ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Τρίτη 28 Μαΐου 2019

Η ΦΟΙΝΙΚΙΚΗ ΧΡΥΣΗ ΑΟΥΓΚΑ η ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΤΙΚΑ ΑΥΓΗ.

 Ο Ηλίας Κασιδιάρης και ο Νίκος Μιχαλολιάκος
ΓΡΑΦΕΙ Ο ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Διάβαζα για την πλήρη κατάρρευση της Χρυσής Αυγής, και σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία του υπουργείου Εσωτερικών προκύπτει ότι η Χρυσή Αυγή έχασε πάνω από το 50% των ψηφοφόρων της (-51,13%) συγκριτικά με τις ευρωεκλογές του Μαΐου του 2014. Σε απόλυτους αριθμούς αυτή η απώλεια του 51% ισοδυναμεί με 270.000 λιγότερες ψήφους για τη Χρυσή Αυγή.
Θυμάμαι πριν λίγα χρόνια σαν σχολιαστής σε κάποιο άλλο ιστολόγιο , υποτίθεται "εθνικιστικού" περιεχομένου, σχολίαζα για την Χ.Α και συγκεκριμένα τους έλεγα για τον Μιχαλάκη, ότι τα πράγματα δεν είναι όπως τα παρουσιάζει, τόσο αυτός όσο και οι πάτρωνες του. Τους έλεγα τότε ότι ο Ελληνικός Εθνικισμός είναι..."ναρκοθετημένος".!!! Ότι δεν υπάρχει Ελλάδα , αλλά ένα νομικίστικο δυτικό παραμάγαζο, το οποίο ΔΕΝ παράγει ούτε Έλληνες πολιτικούς, και πολύ περισσότερο ΔΕΝ παράγει ελληνοπρεπείς νόες. Το ότι το "Ελληνικό" κράτος δεν παράγει ελληνοπρεπείς νόες....αποτελεί ΤΟ ΒΑΣΙΚΟ ΤΟΥ ΚΑΘΗΚΟΝ.!! Και ένας από τους λιγοστούς λόγους υπάρξεως του ακόμα από την...Δύση. Όσοι δε εκ φύσεως γεννηθούν Έλληνες, κυνηγιούνται ποικιλοτρόπως σε όλο το μήκος της ζωής και της υπάρξεως τους.

Ο ρόλος υπάρξεως και δημιουργίας της Χ.Α ήταν η καταστροφή του Ελληνικού Εθνικισμού. Απαξίωσε και απονεύρωσε το πατριωτικό αίσθημα, εξευτέλισε διεθνώς τους Έλληνες πατριώτες, έδωσε άλλοθι σε διεθνείς εβραϊκές οργανώσεις να παρέμβουν φανερά στην ελληνική δικαιοσύνη, έδωσε πολιτικό λόγο ύπαρξης στον ΣΥΡΙΖΑ-ΣΕ-ΞΥΡΙΖΑ & ΤΣΙΡΙΖΑ και εμπέδωσε το "αντιφα"/"αντιεξουσιαστικό" κίνημα στις συνειδήσεις της νεολαίας.
Τώρα μπορούν να χαλαρώσουν και να λατρεύσουν φανερά τον μασωνικό θεό τους, με φόβο και πάθος, ακριβώς όπως τους αρέσει. .Στην  Χρυσή Αυγή νομίζουν ότι θα καθαρίσουν "φτηνά" για την αποβλάκωση που επιχείρησαν-επιχειρούν στους Έλληνες... Είναι γελασμένοι! Έρχονται μέρες οργής και το σκουπιδαριό αυτό που εξευτέλισε τον ελληνικό εθνικισμό θα πληρώσει, όπως κι οι υπόλοιποι εθνοπροδότες.Η Χρυσή Αυγή αποτελεί ανθελληνικό ιδεολόγημα. Διότι βάζουν στην κυριολεξία τα συμφέροντα ξένων εθνικισμών (Γερμανικό εθνικισμό) πάνω από τα ελληνικά συμφέροντα....άτομα σαν κι αυτά στην αρχαία ελλάδα θα είχαν καταβαραθρωθεί από το Σούνιο μέχρι τώρα ή θα τους είχαν κτίσει σε κανένα ναό... Η Χρυσή Αυγή, είναι ένα στημένο κόμμα, για να αποτελέσει το ακροδεξιό μαξιλαράκι του πολιτικού συστήματος... για το αριστερό μαξιλαράκι, έχουν στήσει το ΚΚΕ.Οι δύο όψεις του ίδιου νομίσματος.

Άτομα-ήρωες  όπως ο Γρίβας, ο Αυξεντίου,  ο Παύλος Μελάς , ο Κολοκοτρώνης, και ο Καραϊσκάκης  ΔΕΝ ήταν ούτε φασίστες, ούτε αριστεροί ούτε  ακροδεξιοί! Ήταν απλά...ΕΛΛΗΝΕΣ....ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ .
Ο λεγόμενος ΄΄πατριωτικός χώρος΄΄ αποτελείται από ανθρώπους που ανησυχούν πραγματικά για την Ελλάδα αλλά δυστυχώς πέφτουν θύματα επιτήδειων οι οποίοι τους πουλάνε πατρίδα και εθνικά ιδεώδη με απώτερο στόχο το οικονομικό και πολιτικό κέρδος. Αυτό που δεν καταλαβαίνουν είναι ότι χρειάζεται η διαφωνία, το διαφορετικό, το αλάτι και το σινάπι. Ο φασισμός δεν τα θέλει, τα απαγορεύει, τους θέλει όλους όμοιους. Ρωτούσα πάντα...πόσες φορές η Χ.Α αναφέρθηκε στην Εβραική καταγωγή του Άξελ;;; Ουδεμία φορά είναι η απάντηση, και πως να αναφερθεί όταν όλη η Χ.Α είναι μια συναγωγή.!! Αμ το άλλο το λεβεντόπαιδο ο Χασίντι άρη,  Μακκαβαίος Χασιντίμ είναι.!! Για να ψάξουν και την καταγωγή του Μιχαλάκη να δούμε τι θα βγάλουνε.!! Διότι από την Μάνη ξεκίνησε για να πάει στην Κρήτη και ο έτερος φυλετικός αδελφός τους ο Μωυσής Μητσοτάκης.!
Και οι 300 μηδενός εξαιρουμένου, ανήκουν στην ίδια "εντιμότατη εταιρεία". Τώρα αυτά που συμβαίνουν στην Φοινικική Χρυσή Αούγκα, το παραπλανητικό Αυγή, σίγουρα σχετίζονται με το Ατλαντο-Φοινικικό Ερμητικό Δόγμα.Αούγκα ή Όγκα είναι αυτή που έφερε τον Κάδμο Ερμή στην Ελλάδα. Το ότι μεταφράζουν την ‘Ογκα, άλλοι σε σε Αθηνά και άλλη σε βουν, μην το παίρνεται στα σοβαρά . Άλλα κρύβονται πίσω από εκείνους τους ολέθριους εισβολείς.
Ο Νίννος το ξεκαθαρίζει. Η Αούγκα που οδήγησε τον Κάδμο Ερμή δεν είχε γεννηθεί από γαστήρα (μήτρα) ζώου βοός. Ο Ερμής/Κάδμος δεν ήταν πρόσωπο ούτε θεός του Δωδεκάθεου. Ο Ερμής ήταν ο θεσμός του "Τρικέφαλου", που λάτρευε  ο Κωνστάντιος και ο αιμοσταγής Μ. Κωνσταντίνος ο οποίος φρόντιζε να φυτεύει παντού τρικέφαλα αγάλματα με την φάτσα του. Βλέπε περιγραφή Σινάτου Κωνσταντινουπόλεως.Μία από τις ονομασίες του Ερμού ήταν «Τρικέφαλος», την εποχή του Σωκράτη οι οπαδοί του....τις  έσπαζαν όπου τις έβρισκαν. Για αυτό και τον Σωκράτη τον δολοφόνησε το Κάδμειο Ιερατείο.


Υ.Γ 1  Όπως και να έχει, αυτές οι εθνικές εκλογές θα είναι και οι τελευταίες για τον κάτοικο της χώρας.!!
Υ.Γ 2 Και μέσα σε όλα αυτά  έχεις και τον Ηλία να στηρίζει με πάθος τους Gay...κανένας διαχωρισμός μας λέει σε Gay και Str8 ...."Τάπα" Κασιδιάρη σε Βαλιανάτο :"Οι gay θα ψηφίσουν Χρυσή Αυγή!"
Δυστυχώς....ούτε οι gay σας ψήφισαν.!!

12 σχόλια:

ΜΑΚΕΔΟΝΙΣΑ είπε...


Λύκαστρε όλο αυτό με τα κόμματα είναι το θέατρο του παραλόγου.

Είναι ευχαριστημένοι(ο λαός) που ο Σύριζα είναι πίσω 10 μονάδες από τον πρώτο, όταν
με την προδοσία πού διέπραξε δεν θα έπρεπε να έχει πάνω από 5% πουθενά στην χώρα.

Ο πρώτος τώρα είναι πουλημένος στο αντίστοιχο θέμα - και σε άλλα βεβαίως- αν θυμάμαι είπε πως θα σεβαστεί την συμφωνία ,και για να μην ξεχάσει την υπόσχεση του, οι εκπρόσωποι διαχειριστές της Ευρώπης φρόντισαν να είναι αυτή η πρώτη δήλωση υποταγής που πρέπει να κάνει.

Χρυσή αυγή ,ποτάμι και λοιπά αποκόμματα μόλις εκπληρώσουν το έργο τους εξαφανίζονται
ή μικραίνει το ποσοστό τους.

Αυτό που εμένα με κάνει να εξοργίζομαι είναι η απουσία σκέψης, η ευκολία με την οποία ξεπουλούν την ίδια την ύπαρξή τους ,η οικειοθελή παράδοση της ελευθερίας τους
σ έναν πόλεμο που δεν σταμάτησε ποτέ, και δεν καταλαβαίνουν καν πως συμμετέχουν.

Μπορεί κάποιος σκεπτόμενος να είναι ευχαριστημένος με αυτή την εικόνα των σαπρόφυτων
που θέλουν να ονομάζονται πολιτικοί;








ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Aγαπητή Μακεδόνισα...έχεις απόλυτο δίκιο σε όλα και συμφωνώ.Λίγοι είναι οι σκεπτόμενοι...οι πολιτικοί και αυτούς που επιλέγουν όλα αυτά τα σαπρόφυτα είναι ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΤΟΥΣ ΚΑΘΡΕΠΤΗΣ.!
Να το εξηγήσω πιο απλά.....

- 25% της χώρας είναι αληταράδες που επιδοκιμάζουν τον Κουφοντίνα, προδότες της Μακεδονίας, ακραιφνώς απάτριδες.
- 6% είναι ναζί, οπαδοί του Χίτλερ.
- 6% είναι φασίστες οπαδοί του Στάλιν.
- 3% υποστηρίζουν ΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ τους αυτόν που έβαλε τη χώρα 100 δις μνημόνιο καινούριο και capital controls.
- 3% υποστηρίζουν αυτόν που πουλάει επιστολές του Ιησού Χριστού!!!!
Και κοντά 45%, υποστηρίζουν αυτούς που ρήμαξαν μεταπολιτευτικά τον τόπο, και μας το παίζουν σωτήρες, όταν έχουν προδώσει την πατρίδα πολλαπλώς.

Αυτό είναι το έμψυχο δυναμικό στη χώρα. Καμία ελπίδα για τους Έλληνες δεν μπορεί να υπάρξει, όσο ζει αυτό το δίποδο στην χώρα των Ελλήνων.Θέλουν ξεπάστρεμα.!!

ΜΑΚΕΔΟΝΙΣΑ είπε...

Μπορώ να κατανοήσω μέχρις ενός σημείου ,την ανάγκη να νιώθουν πως υπάρχει αρχηγός στην χώρα,να ελπίζουν πως θα είναι δίκαιος ,έντιμος διαχειριστής,σκεπτόμενος πρώτα την χώρα

Να βλέπεις σε ένα τραπέζι το βράδυ των εκλογών να κάθονται τα ίδια γνωστά ονόματα οικογενειών σα να μην έχει περάσει μια μέρα , να επιμένεις πως αυτή την φορά έκανες το σωστό ψηφίζοντας τους ,και αυτοί με την σειρά τους θα πράξουν επιτέλους τα αυτονόητα
αυτό είναι ΠΑΡΑΝΟΙΑ .

Κάνεις τα πράγματα με τον ίδιο τρόπο αλλά θέλεις διαφορετικό αποτέλεσμα ;

Δεν αντέχεται αυτό άλλο.......!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΜΕΙΔΙΑΣ είπε...



Χαλάρευε και ησύχαζε αγιοριτικώς-ομφαλοσκοπικώς, τέκνον μου,
αναλογιζόμενος ότι η ελληνεπίγραφος ημών λαμογιοβουλή-δημοκρατικό λούνα παρκ αποτελεί ευγενικήν χορηγίαν του γερμανικού κομμουνιστικού Ράιχ προς τέρψιν των πολυχρώμων κομματικώς τοξικομανών του Ραϊχάτου της Ελλάδος. Για το καλό μας εννοείται. (Οι Γερμανοί μας αγαπώσι λίαν γαρ.)
Και ής (βουλής) άνευ ο εθνκός ημών βίος και πολιτεία είη αν πολύ πληκτικός και θανασίμως βαρετός.
Διό και ο καλός θεούλης των παλαιοημερολογιτών και των προφητών του ξανθού γένους εφρόντισε τον άγιον αυτού κομματάρχην αυτού αποστείλαι εν είδει συριζοτσόντας Καμμένου (μιας χρήσεως και ούτος) δια το νουδο-τσοντάραι εις περίπτωσιν προσεχούς μη εκλογικής νουδο-αυτοδυναμίας.

Μετανοείτε ούν και κηραλοίφεσθε, (εις όλα τα επίμαχα ημών σημεία και δια πα ενδεχόμενον) εν Χριστώ αδελφοί.
Η Θράκη-νέο Κόσσοβο μας οδηγεί.
Αμήν.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

ΜΕΙΔΙΑΣ : Χαλάρευε και ησύχαζε αγιοριτικώς-ομφαλοσκοπικώς, τέκνον μου,

Mπορώ δεν μπορώ να χαλαρώσω και να ησυχάσω με αυτά που βλέπω να γίνονται. Αντί το $ΥΡΙΖΑ να ψάχνει να βρεί την ψήφο με τα κιάλια , και να μην ξεπερνούσε το 5% το ποσοστό ψήφων που θα έπερνε , πήρε άκουσον άκουσον 25% .!!!!
Θέλω να τους πάρω τα σκάλπ...μόνο έτσι θα ηρεμήσω.

ΜΑΚΕΔΟΝΙΣΑ είπε...


Αρρίωνας :"Μετανοείτε ούν και κηραλοίφεσθε,"

Ο άνθρωπος που πουλάει τις αλοιφές Αρρίωνα το καλό μας σκέφτηκε .

Γνωρίζει τι έρχεται και είπε να μας προετοιμάσει ,να έχουμε προμήθειες .....

Κάποτε κουβαλούσες το κουτί με τα προφυλακτικά ,μυστικά και ενοχικά ταυτόχρονα ,
τώρα η ανάγκη άλλαξε θα κουβαλάς βαζάκι χαχαχαχα

ΜΕΙΔΙΑΣ είπε...


Μακεδόνισα

Μη με ξαναείπης Αρρίωνα, αδελφή, αλλέως αλοιφάς ουκ έχει,
και αλί εις ον δεν έχει.

Λυκάστρω:

Αισώπου Μύθοι: Έριφος και λύκος.

Έριφος (κομμουνοβουλή)
επί τινος υψηλού δώματος (Πλατεία συνάγματος) ήν (ήτο.)
Επειδή δε λύκον διαβαίνοντα (Μακεδονικόν συλλαλητήριον) είδεν,
ελοιδώρει και έσκωπτεν αυτόν (μπατσοχημικώς.)
Ο δε λύκος είπεν αυτώ.
¨Ου συ με λοιδωρείς, αλλ' ο τόπος (ξενοκομμουνοκρατία).


Ανώνυμος είπε...

Ο Ερμής ήταν ο θεσμός του "Τρικέφαλου"

Σημερα μαλλον συνεχιζει να υπαρχει η ντιρεκτιβα , κατω απο την σκεπη της "Trilateral Commission" ή επι το Ελληνικοτερον , της "Τριμερους Επιτροπης" !!

Ο ιδρυτης της, Rockefeller και ο συμβουλος Brzezinski ,νομιζω ειναι εγγυηση οτι το Δικαιο της Θαλασσας και του Εμποριου συνεχιζουν να κυβερνουν χωρις οικτο την παραπλανημενη ανθρωποτητα ....για οσο αντεξει το σκοινι που κρατα δεμενους τους ανθρωπους με την Αναγκη !

ΜΑΚΕΔΟΝΙΣΑ είπε...


ΜΕΙΔΙΑΣ"Μη με ξαναείπης Αρρίωνα, αδελφή, αλλέως αλοιφάς ουκ έχει,
και αλί εις ον δεν έχει."


Ήμαρτον αμάρτησα για το alter ego σου ,αδυναμίες είναι αυτές ......και δεν μπορούμε να τις κρύψω .

Ζητώ την επιείκεια σου για το ατόπημα μου.

ΜΕΙΔΙΑΣ είπε...


Συγκεχωρημένη είης, αδελφή, παρ' εμού.
Όσον δεν δια τας μεταφυσικάς επιπλοκάς του θέματος αυτού
συνιστώ σοί εν ψυχωφελές βελοπούλειον χριστοχειρόγραφον,
δια του ιχωρείου αίματος αυτού αντί μελάνης
υπό του ιδίου υπογραφέντοςτο.
Τούτο εάν αποκτήσης, σαφώς και καθαρίσασα έχεις.
Και συγκεχωρημένη και ηυλογημένη πακέτον.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

ΜΕΙΔΙΑΣ : Τούτο εάν αποκτήσης, σαφώς και καθαρίσασα έχεις.

ΧΑΧΑΧΑΧΑ τώρα ξέρεις φίλτατε τι σκέφτηκα;;Ότι θα σκάσει μύτη στο Ευρωκοινοβούλιο ο Βελούλης και δεν θα μείνει ούτε μια αιμορροΐδα σε κώλο βουλευτή χωρίς κεραλοιφή.!!! χαχαχαχα

ΜΕΙΔΙΑΣ είπε...












Εν άλειμμα την ημέραν
τον Καιρίδην κι ένα αρχίδιν.
(218547629 % προφητεία.)

Γέρων Πατομπούκαλος ο κηραλειφεύς.









Συμφούρκον Μια αλοιφή την ημέραν .