ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Τετάρτη 25 Ιουλίου 2018

ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΤΟΥΡΚΙΚΑ F-35

Γράφει ο Μαύρος Αετός :

Διαβάζω σε διάφορα ιστολόγια, ότι οι Μόγγολοι λέει τελικά θα τα πάρουν τα F-35 αλλά οι Αμερικάνοι δεν θα τους τα δώσουν με όλη την τεχνολογία, απλά δεν θα έχουν λέει την "κρίσιμη τεχνολογία".!!! Εδώ γελάνε και οι πέτρες διότι θεωρούν τους Τούρκους χαζούς. Είναι που είναι μια ιπτάμενη πατάτα το F-35 αν δεν έχει  και την "κρίσιμη τεχνολογία" τότε τι μαχητικό 5ης γενιάς θα είναι;; Όσο για το τι θα γίνει  με τα χρήματα που έχουν δώσει οι Τούρκοι δεν θα τα χάσουν....Θα τους πουλήσουν Patriot για να μην πάρουν τους S400. U.S. State Department in talks with Turkey to sell Patriot system

Άποψη μου είναι ότι ότι δεν θα παραδοθούν τα F-35 μιας και οι ΗΠΑ δεν θέλουν να ξαναπάθουν ότι έπαθαν με το Ιράν,δίνοντας τους την τεχνολογία των F-14 και AIM-54.
Μέχρι τώρα οι εβραιοχαζάροι  τραπεζιτο-πολυεθνικάδες  διεθνιστές είχαν δεμένα τα χέρια σε κάποιους στην Αμερική...τα κόζια όμως άλλαξαν. Και τώρα τα χέρια έχουν "λυθεί".

Υ.-Γ Οι 90 μέρες θα περάσουν...και τότε θα δούμε ποιος έχει δίκιο και μπορεί να προβλέψει τα γεγονότα στο μέλλον...και ποιος λέει μπούρδες και πουλάει φύκια για μεταξωτές κορδέλες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: