ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Τετάρτη 18 Ιουλίου 2018

ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΚΑΙ Δ' ΡΑΙΧ

Γράφει ο Μαύρος Αετός :

Δεν είναι τυχαίο ότι οι Γερμανοί ΕΠΙΛΕΧΘΗΚΑΝ-ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ 2 φορές για να ελέγξουν την Ευρώπη, με αποτέλεσμα και τις 2 φορές να έχουμε Παγκόσμιο Πόλεμο.
Όπως δεν είναι τυχαίο ότι και τις 2 φορές απέτυχαν.....διότι ήταν για να αποτύχουν, για αυτό και έγραψα την λέξη "χρησιμοποιήθηκαν" .
Η τωρινή και τρίτη επαναλαμβανόμενη τάση τους να επιβληθούν μέσω της οικονομίας, δείχνει μια ψυχολογική εμμονή που χρήζει ψυχιατρικής διερεύνησης , αλλά όπως και να έχει δεν διαφέρει και πολύ από τις παρελθούσες προσπάθειες τους, που χρησιμοποιούσαν όπλα....διότι μπορεί να αλλάζει ο τρόπος , αλλά η ουσία και τα αποτελέσματα είναι τα ίδια.

Σίγουρα η νεώτερη Ελλάδα θα πέσει (ακόμα δεν έχει πέσει )...σε συνάφεια με τον Νεώτερο Βαλκανικό Πόλεμο ...προς νέα αλλαγή συνόρων.....αυτά τα 2 όμως θα επιβάλλουν ένα νέο Ευρωπαϊκό Πόλεμο...εκτός και αν η Γαλλία και κάποιες άλλες ευρωπαϊκές δυνάμεις θελήσουν να χάσουν τα όποια ευρωπαϊκά ερείσματα τους και γίνουν μια εργατο-οικονομική επαρχία της Γερμανίας , που μέχρι τότε θα έχει πολύ στενούς δεσμούς με το ....Ισραήλ.
http://tsoutsouneros.arvanitis.eu/wp-content/uploads/%CE%9C%CE%95%CE%A1%CE%9A%CE%95%CE%9B-%CE%A3%CE%9F%CE%AA%CE%9C%CE%A0%CE%9B%CE%95-%CE%92%CE%95%CE%A3%CE%A4%CE%95%CE%A1%CE%92%CE%95%CE%9B%CE%95-%CE%95%CE%92%CE%A1%CE%91%CE%99%CE%9F%CE%99.jpg
Οπωσδήποτε όλος αυτός ο οικονομικός "στραγγαλισμός" σε όλον τον Ευρωπαϊκό Νότο θα επιφέρει διασπαστικές τάσεις ( η Ιταλία ήδη ξεκίνησε να το θέλει) ...τόσο στην Ελλάδα , στην Ιταλία και στην Ισπανία, στην Γαλλία ....η Αγγλία έφυγε με το Brexit...κ.λ.π  στο τέλος όμως όταν θα φτάσει η οικονομική κρίση και στην Γερμανία , τότε αυτή η Συνομοσπονδία απλά θα πάψει να είναι Συνομοσπονδία και θα ΔΙΑΛΥΘΕΙ. Φτάνοντας όπως ήταν πριν τον σιδηρούν καγκελάριο Όττο φον Μπίσμαρκ....τον ιδρυτή του Β΄ΡΑΙΧ.
Έτσι το γερμανικό όνειρο για την κινεζοποίηση της Ευρώπης μέσα απο ένα 4ο ΡΑΙΧ θα λάβει οικτρό τέλος.  Και οι Γερμανοί για άλλη μια φορά μέσα σε 100 έτη θα έχουν χρησιμοποιηθεί ως κινητήριο δύναμη για την αρχαία και αέναη θυσία.

Υ.Γ Αφιερωμένο αποκλειστικά σε όσους "ονειρεύονται" εθνικοσοσιαλιστική Ελλάδα....ξεχνάνε όμως και δεν μας λένε ότι πίσω από τους Τούρκους  στο θερμό επεισόδιο στα Ίμια βρίσκονταν η Γερμανία.Και πίσω από τους Γερμανούς οι Εβραιοχαζάροι τραπεζίτες.

Υ.Γ 1 Βρισκόμαστε - Βρίσκεστε μέσα στην Μυθολογία των Ελλήνων....θα αντιστρέψετε  η θα ακυρώσετε τι;;; Καταλαβαίνεις....αν καταλαβαίνεις. Κατανοείς και μετέχεις.




2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

don't worry take hapi

Sir Jacob Rothchield

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

I am happy....for this which will come.Αbsolute chaos χαχαχαχαχαχα.