ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Πέμπτη 23 Αυγούστου 2018

NASA ΜΥΘΩΔΙΑ ΚΑΙ ΑΚΡΑΙΑ ΚΑΙΡΙΚΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ

Γράφει ο Μαύρος Αετός :

Ας γράψουμε κάποια πράγματα… Το 2001 έγινε στην Αθήνα, μια αναπάντεχη συναυλία…. η NASA χρηματοδότησε τον συνθέτη Β. Παπαθανασίου, ώστε να δώσει μια συναυλία στους στύλους του Ολυμπίου Διός. Η συναυλία έγινε με δικαιολογία την εξερεύνηση του πλανήτη Άρη από το ερευνητικό σκαφίδιο της NASA τον Mars Odyssey. Βεβαίως και άλλες φορές κατά το παρελθών, η NASA φρόντισε οι διαστημικές αποστολές τις, να έχουν μουσική επένδυση… αλλά αυτή την φορά δεν ήταν απλά μια μουσική επένδυση… μιας και στην συναυλία του Β. Παπαθανασίου, υπάρχουν συγκεκριμένα μηνύματα, συγκεκριμένες εικόνες, συγκεκριμένα σκηνικά, συγκεκριμένα κουστούμια, και συγκεκριμένα λόγια στην ελληνική γλώσσα… που δεν έχουν σχέση με την εξερευνητική αποστολή στον πλανήτη Άρη! Βασικά η συναυλία του Β. Παπαθανασίου ήταν ένα κοσμικό μυθολογικό κάλεσμα – Ωδή, το ενδιάμεσο όργανο σε κάποιους, ώστε να μην συμβούν κάποια αναμενόμενα για κάποιους άλλους, γεγονότα που δεν είχαν καμία σχέση με την αποστολή της NASA. Βεβαίως η συναυλία ήταν υπό την αιγίδα των Η.Π.Α…. και οπωσδήποτε για να υπάρχει μια τυπική συνθήκη, η συμφωνία, θα πρέπει να υπάρχει ειλικρινής και αμοιβαία υποχώρηση τουλάχιστον από τα 2 ενδιαφερόμενα μέρη… υπήρξε άραγε υποχώρηση προς τα υποτίθεται συμφωνηθέντα εκ μέρους των Η.Π.Α.; Εάν ναι… τότε πως εξηγείται ο 1ος φονικότατος τυφώνας Κατρίνα το 2005;;

 Από το 2005 και εντεύθεν, οι Η.Π.Α. έχουν αλλάξει έστω και στο ελάχιστο στάση, η συμπεριφορά από την ολέθρια γραμμή που έχουν χαράξει και δεν σταματάνε επί του πλανήτη; Ειδικά οι Η.Π.Α. ως βασική έδρα κάποιων… τι έχουν επιφέρει στον πλανήτη γη πέραν τον πολλαπλό βιασμό του; Όπως και να έχει αυτό που γίνεται στις Η.Π.Α. θα επεκταθεί και στην Ευρώπη… όχι στην Κίνα, αλλά στην Ευρώπη…. είναι μόνο η αρχή και όχι το τέλος… έχει διαρραγεί η συνθήκη μεταξύ των θερμών και ψυχρών υδάτων και των ρευμάτων, θα αναγκαστούν τα ιερατεία σύντομα, πολύ σύντομα να κάνουν τις γεωστρατηγικές τους κινήσεις, μπροστά στις επικείμενες και επερχόμενες γεωλογικές ανακατατάξεις. Αυτές οι γεωστρατηγικές κινήσεις, έχουν αργήσει.. μιας και «φοβάται ο Γιάννης το θεριό και το θεριό τον Γιάννη». Σίγουρα αυτή την στιγμή οι Η.Π.Α. δεν δέχονται επίθεση από κάποιο άλλο κράτος… αν δεχόντουσαν επίθεση από άλλο κράτος, θα το γνώριζαν… και έχουν την ανάλογη τεχνολογία ώστε να απαντήσουν ανάλογα.

Υ.Γ  Η Στύγγα  έχει ξυπνήσει  και θα επέμβει στα έργα των άπληστων ανθρώπων και επαναφέρει την τάξη έτσι ακριβώς όπως το έχει ξανακάνει πολύ παλαιότερα.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Το δαχτυλιδι της φωτιας βαλθηκε να αποδειξει οτι ειναι οντως της Φωτιας...


ΗΛΙΑΚΟΣ ΑΝΕΜΟΣ

ΥΓ.Ο "μεγαλος" δινει τα σχεδια ...πανω στο γραφειο του δυο στερεα ..ενας κυβος και ενα παραλληλεπιπεδο..ειναι διαπυρρα..ετσι θα γινουν ολα!
Θα ξεκινησει απο την δυτικη ακτη...

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Αγαπητέ ΗΛΙΑΚΕ ΑΝΕΜΕ

Πρώτη προσκλήθηκε από τον Ζευ/Ήλιο η Στύγγα πριν ξεκινήσει η Τιτανομαχία...Η λειτουργία του ήλιου μας επηρεάζει τα φράγματα ύδατος του πλανήτη όσο και τα ηφαίστεια.Τόσο η Βραζιλία όσο και η Ουρουγουάη βρέχονται από τον ατλαντικό ωκεανό… ανατολική συνέχεια του ατλαντικού ωκεανού είναι η Μεσόγειος θάλασσα… Ηράκλειες στήλες .

Ανώνυμος είπε...

Yet, onward I march, through the flood and the flame.
Let the sea rise before me, and moonlight betide,

For, I go into battle, no man at my side...


ΗΛΙΑΞΟΣ ΑΝΕΜΟΣ