ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Τρίτη 14 Μαΐου 2019

Reuters: Η Τουρκία ενδέχεται να καθυστερήσει την παραλαβή των S-400

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ : Τι λέγαμε εδώ...: Φτάσαμε στο τέλος του 2018 σε λίγες μέρες μας αποχαιρετά, και οι Μογγόλοι ακόμα δεν έχουν πάρει ούτε F-35, ούτε S-400, ούτε Αλτάι έχουνε.!! Αυτό το λέω γιατί το Αλτάι ήταν να το έχουν το 2004, το F-35 ήταν να το πάρουν πριν 3-4 χρόνια, και τα S-400 υποτίθεται θα τα είχαν μέχρι τέλους 2018. Απλά παίρνουν "αναβολές".
Aλλά και εδώ   : "  Οι Τούρκοι θα πάρουν F-35 και S-400 όταν στερέψουν οι ωκεανοί και ο Βόρειος Πόλος θα μετατοπιστεί στο Ζαΐρ. "
Το έχουμε ξαναπεί....."  Και μην είστε και τόσο σίγουροι ότι τα Μογγόλια θα πάρουν τους S-400 μετά την συνάντηση Πούτιν και Ντετανιάχου στην Μόσχα στις 9 Απριλίου  όλα παίζονται.!!"
Οι εποχές που έκαναν μάγκες τα μογγόλια, τελείωσαν οριστικά. 
Η Τουρκία εξετάζει το ενδεχόμενο να καθυστερήσει την παραλαβή του ρωσικού αντιπυραυλικού συστήματος S-400, η οποία είναι προγραμματισμένη για τον Ιούλιο, κατόπιν ενός νέου αιτήματος που υπέβαλαν οι Ηνωμένες Πολιτείες, ανέφερε σήμερα μια πηγή που επικαλείται το πρακτορείο Reuters.
Μια τέτοια απόφαση θα μπορούσε να οδηγήσει σε προσωρινή αποκλιμάκωση στις σχέσεις των δύο χωρών, μετά από μήνες αντιπαράθεσης με αφορμή την αγορά των S-400 από την Αγκυρα.
Η Τουρκία έχει διαψεύσει ότι σκέφτεται την πιθανότητα να καθυστερήσει την αγορά του ρωσικού συστήματος.

Σύμφωνα με την ίδια πηγή, την περασμένη εβδομάδα οι ΗΠΑ ζήτησαν από την Αγκυρα να αναβάλει την παραλαβή των S-400. Οι συζητήσεις για το θέμα αυτό συνεχίστηκαν, πρόσθεσε.

πηγή


Δεν υπάρχουν σχόλια: