ομοιότητες των Τσίπρα με τους Τζίπρα είναι πολλές.

Ο πολιτικός σπόνσορας του Άξελ στην αρχή ήταν ο Εβραίος, από τις Κυκλάδες, Αλαμπάν, και μετα ανέλαβε ο θείος Σόρος, ενώ σύσσωμο το ντόπιο και διεθνές ιουδαϊκό λόμπυ, τον λάτρεψε.Ποιος είναι ο θεός τους;;;Σε ποιόν θεό πιστεύουν Ρότσιλντ-Σόρρος και κατ' επέκτασιν ο Cipras που είναι ο υπαλληλάκος τους;;;

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Εκτός αυτού ας μας πει ο Άξελ Cipra την καταγωγή της μητέρας του;;;Γιατί την κρύβει και ΔΕΝ απαντά σε όλους αυτούς που τον ρωτούν φανερά και δημόσια και επώνυμα για αυτό το θέμα;;Μήπως γιατί για τους χαζαροεβραίους η μητέρα είναι που δίνει και την καταγωγή;; Η οικογένεια Τζίπρα ή Τσίπρα είχε πάντοτε αυτό το επώνυμο; Και στην απογραφή του 1939 απογράφηκαν με αυτό ή με άλλο επώνυμο ; Το οικογενειακό όνομα της Αρίστης της μητέρας του ποιο είναι;

Ανώνυμος είπε...

τα ιδια λεει και ο Χατζαρας ο οποιος διερωταται,γινεται να αποδειξει ο αχασβηρος οτι ειναι Ελληνας?

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Το θέμα δεν είναι να παραδεχτεί ο αχασβήρος τι είναι αλλά να το μάθουν όσοι περισσότεροι γίνεται.Το να το ξέρουν λίγοι δεν μας βοηθά.Το ξέρει τι είναι και μάλιστα ξέρει και σε ποιόν "σαπίλα" έχει δηλώσει υπακοή.Νομίζεις ότι ντρέπεται για την καταγωγή του;; Όχι είναι φυσικά.
Ο εχθρός μας κυβερνά εδώ και πολλούς αιώνες.

Ανώνυμος είπε...

Σημερα ομως εδωσε παρασταση!!!
Εμενα κατι μου θυμιζει ολο αυτο ...την προηγουμενη φορα που ο Τζεφρυ εκανε ενα διαγγελμα σε νησι στην αλλη ακρη της Ελλαδος ανοιξαν οι ασκοι του Αιολου...αραγε τωρα τι θα ανοιξει ....ισως οι πυλες του Αδη..

Μα για ποσο νομιζουν οτι θα μεινουν ατιμωρητοι;;
Το κακο ειναι οτι οταν θα σημανει η ωρα της Νεμεσεως ..θα μας παρει ολους η μπαλα.!

ΗΛΙΑΚΟΣ ΑΝΕΜΟΣ

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Αγαπητέ ΗΛΙΑΚΕ ΑΝΕΜΕ

Αυτό που ξέρω σίγουρα είναι ότι έρχεται το ΧΑΟΣ.!! Μέσα από το ΧΑΟΣ θα βγούν ηγέτες και ήρωες που βγαίνουν μόνο στα δύσκολα χρόνια. Τότε που ακόμα και ο μέσος άνθρωπος αποδίδει πολύ πιο πάνω από τις δυνατότητές του. Δεν ξέρω αν θα είναι τρεις ή εκατόν τρεις, ούτε ποιοι θα είναι. Αυτό που ξέρω είναι ότι θα ξεφυτρώσουν μέσα από τον θυμωμένο πλήθος και ότι δεν θα μοιάζουν σε τίποτα με τα σκουπίδια που κυβερνούν τώρα.

Σε αυτό το αέναο χρονοχωρικό «παιχνίδι» δεν παίζει κανείς λογικός, μόνο «τρελοί». Θα βρεθούνε κάποιοι ποιο «τρελοί» και θα τους σταματήσουν, αλλά μόνο προς το παρόν. Είναι να γίνουν κάποια πράγματα, αλλά όταν πρέπει, όχι όταν δεν πρέπει.Ελπίδα υπάρχει μόνο όταν υπάρχουν μορφωμένοι και συνειδητοποιημένους πολίτες....μορφωμένος όμως είναι αυτός που τα έργα του έχουν...μορφή....όχι άμορφος δηλαδή.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

ΑΑ και να μην το ξεχάσω...Θα πρέπει κάποιοι να γνωρίζουν ότι αν τολμήσουν να μας πάνε στο δικαστήριο της Χάγης, για οποιαδήποτε διευθέτηση των υπαρχόντων συνόρων μας… θα τους γαμήσουμε τα παιδιά τους, τα εγγόνια τους, και τις γυναίκες τους. Αυτό δεν είναι απειλή, δεν είναι προειδοποίηση, είναι υπόσχεση.
Το ότι ακόμα ζούνε τα παιδιά και τα εγγόνια των Γκιζίκη, Αραπάκη, Μπονάνου και C.I.A. δεν σημαίνει ότι σε ένα γενικευμένο πόλεμο θα συνεχίσουν να ζούνε…. δικαιοσύνη θα αποδοθεί… έστω και αργά και αυτό ισχύει για όλους.

Ανώνυμος είπε...

ΕΙΣ ΟΙΩΝΟΣ ΑΡΙΣΤΟΣ ΑΜΟΙΒΕΣΘΕ ΠΕΡΙ ΠΑΡΤΗΣ

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Ανώνυμε στις 21 Αυγούστου 2018 - 12:46 μ.μ

Για αυτό φτάσαμε εδώ που φτάσαμε και σαν χώρα και σαν έθνος και σαν κοινωνία...διότι ο καθένας κοιτούσε την πάρτη του και το προσωπικό του συμφέρον.!!
Από προσωπική εμπειρία γράφω… ακόμα και αν κάποιος πριν από 30 η ακόμα και από 15 χρόνια να τα έλεγε όλα αυτά που ζούμε με λεπτομέρειες… ο ξεφτιλισμένος κάτοικος της χώρας των Ελλήνων, αρχικά θα τον ειρωνεύονταν και θα τον περιγελούσε… αν πάλι αυτός ο κάποιος συνέχιζε και επέμενε στα λεγόμενα του, τότε θα άκουγε προπαγανδιστικά λόγια που θα εμπεριείχαν προσωπικές αίολες ενοχές… και τελικά αν αυτός ο κάποιος τολμούσε να συνεχίσει την αναφορά του, τότε θα τον έβριζαν!!

Εδώ και χρόνια έχω περάσει αμέτρητες φορές και από τα 3α επίπεδα… δεν μπορείς να φανταστείς σε τι άκουσα όταν σχολίαζα σε άλλα ιστολόγια...απο το δίποδο που κατοικεί στην χώρα των Ελλήνων και νομίζει ότι έχει σχέση μαζί τους.!!Όταν πεις σε κάποιον την αλήθεια, αυτός δεν θα την δεχθεί λόγο αποστροφής και συμφέροντος, έτσι το ποιο πιθανό είναι αρχικά να σε ειρωνευτεί, η να σε βρίσει. Αν πάλι του πεις ψέματα, με ευχαρίστηση θα δεχθεί το ψέμα, αλλά με τον καιρό που αυτό θα καταπέσει και θα φανεί η αλήθεια, θα σε κατηγορήσει ότι του είπες ψέματα! Αν πάλι δεν του δώσεις σημασία και δεν του μιλήσεις καθόλου, πάλι θα σε κατηγορήσει, ότι αν του έλεγες την αλήθεια αυτός θα σε άκουγε και θα ελάμβανε τα μέτρα του, προς της καταστροφής!

Μια πούστικια γενιά γεννήθηκε στην χώρα των Ελλήνων, λίγο πριν και αρκετά μετά τον Β΄Π.Π. πόλεμο… η γενιά των γονιών μας. Αυτή η γενιά είναι που έστησε όλο αυτό το σάπιο οικοδόμημα, αυτή η γενιά είναι που γάμησε τα παιδιά της, τα εγγόνια της και τα δισέγγονα της, με μοναδικό σκοπό να περάσει καλά! Εμείς είμαστε οι επίγονοι της, τα τέκνα της… ο Τσίπρας,ο Παπανδρέου, ο Μητσοτάκης, ο Γεωργιάδης… όλοι τέκνα της δικιά μας γενιάς είναι! Αλλά που ακόμα τους ψηφίζει επί το πλείστον αυτή η καταραμένη πολυπληθή γενεά σε μια χώρα γερόντων, η γενιά των γονιών μας!

Μετά από 10 χρόνια, σε όλα τα ελεύθερα κράτη… θα μας παρουσιάζουν ως παράδειγμα προς αποφυγήν, τι να πρέπει να κάνεις για να μην γίνεις σαν και αυτούς! Αλλά ΑΚΟΜΑ ΠΑΝΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΖΟΥΝ...ποιός είναι άραγε ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ;; Δεν είναι οι Τούρκοι, ούτε οι Γερμανοί ,ούτε οι Αλβανοί..κ.λ.π Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΑΠΙΟΣ ΚΑΤΟΙΚΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ...ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΟΣΟ ΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ...ΟΣΟ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ.