ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Σάββατο 13 Οκτωβρίου 2018

ΟΜΑΔΕΣ ΠΕΡΙΠΟΛΟΥ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΟΡΚΣ ΚΑΙ ΑΣΤΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ

Γράφει ο Μαύρος Αετός :

Τα εκατομμύρια σουνιτών μουσουλμάνων εισβολέων που έχουν φέρει εντός της πατρίδας μας, έχουν οργανωθεί, εξοπλιστεί είναι έτοιμα και περιμένουν το σύνθημα από τα αφεντικά τους.Όλοι τους είναι σε μάχιμη ηλικία, έχουμε δηλαδή έναν Μουσουλμανικό Στρατό εκατομμυρίων ΕΝΤΟΣ της Ελλάδας.
Όλοι αυτοί οι πολεμιστές (διότι αυτό είναι) είναι ειδικευμένοι σε αυτό που λέμε ΑΣΤΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ . Και είναι κάτι στο οποίο δεν έχει εκπαιδευτεί στο σύνολο του ο Ε.Σ ,εκπαιδεύονται λίγοι και αυτοί απο τις Ε.Δ  και ο Αστικός Πόλεμος είναι δύσκολο πράγμα.
Σε αυτόν έχουμε να αντιμετωπίσουμε το εξής...ο εχθρός είναι ΕΝΤΟΣ των πυλών , και οι πληροφορίες λένε ότι οι οργανωμένοι τζιχαντιστές είναι τουλάχιστον 37.000 (προσωπική μου άποψη είναι ότι ο αριθμός είναι πολύ μεγαλύτερος) ....και αν ένας από αυτούς πάρει μια εντολή να βάλει μια βόμβα ....και την βάλει σε ένα τζαμί (π.χ στην Θράκη) και βγεί ένας ιμάμης αφού βρει το πάτημα και την  δικαιολογία , και  κηρύξει Τζιχαντ ,στα  4.000.000 μουσουλμάνων της Αττικής (σύνολο στην Ελλάδα έχουμε γύρω στα  6.000.000 περίπου )  εάν υπακούσει σε αυτήν την εντολή το 10% ...έχουμε 400.000 πολεμιστές μουσουλμάνους που θα βγούνε έξω...την ώρα που εκείνοι θα θέλουν με τις χατζάρες τους και τα όπλα τους (Καλάσνικοφ).

Έχουνε πιάσει πολλές φορές κοντέινερ με όπλα,  και επί εποχής Δένδια είχε βγει μια ανακοίνωση της Ασφάλειας που έλεγε ότι υπολογίζουνε ότι εντός Αττικής κυκλοφορούν 160.000 με 300.000 Καλάσνικοφ (τότε)...αυτά για ποιους είναι νομίζετε ;;;;
Θα προσπαθήσουν να προκαλέσουν μια αποδιοργάνωση της κοινωνίας , μια αποδιοργάνωση της Κρατικής μηχανής με έναν τρόπο που λέγεται ....Ασύμμετρες Απειλές .

Οι ασύμμετρες απειλές δεν είναι ένας τακτικός πόλεμος  και ξεκινάει πάντα με σαμποτάζ ...ας δούμε η πείρα τι λέει ότι μπορεί να γίνει και πως θα το κάνουν π.χ ...ξεκινάνε μια νύχτα προς το ξημέρωμα και ( οι μουσουλμάνοι θέλουνε συνήθως την Πέμπτη προς Παρασκευή) , στην προσπάθεια τους να προκαλέσουν αυτό που λέμε ΣΟΚ και ΔΕΟΣ ,τι  θα συμβεί;; Θα έχουμε εκρήξεις σε στόχους που θα προκαλέσουν μεγάλο πανικό αλλά και θα έχουνε και ΣΥΜΒΟΛΙΚΗ ΑΞΙΑ.Θα κόψουν το ρεύμα και θα προσπαθήσουν να κόψουν τις ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ και τις συγκοινωνίες....π.χ αν ρίξουν τα διόδια στην Μαλακάσα τελείωσε δεν φεύγει μετά κανείς από την Αθήνα.

Αφού θα κάνουν αυτό το πράγμα...μετά θα βγούνε και θα αρχίσει ο σκοτωμός οι σφαγές και η λεηλασία. Αυτό το κάνουν σε ομάδες, συνήθως των 5 ατόμων, σπανίως ομάδες των 7 ατόμων μόνο όταν έχουν ένα πιο δύσκολο στόχο.Αν πάρουμε ένα παράδειγμα ότι έχουμε 25.000 ενόπλους (είναι πολύ μικρό το νούμερο που λέω) για σκεφτείτε πόσες πεντάδες είναι;;; 5.000 ομάδες των πέντε ατόμων.
Μιλάμε για τρομερά νούμερα , δηλαδή ας πούμε ένα μικρό νούμερο...αν έχουμε 1.000 ομάδες των 5 ατόμων μέσα στην Αθήνα , να προχωράνε μέσα στις συνοικίες και να σκοτώνουν , θα μας σώσει μήπως η Αστυνομία;; Θα την πάρουμε τηλέφωνο;; Ακόμα και ο Στρατός να επέμβει...πότε θα επέμβει;;;Πότε θα τον οργανώσουνε να επέμβει (αν το επιτρέψουν) ...όταν ΘΑ ΤΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΛΕΙΣΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ;;; Γιατί θα το έχουν προβλέψει και αυτό να το κάνουν ..άρα λοιπόν φανταστείτε τι πρόκειται να γίνει. Όλο το παιχνίδι θα παιχθεί τις πρώτες 2 ώρες μέχρι 3 μέρες.Εάν κρατήσουμε αυτό το χρονικό διάστημα ,μετά την έχουνε "βάψει" κοινώς.

Υπάρχουν κάποιοι που οργανώνονται....Πολύ καλά κάνετε που οργανώνεστε ...αλλά να θυμάστε, ότι εάν και εφόσον είτε καθ΄οδόν, είτε κατά την διάρκεια παραμονή σας στο καταφύγιο ανάψετε φωτιά, η έστω ακόμα και τσιγάρο… τότε οι ομάδες περιπόλου από τους εμπειροπόλεμους λαθραίους που βρίσκονται επί της χώρας των Ελλήνων είτε θα σας δουν, είτε θα σας μυρίσουν από χιλιόμετρα μακριά… και τότε θα έρθουν, και θα έρθουν ταχύτατα, αθόρυβα και θα κάνουν αυτό που γνωρίζουν να κάνουν καλύτερα.Η οικονομική κρίση έχει χτυπήσει δυνατά την Ελλάδα, όταν αποφασίσουν να μας διώξουν από το €, πάντα όμως σε συνάφεια με την εισροή εκατομμυρίων λαθραίων στην χώρα των Ελλήνων… αυτή η ώρα δεν αργεί. Ο φόβος είναι προϊόν της άγνοιας… η δε άγνοια είναι προϊόν της μη γνώσης… η μη γνώση είναι προϊόν της μη ανάγνωσης της ελληνικής γραμματείας, της μη αναγωγής στα πεδία της μνημοσύνης, των Μουσών.

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

καλα ας τολμησουν και θα δουν τον αλλαχ φανταρο σε αγγαρεια θα τους γαμησουμε οτι εχουν και δεν εχουν τα μουνακια εδω μαγκιες δεν περνανε

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Ο γράφων είναι υπέρ στο να έρθουν και άλλοι… όσο ποιο πολλοί τόσο το καλύτερο!
Η μνήμη επαναφέρεται με δυο τρόπους, α) με τον θυμό που μετουσιώνεται όμως σε προδιάθεση για έρευνα για το αίτιο του αιτιατού, β) με τον πόνο… οι νεότεροι Βασιβουζούκοι θα βοηθήσουν τον κάτοικο της χώρας των Ελλήνων, να θυμηθεί μέσω της οδού του πόνου!

Ανώνυμος είπε...

Τα λαθρο-ορκ εκπαιδεύουν και τα παιδιά τους:
https://europost.gr/theatriki-parastasi-me-paidia-tzichantistes-sti-thraki/
Στην παράσταση «κόβουν» τα κεφάλια σε χαρτόνια, όμως τα σπαθιά που κρατούν και οι χατζάρες είναι πέρα για πέρα αληθινά! Η φωτο σοκάρει γιατί δείχνει την εξοικείωση στο αίμα σε παιδιά νηπιαγωγείου και δημοτικού, σκληραγώγηση από τα γενοφάσκια τους…
Αισχρό πανό από την Ιατρική Αθηνών.. Εδώ τα κωλόπαιδα του προοδευτισμού! (2014)
http://sibilla-gr-sibilla.blogspot.com/2018/10/blog-post_80.html
Είναι παλιό, αλλά σχολιασμένο πρόσφατα και, δείχνει την κτηνώδη νοοτροπία των ανιεξουσιαστών και αντιεξουσιαστριών με τους καμένους εγκεφάλους που θα σπεύσουν να συμμαχήσουν με τον εχθρό!
Σε όλους αυτούς τους αριθμούς της ανάλυσης σου, πρόσθεσε τους αντιφα που ήδη σκοτώνουν, καίνε ανθρώπους ζωντανούς και δεν τιμωρείται κανείς τους.
Α.Α.
ΥΓ. Όταν ξεκινήσει το χάος, οι λαθρο δεν θα κάνουν διακρίσεις ποιος είναι αντιφα και ποιος όχι, θα καθαρίζουν όποιον βρουν μπροστά τους, αλλά η έκπληξη και απορία των ανεγκέφαλων αντιφα πριν τον θάνατο, θα είναι μνημειώδης…

Ανώνυμος είπε...

αυτοι θα πονεσουν και θα πονεσουν τοσο που θα ακουνε Ελλαδα και Ευρωπη και θα τρεχουν να κρυβονται απο την σκια τους,και βεβαια τα λευκομογγολια που παριστανουν την ελιτ εκει θα γινει χιροσιμα...

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Αγαπητή Α.Α έτσι είναι όπως τα λέτε....αλλά όταν ξεκινήσει κάτι… οι αλληλέγγυοι όσοι από αυτούς, θα είναι μαζί τους… θα είναι μαζί τους αλλά ως μουσουλμάνοι σουνίτες!
Το να είσαι πλάι με ένα φανατικό πολεμιστή του Ισλάμ… Ε! Δεν θα είσαι μαζί του βαστώντας το «Κεφάλαιο» του Μαρξ, ούτε βεβαίως το Κόκκινο βιβλίο του Μάο, η έστω τον «Αντιεξουσιαστικό σοσιαλισμό» του Μπακούνιν! Ίσως θα είναι λίγο δύσκολο να του εξηγήσεις τα γνωμικά των Δελφών… Έχω δε την εντύπωση, ότι ακόμα και αν βαστάς την Αγία Γραφή… η ακόμα το Τάο Τε Κινγκ του Λάο Τσε!… θα έχεις σοβαρό πρόβλημα επικοινωνίας!…
Όποιος από τους αλληλέγγυους θα είναι με τους σουνίτες, θα είναι ως σουνίτης!… θα έχει κάνει την περιτομή του!.. θα τον έχει αρπάξει και λίγο από πίσω…. ο Προφήτης δεν το απαγορεύει!…
Αυτή την στιγμή η Τουρκία, αφήνει τις ασιατικές μάζες των υιών της Αγάρ, να περάσουν στο Αιγαίο, στο όνομα των ανθρώπινων δικαιωμάτων κ.λ.π.
Είναι άγνωστο εκεί στο πεντάγωνο αν καταλαβαίνουν τι σημαίνει η λέξη «υβριδικός πόλεμος». Βεβαίως έχουν κάνει εδώ και χρόνια κάποιες προετοιμασίες… αλλά να περιμένουν πολύ αίμα. Αναφέρω τους μουσουλμάνους σουνίτες ως υιούς της Αγάρ… καθότι στην Ελλάδα, έχουν οργανωθεί βάση σχεδίου των Ουαχαμπιτών της Σ. Αραβίας.

Αρχικά τα τζαμιά (και του Βοτανικού) θα αποτελέσουν θρησκευτικούς χώρους… αργότερα θα αποτελέσουν θρησκευτικούς χώρους μίσους… και αμέσως μετά θα γίνουν κέντρα υποδοχής ισλαμιστικής τρομοκρατίας!!!… και επεκτατικής πολιτικής του Ισλάμ, όπως εκφράζεται από την Σ. Αραβία και όχι μόνο.

Ο ΣΥΡΙΖΑ αυτή την στιγμή, αποτελεί το μεγαλύτερο πολιτικά κυβερνών σκέλος του φανατικού ισλάμ στον πλανήτη. 2ο πολιτικό σκέλος του Ισλάμ πρέπει να θεωρούνται οι Δημοκρατικοί στις Η.Π.Α. και 3ο πολιτικό σκέλος οι Ουαχαμιστές στην Σαουδική Αραβία.( βρείτε τι ενώνει όλους αυτούς).

Ανώνυμος είπε...

Αυτά τα εκατομμύρια που αναφέρεται ότι ήρθαν στην Ελλάδα ποτε ήρθαν και γιατί τους αφήσαμε και ήρθαν. Με λίγα λόγια δεν προνοήσαμε και τώρα πλέον μιλάτε για αστικό πόλεμο για ανταρτικο πόλεων. Όμως αυτοί τον γνωρίζουν καλά αυτόν τον πόλεμο ενώ εμείς είμαστε ανίδεοι, ανεκπαίδευτοι και ανοργάνωτοι. Νομοτελειακά λοιπόν παραγγείλετε τα φέρετρα σας. Σε αυτόν τον σύνδεσμο μια πρόταση μας για οργάνωση παλλαϊκής άμυνας. Το μπλόκ αυτό προτείνει τον τρόπο οργάνωσης μας που χριζόμαστε και μας λείπει.https://diktyoellinwn.wordpress.com/%ce%b5%ce%b8%ce%bd%ce%bf%cf%86%cf%85%ce%bb%ce%b1%ce%ba%ce%b5%cf%83/

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

" Νομοτελειακά λοιπόν παραγγείλετε τα φέρετρα σας."
" είμαστε ανίδεοι, ανεκπαίδευτοι και ανοργάνωτοι."

Άσε ρε φίλε που ήρθες να μας πουλήσεις μούρη εδώ.!! Το ότι θα πεθάνουμε το ξέρουμε, χεστήκαμε.!! Εμείς δεν ζούμε στην Γερμανία όπως εσύ..ούτε μας ταΐζει το Γερμανικό κράτος.!!
Δεν φύγαμε στο εξωτερικό και μείναμε να παλέψουμε ΕΔΩ....οπότε μην μας μιλάς εμάς για φέρετρα, συνηθισμένα τα βουνά στα χιόνια.!!...κατάλαβες γιωργάκη;;

Ανίδεος...ανοργάνωτος και ανεκπαίδευτος είσαι ΕΣΥ.

ΜΗΝ ΞΑΝΑΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ ΕΔΩ.!

Ανίκητος είπε...

Εάν κρίνω βάσει τής σχέσης του Έλληνα με τα όπλα " δεν τα ακουμπάω γιατί τα άδεια όπλα σκοτώνουν " .... τη βάψαμε !!!!

REACHTRUCKER είπε...

ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΠΟΛΕΙΣ, ΣΑΝ ΤΑ ΠΟΝΤΙΚΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΦΑΚΑ ! ΓΙ ΑΥΤΟ ΒΑΖΟΥΝ ΤΑ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ ΛΑΘΡΟΕΠΟΙΚΩΝ ΣΕ ΚΟΜΒΙΚΑ ΣΗΜΕΙΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ...
ΑΛΗΜΟΝΟ ΕΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΦΥΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΟΛΕΙΣ ... ΕΧΕΙ ΑΠΟΔΕΙΧΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ , ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΣΧΕΤΙΚΑ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ, ΟΤΙ ΟΙ ΠΟΛΕΙΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΠΑΓΙΔΕΣ ΘΑΝΑΤΟΥ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΗΣ ΚΡΙΣΗΣ ...