ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Παρασκευή 13 Ιουλίου 2018

Μόσχα: Η Ουάσινγκτον πίσω από τις απελάσεις των Ρώσων από την Αθήνα

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ: Ο τίτλος του άρθρου λέει  η "Ουάσινγκτον"  βρίσκεται πίσω από τις απελάσεις...ναι  αλλά μια πόλη δεν δίνει εντολές...αυτό το κάνουν μόνο συγκεκριμένα άτομα.Για την ακρίβεια, τις απελάσεις δεν τις υπαγόρευσε η Αμερική, αλλά ο πρέσβης Πάιατ, ο οποίος όπως και οι περισσότεροι υπηρεσιακοί παράγοντες του Στέιτ Ντιπάρτμεντ, υπηρετεί το διεθνιστικό εβραιοχαζαρικό κεφάλαιο της Αμερικής....δηλαδή Ρόθτσάιλντς και Σια, όπως ακριβώς τους υπηρετούν σώμα και ψυχή και ο Τσίπρας-Κούλις Μιζοτάκις και τα άλλα παιδιά .Ο Τράμπ είναι αντίθετος με τις απελάσεις των Ρώσων...άλλωστε όπως ο ίδιο έχει πει για τον Πούτιν...«Είναι ένας ανταγωνιστής». «Είναι εχθρός μου; Δεν είναι εχθρός μου (…) Εκείνος εκπροσωπεί τη Ρωσία, κι εγώ εκπροσωπώ τις ΗΠΑ (…) Ελπίζω κάποια ημέρα ίσως να είναι φίλος.
Ο Τράμπ είναι Αγγλοσάξονας.....μπορεί να τα βρει με τον Πούτιν άλλωστε είναι και οι δύο Εθνικιστές, σε αντίθεση με τους εβραιοχαζάρους διεθνιστές που για αυτούς οι Ρώσοι είναι ο χειρότερος εχθρός.
Σχετικό για τον Πάιατ   ΕΔΩ

«Αβάσιμη» χαρακτήρισε η Μόσχα την απέλαση των δύο Ρώσων διπλωματών από την Ελλάδα, με το υπουργείο Εξωτερικών να τονίζει ότι πίσω από την απόφαση αυτή «κρύβεται η Ουάσινγκτον».
Όπως μεταδίδει το Sputnik, το ρωσικό υπουργείο Εξωτερικών, σε ανακοίνωσή του, αναφέρει πως «η ελληνική πλευρά δεν παρείχε αποδείξεις για την απέλαση των δύο Ρώσων» και χαρακτηρίζει το περιστατικό «απολύτως αβάσιμο».
Το μεσημέρι της Παρασκευής έγινε γνωστό ότι ο Έλληνας πρέσβης στη Μόσχα, Ανδρέας Φρυγανάς, εκλήθη στο ρωσικό ΥΠΕΞ.
Όπως μεταδίδει ο ΑΝΤ1, ο Έλληνας Πρέσβης στη Μόσχα είχε ολιγόλεπτη συνάντηση με τον διευθυντή της 4ης Ευρωπαϊκής Διεύθυνσης του Υπουργείου και στη συνέχεια αποχώρησε.

ΠΗΓΗ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: