ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Σάββατο 25 Μαΐου 2019

Μητσοτάκης: "Το οκτάωρο και το να παίρνει κάνεις σύνταξη από την ίδια δουλειά είναι ξεπερασμένο"

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ : Δείτε τι μας περιμένει αν βγει ο Μητσοτάκης. Απολύσεις, μείωση συντάξεων, 12ωρη εργασία, δουλειά 7 μέρες τη βδομάδα, 4ο Μνημόνιο.
Ο Μητσοτάκης αποτελεί το επόμενο επίπεδο πολιτικού διαμελισμού της Ελλάδας... ακόμα και αν δεν έρθει ο Μητσοτάκης στις επερχόμενες εκλογές, και παραμείνει ο Τσίπρας... τότε αυτά που λέει ο Μητσοτάκης θα τα εφαρμόσει ο Τσίπρας! Στο μνημόνιο εισήλθαμε το 1975, από την ίδρυση της 17 Ν. το Πρωτόκολλο της Βέρνης (1976), την γλωσσική μεταρρύθμιση (μονοτονικό), μέχρι και το κλείσιμο η εμπρησμό εταιρειών ελληνικών συμφερόντων, όπως η Αιγαίων, Πειραϊκή Πατραϊκή, ΙΖΟΛΑ, Πίτσος, Μινιόν, Κατράτζος κ.λ.π. αποτελούσαν βήματα εντός μνημονίου κατοχής.Το 2010 μπήκαμε στο τελικό στάδιο εδαφικού διαμελισμού της Ελλάδας... αποφάσισαν να μας ανακοινώσουν ότι είμαστε σε μνημόνιο. Oπότε αύριο...μπορεί να πάει να ψηφίσει ο κάτοικος της χώρας, αυτούς που έχει διαλέξει η εν ες ει για αυτούς.

4 σχόλια:

ΜΑΚΕΔΟΝΙΣΑ είπε...


Καλημέρα!!!!!

Τις ευέλικτες μορφές εργασίας να τις αναζητήσουμε στην αρχή της διακυβέρνησης Σημίτη.

Από τότε άρχισαν τα δις αν απλήρωτα κενά στα ασφαλιστικά ταμεία
οι άνθρωποι από εργαζόμενοι έγιναν δούλοι .Τώρα με την κατάργηση
του 5ήμερου, την εργασία της, Κυριακής και λοιπά παρόμοια μετατρέπονται
και επίσημα σε σκλάβους .

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Καλημέρα αγαπητή Μακεδόνισα. Ακριβώς Σημίτης όνομα και πράγμα, ο Κώστας Σημίτης η αλλιώς Ααρών Αβουρι....όπως και όλοι οι άλλοι που μας κυβέρνησαν και μας κυβερνάνε, όπως και ο σημερινός κλώνος...είναι όλοι από μια φυλή.!! Το σύστημα φτιάχτηκε από την συγκεκριμένη φυλή από αυτούς και για να κυβερνάνε αυτοί, και μας θέλουν να είμαστε δούλοι και να δουλεύουμε για ένα πιάτο ρύζι.!! Όπως στην Κίνα....μιας και τα φυλετικά αδέλφια τους (Ρότσιλντ) ελέγχουν και την Κίνα.

ΜΑΚΕΔΟΝΙΣΑ είπε...


Αγαπητέ Λύκαστρε΄να ήταν μόνο αυτά.
Ένα δαιδαλώδες σύστημα νόμων ,με μαεστρία φτιαγμένο για την καταπάτηση
όλων 'όσων πρεσβεύει το έθνος αυτό .

Τι να θυμηθώ τα προγράμματα επιδοτήσεων για να κλείσουν οι επιχειρήσεις και να μεταφερθούν έξω από τα όμορα σύνορα των αγαπητών γειτόνων ?Πάλι από τον ίδιο αρχιμάστορα .

Καλό είναι να μάθει ο κόσμος πως το φπα είναι εκεί που είναι σε ποσοστό
για να κάνουν όλα αυτά σε βάρος μας στις περίφημες Βρυξέλλες .

Η χλιδή και το ξεπούλημα πληρώνετε από τον φόρο αυτό.



ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

ΜΑΚΕΔΟΝΙΣΑ : Τι να θυμηθώ τα προγράμματα επιδοτήσεων για να κλείσουν οι επιχειρήσεις και να μεταφερθούν έξω από τα όμορα σύνορα των αγαπητών γειτόνων ?Πάλι από τον ίδιο αρχιμάστορα .

Σαφέστατα αγαπητή Μακεδόνισα...ο αρχιμάστορας τόσο αυτός , όσο και η παραδόπιστη φυλή του, έχουν φτιάξει νόμους τόσο για την προστασια τους, όσο και για να μεγιστοποιούν όσο το δυνατόν περισσότερο τα κέρδη τους. Ο Αρχιμάστορας τους ο Ρότσιλντ είναι ο πρώτος διδάξας...πήρε τις επιχειρήσεις απο την Αμερική και τις πήγε στην Κίνα. Έκανε την Κίνα μια τεράστια εργατο-αποθήκη , όλοι δουλεύουν στα κάτεργα ατελείωτες ώρες για 0,80 σεντς το μεροκάματο στην Κίνα, για εταιρίες όπως η ΝΙΚΕ η ADIDAS η SONY, η CHANEL κ.λ.π και για όλους τους υπόλοιπους φραγκοκίλερ της υφηλίου. Ένα ζευγάρι αθλητικά παπούτσια που κοστίζει εκεί στην Κίνα 5€ (εργατικά, υλικά, κλπ) το πουλάνε 80-100€/$ σε Ευρώπη και ΗΠΑ.

Τα ίδια θέλουν να μας φέρουν και εδώ....ήδη οι συνθήκες εργασίας στον ιδιωτικό τομέα στην Ελλάδα είναι ΑΠΑΝΘΡΩΠΕΣ. Πολλές ώρες (12ωρο) με λίγα χρήματα και δίχως ασφάλιση.