ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Πέμπτη 18 Οκτωβρίου 2018

ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΕΞΕΛΙΞΕΩΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ

Γράφει ο Μαύρος Αετός :

Αφού παραίτησαν τον χοντοκοτζιά, μιας και ανήκει στην εβραιοχαζαρική παράταξη τον Ρότσιλντ & Σια.....και ήταν το δεξί χέρι του Εβραίου  Τζέφρυ Ρ. Πάιατ . Αυτός που λέγαμε εδώ......."  τις απελάσεις δεν τις υπαγόρευσε η Αμερική, αλλά ο πρέσβης Πάιατ, ο οποίος όπως και οι περισσότεροι υπηρεσιακοί παράγοντες του Στέιτ Ντιπάρτμεντ, υπηρετεί το διεθνιστικό εβραιοχαζαρικό κεφάλαιο της Αμερικής....δηλαδή Ρόθτσάιλντς και Σια, όπως ακριβώς τους υπηρετούν σώμα και ψυχή και ο Τσίπρας-Κούλις Μιζοτάκις και τα άλλα παιδιά .Ο Τράμπ είναι αντίθετος με τις απελάσεις των Ρώσων" 

Σύντομα έρχεται και η ώρα που ο Τράμπ θα ξαποστείλει  και τον Πάιατ.Υπάρχει σε κίνηση ένα σχέδιο εκατέρωθεν των συνόρων, για αποτροπή εφαρμογής της συμφωνίας Τσίπρα - Ζάεβ. Μιας και ουδέποτε ήταν με το δικό του μέρος, αλλά με τους άλλους.Διότι  τόσο η  Nuland  όσο και η ο Pyatt ανήκουν στους περιούσιους...διεθνιστές χαζάρους....που έχουν βάλει το χέρι τους σε ότι γίνεται στην Ουκρανία, και για την προσπάθεια δημιουργίας ενός " Μακεδονικού" κράτους στα Βαλκάνια.Υπάρχει μια ομιλία της  Nuland απο το υπουργείο Εξωτερικών (  State Department's)  όπου καυχάται ότι έχουν  ξοδέψει 5 δισεκατομμύρια δολάρια για να καταλάβουν την Ουκρανία. εδώ.Διαβάστε τι γράφαμε και εδώ.

Ελπίζω τώρα να γίνεται αντιληπτό ποιός έβαλε τον Συγκαμμένο να πει ότι είπε, μα φυσικά η CIA...από το ακουστικό που του είχε φορέσει , και έβγαινε από το στόμα του.
Βέβαια τώρα θα πάνε για εφαρμογή του άλλου σχεδίου...διότι όταν ένα σχέδιο αποτυγχάνει , πάντα υπάρχει ως εναλλακτική λύση ένα άλλο στο συρτάρι.
Όπως και να έχει Τσίπρας-Ζάεβ-Κοτζιάς και όλοι οι παρατρεχάμενοι τους...είναι τελειωμένοι.!!

Σε αυτόν που θα δώσουν τώρα προβάδισμα είναι ο.....Νίκολα Ντιμιτρόφ.  Έχει υπηρετήσει ως πρέσβης στις Η.Π.Α και είναι δικό τους άτομο.Αυτή την στιγμή γίνεται μια μεγάλη μάχη ανάμεσα σε 2 δυνάμεις....μέσα στην ΣΙΩΝ γίνεται ένας φοβερός πόλεμος.Βέβαια ο πραγματικός πόλεμος γίνεται αλλού ...και μακριά από τα βλέμματα των ανθρώπων.Εκεί θα πέσει πολύ..."ξύλο".

9 σχόλια:

ΑΡΡΙΩΝ είπε...


Αέτιε, είσαι χρυσαετός και πολύ τσακάλι. Επαινώ και μακαρίζω το πληροφοριακό σου δαιμόνιον (ένστικτον.) Έχεις την καλυτέρα και πολύ προχώ- ανάλυσι επί του συγκεκριμένου θέματος εις τον ιστοχώρο ως λαμβάνων και την πιο εθνικήν και αποκαλυπτικήν άποψιν.
Συνέχισε έτσι.

Υ.Γ. Η Μακεδονία, ο αρχαιότερος και κραταιότερος ως φαίνεται θεός της Ελλάδος, πέπρωται σώσαι και δοξάσαι πάλιν και εκ τρίτου το ελληνικόν έθνος.
Πρώτον έσωσεν και εδόξασε τον αρχαίον ελληνισμόν απαλλάξας αυτόν εκ της διεφθαρμένης και εμφυλιοπολεμικής δια του περσικού χρυσού αθηναϊκής δημοκρατίας-αυτοκρατορίας των τυραννοκτόνων Εβραίων Αρμοδίου και Αριστογείτονος.
Δεύτερον δια του μεγίστου νέου εθνικού ήρωος της ελληνικής μεγάλης ιδέας, του μακεδονομάχου Παύλου Μελά πραγματώσαντος τον διπλασιασμόν της Ελλάδος.
Και εκ τρίτου μέλλει σώσαι και δοξάσαι δια της εν εξελίξει παρούσης εθνεγερσίας προς αποτροπήν της αποσχίσεως αυτής εκ του εθνικού κορμού με όχημα την ψευδομακεδονίαν των Σκοπίων.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Aγαπημένε μου ΑΡΡΙΩΝ

