ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Τετάρτη 15 Μαΐου 2019

Kingdom tower and the tower of Barad-dûr .

Γράφει ο ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :


Σήμερα αποφάσισα να ασχοληθώ με τις σκουράντζες στην Σ.Αραβία. Κάθε μέρα μπαίνουν και διαβάζουν ανελλιπώς  τον ΖΕΥ ΕΛΑΥΝΟΝΤΑ.  Οι Σεληνολάτρες Σαουδάραβες όπως και τα πρωτοξάδελφά τους οι Εβραίοι Σιωνιστές είναι φανατικοί Σεληνολάτρες.
Η λέξη Βarad-dûr σημαίνει "Σκοτεινός Πύργος"...η λέξη dûr βγαίνει από την  Ελληνική Δύρι (Ατλαντίς) Στρογγυλή όπως και η Σελήνη. Επίσης η λέξη Ντάερα ή ντάουρα δηλώνει  την περιστρεφόμενη ή κυκλική.  Ο Barad-dûr  "Σκοτεινός Πύργος" στη Sin-darin, ήταν ο πύργος του Σκοτεινού Άχοντα Sauron στον Άρχοντα των Δαχτυλιδιών. Και η βάση των επιχειρήσεων του.
Το Μπαράντ-Ντούρ  χτίστηκε από τον Σάουρον στην γη της Μόρντορ η ΜΑ-ρντορ. Η λέξη "ΜΑ" όμως στην γλώσσα των Βαβυλωνίων σημαίνει...ΣΕΛΗΝΗ.
Η φωτογραφία άνωθεν είναι ο Βασιλικός Πύργος στην  Σαουδική Αραβία, είναι ολόιδιος με τον Πύργο του Σάουρον η το " Μάτι του Σάουρον" από την ταινία ο Άρχοντας των Δαχτυλιδιών.Δείτε και μόνοι σας, και κάντε την σύγκριση.


 Αυτό που προσέχει όμως κανείς εκτός από το "Μάτι" είναι και τα δύο "Κέρατα"....τα οποία συμβολίζουν τους δύο Βασιλικούς Σεληνιακούς Οίκους πάνω στον πλανήτη , με γραμμή καταγωγής αίματος  που κρατάει από την ίδια την Σελήνη.!! Είναι πολλοί προσεκτικοί με την γενεαλογία τους και για αυτό στην αρχαία Αίγυπτο οι βασιλείς παντρεύονταν με τις ίδιες τις αδελφές τους, για να μην αλλοιωθεί η καθαρότητα του αίματος και της γενιάς τους. Αυτά όμως τα δύο  "Κέρατα" συμβολίζουν και τις δύο Εξουσίες-Ιερατεία πάνω στον πλανήτη που κατευθύνουν και θρησκευτικά αλλά και πολιτικά τα πάντα στην Γη. Δύο "Κέρατα" φορούσε και ο Αλέξανδρος ο ΔΟΥΛ ΚΑΡΝΕΙΝ..
 Η λέξη  "Δούλ Καρνέιν"  σημαίνει (Δικέρατος Βασιλιάς).  Ο κερασφόρος Μέγας Αλέξανδρος, ο οποίος φοράει ένα έμβλημα, που συμβόλιζε απ' τα πανάρχαια χρόνια την δύναμη και την ισχύ των βασιλέων, όπως εν προκειμένω του «Βασιλιά των Ελλήνων».

Για να μπορέσει όμως κανείς να φορέσει το έμβλημα με τα δύο "κέρατα"  τις δύο δυνάμεις εξουσίας, θα πρέπει να έχει και το κατάλληλο D.N.A. Δεν αρκεί μονάχα να είσαι ο εκλεκτός γόνος κάποιων πανίσχυρων οικογενειών , η να έχεις υποτάξει τα δύο  Κέντρα Εξουσίας, θα πρέπει η γραμμή του αίματος σου να έχει μέσα της και το "θεϊκό" στοιχείο....και ο Αλέξανδρος είχε ....διπλό D.N.A.
Το ίδιο διπλό d.n.a είχε και Αχιλλέας, καθότι ήταν γεννημένος από δύο διαφορετικά είδη....θνητός πατέρας, θεά μητέρα.!! Σίγουρα ένας θνητός-γήινος δεν θα έχει τον ίδιο γονότυπο με κάποιο άλλο ον το οποίο δεν έχει γεννηθεί σε αυτόν τον πλανήτη. Σίγουρα θα μοιάζουν στον φαινότυπο, αλλά θα έχουν διαφορά στο γενετικό υλικό . Στις μέρες μας μόνο ένας Δούλ Καρνείν (με το συγκεκριμένο διπλό d.n.a)  θα μπορέσει να εξουσιάσει και τους δύο Οίκους και να επιβάλλει την εξουσία του πάνω στην γη....ώστε να μπορέσει μέσω της εξουσίας του αυτής, να φέρει επιτέλους την ηρεμία πάνω στον πλανήτη.

 


13 σχόλια:

ΜΑΚΕΔΟΝΙΣΑ είπε...

Λύκαστρος:"Στις μέρες μας μόνο ένας Δούλ Καρνείν (με το συγκεκριμένο διπλό d.n.a) θα μπορέσει να εξουσιάσει και τους δύο Οίκους και να επιβάλλει την εξουσία του πάνω στην γη....ώστε να μπορέσει μέσω της εξουσίας του αυτής, να φέρει επιτέλους την ηρεμία πάνω στον πλανήτη."


Λύκαστρος παλαιότερα :"αυτός που φέρει στον δεξιό Μηρό τον αστερισμό του Ωρίωνα, που πατεί ταυτόχρονα σε δύο κόσμους (Αλ Γαουζά) και εναντιώνεται στον Ταύρο (το Θηρίο)... και οι Ρωμαίοι τον ταύτιζαν με τον Δικέφαλο Αετό... αυτός και μόνο αυτός ως επτάδα θα στέκει ορθός ανάμεσα στην εξάδα... και θα υπογράψει πρεσβεία ειρήνης ανάμεσα στους αντιμαχόμενους"

Όλα για την ΜΕΣΗ ΓΗ " σε όλους τους αιώνες........

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Έτσι ακριβώς αγαπητή Μακεδόνισα. Αλλά μου κάνει εντύπωση που θυμάσαι ότι έχω γράψει.!! Και όχι μόνο αυτό....αλλά ξέρεις και που να τα βρεις.!! χαχαχαχα. Φοβερό μυαλό έχεις.

ΜΑΚΕΔΟΝΙΣΑ είπε...


Καλέ μου ,αυτό από σύμπτωση το κοσκινίζω εδώ και μερικές μέρες ξανά.

Όπως και μερικά άλλα ,

"Φοβερό μυαλό έχεις"....είπε αυτός που βάζει τους γρίφους για επίλυση χαχαχα

Που να ξερες κιόλας εάν τους λύνουμε,τους συνδέουμε,ή νευριάζουμε επειδή μας παιδεύεις.......





















ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

ΜΑΚΕΔΟΝΙΣΑ : Καλέ μου ,αυτό από σύμπτωση το κοσκινίζω εδώ και μερικές μέρες ξανά.

Δεν υπάρχουν συμπτώσεις αφου το έχουμε ξαναπεί. Ειδικά με σένα έχω κβαντική επικοινωνία.

Ανώνυμος είπε...

Ρην τελευταια διετια καταλαβαινοντας πλεον την προπαγανδα μεσω του χολιγουντ, εχω αρχισει και προσπαθω να αποκωδικοποιησω τις ταινιες. Οσον αφορα τον άρχοντα , ειχα καταλαβει περιπου αυτα που αναφερεις οσον αφορα τα ορκ και τι εκπροσωπουν. Θα ηθελα να μου πεις την γνωμη σου οσον αφορα το αλλο στρατοπαιδο. Εγω αυτο που εξελαβα ειναι πως δηθεν μπροστα στον κίνδυνο της μεσης ανατο λ ης και της εισβολης των απο εκει "ορκ" ολοι οι δυτικοι θα πρεπει να ενωθουν κατω απο εναν βασιλια(σαν τον χριστο μοιαζει ο ηθοποιός χαχα) και εν τελει ολοι θα ζήσουν αρμονικα κατω απο μια ωραια παγκοσμιοποιηση... 25αρης

ΑΡΡΙΩΝ είπε...


Τέτοια γράφει ο Λύκαστρος και η Μακεδόνισα, και με κάνουσι αισθάνεσθαι πνευματικά καθυστερημένο.
Χώρια το ότι βιαίνων αγοραίος και βλέπων όλους τους γνωστούς μου φιγουρατζήδες υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους η αυτοεκτίμησίς μου βυθίζεται εις τα στύγια Τάρταρα.
¨Κλαίω, ξεματιάστρα μαμάαα,
δεν με γουστάρουσι για γαμοσύμβουλο, μαμάαα!¨

https://www.tovima.gr/2019/05/07/politics/ksematiase-me-mama-deite-ton-ymno-ton-dimotikon-symvoulon-video/

ΜΑΚΕΔΟΝΙΣΑ είπε...


¨Κλαίω, ξεματιάστρα μαμάαα,
δεν με γουστάρουσι για γαμοσύμβουλο, μαμάαα!¨

Αααααα μην κλαις ούτε εμένα με θέλουν για σύμβουλο ,χαχαχαχα

Για δες πασαρέλα όλοι οι ξεχασμένοι ,τελειωμένοι ,στο προσκήνιο
περατζάδες στην tv .

Αλήθεια Αρρίωνα εμείς τι δουλεία έχουμε με δαύτους ;

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

" Θα ηθελα να μου πεις την γνωμη σου οσον αφορα το αλλο στρατοπαιδο. Εγω αυτο που εξελαβα ειναι πως δηθεν μπροστα στον κίνδυνο της μεσης ανατο λ ης και της εισβολης των απο εκει "ορκ" ολοι οι δυτικοι θα πρεπει να ενωθουν κατω απο εναν βασιλια(σαν τον χριστο μοιαζει ο ηθοποιός χαχα) και εν τελει ολοι θα ζήσουν αρμονικα κατω απο μια ωραια παγκοσμιοποιηση... 25αρης "

Αγαπητέ 25άρη...το άλλο στρατόπεδο, ήταν ένα περίεργο κράμα από πολλά και διαφορετικά είδη.!! Υπήρχαν οι άνθρωποι, τα ξωτικά (άλλο είδος μη ανθρώπινο), οι Νάνοι, τα Χόμπιτ κ.λ.π.
Όλα αυτά τα διαφορετικά είδη και φυλές ενώθηκαν μπροστά και κάτω από την ανάγκη για επιβίωση. Τα δαχτυλίδια στην αρχή ήταν 3....και έμεινε μόνο ένα.!! Η Galadrie η ομορφότερη των ξωτικών, η «Κυρά του Δάσους» του Lothlorien, που παρείχε καταφύγιο στη Συντροφιά του Δαχτυλιδιού στην πρώτη ταινία, είναι και μία εκ των τριών κατόχων των δαχτυλιδιών που δόθηκαν στα ξωτικά. Είναι, επίσης, εκείνη που ακούγεται στην εισαγωγή της πρώτης ταινίας, να διηγείται την ιστορία των δαχτυλιδιών, ξεκινώντας « ΤΡΙΑ δόθηκαν στα ξωτικά: αθάνατα, σοφότερα και ομορφότερα από όλα τα πλάσματα». !!!

Τρια κυκλικά σώματα... που ήρθαν στην τροχιά της Γης, τρία στρόγγυλα ιπτάμενα σώματα, που οι Άτλαντες έδιναν εκεί τους όρκους τους.Σήμερα βλέπουμε μόνο το ένα ψηλά στον ουρανό...το βράδυ όταν νυχτώνει. Από εκεί μετά την καταστροφή από τον πόλεμο που έγινε στο διάστημα, ήρθαν εδώ...οι "έκπτωτοι" άγγελοι...που αναφέρουν πολλές παραδόσεις.
Για την Παγκοσμιοποίηση που λες, δεν είναι η πρώτη φορά που προσπαθούν να την επιβάλλουν....έχει ξαναγίνει αρκετές φορές κατά το παρελθόν και πάντα τελείωνε με άσχημο τρόπο.Μυαλό δεν θα βάλουν ποτέ.! Δες τι έρχεται....αυτά είναι τα προεόρτια της Στυγγός....σε έναν κατεστραμμένο και καμένο πλανήτη δεν θα έχει ουδεμία αξία και θέση , καμία παγκοσμιοποίηση.!! Με ποιους και με τι θα την κάνουν...όταν θα έρθει ο ζεστός καυτός άνεμος και θα τα σαρώσει όλα πάνω στην Γη;;;

http://www.topontiki.gr/article/323156/synagermos-apo-toys-epistimones-erhetai-kolossiaia-magnitiki-kataigida-kindynos-gia

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

ΑΡΡΙΩΝ : Τέτοια γράφει ο Λύκαστρος και η Μακεδόνισα, και με κάνουσι αισθάνεσθαι πνευματικά καθυστερημένο.

Νομίζω αγαπημένε μας Αρρίωνα ότι είσαι μετριόφρων αλλά όχι τόσο. Θα σου το πω και ας το δούνε τα διάφορα περαστικά μάτια...εσύ ένας Φωτεινός Ηλιακός Νούς είναι δυνατόν να είσαι πνευματικά καθυστερημένο;; ΟΥΔΕΠΟΤΕ.!! Θεούλης είσαι όταν θέλεις με τον μοναδικό και στιβαρό λόγο σου, ενίοτε και με το σκωπτικό χιούμορ σου , μπορείς να μας κάνεις να γελάμε μετά δακρύων....η να μένουμε ενεοί με την απίστευτα γλαφυρή εικόνα που μας μεταφέρεις απο την καθημερινότητα και όχι μόνο.

