ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Τετάρτη 18 Ιουλίου 2018

ΧΕΡΣΟΝΗΣΟΣ ΤΟΥ ΑΙΜΟΥ

Γράφει ο Λύκαστρος :

Χερσόνησος του Αίμου εκεί που δόθηκε η πρώτη και αρχαία μάχη....στο πεδίο της Φλέγρας  και παρνησσός εκεί που τα τέκνα του Δευκαλίωνα περπάτησαν. Ο Πίνδαρος ονομάζει "Φλέγρας πεδίον " (διακεκαυμένον  πεδίο) το μέρος, όπου διεξήχθη ο αγώνας ανάμεσα στους Ολύμπιους θεούς και τους Γίγαντες...Φλέγρα το αρχαίο όνομα της Παλλήνης στην Θράκη...μια Θράκη όμως όχι με τα σημερινά γεωγραφικά δεδομένα....που περιελάμβανε Μακεδονία και Θράκη μαζί.

Ας ενώσουμε όμως αυτό το θέμα με το θέμα Ρωσία.....άλλη βέβαια η Ρωσία του 1991 και άλλο η σημερινή του 2018....η διάλυση της Σερβίας αλλά και της Ουκρανίας αποτελούσαν μικρότερης κλίμακας σχέδια...ενός ΕΥΡΥΤΕΡΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ που περιλαμβάνει ΟΛΟΚΛΗΡΗ την περιοχή της Χερσονήσου του Αίμου, δηλαδή του Παρνησσού που επεκτείνεται μέχρι τον Καύκασο.!
Στους δύο αεί "περιστρεφόμενους πόλους" του πλανήτη ....που "τυχαίως" στην Ελληνική Μυθολογία , δημιουργήθηκε η ΕΛΛΟΓΗ ΖΩΗ.
Το "παιχνίδι" που παίζεται είναι πολύ μεγαλύτερο απο όσο μπορεί να πιστεύουμε ...ξεπερνάει τα όρια του Ηλιακού μας Συστήματος....ακόμα και αυτού του Γαλαξία μας.

Η Πολωνία και η Ουκρανία είναι οι δύο* δυτικές πόρτες της Ευρωπαϊκής Ρωσίας....αν κάποιος δει τα σχέδια της εισβολής του Γ' Ράιχ στην τότε Σοβιετική Ένωση, με την " Επιχείρηση Μπαρμπαρόσα", τότε έχει δει τα "μελλοντικά" σχέδια του Ν.Α.Τ.Ο  εναντίων της σημερινής Ρωσίας. Το δόγμα Τσώρτσιλ είναι σε εφαρμογή....το σημαντικό είναι ότι τα τωρινά γεγονότα τρέχουν με την ίδια χρονική σειρά....έχουμε ένα διαχρονικό deja vu.....1941 πρώτα έπεσε η Σερβία....μετά η Ελλάδα....και μετά κηρύχθηκε ο πόλεμος στην Σοβιετική Ένωση....τόσο απλά.
Στην Ελλάδα η αποσύνθεση μέχρι στιγμής έχει γίνει με πολιτικό τρόπο (Οδυσσέας) είναι γνωστό ότι τα εργαλεία της πολιτικής είναι ο δόλος και η απάτη....αλλά σίγουρα θα έρθει και με τον οπλιτικό τρόπο (Αχιλλέας) .....άλλος τρόπος ο ένας άλλος ο άλλος.

*  ."ΟΥΑΙ ΔΕ ΑΥΤΟΙΣ ΑΠΟ ΤΩΝ ΔΥΟ ΟΡΠΗΚΩΝ"... με την φράση αυτή σηματοδοτείται η δράση των Πολωνών και των Ουκρανών εναντίων της Ρωσίας σε "άγνωστο" χρονικό περιθώριο. Αναφέρω αυτές τις δύο χώρες πρώτον γιατί συνορεύουν με την Ρωσία και δεύτερον γιατί μπορούν να διαδραματίσουν σοβαρό ρόλο εναντίων της μέσω του...Ν.Α.Τ.Ο.
Η λέξη "ΟΡΠΗΚΩΝ" σημαίνει τους φυλετικούς απογόνους η τους φυλετικούς κλώνους. Στους Σλάβους οι δύο κυρίαρχες φυλές ( πλην βεβαίως των Ρώσων) είναι οι Πολωνοί και οι Ουκρανοί.
https://el.wikipedia.org/wiki/%CE%A3%CE%BB%CE%AC%CE%B2%CE%BF%CE%B9

Η Ρωσία θα πρέπει να προσέξει τους Πολωνούς και τους Ουκρανούς......το μίσος θα τους τυφλώσει.

Δεν υπάρχουν σχόλια: