ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Τετάρτη 29 Αυγούστου 2018

Ουσιαστικά όλη η επικράτεια της Ελλάδας, βρίσκεται σε καθολική κοσοβοποίηση.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Την Τουρκία δεν την σταματάει η Συνθήκη της Λωζάνης... γιατί ο διεθνιστικός πολιτικός κόσμος της Ελλάδος την έχει καταπατήσει υπέρ των τουρκικών συμφερόντων! Η Συνθήκη της Λωζάνης (24/7/1923) αποτελούνταν βασικά από 2 σκέλη, α) σκέλος, την δόμηση των υπαρχόντων συνόρων της σημερινή Τουρκίας όπου ανάμεσα σε αυτά προσδιορίστηκαν και τα σύνορα με την Ελλάδα και β) σκέλος, την ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ ΤΩΝ ΠΛΗΘΥΣΜΩΝ ΜΕ ΒΑΣΗ ΟΧΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΓΩΓΗ, ΑΛΛΑ ΤΟ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑ! Μετά την πτώση του υπαρκτού σοσιαλισμού (1991), ο πολιτικός, επιχειρηματικός και δημοσιογραφικός κόσμος της Ελλάδας, από κοινού και σε πλήρη παρασκηνιακή συνεννόηση, έφερε αγελαδινών και κάτω από ένα πλέγμα απάνθρωπων συμφερόντων (φθηνά εργατικά χέρια) ντυμένων υπό αίολων ενοχών περί ρατσισμού, φασισμού, και ανθρωπιστικών δικαιωμάτων, εκατομμύρια μουσουλμάνων, κάποια από αυτά τα εκατομμύρια πέρασαν στην Ε.Ε. 

 Παράλληλα μετά την υπογραφή των μνημονίων (2010) και την εφαρμοσμένη πολιτική τους, μεγάλα τμήματα από τον γηγενή ποδαπό πληθυσμό έφευγαν και φεύγουν, ώστε να γλιτώσουν από την προδοσία... ενώ ταυτόχρονα με την εκδίωξη του γηγενούς πληθυσμού, η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ (2015) έφερε στο εσωτερικό της Ελλάδος ακόμα περισσότερους μουσουλμανικούς πληθυσμούς, υπό το γνωστό πρίσμα (διεθνή μπίζνα) των ανθρώπινων δικαιωμάτων κ.λ.π... συνεχίζοντας όμως ακόμα ποιο βίαια την πολιτική των μνημονίων, ώστε να φύγουν, η να αυτοκτονήσουν ακόμα περισσότεροι από τον γηγενή πληθυσμό!!! 
 
Το αποτέλεσμα αυτών των σχεδιαζόμενων μακροχρόνιων πολιτικών, ήταν η ανακατανομή του πληθυσμού της Ελλάδας, όχι με εθνολογικά κριτήρια, αλλά με θρησκευτικά!... Και φυσικά την διάλυση με πολιτικούς τρόπους, του ενός από τα 2 σκέλη της Συνθήκης της Λωζάνης! Αυτό το γνωρίζουν όλοι, εκτός των τοπικών στρουθοκαμήλων. Ουσιαστικά όλη η επικράτεια της Ελλάδας, βρίσκεται σε καθολική κοσοβοποίηση".

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ας τραβηξουν λιγο ακομα το σχοινι ειναι ετοιμο να σπασει


χεχεχεχεχεχεχεχεχεχεχε