ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Κυριακή 5 Μαΐου 2019

ΠΕΡΙ ΙΣΛΑΜ

Γράφει ο ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Όλοι μας μιλάμε για το Ισλάμ....όμως ξεχνάμε κάτι  πολύ σοβαρό για εκείνη την εποχή.
Ότι καμία θρησκεία, και δει το ισλάμ που πήρε γρήγορα μαζικές διαστάσεις, δεν θα μπορούσε να εδραιωθεί, εάν δεν είχε την παρασκηνιακή στήριξη της μοναδικής για εκείνα τα χρονικά πανίσχυρης παγκόσμιας δύναμης που λέγονταν Ανατολικό Ρωμαϊκό κράτος.
Η έκταση του Ανατολικού Ρωμαϊκού κράτους την περίοδο γεννήσεως του Μωάμεθ.
Οι μυστικές υπηρεσίες του Ανατολικού Ρωμαϊκού κράτους ήταν όπου εκπαίδευσαν, χρηματοδότησαν και προστάτευσαν τουλάχιστον στα πρώτα στάδια τον Μωάμεθ, μετέπειτα προφήτη του Ισλάμ και έναν από τους καλύτερους πράκτορες* του Ανατολικού Ρωμαϊκού κράτους.
Το σχέδιο θρησκευτικής εκτροπής των Ιουδαίων από τους Άγιους Τόπους και κατά επέκταση από το να χτιστή ο ναός του Σολομώντα, μπήκε αρχικά σε εφαρμογή από τον Ιουστινιανό Α΄, με την ίδρυση μια νέας κλειστής, σκληρής και φανατικής θρησκείας που αργότερα ονομάστηκε Ισλάμ.
Για επιτευχθεί αυτό το μεγαλεπήβολο σχέδιο χρειάστηκαν λιγότερα από 100 χρόνια διεργασιών, και όλο το χρυσάφι από τους τρεις βασιλείς όπου νίκησε το σπαθί του Ιουστινιανού… ο στρατηγός Βελισάριος. 
Εκτός του φανατικού Ισλάμ βγήκαν οι Πέρσες… που αποσχίστηκαν γρήγορα από το Ιουδαϊκό πρόβλημα των Αγίων Τόπων, φτιάχνοντας μέσα στα πλαίσια του μουσουλμανισμού μια αίρεση από τον γαμπρό του Μωάμεθ.
Πάνω κάτω τα ίδια έγιναν πολύ αργότερα από τον Πατριάρχη Κωνσταντινουπόλεως Φώτιο, όταν έστειλε σε θρησκευτική αποστολή εκχριστιανισμού προς τους Σλάβους, τους Κύριλλο και Μεθόδιο… ο βασικός σκοπός αυτή της αποστολής ήταν η θρησκευτική πλευροκόπηση των Φράγκων, Αγγλοσαξόνων και Τευτόνων. Μέσα σε αυτά τα σχέδια ήταν και η κατάλυση από τους Ρώσους, του κράτους των Χάζαρων…
Βεβαίως για όλα αυτά υπήρχε αντίδραση, αρχικά από τους Ιουδαίους με τις εικονομαχίες προς εσωτερική κατάρρευση της αυτοκρατορίας, κάτι που τελικά δεν έγινε… και μετά το Σχίσμα των Εκκλησιών, και την προδοσία στην μάχη του Μαντζικέρτ, ήρθαν οι Σταυροφόροι προς εξωτερική κατάκτηση της αυτοκρατορίας, κάτι που τελικά έγινε.
Προς της ολοκληρωτικής θρησκευτικής υποταγής, οι λεγόμενοι και Ανθενωτικοί του Ανατολικού Ρωμαϊκού κράτους, εκπαίδευσαν τους άλλοτε Σελτζούκους Τούρκους, προς τον νέο τους αυτοκρατορικό Οθωμανικό ρόλο, που κράτησε για σχεδόν 550 χρόνια.

* Ότι ρόλο παίζει η πολωνοεβραία συμβία και χειριστής του Κούλι που είναι το πραγματικό αφεντικό, αυτή μιλάει και δίνει γραμμή, ότι ρόλο έπαιζε η Αμερικανοεβραία Μαργαρίτα που την τοποθέτησαν δίπλα στον Ανδρέα...τον ίδιο ακριβώς ρόλο έπαιζαν η Τζουαϊρία και η Σαφίγια, οι Εβραίες γυναίκες του αγράμματου "προφήτη".

44 σχόλια:

ΑΡΡΙΩΝ είπε...


Το αυτό νομίζω ισχύει και δια θρησκευτικόν χριστιανοκομμουνιστικόν κίνημα μέσω παλαιάς (κρονοτυφωνείου) Ρώμης...

Ο ίδιος τουτέστιν πάντα ιστορικά αόρατος, και μόνο μεταφυσικά-συνομωσιολογικά καταληπτός, πανίσχυρος οικονομικοπολιτικός μηχανισμός, ο σχεδιάζων εκ του παρασκηνίου οικουμενικάς πανσκλαβωτικάς θρησκείας και αυτοκρατορίας ου μην αλλά και υπολογίζων μετ' ακριβείας τον χρόνον βιωσιμότητος και λήξεως αυτών όπως και φροντίζων εγκαίρως δια το διάδοχον νέον σχήμα αυτών...


Πολύ κακά όντως νέα (διαπιστώσεις) δια την (εν φυλακή τελούσαν)ανθρωπότητα αυτά. Δυστυχώς και απελπιστικώς μεν, πλην όμως αληθώς.

ΦΩΤΕΙΝΗ είπε...

Εύγε!!!!!εξαιρετικό[όπως και το προηγούμενο-μέ τον Μαδούρο-καί όλα δηλαδή σε αυτόν τον χώρο]...εύγε!!

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Αγαπητη και ευγενικη μου Φωτεινη ευχαριστω για τα καλα σου λογια.Μολις επιστρεψω θα γραψω κατι που νομιζω θα σου αρεσει.

Δημήτρης είπε...

Εφόσον μιλάμε για μέρη όπου έκανε κουμάντο το Βυζάντιο δε θα μπορούσανε απλά να διώξουνε τους ιουδαίους με κάποια πρόφαση;Ή να γκρεμίζανε το ναό του σολομώντα αν χτιζότανε;

Ποιος ήταν ο ρόλος των Οθωμανών;Να χρησιμοποιηθεί το ισλάμ ως ασπίδα έναντι φράγκων,ενετών κλπ;

ΑΡΡΙΩΝ είπε...


Επιστρέφων

Και επειδή η ανάλυσις του παρόντος θέματος με ¨ιντριγκάρει¨ άγρια.



¨ Προ της ολοκληρωτικής θρησκευτικής υποταγής, οι λεγόμενοι και Ανθενωτικοί του Ανατολικού Ρωμαϊκού κράτους, εκπαίδευσαν τους άλλοτε Σελτζούκους Τούρκους, προς τον νέο τους αυτοκρατορικό Οθωμανικό ρόλο, που κράτησε για σχεδόν 550 χρόνια...¨

Τούρκοι = Ασιατικής προελεύσεως πολιτικοθρησκευτικόν πολεμικόν εργαλείον χρησιμεύσαν και χρησιμοποιούμενον εισέτι.

1) Υπό της χριστιανικής νέας Ρώμης (ανθενωτικοί) ως αντίβαρον έναντι της, εις τον χώρον αυτής, επεκτατικής πολιτικής (σταυροφορίαι) της επίσης χριστιανικής αρχαίας Ρώμης.

2) Υπό του προτεσταντικού ευρωαμερικανικού Βορρά (βορειοδιατλαντικόν σύμφωνον- ΝΑΤΟ) δια τον ίδιον λόγον (ανάσχεσιν της χριστιανοκαθολικής επιρροής εις τον χριστιανορθόδοξον χώρον.) Ως γνωστόν οι Οθωμανοί συνετέλεσαν τα μέγιστα εις την επιτυχίαν της προτεσταντικής θρησκευτικής ανταρσίας έναντι του Πάπα, εξ ής εποχής χρονολογούνται άλλωστε και αι αδελφικαί σχέσεις ευγνωμοσύνης των Προτεσταντών προς τους Οθωμανούς.

3) Υπό της νέας Τάξεως δια τον λαθροϊσλαμικόν εποικισμόν (μετά της αντιστοίχου γενοκτονίας της λευκής φυλής) της χριστ/καθολικής και χριστ/ορθοδόξου ΝΟΤΙΟΥ ΕΥΡΩΠΗΣ. (Μετά και η ισλαμική σειρά της Ν. Αμερικής;)

Εις την από ελληνιστικής εποχής των διαδόχων του Μ.Αλεξάνδρου (η πλανητική διαχείρισις της κληρονομίας αυτού) διαπάλην αυτήν εμπλέκονται και οι δύο προαιώνιοι αντίπαλοι λαοί, Έλληνες και Εβραίοι ως επίσης και οι μογγολότουρκοι ως παρείσακτοι, έκαστος επιλέγων τον εκάστοτε και δίκην σωστικής λέμβου πολιτικοθρησκευτικόν πόλον αυτού:
(Έλληνες ως βυζαντινοθωμανικώς ισλαμορθόδοξοι και νυν ως ευρωπροτεσταντοκρατούμενοι, από θέσεως αδυναμίας τώρα,
Εβραίοι ως ηγέται και χρηματοδόται των προεσταντικών νεοταξικών σχεδίων από θέσεως ισχύος
και Τούρκοι ως παλαιοί και επίδοξοι κληρονόμοι, μάλλον υπερεκτιμήσαντες τον ρόλον των ως εστεγασμένων πληρωμένων δολοφόνων-σφαγέων-κατακτητών για βρώμικες δουλεις εκ μέρους μυστικών υπηρεσιών προς υλοποίησιν γεωπολιτικών σχεδίων και συμφερόντων.)

Δια τούτο και οι Τούρκοι απαραίτητοι, όπως άλλοτε και
εις το Βυζάντιον, και μάλιστα και μετά την πτώσιν αυτού,
το αυτό και εις την Δύσιν σήμερον.



ΑΡΡΙΩΝ είπε...


Ο/Η Δημήτρης είπε...
Εφόσον μιλάμε για μέρη όπου έκανε κουμάντο το Βυζάντιο δε θα μπορούσανε απλά να διώξουνε τους ιουδαίους με κάποια πρόφαση;Ή να γκρεμίζανε το ναό του σολομώντα αν χτιζότανε;


Προφανώς όχι. Η πρωτοβυζαντινή νέα Ρώμη (εποχή Ιουστινιανού)αντιμετώπιζε τα ιδικά της προβλήματα και προτεραιότητες ως νέα αυτοκρατορία , αυτάς της παγιώσεως του ολοκληρωτικού-κομμουνιστικού (επί θρησκευτικής βάσεως) καθεστώτος της. (Διωγμοί και γενοκτονίαι θρησκευτικώς ανομοιογενών πληθυσμών και απαλλοτριώσεις των θρησκευτικών ιδρυμάτων και περιουσιών των καταργηθεισών θρησκειών. Διασπαστικαί κινήσεις, όρα Αλεξάνδρεια και Αρειανισμός, οικονομικά, στρατιωτικά κ.λ.π.. )
Οι δε Ιουδαίοι όπως και σήμερον και τότε ήσαν εμπορικώς-οικονομικώς πανίσχυροι. Το εμπόριον της Μέκκας ηλέγχετο αποκλειστικώς υπ’ αυτών. Ως γνωστόν δε επί μεσαίωνος δεν υπάρχουσι πολιτικά κόμματα αλλά θρησκευτικά (αιρέσεις).
Διό και ο Μωάμεθ απηυθήνθη πρώτον εις αυτούς δια το χρηματοδοτήσαι το θρησκευτικό του κόμμα-κίνημα και μάλιστα υιοθέτησε πολλά στοιχεία της εβραϊκής θρησκείας ίνα συγκινήση και πείση αυτούς. Χωρίς επιτυχία όμως. Οπότε…
Ο βάρβαρος μουσουλμανισμός υπήρξε δια την νέα Ρώμη όχι απλά το καβαφικώς λεγόμενον ¨μια κάποια λύσις¨ αλλά η ¨λύσις¨ όχι μόνον δια τον επεκτατισμόν της παλαιάς Ρώμης (Δυτική Ευρώπη) αλλά και δια τον περσικόν επεκτατισμόν.
(Παράβαλε εδώ και την βυζαντινήν πολιτικήν πρακτικήν του ¨ διαίρει τους αντιπάλους ου μην αλλά και βάλε αυτούς αλληλοσφάζεσθαι¨ ως βελτιωμένη νέα έκδοσις της κλασικής ρωμαϊκής του ¨διαίρει και βασίλευε.¨)
Πέραν τούτων η εμφάνισις της θρησκείας του Ισλάμ είχε και ευεργετικά αποτελέσματα δια την κοινωνικήν συνοχήν του Βυζαντίου καθώς συνεσπείρωνε το χριστιανικόν ποίμνιον εις την πρωτεύουσαν και κυβέρνησιν αυτού (Κων/πολιν).
Αν και ανδρωθείς μετέπειτα ως αραβικός ο μουσουλμανισμός αυτός κατώρθωσε, όπως η νεοοθωμανική Τουρκία επιχειρεί σήμερον, αυτονομηθήναι και επεκταθήναι. Και πάλιν όμως αργότερον η μεταβυζαντινή νέα Ρώμη αντέδρασε στεγάσασα και υιοθετήσασα τον σελτζουκοτουρκικόν μουσουλμανισμόν (οθωμανισμόν) ως αντίβαρον και έναντι της επιβουλής και των Περσών αλλά και των δυτικών καθολικών σταυροφόρων παραδούσα εις τον Οθωμανόν τελικώς τα κλειδιά της μετηλλαγμένης διαδοχής της βυζαντινής αυτοκρατορίας .
Ο και μέχρι σήμερον λοιπόν φιλοτουρκισμός του Φαναρίου έχει βαθείας ιστορικάς ρίζας όχι απαραιτήτως και ελληνικάς ή φιλελληνικάς. Οι δε άγιοι του τύπου ¨Κοσμάς Αιτωλός¨ και ¨Αγαθάγγελλος,¨ ουδόλως τυχαίως έδρασαν (επετράπη αυτοίς δράσαι) ή εξ ουρανού και αγίου πνεύματος εμπνευσθέντες επροφήτευον αλλά είχον βαθείαν πληροφόρησιν εκ των έσω, εκ των μυστικών υπηρεσιών του ιστορικού παρασκηνίου, και ήσαν εντεταλμένοι φορείς (φερέφωνα), εν αγνοία των ή μη, προς κοινοποίησιν αυτής και ενημέρωσιν του ενδιαφερομένου πιστού κοινού.
Η οικονομία και η πολιτική γαρ ανέκαθεν ήσαν και είναι υπεράνω όλων και δι’ όλων.


Ο/Η Δημήτρης είπε...

Ποιος ήταν ο ρόλος των Οθωμανών;Να χρησιμοποιηθεί το ισλάμ ως ασπίδα έναντι φράγκων,ενετών κλπ;


Προφανέστατα ναι και δυστυχώς με κάθε εθνοφυλετικόν τίμημα όπως και σήμερον….

Δημήτρης είπε...

"Ο και μέχρι σήμερον λοιπόν φιλοτουρκισμός του Φαναρίου έχει βαθείας ιστορικάς ρίζας όχι απαραιτήτως και ελληνικάς ή φιλελληνικάς."

Αρρίωνα τα είπες όλα.Το μαγαζί λοιπόν να πάει καλά και το όχημα -βλέπε Ελληνισμός- ας ψοφήσει.

ΑΡΡΙΩΝ είπε...


Δημήτριε

Αλίμονο τοις μη ασκούσι
την της ελευθερίας χειραφετημένην σκέψιν, φιλοσοφικήν αυτοκολύμβησιν
και εκ των θρησκευτικών σωσιβίων εξαρτωμένοις.
σωτηρίαν γαρ ούτοι πραγματικήν ουχ έξουσι αυτοσωθέντες ουδέποτε.

Η δε φιλοσοφία των ελευθέρως συλλογιζομένων (Ρήγας Φεραίος)
απέχει της θρησκείας αυτής όσον και η ερωτική συνουσία
του αγόνου αυτοερωτισμού (κοινώς χειρωνακτικής μαλακίας)...

Ο γαρ άβουλος-αφιλοσόφητος, εθελόδουλος και εξηρτημένος,
θρήσκος νους οιονεί ¨μαλακιζόμενος¨ τις επί μεταφυσικού εστί.

Ο ελληνισμός ήκμασε και εδοξάσθη βασισθείς και πιστεύσας, ηρωικώς και φιλοσοφικώς, εις το ανθρώπινον μεγαλείον και τας εγγενείς και αναφαιρέτους θείας ιδιότητας και ικανότητας της ανθρωπίνης φύσεως, φύσις ήτις εκδιπλοί και αναπτύσσει την πνευματικήν και δημιουργικήν της αρετήν και αποστολήν μόνον εις καθεστώς αφόβου ελευθερίας και ισονομικής δικαιοσύνης ήτοι άνευ θρησκευτικών βακτηριών.
διαπιατώσας ότι αι θρησκείαι, εκ της παρασιτικής εις το κοινωνικόν σώμα (ουδείς εργάζεται, άπαντες προσεύχονται...) και δουλοπρεπούς των φύσεως,
τον ολοκληρωτικόν και μισαλλόδοξον μονόλογον και σκοταδισμόν προάγουσι μάλλον ή τον ελεύθερον διάλογον του νομικού, πολιτικού και ανθρωπιστικού πολιτισμού.

Δι αυτόν τον λόγον γαρ εγεννήθη ο ελεύθερος Έλλην και αυτήν την ευγενή και αποθεωτικήν δια τον άνθρωπον αποστολήν υπηρετεί όσον υπηρετεί.
Διο και από δισχιλιετίας περίπου και ως παύσας ο ελεύθερος Έλλην την ελευθερίαν παράγειν και προάγειν απεσύρθη εκ του ιστορικής
και πολιτισμικής πρωτοπορίας τεθείς εις αναγκαίαν πνευματικήν και πολιτισμικήν αργίαν και διαθεσιμότητα.
Η γαρ λευκή και δυτική ανθρωπότης, μονοθεϊστικώς, μεσαιωνικώς
και ασιατικώς, έκτοτε δουλεύσασα ουκ είχεν ανάγκην πλέον
της ηγετικής θέσεως των ελευθεροποιών
(φιλοσόφων, επιστημόνων, καλλιτεχνών) Ελλήνων
αλλά ούτε και οι Έλληνες προωρισμένοι ήσαν δια τον ατιμωτικόν ρόλον
των τυράννων δουλοποιών της ανθρωπότητος αυτής,
θέσεως υπό των Εβραίων τραπεζοτοκογλύφων και παραχαρακτών
εκμεταλλευτών του ανθρωπίνου μόχθου έκτοτε πληρωθείσης.






ν την




ΑΡΡΙΩΝ είπε...


Αξίζει, νομίζω, η μεταφορά του σχολίου διαφωτιστικώς και εδώ.


Πρέπει κάποιος να δώσει σοβαρή έμφαση τόσο στην ιστορική πορεία των Χάζαρων όσο δε και των αγγλοσαξόνων… αυτοί είναι που κυβερνούν την δύση, πρόκειται για ένα αμάλγαμα διεθνιστικού αποικιοκρατικού εβραισμού με βασικούς πυλώνες τον πολιτικό αγγλοσαξωνισμό με την εβραική αντίληψη της οικονομίας… αυτό το πάντρεμα επιφέρει την καταστροφή πολιτισμών. Για αυτό όπου περάσουν οι αγγλοσάξονες… δεν μένει τίποτα όρθιο. (Λύκαστρος.)

...........................................................................

Ουδαμώς όθεν απορίας άξιον, Λύκαστρε ευγενές, το ότι μεταπολεμικώς
(1950 κ.ε.) η Ελλάς παρεδόθη αμαχητί και σχιζοφρενικώς
εις την ιδεολογικήν λαίλαπα, την εθνοδιαλυτικήν, ουτοπικήν-ανεδαφικήν
και κυρίως πολιτικά αποπροσανατολιστικήν ιδεολογίαν των αριστεροκομμουνιστικών σειρήνων,
ενώ συγχρόνως απελάμβανε τα υγιή πολιτικοοικονομικά οφέλη της αντικομμουνιστικής δύσεως και της στρατιωτικής συντριβής της συμμοριτοκομμουνιστικής ανταρσίας...

Ουδαμώς απορίας άξιον καθ' ότι
ουδεμίαν εθνικήν και φιλοσοφικήν παιδείαν έσχεν και εισέτι έχει,
ει μη επιφανειακήν και άγονον αρχαιολατρίαν
και κυρίως άφθονον, παιδαριώδη έως τρομοκρατκήν και φωτοσβεστικώς ελληνοφοβικήν ιουδαιοχριστιανικήν ηθικολογίαν.
Ουδεμία πρωτογενής, ψυχοτρόφος και ελευθεροποιός σκέψις και πρωτοποριακή ιδέα...
Διό και η μακρά
ως διανύοντες έχομεν και σήμερον
γερμανοαγγλοσαξωνική,
ευρωκομμουνοδημακρατική,
ξενοκρατική,
ευρωκατοχική,
νύχτα.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Ακριβώς αγαπητέ Δημήτρη ο πολυίστωρ και εμβριθής Αρρίωνας τα είπε όλα.!! Έτσι ακριβώς είναι όπως τα είπε...το Ισλάμ δημιουργήθηκε για συγκεκριμένο σκοπό, όπως φυσικά και όλες οι θρησκείες πάνω στον πλανήτη. Αλλά αν καθίσει κανείς να διαβάσει τι λέει το κοράνι θα φρίξει. Δεν χρειάζεται λοιπόν να αναρωτηθούμε πολύ ΓΙΑΤΙ και ΣΕ ΠΟΙΑ ΕΙΔΗ ΑΝΘΡΩΠΩΝ διαδόθηκε αρχικά το Ισλάμ.
Ανάλογα με το είδος της φυλής και του ανθρώπου, δημιούργησαν και την κατάλληλη θρησκεία για να τους ελέγχουν. Διότι δεν είναι όλοι οι άνθρωποι το ίδιο...ούτε έχουμε όλοι την ίδια ποιότητα και πύρωμα ψυχής. Ανάλογα με το "υλικό" έδωσαν και το πλαίσιο της θρησκείας.

Όταν κάποιοι πιστεύουν ότι αν πολεμήσουν για τον Αλλάχ και τον προφήτη θα λύσουν τα οικονομικά και σεξουαλικά τους προβλήματα σ’ αυτή τη ζωή και στην άλλη, θα έχουν δηλαδή και τα πορνίδια τους μετά θάνατον (οι 72 παρθένες)σίγουρα αυτές οι υποσχέσεις προσελκύουν εθελοντές πιστούς...ΖΩΑ.!!Ποιο έλλογο πλάσμα πάνω στον πλανήτη θα πίστευε ποτέ αυτές τις παπαριές;;;

ΑΡΡΙΩΝ είπε...


https://www.youtube.com/watch?v=AjQ0oVQEAMM Πολύ γέλιο.


Αλλά και αυτό.


ΑΡΡΙΩΝ είπε...


Αλλά και αυτό

(Σχολιαστής)
Γέλιο που έχει να πέσει...όταν τα πρόβατα ξυπνήσουν και αντιληφθούν ότι δεν είναι μόνο ο μουσουλμανισμός που μιλά για ακίνητη γη, αλλά και ιουδαισμός και ο χριστιανισμός...μελετήστε πρόβατα τα κείμενα περί δημιουργίας από τον μέγα Βασίλειο, Ιωάννη Δαμασκηνό κλπ. Θα δείτε ότι ξεκάθαρα στηρίζουν την ακίνητη γη και τον κινούμενο ήλιο, για κατ' ευθείαν σύνδεσι με το άγιο τριαδικό πνεύμα της αληθείας μιλάμε. Ε ρε γλέντιααααααααααααααααααααα με σας πρόβατα

ΜΑΚΕΔΟΝΙΣΑ είπε...


Αρρίωνα 6 Μαΐου 2019 - 11:56 π.μ.

Καλύτερο από ανέκδοτο , με βλέπουν στο γραφείο που έχω πέσει από τα γέλια

ξαφνικά και δεν μπορώ να τους μιλήσω ακόμη.

Αυτό Αρρίωνα πάει μαζί με το πιλάφι και τις παρθένες 72 τον αριθμό μη τυχόν και βαρεθούν.

ΑΡΡΙΩΝ είπε...






Μακεδόνισα:

Και αυτό δι' ανάσχεσιν ακατασχέτου γέλωτος. (Τα ημέτερα ορθόδοξα χάλια)


Πατριαρχείον Ιεροσολύμων

Ίδρυσις κόσμου,
εν έτει 5508 π.χ.παρακαλώ...
(όχι παίζομεν... Μέγας εί Κύριε, και θαυμαστά τα λάθη σου!)

http://jerusalem-patriarchate.info/%CE%BF%E1%BC%B1-%E1%BC%85%CE%B3%CE%B9%CE%BF%CE%B9-%CF%84%CF%8C%CF%80%CE%BF%CE%B9/%CE%B3%CE%B5%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%B1%E1%BD%B6-%CF%87%CF%81%CE%BF%CE%BD%CE%BF%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%AF%CE%B1%CE%B9/

Πίστιν εάν έχης, δύνασαι και τας χρονολογίας κτίσεως κόσμου μετακινείν.
(Όπου πίστις φυσικά η από στόματος παπά πηγάζουσα και εις την φαρδιοτσέπην αυτού καταλήγουσα, χα, χα!)


ου

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

ΜΑΚΕΔΟΝΙΣΑ : Καλύτερο από ανέκδοτο , με βλέπουν στο γραφείο που έχω πέσει από τα γέλια

Πάλι καλά τουλάχιστον εσύ μπορούσες να γελάσεις, εγώ ούτε να γελάσω δεν μπορούσα....ενώ έσκασα από τα γέλια μέσα μου, έξω μου ήμουν απόλυτα σοβαρός χαχαχαχα

ΜΑΚΕΔΟΝΙΣΑ είπε...

Λύκαστρε καπάκι ήρθε και έδεσε το γλυκό με τον Εργ με το τελευταίο άρθρο του

βαθιά γνώση στις υποθέσεις ταινιών....... με γνωστό πρωταγωνιστή ,μετά κάτσε να δουλέψεις .

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Αγαπητέ και φίλτατε Αρρίωνα το βίντεο με τον σκουράντζα που έστειλες, το είχα δει παλαιότερα και απορούσα...μα είναι δυνατόν να υπάρχουν άτομα που κάθονται και τον ακούν.!!
Πνευματικός μεσαίωνας και λίγα λέω....τι να καθίσει μετά να συζητήσει κανείς με αυτό το σαφρακιασμένο;;; Και χάσιμο χρόνο θα είναι, και δεν θα καταλάβει τι θα του πει κάποιος που έχει εγκέφαλο και όχι εγκε-φελλό σαν αυτόν.!!!

Ο Ελληνισμός ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΊ έλλογο άνθρωπο....αυτοί οι σκουράντζες ανήκουν σε άλλο είδος, όχι ανθρώπινο, και δεν θέλουν έλλογα όντα να υπάρχουν. Ο Ελληνισμός ούτε θρησκεία δηλώνει, ούτε έχει σχέση με κατασκευασμένες θρησκείες από ξένα προς αυτόν ιερατεία.Ο Ελληνισμός επίσης δεν έχει σχέση ούτε με κάποια συμβατική ιδεολογία, ούτε με πολιτική μεθοδολογία.
Με το μόνο που ασχολείται είναι η εξανθρώπιση της οικουμένης και την φωτοδότου και λογοδότου πορεία του από την μετάλλαξη των άλλογων όντων σε έλλογα...δηλαδή ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ.!!
Ένα ΖΩΟ δεν μπορεί να αντιληφθεί τι του λες...αν και για να είμαι ειλικρινείς, ο σκύλος και η γάτα μου πιο πολύ θα με καταλάβουν που είναι ζωάκια άκακα και γεμάτα ευγνωμοσύνη διότι τα φροντίζω...παρά αυτό το μαυριδερό και τριχωτό πιθηκοειδές που νομίζει ότι είναι άνθρωπος.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

ΑΡΡΙΩΝ : Ίδρυσις κόσμου,
εν έτει 5508 π.χ.παρακαλώ...

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ Δηλαδή πιο πριν υπήρχε το....ΧΑΟΣ;;; Μα πόσο γελοίοι θέε μου, πόσο πρόβατα πρέπει να μας θεωρούν όλους εμάς.!!

Αρνάκι άσπρο και παχύ
της μάνας το καμάρι
επήγε εις την εκκλησιά
και γύρισε μουσκάρι.!!

Του παν πως έπρεπε πολύ
μεγάλος να είναι βλάκας
και να πιστεύει στην στιγμή
τον τριχωτό παπάντζα.!!

χαχαχαχαχαχα θα κάνω καινούργιο συκώτι από το γέλιο.

ΜΑΚΕΔΟΝΙΣΑ είπε...

Λύκαστρος

" που νομίζει ότι είναι άνθρωπος."

Και τι άνθρωπος με γνώσεις ,επιχειρήματα ,και πάνω από όλα μετριόφρων .

Ποιος θα τον αντικρούσει αυτόν μέσα στην χώρα του ,πρώτον φοβούνται για τις συνέπειες

και δεύτερον με τι μόρφωση και εγκέφαλο να το κάνουν .



ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

ΜΑΚΕΔΟΝΙΣΑ : Λύκαστρε καπάκι ήρθε και έδεσε το γλυκό με τον Εργ με το τελευταίο άρθρο του
βαθιά γνώση στις υποθέσεις ταινιών....... με γνωστό πρωταγωνιστή ,μετά κάτσε να δουλέψεις .

Μα νομίζω σας τα έλεγα και εγώ πιο πριν, αγαπητή Μακεδόνισα...ότι καμμία ταινία δεν βγαίνει έτσι στο άσχετο. Η Παγκόσμια Ελίτ είναι πολύ προσεκτική με το Κάρμα...πριν κάνουν κάτι πρέπει να το δηλώσουν..με πλάγιο τρόπο αλλά πρέπει να το πούνε. Άσχετα αν τα πρόβατα δεν παίρνουν μυρωδιά. Επειδή μέσα στο σύμπαν τίποτα δεν ειναι τυχαίο και η πληροφορία είναι διαταγή ώστε να εκπληρωθεί κάποιο γεγονός, μικρό ή μεγάλο, αυτοί που διαχειρίζονται την πληροφορία έχουν και το μεγαλύτερο όπλο στα χέρια τους.

Οι ταινίες του Χόλυγουντ , είναι μια από τα ίδια. Επίσης είναι και προγραμματισμός του υποσυνείδητου σας μέσω της τεχνικής Predictive programming ή προγραμματισμός του ΝΟΥ σας.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

ΜΑΚΕΔΟΝΙΣΑ : Ποιος θα τον αντικρούσει αυτόν μέσα στην χώρα του ,πρώτον φοβούνται για τις συνέπειες
και δεύτερον με τι μόρφωση και εγκέφαλο να το κάνουν .

Αγαπητή Μακεδόνισα...τα ΖΩΑ όπως αυτός μόνο από ένα πράγμα καταλαβαίνουν...την ΩΜΗ ΒΙΑ. Κανένα άλλο μέσο δεν έχει αποτέλεσμα με αυτούς.!! Από την άλλη ένα ΑΝΩΤΕΡΟ ΟΝ δεν θα χάσει τον χρόνο του με αυτούς...απλά τους εξολοθρεύει όπως μια φωλιά με κατσαρίδες.!! Ένα ανώτερο όν δεν έχει την ίδια ηθική με άλλα διαφορετικά όντα...μόνο οι ΟΜΟΙΟΙ μεταξύ τους μπορούν να κάνουν συγκρίσεις, συζητήσεις και να κρίνουν ο ένας τον άλλο.

Όπως έλεγα και κάπου αλλού παλαιότερα, δεν δέχομαι ούτε κρίση ούτε παρέμβασή στο τι είμαι η ποιος είμαι, από άτομα με λιγότερη ευφυΐα και ικανότητες από την δική μου. Οι ικανότητες καλλιεργούνται δεν χαρίζονται....υπάρχει ΙΕΡΑΧΡΙΑ στα πάντα μέσα στο Σύμπαν, τίποτα δεν είναι ίσο και όμοιο.

ΜΑΚΕΔΟΝΙΣΑ είπε...

Πραγματικά θα κάνουμε καινούργιο συκώτι Λύκαστρε.

Εσύ τώρα μου δίνεις την σοβαρή εκδοχή της υπόθεσης ,έχεις δίκαιο οι ταινίες όλες είναι στα πλαίσια της υποχρεωτικής ανακοίνωσης που κάνουν
και οι αφελείς βλέπουν ταινίες επιστημονικής φαντασίας.

Το σχόλιο βέβαια εγώ το έβαλα για τον πρωταγωνιστή ......τις γνώσεις του εργ σε σχέση με αυτόν .Όπως θα έλεγε ο ίδιος του καρά LOL

ΜΑΚΕΔΟΝΙΣΑ είπε...

Αρρίωνα

αυτοί δεν έχουν ακούσει ούτε καν για το κρανίο στα Πετράλωνα ενδεικτικά λέμε

έτσι για να περνάει η ώρα η πρώτη χρονολόγηση 200 χιλιάδες π.χ ,οι επόμενες με άλλες

μεθόδους 700 χιλιάδες χρόνια .

Να μην πούμε για άλλα

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

ΜΑΚΕΔΟΝΙΣΑ : Το σχόλιο βέβαια εγώ το έβαλα για τον πρωταγωνιστή ......τις γνώσεις του εργ σε σχέση με αυτόν .Όπως θα έλεγε ο ίδιος του καρά LOL

Απο ότι διάβασα ο Εργοδότης είναι φανατικός η τουλάχιστον ήταν Γκουσκουνιακός χαχαχαχα πως λέμε Πανγιαουτριακός χαχαχα είμαι φανατικός οπαδός του τσάκα-τσούκα.!!

Κύριε Ελέησων κύριε Ελέησων
Σώσων και διεφύλαξον ημάς οφσάιτ.!! χαχαχαχα

https://tinyurl.com/yy6hdwue

Καφέ ήπιες;;;

ΜΑΚΕΔΟΝΙΣΑ είπε...

Τώρα πίνω ,ακούω μουσική και γελάω μόνη μου με αυτά που γράφουμε

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Και αυτό για τον φίλο μας Αρρίωνα για να γελάσει και αυτός λιγάκι...τι μόνο εμάς θα κάνει να γελάμε με αυτά που γράφει...και μας κάνει να μην μπορούμε να κρατηθούμε από τα γέλια.

https://tinyurl.com/yysd2s9w

https://tinyurl.com/yy43bz48

Καλά μιλάμε θα με κράξουν οι χριστιανούληδες χαχαχα.!!

ΑΡΡΙΩΝ είπε...

Και αυτό για εσπερινό απεριτίφ.

https://www.youtube.com/watch?v=Sy9DWSV6jhw

Άντε να μην βάλω τον ¨θαλασσοΠορδητήν¨ (όνπερ έσταλκα προς ώραν εις Κύπρον δι' αστακούς) και πάτε από οξείαν αεροκλανίασιν.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

ΑΡΡΙΩΝ : Άντε να μην βάλω τον ¨θαλασσοΠορδητήν¨ (όνπερ έσταλκα προς ώραν εις Κύπρον δι' αστακούς) και πάτε από οξείαν αεροκλανίασιν.

XAXAXAXAXA σκέτη απόλαυση είσαι. Δες και εδώ τα "σπίρτα" πόσο έξυπνα είναι χαχαχα ούτε μια πόρτα δεν μπορούν να ανοίξουν.!!!Μιλάμε θα λιώσω απο τα γέλια.

https://www.youtube.com/watch?v=0mxCyD3x6AI

ΜΑΚΕΔΟΝΙΣΑ είπε...


Ο νοικοκύρης δεν πάει παρά πίσω έτσι .

Κοίτα να δεις ποιοι μας απειλούν.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

ΜΑΚΕΔΟΝΙΣΑ : Κοίτα να δεις ποιοι μας απειλούν.

Aγαπητή Μακεδόνισα η Τουρκία πάντα δάγκωνε όταν της έδιναν το ελεύθερο οι ξένενες δυνάμεις, και πάντα εκ του ασφαλούς.!!!
Μόνο σε γυναικόπαιδα ξέρει να πουλάει "μαγκιά" σε έναν οργανωμένο και εκπαιδευμένο στρατό....θα καθίσει σούζα.!!

ΑΡΡΙΩΝ είπε...


Και ίνα μην εξωχανώμεθα.
https://www.youtube.com/watch?v=0mxCyD3x6AI


Όχι
εις την παιδικήν ιουδαιογενή θρησκευτικήν πορνογραφίαν τε και ηθικοπνευματικήν κακοποίησιν.
Ών τα ψυχικά τραύματα τραγικά και δυσεξάλειπτα.

Ελληνικής κλασσικής ηρωικής παιδείας δράξασθε, λαοί.
Της μόνης φυσικής, υγιούς και απελευθερωτικής.
Διό και της μόνης υγιούς, ανθρωπίνης και εις την θείαν τελείωσιν
του ανθρώπου οδηγούσης.
Και το της θρησκευτικής πανδημικής νόσου το μόνον αποτελεσματικόν
φάρμακον αντίδοτον αποτελούσης.

ΑΡΡΙΩΝ είπε...



Και φυσικά ΌΧΙ

ΟΥ λέγομεν συμποσιαστικώς
εις τα εκ λάγνου Ανατολής χαμπίπμπια,

αρχαία θηλυκά αίματα και αυτά ημών απορφανισθέντα
και εν τοις περιμεσογιακοίς βαρβάροις χαρεμίοις
βιαίως απαχθέντα και γονιμοποιηθέντα
πλην όμως ουδέποτε και του θείου ελληνικού
εγγενούς αυτών κάλλους στερηθέντα.

(¨Μπαμ¨ τουτέστιν ¨και κάτω¨ υπό συνθ. Καρβέλα-Λιβιεράτου αραβιστί).

https://www.youtube.com/watch?v=0GeRiiJ8O7k

ΜΑΚΕΔΟΝΙΣΑ είπε...

Λύκαστρος
"η Τουρκία πάντα δάγκωνε όταν της έδιναν το ελεύθερο οι ξένενες δυνάμεις, και πάντα εκ του ασφαλούς.!!!
Μόνο σε γυναικόπαιδα ξέρει να πουλάει "μαγκιά" σε έναν οργανωμένο και εκπαιδευμένο στρατό....θα καθίσει σούζα.!!"

Ξέρουμε καλά Λύκαστρε πως η ουσία εδώ δεν είναι η ικανότητα ή οχι των αντιπάλων
αλλά η υποστήριξη που παίρνει από τους " δικού μας " συμμάχους αυτή.

Το παιχνίδι όπως λέμε είναι στημένο και από πριν ξεπουλημένο.

Σε αυτή την περίπτωση θα μας σύρουν στον πόλεμο για λογαριασμό τους και όχι για δικό μας ,παραπάνω το είπες μας θέλουν προτεκτοράτο ,εμείς από την άλλη έχουμε έλλειψη σε όλα βασικότερο όμως δεν έχουμε ηγέτη .

Ζω για την μέρα που θα δω έναν ΑΞΙΟ να υποστηρίζει την χώρα μας

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

AΡΡΙΩΝ :βιαίως απαχθέντα και γονιμοποιηθέντα

Πώς νομίζεις ότι άσπρισαν οι άραβες αγαπητέ Αρρίων;; Ήταν σκουράντζες όπως και ο ψευδοπροφήτης τους, και τιμωρούνταν με θάνατο όποιος έλεγε ότι ήταν σκουράντζας, ακόμα και σήμερα το κρύβουνε. Οι Άραβες είχαν σκλαβώσει πάνω απο 1.000.000 λευκούς ανθρώπους από την Ευρώπη και την Μεσόγειο, προτιμούσαν κυρίως γυναίκες με λευκό δέρμα με ξανθά η κόκκινα μαλλιά....και πλήρωναν πολλά λεφτά για αυτές.Η ζωγραφική του Giulio Rosati τα αναφέρει όλα αυτά.

https://img.nagimg.com/data/258/258040.jpg
https://images-na.ssl-images-amazon.com/images/I/51dw0FGnd0L.jpg

https://cdn.counter-currents.com/wp-content/uploads/2016/10/slave-market.jpg

Όλος ο γυναικείος πληθυσμός της Πελοποννήσου πωλήθηκε στα σκλαβοπάζαρα της Ανατολής...στους άραβες.
Το δουλεμπόριο που έκαναν οι μουσουλμάνοι εις βάρος των λευκών Ευρωπαίων δεν σταμάτησε τη δεκαετία του 1500. Σύμφωνα με τον Ρόμπερτ Ντέιβις, μεταξύ του 16ου και του 19ου αιώνα σκλαβώθηκαν μεταξύ 1 εκατομμυρίου και 1,25 εκατομμυρίων λευκών Ευρωπαίων απο τους μουσουλμάνους πειρατές. Προτιμούσαν φυσικά τις λευκές γυναίκες διότι έτσι με αυτών τον τρόπο...ήθελαν να ασπρίσουν την φυλή τους. Αυτό φαίνεται και από την τιμή πώλησης ενός άντρα σκλάβου από μιας λευκής γυναίκας.

Οι λευκές γυναίκες σκλάβοι πωλούνταν σε τριμίσιον* ($ 75 δολάρια το 2018 δολάρια το βάρος τους σε χρυσό)....ενώ οι αρσενικοί σκλάβοι πωλούνταν σε οβολούς ($ 17 σε βάρος 2018 USD σε ασήμι).

* https://en.wikipedia.org/wiki/Tremissis

The Merchant's Pearl...Πέρλα λόγω του λευκού της δέρματος.!!!
https://www.the-athenaeum.org/art/full.php?ID=272103

ΜΑΚΕΔΟΝΙΣΑ είπε...

Τα χαρέμια είχαν μόνο αλλοδαπές και αλλόθρησκες με σκοπό ακριβώς αυτό να τις εξισλαμίσουν με την βια και την απειλή του θανάτου ,κρατούσαν μόνο τις παρθένες και όμορφες για την ευχαρίστηση του αφέντη, σουλτάνου και την τεκνοποίηση απόκτηση κατά προτίμηση υιών .

Διαφωνώ κάθετα αγαπητέ Αρρίωνα να μοιράζετε η πολύτιμη ερωτική ενέργεια του κάθε
Έλληνα και Ελληνίδας με αλλόφυλους ακόμη και αν είναι Γάλλοι κ.λ.π

Χώρια από την επιμιξία αυτού καθ΄αυτού, τα σκουπίδια που κρατά στην αύρα του ο κάθε
ένας τα φορτώνεσαι, και επειδή η εποχή έχει σημαία την απιστία και τους πολλούς συντρόφους σκέψου τι κουβαλάς .

ΑΡΡΙΩΝ είπε...


Μακεδόνισα

Σωστή η διόρθωσις και Εύγε σοι.
Ει και φαντασιακά-ιδεαλιστικά βέβαια η αφροδισιακή αναφορά μου. Και δια το ελαφρύναι διονυσιακώς το διανοητικώς πεφορτισμένον κλίμα.

Πράγματι όταν έρθη η στιγμή του γαμηλίου πεπρωμένου τα ευγενή αίματα αντί του μεμείχθαι τελικώς απωθούνται εκ των αγενών και μεμολυσμένων
ώστε ψυχρόν και αυτό το γυναικείον κάλλος και αύθαδες αποκαλύπτεται.
Δεδομένου ότι ¨ου το κάλλος, ω γύναι, αλλά αι αρεταί τέρπουσι τους ξυνευνέτας. (Ευριπίδης.)

Αναδιπλούμαι λοιπόν υποκλινόμενος εις την ελληνικήν ηθικήν τάξιν.


Λύκαστρε

Επί του κατωτέρω τι έχεις ειπείν;

https://www.youtube.com/watch?v=7nUhLnG2zpY

ΜΑΚΕΔΟΝΙΣΑ είπε...


Αρρίωνα καλέ μου, συζήτηση κάνουμε για ένα πάρα πολύ σοβαρό ζήτημα .

Σαν γυναίκα ,και όχι μόνο, τοποθέτηση την σκέψη μου επ' αυτού.

Πάντα οι άνθρωποι θέλουν να είναι με άλλους να παίρνουν αγκαλιές ,και αγάπη .
Φυσικά όταν πρόκειται για συντρόφους ερωτικούς θα πρέπει να ΑΝΤΑΛλΆΣΣΟΥΝ και όχι να κλέβουν την ενέργεια αυτή.

Αυτό έχει να κάνει κατά βάση με την ηλικία που βρίσκονται,με τις προτεραιότητες που υπάρχουν στις ζωές τους ,το επίπεδο γνώσης σχετικά με το τι παράλληλα συμβαίνει εκείνη την στιγμή πλην της προσπάθειας αναπαραγωγής ή της απλής εκτόνωσης.

Τα παραπάνω είναι ψιλά γράμματα για την εποχή μας στους περισσότερους .

Πάνε σε έναν ηλικιακά μεταξύ 20 - 35 και πες του πως η ανεξέλεγκτη συνεύρεση και ειδικά με αλλοδαπά τον κατεβάζει ως ύπαρξη και τα αποτελέσματα επηρεάζουν όλη την χώρα εκτός από αυτούς θα γελάει μέρες.

Έμαθε το προφυλακτικό και μέχρι εκεί ,ξέχασαν δολίος να τους διδάξουν την προφύλαξη του νου και της υπόστασης .

Έτσι έχεις έναν μεσήλικα να μην πω μεγάλο να τον αφήνει άφραγκο το αλλοδαπό δίμετρο πιτσιρίκι ,ή την άλλη με τα παιδιά στην αγκαλιά να μαζεύει το ξύλο της αρκούδας
να ανέχεται το βιασμό τον δικό της και των παιδιών της ,σωματικά ,αλλά και ψυχικά.


Σκέψου τι έχει να γίνει με την τωρινή εποίκιση .

Ψιλά γράμματα Αρρίωνα







ΑΡΡΙΩΝ είπε...


