ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Τρίτη 24 Ιουλίου 2018

ΠΡΟ ΜΗΝΥΜΑΤΑ

Γράφει ο Μαύρος Αετός :

Ή οργή και ο θυμός που νοιώθω σήμερα βλέποντας όλη αυτή την τραγική καταστροφή σε ανθρώπινες ζωές και σε δασικό πλούτο, με κάνει να θέλω  να ξεσπάσω πολύ άσχημα.
Ο κάτοικος της χώρας των Ελλήνων, όσο μαλάκας και να είναι δεν έχει ουδεμία δικαιολογία, θα έπρεπε εδώ και 40 χρόνια να γνώριζε τι είναι η πολιτική και τι είναι οι πολιτικοί... ας πρόσεχε, ας προσέχαμε.
Εδώ και 3.500 χρόνια… ο Θεός των κατοίκων της χώρας των Ελλήνων δεν ήταν ο Δίας, ούτε μετέπειτα ο Ιησούς Χριστός!... το συμφέρον ήταν και είναι ο πραγματικός Θεός των κατοίκων της χώρας των Ελλήνων… όσο ποιο πολλά, τόσο ποιο καλά στην Αγία καλοπέραση.
Ολόκληρη η ελίτ του ελληνικού δυτικού κρατιδίου, ( που ήταν  υπέρ του Ναι) ..  έχει μάθει να συμπεριφέρεται... υποτακτικά....δουλικά...να πράττει μόνο για τα προσωπικά της συμφέροντα και το κέρδος.
Και ήταν όλοι τους ανθρωπάκια...
Ανώτατοι θρησκευτικοί... ανώτατοι εν αποστρατεία αξιωματικοί... το μεγαλύτερο μέρος του πολιτικού κόσμου... δημοσιογράφοι... διάσημα μοντέλα, ηθοποιοί, τραγουδιστές... ένα ολόκληρο πλήθος από εγχώριους περιπλανώμενους ετερόκλητους μεταξύ τους θιάσους, από λαοπλάνους και θεομπαίχτες, μετείχε σε μια προπαγάνδα από έμμεσες απειλές, και αίολες ενοχές χωρίς προηγούμενο για τα ελληνικά δεδομένα!
Σκοπός τους η διαβολή... ο εκφοβισμός... η διαστρέβλωση της βιωματικής μας αλήθειας, της βιωματικής μας πραγματικότητας.
Τους είδαμε τους ξέρουμε... η Νέα Τάξη... οι απρόσωπες αγορές, επιτέλους στην Ελλάδα αποκτούν σχήμα, έχουν πρόσωπο. 
Προς όλους εσάς λοιπόν ακούστε τι έχω να σας πω..... δεν μαθαίνεται... δεν καταλαβαίνεται... δεν αντιλαμβάνεστε παρά τα Προ- Μηνύματα.....δεν έχει σημασία ποιος και πως ξεκίνησε κάτι, αλλά ποιος και πως θα το τελειώσει. 

Οι Τριαδικότητες καμπύλες η γραμμικές, κυριαρχούν με συμμετρία στην συμμετρία, στον Τόπο και στον Χώρο κατά το Πλήρωμα του Χρόνου.
ΟΤΑΝ ΚΑΤΑ ΤΟ ΠΛΗΡΩΜΑ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ, ΤΟ ΑΙΜΑ ΚΙΝΕΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ, ΤΟΤΕ Ο ΤΟΠΟΣ ΕΛΛΑΣ ΜΟΡΦΟΠΟΙΕΙ ΤΟ ΟΝ.
…Τόπος ΕΛΛΑΣ, Χώρος Μέση Ανατολή – Χερσόνησος του Αίμου… Τιτανομαχία… Γιγαντομαχία… Ατλαντικοί πόλεμοι… Τρωικοί πόλεμοι… Υκσώς… εκστρατείες Ηρακλή… Διονύσου… Αλέξανδρου Γ΄… Ρωμαίοι… Σταυροφορίες… Μογγόλοι… Οθωμανοί… Α&Β Βαλκανικοί… Α&Β Παγκόσμιοι… deja vu.
…"Αιών παις εστί παίζων πεσσεύων παιδός η βασιληίη"… Ηράκλειτος.
Για άλλη μια φορά μέσα στις χιλιετηρίδες… Τόπος ΕΛΛΑΣ, Χώρος Μέση Ανατολή – Χερσόνησος του Αίμου… ξανά χάντρες απλωμένες πάνω σε ένα χαρτί που απεικονίζει χώρες… το πεντάγραμμο επί του Τόπου, και οι νότες γραμμένες για άλλη μια φορά… περιμένουν για την αρχαία τραγωδία…. τον Λυράρη, τον Τραγουδιστή και τον Χορευτή.
Ποιος είναι ο Λυράρης; Ποιος είναι ο Τραγουδιστής; Ποιος είναι ο Χορευτής;
Ένας είναι όλοι… και τρεις μαζί διαφορετικοί.
Ο Καιρός δεν θα έρθει… ΗΡΘΕ.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

τι να πουμε?
η οργη βραζει μεσα μου τοσο που μου καιει τα λογια