ΑΡΡΙΩΝ είπε...


¨Νομίζω αγαπημένε μας Αρρίωνα ότι είσαι μετριόφρων αλλά όχι τόσο.¨ (Λυκ.)

Εννοώ, φίλτατε, ότι έκαστος εις το είδος του.
Πάντως εις το ¨όχι τόσο μετριόφρων¨ πίπτεις εντός.
Διότι πάλι, ασυνειδήτως, ήθελα φαίνεται εκμαιεύσαι,
τους ευγενείς μεν πλην υπερβολικούς επαίνους σου.
Γλώσσα λανθάνουσα... ως λέγεται...
Πάντως ο ημικοιμώμενος νάρκισσος μέσα μου, και όχι μόνο,
εκ βάθους ελληνικής καρδίας, ευλόγως σε ευχαριστεί.

Όσο για το ηλιακό πνεύμα κ.λ.π. ο Μειδίας προσεχώς και μόλις περατώσας το ¨Χίλιοι εκλαμπρότατοι ήλιοι.¨


Μακεδόνισα.

Μόνον όταν οι βασιλείς φιλοσοφήσωσι και οι σοφοί βασιλεύσωσι έχομε κυβερνητική θέσι εμείς.
Προς το παρόν επιτελούμεν, έκαστος κατά δύναμιν και εφ' ώ ετάχθη,
το ισάξιον ιερόν ελληνικόν έργον, αυτό του μοναχικού ουρανίου φάρου.



ΜΑΚΕΔΟΝΙΣΑ είπε...


Αγαπητέ Αρρίωνα ,τόσο κοντά βλέπεις την εξέλιξή μας

σε πολιτικούς θώκους ;

Εάν ρωτούσαμε εδώ τον Λύκαστρο θα έλεγε

"όταν Βόρειος Πόλος θα μετατοπιστεί στο Ζαΐρ δηλαδή ποτέ"

όχι ότι είναι λάθος , άλλη δουλειά στόφα εμείς άλλη αυτοί


ΑΡΡΙΩΝ είπε...


Καλή μας Μακεδόνισα.

Χιούμορ έκανα.
μακράν εμού πας, μεταξύ ημών και ημών, απαξιωτικός υπαινιγμός.
Όσο για τα δημόσια αξιώματα δεν διαθέτομε η ημετέρα πάστα το ερπετικό ταλέντο.
Εμείς συντηρείν την ελληνικήν πνευματική φλόγα εγεννήθημεν
έως ότου γίνοι πυρκαγιά και μεταμορφώσοι, καθαρτικώς και αποθεωτικώς,
την παραπαίουσα ανθρωπότητα. ΄
Συγνώμην εάν χονδροειδώς εκφρασθείς δεν έγινα αντιληπτός και προσέβαλα.
Ο μακαριζόμενος πατήρ μου έλεγεν ¨η γλώσσα κόκαλα δεν έχει και κόκαλα τσακίζει.¨ Και ο δημοκράτης ρήτωρ Περικλής προσηύχετο ενδομύχως ανερχόμενος επί του δημοσίου βήματος μήπως ακουσίως εκστομίση καμίαν εκκωφαντικήν δημοκρατικήν αμαλακίαν...

ΜΑΚΕΔΟΝΙΣΑ είπε...


Αρρίωνας :"Χιούμορ έκανα."

Καλέ μου και εγώ το ίδιο ,αν δεν πειράξουμε εσένα ποιόν ;

Αρρίωνας: "Όσο για τα δημόσια αξιώματα δεν διαθέτομε η ημετέρα πάστα το ερπετικό ταλέντο. "

κάτι τέτοια γράφεις και θέλεις μετά να μην ανταποδίδομαι ,
είναι ποτέ δυνατόν .

Αρρίωνα δεν είπες τίποτα,απεναντίας μέσα από την εικόνα που δημιούργησες με τις λέξεις ,και την υπερβολική ανατροπή που θα πρέπει να συντελεστεί έδειξες την απόσταση που χωρίζει αυτούς.... από εμάς.

Εγώ από την άλλη σαν πειραχτήρι καταχράστηκα τα λόγια του Λύκαστρου
για να τονίσω το αδιανόητο,......μέχρι την ώρα που θα επικρατήσουν βέβαια οι Ελληνικές ψυχές .