ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Πέμπτη 9 Μαΐου 2019

ΑΤΛΑΝΤΙΔΑ ΚΑΙ "ΘΕΙΚΟ ΓΟΝΙΔΙΟ" ΤΩΝ ΑΤΛΑΝΤΩΝ

Γράφει ο ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Η Ατλαντίδα είναι ένας από τους πλέον ανθεκτικούς μύθους της ιστορίας, αλλά όλοι αυτοί οι μύθοι προέρχονται από έναν πολύ μικρό αριθμό πηγών , και φυσικά οι διάλογοι του Πλάτωνα είναι οι πιο γνωστοί, εντούτοις και άλλοι αρχαίοι πολιτισμοί κάνουν λόγο για μια μεγάλη δύναμη στην λεκάνη της Μεσογείου , με ενδιαφέρουσες αναφορές στις ιστορίες των λαών της θάλασσας, οι οποίοι επιτέθηκαν και εισέβαλαν σε παράκτιες περιοχές, που σήμερα αντιστοιχούν σε περιοχές όπως στο Μαρόκο , στην Αλγερία, την Λιβύη και την Ισπανία. Όμως οι περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την Ατλαντίδα προέρχονται από έναν Έλληνα, από τον Πλάτωνα και κυρίως από τα έργα του "Τιμαίος" και "Κριτίας". Κάποιοι θα πουν ότι ο Πλάτωνας έγραψε μια φανταστική ιστορία, όμως ο Πλάτωνας δεν έγραψε ένα μυθιστόρημα . Εφόσον όλα τα υπόλοιπα έργα του γίνονται αποδεκτά ως ιστορικά ντοκουμέντα , οπότε γιατί όχι και αυτά που αναφέρονται στην Ατλαντίδα.;;

Επίσης κάτι άλλο που θα πρέπει να θυμόμαστε και επί εποχής Πλάτωνα αλλά και ποιο πριν και μετά, όποιος "άγγιζε" αυτό το καυτό θέμα και μιλούσε και έδινε πληροφορίες, τιμωρούνταν με την ποινή του θανάτου. Στον "Κριτία" ο Πλάτωνας μας δίνει λεπτομερείς αναφορές για την Ατλαντίδα, αλλά διαπιστώνουμε και μια ιδιομορφία, που αν και είναι εξαιρετικά προφανής κανείς μέχρι σήμερα δεν την έχει επισημάνει. Η ιδιομορφία είναι ότι όλες μα όλες τις μετρήσεις που παρέχει ο Πλάτωνας για την Ατλαντίδα δεν έχουν απλώς στρογγυλοποιηθεί (;) αλλά δίδονται και με ελληνικές μονάδες.!!!

Μας λέει για παράδειγμα ότι η πεδιάδα στην οποία βρισκόταν η πρωτεύουσα της Ατλαντίδας ήταν τρεις χιλιάδες επί δύο χιλιάδες στάδια. Κατ' αρχάς πρόκειται για μια "πεδιάδα" μετρημένη με εξαιρετική ακρίβεια, και δευτερευόντως είναι εκπληκτικά βολικό το γεγονός ότι ταίριαξε τόσο απόλυτα με μια ελληνική μονάδα μέτρησης , ειδικά αν σκεφτούμε ότι την πληροφορία την πήρε από αιγυπτιακή πηγή.!! Επίσης ένα άλλο περίεργο, μας αναφέρει ότι η Ατλαντίδα ήταν χτισμένη πάνω σε αλλεπάλληλες κυκλικές ομόκεντρες τάφρους με τεράστιο πλάτος, βάθος και μήκος, διώρυγες, τεχνητά λιμάνια, ναυστάθμους κ.λπ. Δηλαδή κάπως έτσι.
Όμως δεν υπήρξε ποτέ νησί στον Ατλαντικό, πέρα απο τις Ηράκλειες Στήλες , τα σημερινά Στενά του Γιβραλτάρ που να είχε ποτέ τέτοιο σχήμα κυκλικό με ομόκεντρους τάφρους.Έχω την εντύπωση ότι ο Πλάτωνας σκόπιμα ήθελε να μας μπερδέψει, ώστε να μπερδέψουμε το γήινο νησί το οποίο έλαχε στον Ποσειδώνα , όταν οι "θεοί" μοίρασαν την Γη ανάμεσα τους , και άλλη ήταν η πραγματική Ατλαντίδα που φυσικά δεν βρίσκονταν εδώ στην Γη. Άλλη η Ποσειδωνία Νήσος στον Ατλαντικό και άλλη η Ατλαντίδα , για σκεφτήτε το λίγο και δείτε την φωτογραφία επάνω, τάφρος-στεριά, τάφρος-στεριά , ΕΞΙ ΚΥΚΛΟΙ+1 ΣΗΜΕΙΟ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ.  Και μια και οι Άτλαντες ήταν μεγάλοι αστρονόμοι, σκεφτείτε όλη αυτήν την ΚΥΚΛΙΚΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ πάνω στον ουρανό, όπως ένας διαστημικός σταθμός, η τεχνητός δορυφόρος.... κάπως έτσι αλλά με έξι κυκλικά σημεία να γυρίζουν γύρω -γύρω.
 Ο Πλάτωνας επίσης μας λέει στον Κριτία επί λέξη...." Μα όταν το θεϊκό στοιχείο * πού είχαν μέσα τους (με τον καιρό) εκφυλίστηκε και χάθη­κε, γιατί ανακατεύτηκε πάρα πολύ με το ανθρώπινο στοι­χείο, και έτσι επεκράτησε στο χαρακτήρα τους το τελευταίο.".!!!
Αυτή η πληροφορία που μας δίνει ο Πλάτωνας είναι ανεκτίμητη, διότι μας λέει καθαρά ότι οι Άτλαντες ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ στην αρχή...... υπήρχε το "θεϊκό στοιχείο" το οποίο με τον καιρό και την πρόσμιξη τους με τους ανθρώπους πάνω στην Γη, το έχασαν. Θεϊκό στοιχείο εννοεί, διαφορετικό αίμα, διαφορετικό dna ...όχι ανθρώπινο.!!
Με τον καιρό να περνά επάνω στον πλανήτη και με την επιμειξία τους με τους κατοίκους πάνω στην Γη, έχασαν το "θεϊκό" στοιχείο της καταγωγής τους , το οποίο ψάχνουν και πάλι να βρουν εναγωνίως. Θέλουν να ξαναγίνουν πάλι.."θεοί"....για τον σκοπό αυτό τα γενετικά και βιολογικά τους εργαστήρια πάνω στον πλανήτη ψάχνουν και ερευνούν ολόκληρο τον κόσμο για να πιστοποιήσουν την γενετική γραμμή κάθε ανθρώπινης ομάδας του πλανήτη.....αναζητώντας το χαμένο γονίδιο των Ατλάντων.

Μόνο ένα τοις εκατό του παγκόσμιου πληθυσμού φέρει αυτό που εγώ θεωρώ ότι είναι η γνήσια μορφή των χρωμοσωμάτων . Το ένα τοις εκατό παγκοσμίως μεταφράζεται σε...εξήντα πέντε εκατομμύρια ανθρώπους το πολύ. Αλλά είναι διασκορπισμένοι σε όλον τον πλανήτη, και μέσα σε κάθε εθνική ομάδα. Βέβαια γνωρίζουν ότι πολλοί Άτλαντες μετά την καταστροφή της Ατλαντίδας, βρήκαν καταφύγιο, εδώ στην Ελλάδα.!!! Γιατί νομίζεται οι βιομετρικές ταυτότητες συν τοις άλλοις και για αυτό. Βέβαια υπάρχουν και αυτοί που έχουν νοθευμένη μορφή γενετικού δείκτη, είτε λόγω εξασθένησης με τον χρόνο, που οφείλεται στις διασταυρώσεις με όσους δεν το διέθεταν (αυτό που λέγαμε πιο πάνω), είτε λόγω φυσικής μετάλλαξης. Όλοι αυτοί ανέρχονται στο 15% του πληθυσμού της γης. Ένα απο τα χαρακτηριστικά του γονιδίου των Ατλάντων είναι η έμφυτη κλίση και ικανότητα στα λογιστικά συστήματα όπως η αστρολογία και τα μαθηματικά. Κάτι που έχουμε και εμείς οι Έλληνες, με την μόνη διαφορά ότι εμείς δεν χάσαμε το δικό μας "θεϊκό" στοιχείο, γονίδιο.!!





14 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Εγω που δεν τα παω καλά με τις θετικές επιστήμες μηπως τΖάμπα θεωρώ οτι ειμαι Έλλην? Χαχαχα. :Ρ . Πάντως επι του θέματος , παίζει πολύ προπαγάνδα του τύπου οτι οι Εβραίοι κατάγονται απο τους Ατλαντες. Θυμάμαι μου το ειχε πει μια γνωστή μου σε συζήτηση ανάλογη, η οποία ήταν σε ηλικία ανω των σαράντα μαθηματικός. Βέβαια μου είπε οτι διάβαζε μπλαβανσκυ οπότε αυτομάτως οπως μου μπήκαν απο το ενα αυτί τα έβγαλα απο το αλλο. Ποιοί εβραίοι λεω, αυτοι 40 χρονια βολοδερνονταν σε μια έρημο οσο η Πελοπόννησος και άκρη δεν βγαζαν 25αρης

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

" Εγω που δεν τα παω καλά με τις θετικές επιστήμες μηπως τΖάμπα θεωρώ οτι ειμαι Έλλην? Χαχαχα. :Ρ"

Αγαπητέ 25αρη η γονιδιακή γνώση είναι 100 φορές ισχυρότερη από την επίκτητη.Τώρα για τους Εβραίους , οι Εβραίοι είναι οι Υκσώς.Οι Αιγύπτιοι τους ονόμαζαν Αουαρίτ. Από την Αραβική Χερσόνησο πέρασαν στην Αίγυπτο μέσω υπογείου περάσματος, από όπου και είχαν έλθει αρχικά ως Αουαρίτ, Αβαρίτ, Αουάρι, Αυάροι, Αϊμπάρι, Αέμπροι, Εβραίοι.
Αουαρίτ είναι μέχρι και σήμερα η γλώσσα πολλών εθνών στην περιοχή του Αφγανιστάν.Δηλαδή οι πραγματικοί Εβραίοι είναι ΓΥΦΤΟΙ.!!
Οι Ασκενάζι Εβραίοι, αποτελούν σήμερα το 90% των σημερινών Εβραίων. Και δεν έχουν καμία σχέση με τους Ιουδαίους της βιβλικής εποχής.

Δημήτρης είπε...

Λύκαστρε,αναφέρεις πως η ουράνια ατλαντίδα ήρθε στη Γη από αλλού.Από που αλλού ήρθε;Πότε ήρθε;Για ποιο λόγο αποφάσισε να αναμειχθεί με τους ανθρώπους;

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Αγαπητέ Δημήτρη θα σου απαντήσω αύριο, διότι τώρα πρέπει να πάω να ξεκουραστώ. Είμαι στο πόδι από τα ξημερώματα.

Ανώνυμος είπε...

Άρα που καταλήγουμε? Εξ αυτων που γνωριζεις βασει της μελέτης σου, τι ακριβως θεωρείς περι Ασκεναζι ? Ποια η καταγωγή τους και η σχέση με Ατλαντίδα(αν υπαρχει)? Πάντως έχουν δεν εχουν διαφορα με τους εβραίους της βιβλικής εποχής, δεν αντιλαμβάνομαι πως υπαρχει και καμιά διαφορά οσον αφορά την εχθρική στάση τους απέναντι στην Ελλαδα. Σώνει και καλά να μας πείσουν οτι πισω απο τον πολιτισμό βρίσκεται οποιοσδήποτε άλλος εκτός της Ελλαδος..

Ανώνυμος είπε...

Ειδα και το σχόλιο προς τον Δημήτρη οπότε καλη ξεκούραση..

ΑΡΡΙΩΝ είπε...




Λύκαστρε
Οι ομόκεντροι κύκλοι της Ατλαντίδος παίζει έχειν σχέσι τινα προς τους δακτυλίους του Κρόνου ή το κούφιο πλανητοσκάφος της σελήνης ούτω πως εσωτερικώς διαρρυθμισμένο και κατωκημένο υπό αποστατικών σκοτεινών
όντων εμπνεομένων υπό του ερέβους και απομυζόντων προς διατροφήν των,
δια της προηγμένης τεχνολογίας των, την ικμάδα των εν ψυχοσωματικήι
φυλακήι (Μάτριξ) τελούντων θνητών επιγείων όντων;

ΚΩΣΤΑΣ-ΤΑΥΡΟΣ είπε...

Και η σκεψη του αγαπητου ΑΡΡΙΩΝ ενδιαφερουσα, αλλά η σκεψη η δικη σου αγαπητε Λύκαστρε για την διαστημικη πολιτεια-σταθμο.. ΠΟΛΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΑ, όπου τάφρος η "θαλασσα" του διαστηματος.
Και η πτωτικη κατασταση των Ατλαντων επισης ταιριαζει με την πτωση του ανθρωπου της Βιβλου.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Αγαπητέ Δημήτρη και ανώνυμε φίλε στις 9 Μαΐου 2019 - 10:57 μ.μ.

Για να μπορέσουμε να δώσουμε μια απάντηση στα ερωτήματα σας, θα πρέπει πρώτα να θυμίσω και να πω ότι στην Οδύσσεια μέσα ο Όμηρος μας λέει ότι η Κίρκη κατοικούσε σε ένα "νησί" που το έλεγαν Αία (δηλαδή αιθέρα) και ήταν κόρη του Άτλαντα.!!

" Αἰαίην δ᾿ ἐς νῆσον ἀφικόμεθ': ἔνθα δ᾿ ἔναιε
Κίρκη ἐυπλόκαμος, δεινὴ θεὸς αὐδήεσσα,
αὐτοκασιγνήτη ὀλοόφρονος Αἰήταο:
ἄμφω δ᾿ ἐκγεγάτην φαεσιμβρότου Ἠελίοιο
μητρός τ᾿ ἐκ Πέρσης, τὴν Ὠκεανὸς τέκε παῖδα."

Αδελφή του Αιήτη , είχε για μάνα την Πέρση που ήταν κόρη του Ωκεανούς, αλλά για τους αρχαίους Έλληνες ο Ωκεανός ήταν ο ουρανός.....δηλαδή το διάστημα, το νησί της λεγόταν ΑΊΑ που τα λεξικά μας λένε ότι είναι ο ΑΙΘΕΡΑΣ, άρα δεν ήταν ένα νησί απο αυτά που υπάρχουν στην Γη...έπλεε στον αιθέρα, μέσα στον ωκεανό του σύμπαντος, αλλά το όνομα της μας μαρτυρά ότι δεν ήταν ούτε και γυναίκα.!! Κίρκη σύμφωνα με το λεξικό του Ησύχιου, σημαίνει δακτύλιος, δακτυλίδι....ήταν ο αστεροειδής δακτύλιος η καταγωγή των Ατλάντων η αλλιώς και Hanazir. Και η λέξη σημαίνει χοίροι...δεν είναι τυχαίο ότι μουσουλμάνοι, και Εβραίοι δεν τρώνε χοιρινό.!!!χαχαχα Εμείς ως λαός του δίνουμε και καταλαβαίνει.
Άρα καταλαβαίνουμε ότι τόσο η πρώτη Οδύσσεια, όσο και η πρώτη Αργοναυτική Εκστρατεία έγιναν στο διάστημα.!!

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

" Σώνει και καλά να μας πείσουν οτι πισω απο τον πολιτισμό βρίσκεται οποιοσδήποτε άλλος εκτός της Ελλαδος.."

Αγαπητέ ανώνυμε, θέλουν να πείσουν ότι αυτοί δημιούργησαν τα πάντα πάνω στον πλανήτη. Ότι αυτοί επέτρεψαν στην ανθρωπότητα να ευημερήσει και να επεκταθεί στην γλώσσα, στις επιστήμες, στις γεωργικές καλλιέργειες, στην ιατρική...θέλουν να περάσουν την ιδέα, ότι αυτοί έδωσαν τον πολιτισμό πάνω στον πλανήτη.!!
Ναι όμως σκοντάφτουν σε ένα μεγάλο εμπόδιο...αυτοί ήρθαν εδώ πριν 11.000 χρόνια....ο πλανήτης και ο πολιτισμός υπήρχε εδώ στην Γη πάνω από εκατοντάδες χιλιάδες χρόνια.
Εκτός αυτού έχουν χάσει αυτό που εμείς ακόμα έχουμε.....φυσικά αν συνεχιστεί αυτή η αλόγιστη επιμειξία θα χάσουμε τα "θεϊκά" γονίδια των προγόνων μας. Ενώ αυτοί με την πάροδο του χρόνου , επάνω στον πλανήτη, έχασαν λόγω βιολογίας του πλανήτη το δικό τους "στοιχείο"...εμείς ακόμα το διατηρούμε, αλλά αυτό δεν έγινε ΤΥΧΑΙΑ, απλά εμείς δημιουργήσαμε τον πλανήτη, πάνω στα δικά μας βιολογικά δεδομένα.!!!

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

ΚΩΣΤΑΣ-ΤΑΥΡΟΣ :Και η πτωτικη κατασταση των Ατλαντων επισης ταιριαζει με την πτωση του ανθρωπου της Βιβλου.

Όλες οι μυθολογίες πάνω στον πλανήτη μιλάνε είτε για τους "εκπεσώντες" είτε Αγγέλους, είτε Τιτάνες, είτε θεούς... μας μιλάνε για δύο μεγάλες καταστροφές. Βέβαια εμείς οι Έλληνες θυμόμαστε 3 μεγάλες καταστροφές, που πάει να πει...ότι είμαστε πολύ πιο μπροστά από όλους τους άλλους.
Τι μας λέμε όλες οι παραδόσεις, πάνω στον πλανήτη, αλλά ειδικά η δική μας μυθολογία (Τιτανομαχία-Γιγαντομαχία)ότι έγιναν δύο STAR-WARS και μεγάλες καταστροφές πάνω στην γη εξαιτίας αυτών των πολέμων.

Σε αυτά τα STAR-WARS πολεμούσαν όντα που δεν είχαν την ίδια σύσταση με τον κάτοικο του πλανήτη.!!Και πως αυτά τα όντα δημιούργησαν τον άνθρωπο από ύλη και τον εμψύχωσαν με μια αλλοδιαστατική ουσία....αυτά μπορεί να φαίνονται παραμύθια σε κάποιους, αλλά δεν είναι.!! Διότι η συλλογική μνήμη όλης της ανθρωπότητας μιλάει για αυτά...τα όντα.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

ΑΡΡΙΩΝ : Λύκαστρε
Οι ομόκεντροι κύκλοι της Ατλαντίδος παίζει έχειν σχέσι τινα προς τους δακτυλίους του Κρόνου ή το κούφιο πλανητοσκάφος της σελήνης ούτω πως εσωτερικώς διαρρυθμισμένο και κατωκημένο υπό αποστατικών σκοτεινών
όντων εμπνεομένων υπό του ερέβους και απομυζόντων προς διατροφήν των,
δια της προηγμένης τεχνολογίας των, την ικμάδα των εν ψυχοσωματικήι
φυλακήι (Μάτριξ) τελούντων θνητών επιγείων όντων;

Φίλη κεφαλή και αγαπημένε μου Αρρίων....η Ατλαντίδα το νησί της Κίρκης ,στον ωκεανό του σύμπαντος ,ήταν ένας αστεροειδής δακτύλιος κοντά στις Σερανίδας Πέτρας, οι περισσότεροι, που οι πολλοί έχουν ακουστά ως Σειρήνες.!!
Θυμάσαι τι λέγαμε παλαιότερα εδώ....Σερήν, αστήρ, πλανήτης, seren, star, axtar, εν και το αυτό .

ΑΡΡΙΩΝ είπε...


Ορεκτικόν σκέψεως:

Κίρκη= κύκλος, κυκλική περιστροφή.
λατ.επιρρ. circa= κύκλωι, γύρω.
λατ. ρ. curro=τρέχω, πρβ. αγλ. car, ν.ε. κάρο, κούρσα-ταξί, τσίρκο (λόγω κυκλικών διαδρομών ή του κυκλοτερούς σχήματος αυτών), κούρα (= ιατρικός θεραπευτικός κύκλος)
κίρκος, (ν.ε. κιρκινέζι (το) ), είδος ιέρακος λαβόντος το όνομα αυτό λόγω των ουρανίων κυκλικών του περιστροφών προς επόπτευσιν των θηραμάτων του.

Κίρκη-κίρκος, το έμβλημα των αιγυπτιακών νεκροταφείων, σύμβολον του θεού της αναστάσεως των νεκρών Ώρ-ου. Πρβ. ελλ. ουσ. ορ-ίζων = ο οριζόντιος κύκλος ο εμφαίνων τα όρια-σύνορα του φωτός-ζωής και σκότους-Άδου (Σείριος Β΄- αιγυπτ. θεά Νέφθυς) φυτωρίου και κατοικίας των ψυχών ανδρών τε θεών τε.

Το σύμπλεγα ΚΡ συνδέεται με το ΚΡ-όνος, ΚΡ-άτος, αΡΧ-ή, άΡΚ-τος, ΑΡΓ-ώ, άΡΓ-υρος.




ορίζων κύκλος

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

ΑΡΡΙΩΝ : Κίρκη= κύκλος, κυκλική περιστροφή.

Ακριβώς αυτό αγαπητέ φίλε....η Κίρκη όμως είχε και μια αδελφή την Καλυψώ και οι δύο ήταν κόρες του Άτλαντα, και είχαν η κάθε μια το δικό της "νησί" που ήταν δίπλα δίπλα.!!!
Η Κίρκη όμως βρίσκονταν σε έχθρα με την αδελφή της , και μάλιστα ήταν και Ιέρεια του Ήλιου, ιδιότητα που της έδωσε ο πατέρας της, μια και την ανέθρεψε από μικρή για αυτόν τον σκοπό...στην νήσο Αίαια. Μεγαλώνοντας έμαθε όλα τα μυστικά της λειτουργίας του ήλιου, τόσο πολύ που μεγαλώνοντας έγινε μυστική μάγος, και ευπρεπής σε πολύ μεγάλο βαθμό.!!

Όμως είχε την αδελφή της την Καλυψώ να την κατηγορεί ότι... " αρνήθηκε τον πατέρα τους τον Άτλαντα, και έλεγε ότι είναι κόρη του Τιτάνα Ήλιου " !!! Η Κίρκη την φοβότανε την Καλυψώ διότι η δεύτερη είχε στρατό με πολλούς άντρες , και φοβόταν μήπως εισβάλλει στο δικό της "νησί" και της κάνει κακό.!!

Συμπέρασμα....ανάμεσα στους Άτλαντες υπήρχε ΑΝΤΙΜΑΧΙΑ και ΔΙΑΜΑΧΗ .Θα μου πεις συμβαίνει και στις καλύτερες οικογένειες.