ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Δευτέρα 15 Απριλίου 2024

Τα επόμενα 2 χρόνια θα είναι πολύ δύσκολα για το Ισραήλ.

 Όλα τα σενάρια της αντίδρασης του Ισραήλ παρουσιάστηκαν στο πολεμικό συμβούλιου του Ισραήλ. Πιθανότατα θα δούμε χρήση των F-35 του Ισραήλ σε μια ενδεχόμενη σφοδρή επίθεση πάνω από την Τεχεράνη, αν δεν λειτουργήσουν οι πιέσεις των ΗΠΑ. pic.twitter.com/N7Y6Jacv4L

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ :

Μην δούμε κατάρριψη F-35 είναι το θέμα. Ας θυμηθούμε το κατόρθωμα των Σέρβων. Ρώσοι και Κινέζοι θα ποντάρουν πολλά σε μια τέτοια κατάρριψη.

Και εδώ να θυμίσω τι έγραψα ως σχόλιο ΕΔΩ, και ΕΔΩ ,όταν είπα : " Κάθισα και είδα τον αστρολογικό χάρτη του Ισραήλ...τα επόμενα 2 χρόνια θα είναι πολύ δύσκολα για αυτούς. Τα άστρα ξέρεις διατάζουν μας αρέσει η όχι , διότι τα άστρα είναι το σχέδιο του θεού που μας δείχνει μας "ζωγραφίζει" τι πρόκειται να γίνει . Άμα θέλουμε το βλέπουμε και αν θέλουμε δεν το βλέπουμε .Τα "σημάδια" όμως και οι οιωνοί υπάρχουν.

Στα επόμενα 2 χρόνια δεν θα βγει σε καλό στο Ισραήλ αυτό που γίνεται εκεί. Αν επιβιώσει...μπορεί να βγεί νικητής που δεν το βλέπω.Όμως επειδή θα γενικευτεί αυτή η σύρραξη και θα γίνει της κακομοίρας προβλέπω 2 πράγματα.. 

Πρώτον ότι και εμείς εδώ στην Ελλάδα θα δούμε στην χώρα μας τέτοιες τρομοκρατικές ενέργειες και


Δεύτερον ο πόλεμος θα κλιμακωθεί και το αίμα θα ρέει ποτάμι..διότι πως αλλιώς θα φέρουν τον ψευδομεσσία τους;; Έχω την εντύπωση ότι θα υπάρξει μια τρομερή συσπείρωση του ισλαμικού κόσμου εναντίων του Ισραήλ και πολύ φοβάμαι ότι μέχρι να φύγει ο Ουρανός από τον Ταύρο (ότι καταστροφή ή άλλο κακό έχουν πάθει οι Εβραίοι το έπαθαν με Ουρανό στον Ταύρο) αυτό το κράτος μπορεί να εξαφανιστεί ή να δεχτεί τρομερά πλήγματα και να χαθεί πάρα πολύς κόσμος."

---------------------------------------------------------------------------------------------------

Αυτά λέγαμε και προειδοποιούσαμε αλλά που να πιστέψουν οι άπιστοι Θωμάδες !!!  Έρχεται όμως μια πανσέληνος στον Σκορπιό στις 24/4/24 η οποία είναι πολύ "σκοτεινή" και ύπουλη και επηρεάζει ΠΟΛΥ ΖΩΤΙΚΑ ΣΗΜΕΙΑ στον αστρολογικό χάρτη του Ισραήλ. Θεωρώ ότι για το Ισραήλ αυτή η αντιπαράθεση που ξεκίνησε με το Ιράν, και τα Αραβικά κράτη ΔΕΝ θα βγεί σε καλό ούτε για το Ισραήλ αλλά ούτε και για την παγκόσμια κοινότητα.

Και αυτό το λέω διότι η πανσέληνος πιάνει την Σελήνη του Ισραήλ με ακρίβεια. Επίσης το Ισραήλ είναι Ταύρος και είχαμε πει ότι ΠΑΝΤΑ όταν ο Ουρανός είναι στον Ταύρο δεν είναι καλό για τον Εβραϊκό λαό. Στον Β.Π.Π είχαμε Ουρανό στον Ταύρο και είχαμε εξόντωση των Εβραίων.Οπότε θεωρώ ότι αυτή η πανσέληνος δεν είναι καλή για το Ισραήλ, και καλά θα κάνει να κάνει πίσω σε ότι αφορά το θέμα με το Ιράν.

Για το καλό του και το καλό ΟΛΩΝ μας. Αυτή η πανσέληνος θα φέρει γεγονότα.  

2 σχόλια:

Dojo Westend είπε...

Λες να δούμε μετανάστευση Εβραίων στο νέο Ισραήλ κάπου στην Ουκρανία;

Ανώνυμος είπε...

Κι ο Ήλιος του Ισραήλ στις 15 Μαΐου, περίπου στις 24 Ταύρου. Ο Ουρανός περνάει από πάνω του κατά τον Μάρτιο 2025 και μετά.