ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Πέμπτη 23 Μαΐου 2019

Times: Παραιτείται την Παρασκευή η Tερέζα Μέι

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ : Granny May ... we will miss your golem traitor smile.xa xa xa
Κανείς δεν "παραιτείται" έτσι απλά. Είμαι απόλυτα σίγουρος, ότι έχει πάρει τα 30 κομμάτια από ασήμι.!! Ο άντρας της Μay βγάζει εκατομμύρια απο την χαζαεοεβραική  LOCKHEED MARTIN.!!
Την παραίτησή της αναμένεται να ανακοινώσει αύριο Παρασκευή η Βρετανίδα πρωθυπουργός Τερέζα Μέι, σύμφωνα με δημοσίευμα της βρετανικής εφημερίδας «The Times», χωρίς ωστόσο να κατονομάζει κάποια πηγή.
Η Μέι θα παραμείνει στην πρωθυπουργία μέχρι να ολοκληρωθεί η διαδικασία διαδοχής της, που θα αποτελείται από δύο στάδια. Στην τελική της φάση, οι δύο τελικοί υποψήφιοι θα τεθούν σε ψηφοφορία, με τη συμμετοχή 125.000 μελών του Συντηρητικού Κόμματος, ανέφερε η εφημερίδα.
Η παραίτησή της θα συμπέσει με τη δημοσιοποίηση του νομοσχεδίου για την Συμφωνία της Αποχώρησης που σκοπεύει να φέρει στη Βουλή την πρώτη εβδομάδα του Ιουνίου.

Υπνεθυμίζεται ότι η Βρετανίδα πρωθυπουργός παρουσίασε το «νέο σχέδιο για το Brexit» και στο κοινοβούλιο, όπου ήταν εμφανής η απουσία βουλευτών του κόμματός της, ακόμη και μελών του υπουργικού συμβουλίου. Συνέχισε δε να δέχεται τις αρνητικές αντιδράσεις όσων παραβρέθηκαν, και οι οποίοι την προέτρεψαν να σκεφτεί την αναβολή της ψηφοφορίας στο νομοσχέδιο.
Τέλος, βρετανικά μέσα ενημέρωσης κάνουν λόγο για ενδεχόμενο «ενός πραξικοπήματος» εναντίον της πρωθυπουργού από μέλη του υπουργικού της συμβουλίου, τα οποία μάλιστα φέρεται να επιθυμούν να στείλουν εκπροσώπους τους στην πρωθυπουργό για να της ζητήσουν να παραιτηθεί.
BBC: Σύντομα Περισσότερες παραιτήσεις υπουργών
Περισσότεροι βρετανοί βουλευτές αναμένεται να παραιτηθούν από την κυβέρνηση της Τερέζα Μέι, μετέδωσε πριν από λίγο το BBC Radio, ακολουθώντας το παράδειγμα της Άντρεα Λίντσομ, της υπουργού που ήταν αρμόδια για τις σχέσεις της βρετανικής κυβέρνησης με το κοινοβούλιο.
Η Λίντσομ υπέβαλε χθες το βράδυ την παραίτησή της δηλώνοντας ότι δεν μπορεί πλέον να στηρίξει την προσέγγιση που ακολουθεί η Τερέζα Μέι στη διαδικασία της αποχώρησης από την Ευρωπαϊκή Ένωση. «Η εκπομπή αυτή ενημερώθηκε ότι σύντομα θα ακολουθήσουν και άλλες παραιτήσεις υπουργών», μετέδωσε σήμερα η εκπομπή του BBC Today.
Όπως ανέφερε η Λίντσομ στην επιστολή παραίτησής της, «δεν πιστεύω πλέον ότι η προσέγγισή μας μπορεί να εφαρμόσει το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος» του Ιουνίου του 2016 και να οδηγήσει τη χώρα στο Brexit. Η Λίντσομ, η οποία είχε ταχθεί εξ' αρχής υπέρ του Brexit, κάλεσε την Τερέζα Μέι «να λάβει τις σωστές αποφάσεις για το συμφέρον της χώρας». «Επομένως, με μεγάλη μου λύπη και με βαριά καρδιά παραιτούμαι από την κυβέρνηση», πρόσθεσε.
Με πληροφορίες από Reuters, ΒΒC

Πηγή 

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ας παει στον αγυριστο σε ανακυκλωση αλλα θα την χαση το γαμιοιερατειο της χαχαχαχαχαχαχαχαχα