Αγαπητή Μακεδόνισα

Μέγα θέμα έθιξες και δυσεξήγητον διό και δυσεπίλυτον.

Τον σεξ επί των ημών ημών έχει υπερεκτιμηθή και υπερεμπορευματοποιηθή αντιστρόφως ανάλογα προς την μεσαιωνικήν του θρησκευτικήν δαιμονοποίησιν.
αυτού (θρησκευτική εκμετάλλευσις και αυτή.)
Η ανθρωπίνη φύσις ρέπει προς το ανικανοποίητον. Μόνο το, απροκαταλήπτως και πράως, φιλοσοφείν σώζει τα πράγματα. Οι άβουλοι και εθελόδουλοι σύρονται ακρίτως όπισθεν των αυθαιρέτων και τρομοκρατικών ηθικών κανόνων της θρησκευτικής δεισιδαιμονίας ενώ οι παράτολμοι τρέπονται αθέως εις τον εκφυλισμόν και τον πανηδονισμόν οδηγούντων αμφοτέρων εις την ¨ερημιά του έρωτα.¨(Φρανσουά Μωριάκ.)
Και ενώ εις τους νέους αυτό ίσως έχει τινα ελαφρυντικά μεταξύ των ξεμυαλισμένων ερωτύλων παππούδων συνιστά ντροπιαστικήν τραγωδίαν.
Το γαρ τζογάρειν εις τον άκαιρον έρωτα είναι μετά το στοιχηματίζειν εις τα θεία η πλέον αυτοκαταστροφική ηθική και υλική επένδυσις διότι προϋποθέτει εγκατάλειψιν της λογικής και ηθικήν πώρωσιν άτινα πλήττουσιν, μεσο- και μακρο-προθέσμως, ου μόνον τον ¨υβριστήν¨ αλλά και το οικογενειακό και συγγενικό περιβάλλον αυτού εις ο οφείλομεν δίκαιον σεβασμόν καθ' ότι μη ντροπιάσαντος αυτού ημάς δέον και ημείς μη ντροπιάζειν αυτό.
Η διπλή ζωή εξ άλλου είναι αγχώδης και κουραστική, εκτός του ότι κινδυνεύεις ξεμείναι όχι μόνο οικονομικώς ή από πλευράς ερωμένης αλλά και συζύγου. Άσε και την ξεφτίλα.
Η νεοταξική πολιτική εις τα πλαίσια διαλύσεως της οικογενείας και δια το το απομακρύναι την γυναίκα πορνικώς εκτός συζυγικής εστίας έβαλε και ποσοστώσεις (γαμοστώσεις τας αποκαλώ εγώ) δια την υποχρεωτικήν συμμετοχήν των γυναικών, δημοκρατίας ένεκα δήθεν, εις τα βουλευτικά και δημοτικά αξιώματα και συμβούλια. (Ξέρομε τι γίνεται εκεί. Περατωθέντος γαρ του συμβουλίου τε και κεκλεισμένων των θυρών, αι τράπεζαι μετατρέπονται εις ένα μεγάλο γαμήλιο κρεβάτι.)
Όσαι συνάδελφοι εγνώριζα εγώ που δέχθηκαν συμμετοχήν στα κοινά επήραν αέρα τα μυαλά των κι εχώρισαν, αι κόραι των λουσομανή νυμφίδια-πορνίδια, το ίδιο και οι άντρες εγκατέλειψαν συζύγους σε μεγάλο ποσοστό. Ήξεραν οι αρχαίοι Αθηναίοι και στην εκκλησία του δήμου συμμετείχαν μόνο άνδρες. (Ούτως ή άλλως οι άνδρες ό,τι λέγουσι αι γυναίκες των πράττουσι και ψηφίζουσι.) Αν ήταν και γυναίκες στην συνέλευσι-εκκλησία, οι άνδρες δεν θα επεδίδοντο εις την πολιτικήν φυσικά αλλά εις το προσφιλές ανδρικό σπορ, το ¨καμάκι.¨ Χα, χα! Δυοίν θάτερον γαρ. ου δύνασαι την πίταν ακεραίαν και τον κύνα κεκορεσμένον εν ταυτώ έχειν.
Αυτά για την ώρα.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

ΑΡΡΙΩΝ : Λύκαστρε

Επί του κατωτέρω τι έχεις ειπείν;

https://www.youtube.com/watch?v=7nUhLnG2zpY

Αγαπητέ Αρρίωνα σου ζητώ συγνώμη που άργησα να σου απαντήσω, αλλά χθές που έστειλες το βίντεο , ξεκίνησα να το βλέπω, αλλά ήμουν μεταξύ ύπνου και ξύπνιου και αδυνατούσα όχι μόνο να το δω, αλλά και να σου απαντήσω.!! Σήμερα που το είδα έχω εκεί βρίσκονταν τα αρχαία ορυχεία των Μακεδόνων βασιλέων. Ο Φίλιππος είχε χαρίσει την Ολυμπιάδα ένα υπέροχο ρουμπίνι στην αρχή του γάμου τους, διότι του θύμιζαν το χρώμα από τα μαλλιά της,σκουροκόκκινα και στιλπνά, και κάτω από το φως της λάμπας έδιναν πύρινες ανταύγειες.

Ρουμπίνια, μάλιστα τα πιο καθαρά στον πλανήτη. Και σε τι χρησιμεύουν τα τόσο πολύ καθαρά ρουμπίνια, μα … στην κατασκευή πολύ ισχυρών λέιζερ και ίσως ειδικά τσιπ υπολογιστών ! Και ποιους ενδιαφέρουν αυτά; Μα … τις υπερδυνάμεις ασφαλώς !Αλλά δεν είναι μόνο τα ρουμπίνια, εκεί υπάρχει και κάτι άλλο, αν πάει κανείς με ένα εκκρεμές δεν θα μπορεί να μετρήσει, το πεδίο εκεί είναι πολύ ισχυρό και κατάμαυρο ενεργειακά.
Το όνομα Βούζερης βγαίνει από έναν Δράκο τον οποίο σκότωσε ο Ηρακλής.!! Αυτό μας δηλώνει ότι εκεί από κάτω υπήρχε Τυφώνειος Ναός.!! Αυτά που λένε για το ότι στο εσωτερικό του λόφου υπάρχει σκάφος, δεν είναι καθόλου περίεργα, νομίζω γνωρίζεις τον μύθο που οι "θεοί" κομμάτιασαν έναν άλλο "θεό" σε 14 η 26 κομμάτια;; Αντί της λέξης κομμάτιασαν βάλε την λέξη...ΑΠΟΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΗΣΑΝ.!!

Το όνομα ΒΟΥΖΕΡΗΣ είναι ταυτόσημο με την λέξη ΒΟΥΣΙΡΙΣ....ένας από τους γιούς του Ποσειδώνα ( Ανταίο και τον Βούσιρι.).!! Ο τελευταίος έγινε γνωστός από τα κατορθώματα του στην Αίγυπτο.

ΜΑΚΕΔΟΝΙΣΑ είπε...

Αρρίωνα καλησπέρα

Το σχόλιο σου είναι τόσο περιεκτικό ,επεκτείνοντας το και σε άλλα θέματα με την δέουσα σοβαρότητα .

Όλα πηγάζουν από την στρεβλή εικόνα που συστηματικά έχουν περάσει για τα δύο φύλλα,χάνοντας την παλιά γοητεία αλλά και την αξία της διαφορετικότητας.
Αδικούμε αυτό το θέμα μέσα στις λίγες γραμμές αναφοράς ,επειδή ο σκοπός όλων αυτών δεν είναι απλά ο εκχυδαϊσμός.

Οι άνδρες αναζητούν γυναίκες με παρουσιαστικό μοντέλου γιατί μόνο αυτό έχει αξία για γνώμη των άλλων,και οι γυναίκες θέλουν χορηγό για φτιάξουν αυτό το παρουσιαστικό που ζητούν οι προηγούμενοι.

Μετά από κάθε αλλαγή συντρόφου αντί του προβληματισμού για την κατάληξη,αρχίζει η λάσπη ,η κακία ,η εκδίκηση ......μέχρι σημείου αηδίας.

Πως μπορεί να αλλάξει αυτό ;

Βάζοντας καλό κρασί στο τραπέζι για την συζήτηση.χαχαχαχαχα







ΜΑΚΕΔΟΝΙΣΑ είπε...

Λύκαστρε

ερώτηση έχεις βρεθεί στην περιοχή ποτέ ;

Έχει όντος οικισμό αλλά η αύρα που περιγράφει ο πάτερ είναι αρνητική.

Φυσικά για δεντράκια ούτε λόγος.

Τα περίεργα με την εβραϊκή κοινότητα αγγίζουν και την περίπτωση αυτή.

ΑΡΡΙΩΝ είπε...


Λύκαστρε, άριστε των φίλων, ευχαριστώ. Ήσουν λίαν διαφωτιστικός.

Με το πτωχό μου μυαλό τούτο έρχομαι συμπεράναι:
Η Μακεδονία ουδόλως τυχαίως εγένετο κοσμοκράτειρα όπως και ουδόλως απίθανον εστί και εις το μέλλον τούτο επαναληπτικώς πράξαι. Ου γαρ μόνον ιερόν και ασύγκριτον πλούτον η πεπροικισμένη αυτής γη διέθετε και εισέτι υποκρύπτει
αλλά και ηλεκτροτεχνολογικά μυστικά τρομακτικής υπερφυσικής ισχύος
ως και αθεάτους πύλας και σταθμούς ενδογηίνης και εξωγηίνης έως και διαγαλαξιακής επικοινωνίας και θείας ενεργειακής τροφοδοσίας.
Διό και σήμερον συγκεντρώνει τα επίβουλα βλέμματα όλων των μεγάλων της γης δυνάμεων αλλά και του μεγάλου σατανικού αδελφού, του μέσω όλων των κρατουσών θρησκειών προσπαθούντος το γένος των Ελλήνων εκτοπίσαι και αφανίσαι και δια των βδελυρών γενών αυτό αντικαταστήσαι.
Κατά τον αυτόν λόγον ο κατοχικός Χίτλερ επί Β΄π.π. έπαιρνε τα όρη και τα βουνά ιχνεύων τα προαιώνια κεκλειδωμένα ιερά μυστικά, καταβάσια εις Άδην, πυραμίδας και λοιπά της ιεράς Ελλάδος.
Ηξεύρουσι γαρ πολύ καλώς ότι η διαχρονική παραμονή των Ελλήνων εις τα προγονικά των χώματα εγκυμονεί κινδύνους δι' αυτούς. Ξεκλειδώνει ήτοι και αποκρυπτογραφεί νομοτελειακώς ενέργειαν και γνώσεις των ομαίμων θείων δυνάμεων ας ουδείς εκτός τούτων και εις το πλήρωμα του χρόνου δύναται ¨συγγενικώς¨ ελκύσαι και αξιοποιήσαι...
Γνώσεις δια το παρόν και παρελθόν των κρατουσών φυλών και θρησκειών αποκαλυπτικάς όσον και ουδόλως δι' αυτάς τιμητικάς,
πλην όμως απελευθερωτικάς και αποθεωτικάς δια την εθνικώς, πολιτικώς και θρησκευτικώς τανύν δουλεύουσαν ανθρωπότητα.

Ελλάς γαρ λόγος και αλήθεια, εν και το αυτό.
Ο είς θεός συμβολικώς θάπτει την ανθρωπότητα
οιονεί το εν χρώμα του σκότους και του θανάτου παριστών.
Οι πολλοί θεοί αντιθέτως, συμβολικώς εικονίζουσι
τα ποικίλα χρώματα του φωτός, της πανθεότητος της ζωής.

ΑΡΡΙΩΝ είπε...


Μακεδόνισα

¨Παν μέτρον άριστον¨ και
¨ως χαρίεν άνθρωπος όταν άνθρωπος ή¨. (Μέναδρος)

Άνδρες τε και γυναίκες σήμερον εισίν δυστυχείς καταστάντες υπόδουλοι της καταναλωτικώς επβεβλημένης αυτοίς εικόνος των, ώσπερεί ο καλλιτέχνης εστί δούλος της εικόνος αναγνωρισιμότητός του.
Αι γυναίκες καλλωπίζονται μανιωδώς και αγχωδώς επιδιδόμεναι εις ένα ράλυ μαλλιοτραβηκτικού ενδοφυλετικού ανταγωνισμού. Απέναντι αυτών οι άνδρες ίστανται αμήχανοι, δούλοι κι αυτοί του στυτικού των ρόλου δίκην σκύλου του Παυλώφ οφείλοντες επί τη θέα του θελκτικού γυναικείου γυμνού αυτοματικώς-μηχανιστικώς επιβεβαιείν τον ανδρισμόν αυτών. (Η πορνογραφία επιβαρύνει έτι πλέον το ήδη βαρύ κλίμα. ¨Ου παντός γαρ πλειν εις Κόρινθον¨...)
Αι γυναίκες καλλωπίζονται και ντύνονται ώσπερ αστέρες του Χόλυγουντ μη καταναοούσαι ότι τούτο απωθεί τους νιώθοντες μειονεκτικά απέναντί των άνδρες την στιγμήν που η φιλαρέσκεια και αι γαμικαί απαιτήσεις των γυναικών αυτών εξακοντίζονται εις δυσθεώρητα και ανικανοποίητα ύψη.
Οι άνδρες εδώ χάνουσι πολλά δίχως τας γυναίκας κερδίζειν εξ αυτών τίποτα. Μη έξω εργαζομένην γυναίκα ο άνδρας παίρνει, γυναίκα όμως εργαζομένη έξω άνδρα άνεργον σχεδόν ποτέ. Άρα για ποια ισότητα φύλων μιλάμε; Μόνο ως ερωτικά ανώμαλος δύναται ερωτικώς ο φουκαράς μέσος ανήρ την γυναίκα συναγωνισθήναι. Παντού αι γυναίκες παίρνουν όλα τα επαγγέλματα. το φυσικόν πλεονέκτημα του ωραίου φύλου.
Συμπέρασμα:Άνδρες και γυναίκες δεν συναντώνται, όλο και περισσότερο, πουθενά. Και το κενό, η έρημος μεγαλώνει. η ερημιά!
Με στοιχειώνει ακούοντα όλο και πιο ηχηράν την σπαρακτικήν φωνήν του τραγικού μεγάλου φιλοσόφου Νίτσε:
Weh dem, die wurste birgt.
(Φεύ και αλίμονο εις τον κρύβοντα εντός του ερημιές!)





ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

ΜΑΚΕΔΟΝΙΣΑ : Λύκαστρε
ερώτηση έχεις βρεθεί στην περιοχή ποτέ ;
Έχει όντος οικισμό αλλά η αύρα που περιγράφει ο πάτερ είναι αρνητική.
Φυσικά για δεντράκια ούτε λόγος.
Τα περίεργα με την εβραϊκή κοινότητα αγγίζουν και την περίπτωση αυτή.

Ναι αγαπητή Μακεδόνισα έχω περάσει, και επειδή μίλησα με κάποιους κατοίκους που μένουν εκεί γνωρίζω ότι τα οικόπεδα εκεί είναι ιδιόκτητα και δεν είναι κανένας Εβραίος .Εβραϊκός οικισμός υπάρχει απέναντι από τον δρόμο ανάμεσα στον πρώτο και στον δεύτερο οικισμό. Τα δε χωράφια ανήκουν στο μοναστήρι της Αγίας Αναστασίας!Από την απέναντι μεριά που είναι ο αναφερόμενος οικισμός , περιβάλλεται πάλι από ιδιοκτήτες των Βασιλικών και της Γαλατιστας.