Ακριβώς το ίδιο μου έλεγε και ο αγαπημένος μου δάσκαλος (φοβερός ελληνικός ηλιακός νους ο δάσκαλος μου)..ότι έπρεπε να διαλέξω το όνομα " Χρυσός Αετός" και όχι Μαύρος...η απάντηση μου τότε σε αυτόν ήταν ,ότι διάλεξα το " Μαύρος Αετός" που δηλώνει ότι ακόμα είμαι ΑΦΑΝΗΣ ....δηλαδή δεν φαίνομαι.!! Στο σκοτάδι μέσα δεν φαίνεται κανείς, ούτε τι είναι ούτε ποιος είναι.

Μακεδόνας είμαι φίλε μου....και το θέμα το παρακολουθώ με τα "αετίσια" μάτια μου....σε πολλά και διαφορετικά επίπεδα.
Πάλι από Μακεδονική μπότα θα φάνε ...την κλωτσιά.

ΑΡΡΙΩΝ είπε...


Χαίρε, μεγάθυμε φίλε.

(Ιλιάς Ω. Ο Πρίαμος σταθείς εν τω μέσω της αυλής υψοί τας χείρας εις τον ουρανόν και σπένδει ευχόμενος εις τον Ιδαίον Δία όπως γίνη δεκτός, φιλοφρόνως και ελεημόνως, ως ικέτης υπό του ευερεθίστου Αχιλλέως άμα τε ζητών προς τούτο ¨οιωνόν, ταχύν άγγελον¨ ότι αίτημά του εισηκούσθη.)

¨Ζεύ πάτερ, Ίδηθεν μεδέων, κύδιστε μέγιστε,
δός μ' εις Αχιλλήος φίλον ελθείν ήδ' ελεεινόν,
πέμψον δ' οιωνόν, ταχύν άγγελον ός τε σοι αυτώ
φίλτατος οιωνών, και εύ κράτος εστί μέγιστον,
δεξιόν, όφρα μιν αυτός εν οφθαλμοίσι νοήσας
τω πίσυνος επί νήας ίω Δαναών ταχυπόλων"

ως έφατ' ευχόμενος, τού δ' έκλυε μητίετα Ζεύς
αυτίκα δ' α ι ε τ ό ν ήκε, τελειότατον πετεηεινών
μ ό ρ φ ν ο ν (σκοτεινόχρουν) θ η ρ η τ ή ρ α (κυνηγόν, θηρευτήν),
όν και π ε ρ κ ν ό ν (μέλανα)καλέουσι
ό σ σ η δε υψορόφοιο θ ύ ρ η θαλάμοιο τέτυκται
ανέρος αφνειοίο, εύ κληίσ' αραρυία,
τ ό σ σ α άρα τού ε κ ά τ ε ρ θ ε ν έσαν π τ ε ρ ά, είσατο δε σφι
δ ε ξ ι ό ς αίξας υπέρ άστεως' οι δε ιδόντες
γήθησαν (κατεχάρησαν) και πάσιν ενί φρεσίν θυμός ιάνθη.(η ψυχή όλων των ευφράνθη.)
(Ω 308-321)


Ιδού λοιπόν η ομηρική σου ταυτότης, φίλτατε Μακεδών, " Μόρφνος αιετός ¨
αφιερωμένη σοί παρά του συναντιλήπτορός σου Αρρίωνος-Αγρίωνος εξ Αγρίου άστεως ορμωμένου και εξ αίματος και καταγωγής πατρός και μητρός Στερεοελλαδίτου και Πελοποννησίου.



ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Αγαπητέ φίλε ΑΡΡΙΩΝ

έγραψες..." πέμψον δ' οιωνόν, ταχύν άγγελον ός τε σοι αυτώ"
Ναι θα μπορούσες να πει κανείς και ότι είμαι " Ταχύς Άγγελος" καθότι όπως και ο Αετός έτσι και ο Άγγελος έχουν φτερούγες και πετάνε ανάμεσα στους κόσμους θεών και ανθρώπων.Είναι δηλαδή "Ουράνια Πλάσματα".
Βέβαια από την άλλη αν καθίσουμε να αναλύσουμε την λέξη
" α ι ε τ ό ν " θα δούμε ότι ΑΙΕ-Αιει= Διαπαντώς το συνεχώμενο εις τους αιώνες και
Αίητον = Πνευστικόν η το ΠΥΡΩΔΕΣ.!!

Είναι η βάση , το έτυμο ( ΑΙ) για ένα σωρό λέξεις όπως :
ΑΙθαι= Μέλαιναι
ΑΙθαλος = η του πυρός αποφορά
ΑΙθειν = Καίειν
ΑΙθαλόεν = Κεκαυμένον, ΛΑΜΠΡΟΝ.

Βλέπουμε δηλαδή μια σχέση ανάμεσα σε κάτι ΠΥΡΩΔΕΣ/ΑΙΘΕΡΙΟ και μεταξύ του ΖΗΝΑ/ΖΕΥΣ =Ήλιος.!! Μια ενέργεια..κάτι που στέλνει ο Ήλιος, και "μεταμορφώνει" διαμορφώνει, μετασχηματίζει.
Αλλά όμως το " ΑΙ" είναι και κάτι άλλο (το μισό από το όνομα του αιετόν ) .

Ο πατέρας του ΙΑ-σονα(Ιάσων) λεγόταν ΑΪ-ΗΣΩΝ βλέπουμε δηλαδή το ΑΙ και το ΙΑ που είναι ακριβώς το ίδιο αλλά ανάποδα.!!
Άρα αυτό μου δηλώνει ...βαθμό ιεραρχίας.!!

ΑΙ-ΣΟΝΑΣ
ΙΑ-ΣΟΝΑΣ

Πατέρας και Υιός....η ίδια κατάληξη αλλά η πρώτη συλλαβή μας δίνει τον ίδιο λεξάριθμο δηλαδή
ΑΙ=11
ΙΑ=11

Αλλά αν δούμε τι σημαίνει εννοιολογικά το ΑΙ και το ΙΑ νομίζω ότι το ένα είναι η συνέχεια του άλλου,και όχι μόνο.

Αν θέλω να σου γράψω κάτι το οποίο δεν θέλω να το γράψω δημόσια πως θα μπορούσα να επικοινωνήσω μαζί σου;;Αν φυσικά και εσύ θα το ήθελες.

ΑΡΡΙΩΝ είπε...


Ελεύθερα, μετά χαράς και όποτε επιθυμείς, φίλτατε. Νομίζω ότι διαθέτεις την ηλ/διεύθυνσί μου.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Σε ευχαριστώ φίλε μου. Μου φαίνεται περίεργο να έχω την ηλ/διεύθυνση σου, ίσως να εννοείς το όνομα με το οποίο έγραψες ένα σχόλιο και υπάρχει μέσα στο G+ και υπάρχει εκεί το Ηangouts , όπως και να έχει θα το δω το απόγευμα...τώρα πρέπει να φύγω...είμαι στο τρέξιμο αυτές τις μέρες.

Σου εύχομαι να έχεις μια όμορφη ,παραγωγική και ευχάριστη ημέρα...διότι για μένα δεν προβλέπεται...χαχαχαχα τρώω πολύ "μπιφτέκι"* αυτές τις μέρες.

* μπιφτέκι=χώσιμο και πολύ εργασία.

Ανώνυμος είπε...

"Όλου του κόσμου τα καλά με κάνει να μισήσω", η τίγρη που κρύβεται μέσα στα γονίδια και θέλει να επιτεθεί και να φέρει στο φως "Μια ενέργεια..κάτι που στέλνει ο Ήλιος, και "μεταμορφώνει" διαμορφώνει, μετασχηματίζει"...
https://www.youtube.com/watch?v=mzRskm-J2BI
Α.Α.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Αγαπητή Α.Α ο Ήλιος όπως επηρεάζει το μαγνητικό πεδίο του πλανήτη,έτσι επηρεάζει και το μαγνητικό πεδίο του εγκεφάλου μας, ακόμα και την μαγνητική εγγραφή των κυττάρων μας.
Φαντάσου τώρα με 2 ήλιους τι επίδραση θα είχε αυτό στον ανθρώπινο οργανισμό....και τι είδους "άνθρωποι" θα ζούσαν πάνω στον πλανήτη, και με τι ικανότητες.!!

Ανώνυμος είπε...

"τι είδους "άνθρωποι" θα ζούσαν πάνω στον πλανήτη, και με τι ικανότητες.!!"
Ήλιοι πραγματικοί: Όμηρος, Πλάτωνας, Αριστοτέλης, Πυθαγόρας, Αλέξανδρος (ήταν διάττων αστήρ), Σωκράτης, Λεωνίδας, Ιπποκράτης, Θεόφραστος, Ηράκλειτος... και η λίστα είναι ατελείωτη.
Αναρωτιέμαι τι είχε η χιλιετία από το περίπου 700 π.χ. ως το 300 μ.χ. που γεννήθηκαν τόσοι ΛΑΜΠΡΟΙ άνθρωποι; Σίγουρα ήταν θέμα Παιδείας (και όχι "εκπαίδευσης" που λέμε σήμερα, λες και εκπαιδεύεις το σκύλο σου) και αποκτούσαν μόρφωση πραγματική. Επίσης θέμα θρησκείας και μύησης στα Μυστήρια, που ανύψωνε τον ανθρώπινο νου.
Όμως υποψιάζομαι ότι και αστρολογικά (εδώ δεν τα πάω καλά) κάτι πρέπει να είχε η χιλιετία αυτή...
Α.Α.