ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Κυριακή 22 Ιουλίου 2018

ΑΝΑΓΚΑ ΚΑΙ ΘΕΟΙ ΠΕΙΘΟΝΤΑΙ

Γράφει ο Μαύρος Αετός :

Ας γράψουμε για άλλη μια φορά την γνώμη μας...Ο κάτοικος της χώρας των Ελλήνων.... ουδέποτε είχε κάποιον ιδιαίτερο προσανατολισμό... για το μέλλον της πατρίδας του... σίγουρα όμως του είχε δοθεί, και αυτός με την σειρά του, είχε αποδεχθεί... διέξοδο για την πάρτι του. Παρτάκιας.
 Όπως έγραφα και πριν από κάποια έτη... η μοναδική κρίση που είχε και έχει ο κάτοικος της χώρας των Ελλήνων είναι η πνευματική κρίση... το κεφάλι  μας φταίει για όλα.

 Δεν υπάρχει κατά Αριστοτέλη "βουλευτικόν"... για το εμείς. Παρά ταύτα, "ανάγκας και θεοί πείθονται"...

Σίγουρα θα υπάρξουν παράξενες ιδεολογικές χημείες... λόγο ανάγκης!!!
Επειδή κάποιοι ακραίοι κύκλοι από την αριστερά δεν δύναται λόγο μη μαχητικότητας του κάτοικου της χώρας των Ελλήνων, να βρουν ανταπόκριση σε μια πολιτικά γενικευμένη επανάσταση.... θα χρησιμοποιήσουν αρκετούς σουνίτες (στο θρήσκευμα) αλλοδαπούς.
 Βεβαίως αυτό είναι παράδοξο (αν και συμβαίνει) από πολλές απόψεις... και η πρώτη άποψη είναι το άθεο αλλά ελεύθερο μέρος της αριστεράς... με το άκρως ένθεο φασιστικό μέρος των σουνιτών! Πως μπορούν να συνυπάρξουν σε μάκρος χρόνου;... μα δεν μπορούν!!! Εκτός αν από ένα σημείο και μετά, οι αριστεροί γίνουν μουσουλμάνοι σουνίτες στο θρήσκευμα! Θα αποκεφαλιστούν 2 - 3 ακραίοι άθεοι αριστεροί, και οι υπόλοιποι θα γίνουν ένθεοι μουσουλμάνοι. Τόσο απλά!

 Από εκεί και πέρα... θα πρέπει να καταλάβουν κάποιοι συγκεκριμένοι, και όλοι οι υπόλοιποι... ότι εξέγερση θα γίνει... το θέμα (όπως και το 1967) είναι ποιος θα προλάβει ποιον...το 1967 οι Συνταγματάρχες πρόλαβαν τους Στρατηγούς... στις μέρες μας δεν παίζουν οι στρατιωτικοί...θα "παίξουν"  άλλοι.!!

Αγαπητοί φασίστες-κομμουνιστές-πασοκτσήδες-Ν.Δημοκράτες-Χ.Αυγίτες και λοιπά βοθρόσκατα...ποιος σας είπε ότι θα αφήσω να πωληθεί να διαμελισθεί η πατρίδα μου;;; Η επανάσταση που έρχεται στην Ελλάδα... δεν είναι κομματικοποιημένη... σίγουρα κάποιοι προσπαθούν να της δώσουν πολιτική χροιά, λόγο του ότι έτσι θα είναι ποιο εύκολο το διαίρει και βασίλευε... δεν θα καταφέρουν τίποτα.Οι δολοφονίες των Φύσσα, Φουντούλη και Καπελώνη δεν ήταν τυχαίες... για εμένα ο δολοφόνος του Φύσσα και οι δολοφόνοι του Φουντούλη και Καπελώνη... είναι από τα ίδια ξένα κέντρα, που μας ωθούν να βγάλουμε την οργή μας,  για να φαγωθούμε πάλι μεταξύ μας. Ήδη από τις αρχές του 2000 κάποιοι κύκλοι ετοίμαζαν σύγκρουση μεταξύ δωδεκαθεϊστών και ορθοδόξων... τελικά δεν τους βγήκε αυτό... και προσπαθούν να αναμοχλεύσουν τα παλαιά πολιτικά μίση... η μαγιά υπάρχει.

 Η οργή και ο θυμός φέρνουν πνευματική τύφλωση... με εμάς αυτό δεν είναι και πολύ δύσκολο... κάποια κέντρα του εξωτερικού, χρησιμοποιούν την τακτική του Ιάσονα με τους σπαρτούς, από δόντια δράκου... η δολοφονίες των παιδιών, ήταν η πρώτη πέτρα που έριξαν. ....Ας κλείσουμε με αυτό... 
 Το 1999, το Ν.Α.Τ.Ο. έκλεινε το 50 έτη από την ίδρυση του. Στην εκδήλωση που έγινε ο τότε Πρωθυπουργός της Ελλάδος κ. Σημίτης.. χωρίς λόγο... χωρίς να κολλάει πουθενά... από το πουθενά... τόνισε ιδιαίτερα από το βήμα της Ατλαντικής Συμμαχίας, το τέλος του ελληνικού εμφύλιου πολέμου. Στην ουσία έδινε σε κάποιους το σύνθημα, ώστε να ξανά μπουν οι βάσεις για ένα ακόμα γύρο....με απ' 'όλα και με κρεμμύδι. 


ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΦΡΟΥΡΟΥΣ ΤΩΝ ΠΥΛΩΝ... ΕΚΠΥΡΩΣΙΣ.

ΑΛΛΟΣ ΘΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΚΕΦΑΛΗ ΤΗΣ ΜΕΔΟΥΣΗΣ... ΕΠΙ ΤΩΝ ΧΕΙΡΩΝ ΑΥΤΟΥ... ΚΑΙ ΑΛΛΟΣ ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΤΑ ΧΡΥΣΑ ΜΑΛΑ ΤΩΝ ΕΣΠΕΡΙΔΩΝ. 

 ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΚΕΦΑΛΗ... ΘΑ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΦΕΡΕΙ ΤΑ ΧΡΥΣΑ ΜΑΛΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: