ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Πέμπτη 19 Ιουλίου 2018

ΧΑΖΑΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ

Γράφει ο Μαύρος Αετός :

Όταν μιλάμε για την παγκόσμια φανερή ελίτ, αναφερόμαστε πρωτίστως στους ιουδαιοχάζαρους τραπεζίτες και το οικονομικό πλέγμα επιχειρήσεων και προπαγάνδας το οποίο έχουν επιβάλει. Ειδικά η αντιρωσική προπαγάνδα πηγάζει από τους ιουδαιοχάζαρους που ελέγχουν καταστάσεις και ανθρώπους ακόμα και εδώ στην Ελλάδα… όπου η προπαγάνδα για χειραγώγηση της μάζας έχει ξεπεράσει ακόμα και αυτή του Γ΄Ράιχ!

 Ο ανήκων στο δημοκρατικό κόμμα, W. Clark ως αρχηγός του Ν.Α.Τ.Ο. την περίοδο 1997 – 2000 ήταν ένας από τους υπεύθυνους των βομβαρδισμών του Ν.Α.Τ.Ο. στην Σερβία το 1999… τότε υπ. Εξωτερικών των Η.Π.Α. ήταν η Madeleine Albright, Χαζάρισα στην καταγωγή… με την εμμονή του ο Clark να επέμβουν οι δυνάμεις της KFOR στο αεροδρόμιο της Πρίστινα όπου είχαν εισέλθει κατά την ταχύτατη προέλαση τους από την Βοσνία, οι ρωσικές ειδικές δυνάμεις, ενώ συνεχώς ενίσχυαν τις θέσεις τους, έως το πρωί της 11ης Ιουνίου 1999.

 Τότε ο Clark ως διοικητής του Ν.Α.Τ.Ο. είχε διατάξει τον Άγγλο διοικητή της KFOR Μ. Jackson, να επιτεθεί στις ρωσικές δυνάμεις και να ανακαταλάβει το αεροδρόμιο… ο Jackson ενημέρωσε πρώτα το εθνικό του κέντρο στο Λονδίνο για τις διαταγές τις οποίες είχε, και έλαβε αρνητική απάντηση για οποιαδήποτε επιθετική ενέργεια εναντίων των Ρώσων, η απάντηση του Jackson προς τον Clark ήταν «Δεν θα ξεκινήσω εγώ τον Γ΄Π.Π.!», το παράδοξο σε όλα αυτά είναι ότι με την τότε τακτική του ο W. Clark, συνέφερε ώστε μέχρι το τέλος του 1999 ο τότε Πρόεδρος της Ρωσίας Μ. Γιέλτσιν (μεθυσμένη μαριονέτα των Χάζαρων τραπεζιτών), να παραδώσει την Προεδρία της Ρωσίας στον Β. Β. Πούτιν… «για το καλό της Ρωσίας», όπως είχε δηλώσει τότε.

 Δεν υπάρχει ουδεμία τρομοκρατική οργάνωση στην εγγύς Ανατολή που να μην την έχουν δημιουργήσει οι Χάζαροι τραπεζίτες, ειδικά μέσω του κόμματος των Δημοκρατικών και της C.I.A
https://www.youtube.com/watch?v=Dqn0bm4E9yw
  Η δράση των Χάζαρων μέσω της ισχύος των Η.Π.Α. υφίστανται σε πολλούς τομείς τόσο στο συνειδητό όσο και στο υποσυνείδητο μέρος προπαγανδιστικής επιρροής της μάζας… η δράση τους εμπεριέχει όλους τους πολιτισμούς, και όλες τις θρησκείες, που αποτελούν εργαλεία χειραγώγησης στα νέα δεδομένα που διαμορφώνονται στην Νέα Τάξη… Στην φωτογραφία ο Χάζαρος Z. Brzezinski με τον O. B. Landen :
https://kendoc911.files.wordpress.com/2015/06/zbigosamamisinfo2.jpg

Ένα  παράδειγμα θρησκευτικής χειραγώγησης μέσω της προπαγάνδας, είναι οι προφητείες των αγίων και προφητών της Ορθόδοξης εκκλησίας, που κάποιοι για 1000 χρόνια περίμεναν κάποιον «άγιο Ιωάννη»… και στα τελευταία 20 μόνο χρόνια εμφανίστηκαν επώνυμοι μάρτυρες που γράφουν για κάποιον «άγιο Κωνσταντίνο»!!! Έχω επαναλάβει ότι η πολιτική είναι η τέχνη της εξαπάτησης, και ως τέχνη χρησιμοποιεί εργαλεία, και δεν έχει σημασία το ποιος έχει φτιάξει το εργαλείο – πεδίο ως πλατφόρμα ελπίδας, αλλά ποιος μέσω της πολιτικής το χρησιμοποιεί, το διαστρεβλώνει, και το χειραγωγεί. Κατά την δυτική αντίληψη της πολιτικής… «Ο σκοπός αγιάζει τα μέσα».

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

να χαιρωνται αυτοι που εφτιαξαν εναν τετοιο κοσμο υποδειγμα,ενα διαμαντι πληρους μαλακιας και μποχας,μπραβο ετσι ρε παληκαρια Γερουν γερα χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Βασικά ανώνυμε σχολιαστή η γνώμη μου είναι, ότι οι περισσότεροι δεν γνωρίζεται καν που έχετε έρθει… δεν εννοώ την χώρα, αλλά γενικά τον πλανήτη!!
Δεν υπάρχει τίποτα, που να μην είναι αναστρέψιμο.
Τα πάντα εξαρτώνται, από την ισχύ του κάθε μέρους

Όλα είναι ατμός.... είπε...

(Δάσκαλε)....ίσως έχει έρθει η ώρα για διεύρυνση της γνώσης,με εντατικούς ρυθμούς.

Ανώνυμος είπε...

ξερουμε δηλαδη τωρα τελευταια μαθαμε ποσο μαλακες ειμαστε που ειρθαμε σε αυτο το ασυλο ανιατων που λεγεται γη

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

@ 19 Ιουλίου 2018 - 11:10 π.μ.

Μέσα έπεσες....υπάρχουν πολλές πτέρυγες και πολλά δώματα σε αυτό το ψυχιατρείο.Μέσα στο ψυχιατρείο… ο ρόλος του γελωτοποιού η κλόουν, η Αρλεκίνου, η Τζόκερ, είναι σύνθετος. Βασικά πρόκειται για την τυπική διασκέδαση των νοσηλευομένων και γι αυτό έχει το ελεύθερο να επισκέπτεται όλες τις πτέρυγες του κτηρίου… όμως σε κάποιες περιπτώσεις παρεμβάλλεται αναλαμβάνοντας σκοτεινές ειδικές αποστολές, μιας και η αρχέγονη φύση του ανθρώπου είναι διττή. Άλλο το 27 και άλλο το 72… όλα τα μονοπάτια δεν είναι τα ίδια γιατί δεν οδηγούν στο ίδιο σημείο. Κλύσμα και ηλεκτροσόκ...χρειάζονται όλοι και θα έρθουν στα ίσα τους.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Το ζήτημα είναι όμως ότι και οι κάτοικοι της χώρας των Ελλήνων, ως τρόφιμοι έχουν υποστεί πλύση εγκεφάλου μέσω λεκτικής και εικονικής προπαγάνδας, εδώ και 40 χρόνια… να σκεφτείς μόνο ότι ακόμα και τώρα οι περισσότεροι τρόφιμοι, πιστεύουν ότι έχουμε για πολίτευμα δημοκρατία! !!

Η ψυχιατρική κατάσταση που βρίσκονται οι τρόφιμοι της χώρας των Ελλήνων, χαρακτηρίζεται ως «οριακή»… Borderline, και βασίζεται σε 8 βασικά στάδια, που τα παρουσιάζω μέσα από αυτό το λινκ.
http://www.e-g-papageorgiou.gr/index.php?ID=articles_issues_EL&Rec_ID=4
Η φύση των πραγμάτων είναι μη αποδεκτή πλέον για το αντικείμενο… όταν αυτό μέσα από βίαιη προπαγάνδα και ολική πλύση εγκεφάλου, έχει συνηθίσει την παραφύση των πραγμάτων.
Η διαστροφή του ειδώλου της βιωματικής πραγματικότητας μέσα σε άλλες προς στιγμή μη πραγματικότητες και είδωλα, είναι πολλαπλή!

Ανώνυμος είπε...

η μαλθακισμενη στωϊκοτητα και η ηττοπαθεια που εχουν σφηνωσει λογω των αχρηστων θρησκειων του δυτικου κυριως κοσμου,αλλα και η συσωρευση των μεγαλων πληθυσμων στα αστικα κεντρα εχει αλλοτρειωσει πλεον τους ανθρωπους σε λογιστακους υπαλληλακους και λαδαδες με χοντρα μυωπικα γυαλια,αχρηστοι πλυθησμοι που μονο σκατο παραγουν (και εγω σε συτη την κατηγορια ανηκω),δεν εχουν νευρο,δεν εχουν αντανακλαστικα, ειναι αρρωστοι, και δεν εχουν την καθολικη ευθυνη αυτοι,ειναι θυματα οπως ολοι μας,εγω που γραφω τωρα στα γεραματα που ειχα την πολυτελεια του ελευθερου χρονου να ενημερωθω να δω οσα δεν ειχα δει σε ολη μου την ζωη,δεν ειναι ευκολες δουλειες αυτες περασα πολλες φορες απο την πορτα του τρελοκομειου μεχρι να ερθω στα ισα μου οχι τελειως λειπουν ακομη κατι βιδες και παξιμαδια,δυστυχως απο παντα το φιδι απο την τρουπα κατι λιγοι μαλακες το βγαζανε και μετα τους βαζανε και φυλακη.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

@ 19 Ιουλίου 2018 - 12:58 μ.μ.

Αγαπητέ σχολιαστή....ξέρεις τι φταίει;;
Ο άνθρωπος της σύγχρονης εποχής και ιδιαίτερα εκείνος της Δυτικής κοινωνίας, ο «άπληστος υπεράνθρωπος του κόσμου των επιχειρήσεων, ένα ανθρωποειδές με τελείως αρρωστημένη λογική και με νεκρωμένο το ένστικτο της αυτοσυντήρησης, απομακρύνεται καθημερινά με ιλιγγιώδη ταχύτητα και με ιδιαίτερη αποστροφή απ’ τον «Άνθρωπο».

Στην εποχή που ζούμε, η μεγιστοποίηση του κέρδους είναι το μόνο όραμα και ιδανικό στη σκέψη του κάθε σύγχρονου «Υπερανθρώπου». Τα ιδανικά και οι αξίες της παλιάς κοινωνίας έχουν πεταχθεί όλα στα σκουπίδια. Οι περισσότεροι σύγχρονοι «υπεράνθρωποι» τα αγνοούν. Οι δύο παγκόσμιοι πόλεμοι έκανε τους ανθρώπους ακόμα πιο άπληστους και θρασείς.

Κάποια στιγμή όμως αυτός ο τεχνητός «υπεράνθρωπος» του υπερκέρδους και των πλασματικών αξιών θα καταρρεύσει. Η αποσυναρμολόγησή του θα είναι τρομακτική. Το θέαμα που θα παρουσιάζει και αυτό θα είναι πολύ ενοχλητικό. Στην αρχή, αυτοί που θα καταρρεύσουν, θα είναι λίγοι, μετά όμως θα γίνουν χιλιάδες, εκατομμύρια και σαν χιονοστιβάδα κάποια μέρα θα σαρώσουν τα πάντα.

Πριν συμβούν όμως όλα αυτά, αρκετοί θα δραπετεύσουν έγκαιρα και θα γλιτώσουν. Θα ευρίσκουν σωτηρία στο «περιθώριο» και εκεί θα ξεκινούν κατάμονοι την πνευματική παλιγγενεσία τους, δηλαδή, την μεταμόρφωσή τους πάλι σε «Άνθρωπο».

Υ.Γ Όλοι αυτοί θα γίνουν οι πρόδρομοι της μεγάλης παλιγγενεσίας της ανθρωπότητας διότι θα έχουν συνειδητοποιήσει ότι όλοι μας ανεξαιρέτως, πλούσιοι ή φτωχοί, ευρισκόμεθα στο κατώφλι μιας ολοκληρωτικής καταστροφής που δεν μπορεί να συλλάβει ο νους.