ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Σάββατο 6 Οκτωβρίου 2018

EΛΛΗΝΕΣ-ΜΗ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΟΙ

Γράφει ο Μαύρος Αετός :

Αναρωτιούνται πολλοί γιατί γίναμε έτσι, γιατί δεν αντιδρούμε, πως γίνανε τόσο βλάκες οι "έλληνες" κάτοικοι της χώρας,  και αφήνουν τον εχθρό να μας κυβερνά.Το βλέπουμε όλοι ότι το καράβι βουλιάζει και θα πνιγούμε όλοι....πολλοί αναρωτιούνται πως μπορεί να γίνονται όλα αυτά.

Ο εχθρός είναι πανέξυπνος, και έχει φροντίσει εδώ και αιώνες να κρατά σε βαθύ ύπνο, τον κάτοικο της χώρας. Ένα μικρό παράδειγμα.....Κατά τη διάρκεια της Κατοχής, ο Σιωνιστής δωσίλογος Πρωθυπουργός Ιωάννης Ράλλης και ο επίσης Σιωνιστής, αρχηγός της Αστυνομίας Άγγελος Έβερτ, εξέδωσαν χιλιάδες πλαστά δελτία ταυτότητος με ελληνικά ονόματα, σε Εβραίους της Θεσσαλονίκης, προκειμένου να τους σώσουν από τους Γερμανούς.
Από τότε, αυτοί και οι απόγονοί τους κυβερνούν αφανώς την Ελλάδα, παρουσιαζόμενοι ως Έλληνες.
Παραδείγματα τέτοιων εισοδιστών Σιωνιστών, είναι ο Βενιζέλος-Τούρκογλου και ο Λοβέρδος....Κούλις και Cipras έχουν το ίδιο Ομαιμον, το Ομόθρησκον και το Ομότροπον...τους ενώνει η ίδια συναγωγή.
Όλους αυτούς εσείς τους περνάτε για 'Ελληνες...ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ.!!
 Μπλε καβούρια… κόκκινες ακρίδες… και πράσινες σφήκες έχουν κατακλύσει εδώ και πολλές δεκαετίες την χώρα των Ελλήνων.

 Είναι αποκαλυπτικά τα όσα διαβάζει κάποιος μέσω της ιστορίας, για τους ήρωες του 1821 και την τύχη τους… και από αυτά καταλαβαίνει το γιατί δεν πρόκειται να υπάρξει στην εποχή μας, κάτι ανάλογο όπως τότε. Το να σου στρίψει τα αρχίδια ο εχθρός, κάπου είναι φυσιολογικό… αλλά να σου στρίψει τα αρχίδια ο «αδελφός», τότε κάτι βρωμάει χρονοχωρικά πάρα πολύ στην χώρα των Ελλήνων, τι εθνικότητας ήταν αυτός του δολοφόνησε τον Ανδρούτσο παράδειγμα;; Τι εθνικότητας ήταν αυτοί που φυλάκισαν τον Κολοκοτρώνη και δολοφόνησαν τον Καποδίστρια;; Και για αυτό μην περιμένει κάποιος ένωση, επανάσταση κ.λ.π. μιας και όταν οι φύλακες έχουν γνώση, δεν μπαίνουν στα σκατά. Όπως στρώνει ο καθένας κοιμάται.Εδώ έχει κλείσει ο λαβύρινθος, μας έχουν παραδώσει για το «καλό» μας, στους χορτάτους του βορρά και της δύσεως, ενώ φέρνουν στο εσωτερικό τους λαθροεισβολείς  του νότου και της ανατολής, αυτό αργά η γρήγορα θα επιφέρει μια διάλυση από έξω προς τα μέσα, και από μέσα προς τα έξω.. πρόκειται για μαθηματική πράξη.

Ουσιαστικά ο κάτοικος της χώρας των Ελλήνων έχει μετουσιωθεί στο φανταστικό πλάσμα Γκόλουμ, της τριλογίας του Τόλκιν «Άρχοντας των Δακτυλιδιών», ο κάτοικος της χώρας των Ελλήνων έχει το προσωπικό «πολύτιμο» του, και νομίζει μέσα στον μικρόκοσμο του, ότι κανείς δεν πρόκειται να του το πάρει. Μέχρι ο κάτοικος της χώρας των Ελλήνων, γκρεμίσει τα πολλά σπίτια του, κάψει τα χωράφια του, καταστρέψει τα αυτοκίνητα του, πετάξει από επάνω του όποιο «πολύτιμο» του, ώστε να απελευθερωθεί από τα προσωπικά δεσμά της δειλίας του και να αρχίζει να νιώθει  Έλληνας, και Ελέυθερος… βλέπουμε!

Ο Έλληνας ξεχωρίζει από τις πράξεις του...και όχι από τα λόγια του, τον κάνει ξεχωριστό η ηλιακή φωτεινή ψυχή του....τόσο αιματολογικά όσο και βιολογικά είναι διαφορετικός από τους υπόλοιπους πάνω στον πλανήτη, διότι κατάγεται από το ΠΡΩΤΟ ΑΙΜΑ....για να μπορέσει κάποιος να καταλάβει τι εννοώ θα πρέπει να καταλάβει τα λόγια στον Εθνικό μας Ύμνο, όταν λένε: …»Σε γνωρίζω από την κόψη του σπαθιού την τρομερή, σε γνωρίζω από την όψη που με βία μετράει τη γη. Απ’ τα κόκαλα βγαλμένη των Ελλήνων τα ιερά, και σαν πρώτα ανδρειωμένη, χαίρε, ω χαίρε, Ελευθεριά! Εκεί μέσα εκατοικούσες πικραμένη, εντροπαλή, κι ένα στόμα εκαρτερούσες, «έλα πάλι», να σου πεί»…

 Είναι θέμα πομπού – δέκτη, πολικότητας και συχνοτήτων… τα τρανζίστορ (έστω και λεπτοϋφής) δεν αποτελούν υπερτεχνολογία. Και μιας το αίμα είναι τροφός της ψυχής… όσο ποιο πολύ επηρεάζεται η αιμοσφαιρίνη, τόσο ποιο πολύ επηρεάζεται μετά θάνατο και η ψυχή. Όσο αφορά το matrix μπορεί κάποιος να ερευνήσει στον Πλάτωνα Περί του Μύθου του Σπηλαίου, αλλά και στον Πλούταρχο Περί Σωκράτους Δαιμονίου.Το αίμα παράγεται στον μυελό των ΟΣΤΩΝ ΤΟ ΑΙΜΑ ΕΧΕΙ ΑΜΕΣΗ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΦΥΛΗ ΚΑΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣ των Ελλήνων, για αυτό και τα κόκαλα των Ελλήνων είναι ΙΕΡΑ.!! Για αυτό και δεν επηρεάζονται από τις εκπομπές ηλεκτρομαγνητικικών κυμάτων από διαφορετικά πεδία μέσα στο Ηλιακό μας Σύστημα.Είμαστε ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ να πηγαίνουμε όπου γουστάρουμε.Διότι ο Έλλην μπορεί να ταξιδέψει τόσο στο παρελθόν όσο και στο μέλλον σε όλες τις διαστάσεις και τα περιβάλλοντα, τόσο της Γαίας όσο και σε άλλους πλανήτες, η αιθερικούς τόπους.

Για αυτό και οι Έλληνες (όχι ο όρθιος μιξοπίθηκος εκεί έξω), έστω και θνητοί, δεν είναι κοινοί άνθρωποι… διότι φεύγουν των συνήθει βαρυτικών, και ηλεκτρομαγνητικών πεδίων, της ισχυράς και ασθενής πυρηνικής που εμπερικλείει την παγίδα ψυχών. Οι Έλληνες είναι ιδέα, και ως ιδέα υπάρχουν στον αιθέρα, έρχονται από τον αιθέρα, που συνδέει του υλαίους κόσμους. Όταν στα αιθερικά πεδία, εκ της Ανάγκης, προσδιοριστεί μια φυσικομαθηματική τοπολογική συνάρτηση Λόγου, τότε λόγο πυκνώσεως γενάτε μια ιδέα, αυτή εκδηλώνεται ως Έλληνας.


8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Καλησπέρα,αλήθεια τι γνώμη έχεις γιαυτό; Ρωτάω γιατί αναφέρθηκες στον Εθνικό Ύμνο:
"ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ ΣΟΛΩΜΟΣ Ο ΕΒΡΑΪΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ "ΕΘΝΙΚΟΣ"ΠΟΙΗΤΗΣ ΤΗΣ ΡΩΜΙΟΣΥΝΗΣ!!Ο ΒΙΟΣ ΤΟΥ!!ΑΕΡΓΟΣ, ΟΚΝΗΡΟΣ, ΜΕΘΥΣΟΣ, ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΣ"
https://apolloniosblog.blogspot.com/2018/10/blog-post_5.html#more
Α.Α.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Aγαπητή Α.Α και Μασώνος ήταν....αλλά πέραν αυτού οι εβραίοι γνωρίζουν καλύτερα από τον κάτοικο της χώρας, ότι τα κόκαλα των Ελλήνων είναι ιερά...οπότε λογικό να το αναφέρει ο αναφέρει αυτός.Αν και όπως γράφει στο λινκ που έστειλες..." Λόγω της οκνηρίας του τα παρατούσε χωρίς καν να τα τελειώσει. "

Άρα μου κάνει εντύπωση να έχει τελειώσει ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΑΥΤΟΣ ένα ποίημα που αποτελείται από 158 τετράστιχες στροφές (ή 632 στίχους)...διότι τότε δεν το προόριζε για να γίνει ο Εθνικός μας Ύμνος. Όταν ο Βασιλιάς Γεώργιος Α΄ επισκέφθηκε την Κέρκυρα το 1865 μετά την ενσωμάτωση των Επτανήσων με την Ελλάδα, άκουσε την εκδοχή για ορχήστρα πνευστών της αρχής της πρώτης μελοποίησης που έπαιζε η μπάντα της Φιλαρμονικής Εταιρείας Κέρκυρας και του έκανε εντύπωση...από τότε και μετά θεωρείται ως εθνικός ύμνος της Ελλάδος.

Είτε του το έδωσε άλλος (γνώστης πολλών πραγμάτων), είτε το "ρούκωσε" αυτός μόνος του ένας θεός ξέρει από που και ποιόν.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Ρουκώνω = Σουφρώνω στην δική μου διάλεκτο!! χαχαχα

Όλα είναι ατμός.... είπε...

Εδώ στον παρόντα πλανήτη γη,τι δυνατότητες-διαφορές μπορεί να έχω,ώστε να μπορώ να ελιχθώ εξελιχθώ αναλόγως των καταστάσεων που παρουσιάζονται μπροστά μου και μου κλείνουν το δρόμο; Απλά γιατί απο ένα σημείο και μετά που άρχισα να την(ψάχνω την δουλειά)που λένε,όλα πάνε στραβά και δεν μπορώ να το ισιώσω το θέμα εδώ και χρόνια,είναι κουραστικό επίπονο και αποσυντονίζει κάθε σκέψη και κίνηση μου.Δεν χρειάζεται να το δημοσιεύσεις,απλά μπορείς να απαντήσεις....
Σε ρωτούσα και στον Εργ...πολλά,αλλά το κλείσανε αφήνωντας πολλούς άστεγους.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Αφού δεν θέλεις δεν δημοσιεύω το σχόλιο σου...θα σου δώσω όμως την απάντηση που ζητάς. Εδώ σε αυτόν τον πλανήτη ήρθες πρωτίστως για να μάθεις...δεν ήρθες για να αλλάξεις....μέσα όμως από αυτήν την μάθηση θα έχεις την δυνατότητα για ανέλιξη, και να μετουσιωθείς σε κάτι άλλο καλύτερο.Όσο θα την ψάχνεις την δουλειά...τόσο πιο δύσκολο θα γίνεται για σένα, και να ταιριάξεις με τους ανθρώπους γύρω σου, αλλά και να μπορείς να συνεννοηθείς με αυτούς. Είναι όπως στην ταινία Μάτριξ, είτε θα πάρεις το μπλε χάπι και θα ζεις ήσυχα και δίχως να γνωρίζεις αλλά απλά θα κοιμάσαι ξυπνητός ...είτε θα πάρεις το κόκκινο χάπι...θα ξυπνήσεις αλλά μετά τίποτε δεν θα είναι όπως πριν.Η επιλογή είναι δική σου.

Έχω γράψει ότι ο Έλληνας είναι ιδέα και ως ιδέα είναι αυθύπαρκτος, αμετάβλητος, αέναος, και αθάνατος. Έτσι στον κόσμο των ιδεών κατά Πλάτωνα, όλος ο μεταβλητός αισθητός κόσμος του πονηρού (ο κόσμος μας), γυρίζει γύρω από τους αμετάβλητους Έλληνες, γυρίζει γύρω από τον κόσμου του αγαθού πέραν της φυλακής των απτών αισθήσεων.
Αυτός που θέλει να γίνει Έλληνας, η να μάθει να ενεργεί όπως οι προγονοί του, θα πρέπει ως ενδιαφερόμενος και ως ενεργούμενο να ομοιάσει στους προγόνους του, και να μετουσιωθεί σε ΙΔΕΑ... για αυτό κάποιοι που είναι πολτός, να μην χαίρονται!!! Διότι ουσιαστικά οι Έλληνες ζουν ανάμεσα μας, και μόνο προς στιγμήν, στην ανυπαρξία.

Η θέληση σου για μάθηση αν φυσικά το επιλέξεις θα πρέπει να στραφεί στους αρχαίους Έλληνες θετικούς επιστήμονες, διότι έτσι ΔΕΝ θα επιτρέψεις σε θρησκείες η σε ψεύτικα πολιτεύματα (όπως αυτό που έχουμε σήμερα) να σε φέρουν σε ατέρμονα αδιέξοδα.
Ελπίζω να σε βοήθησα λιγάκι.

Όλα είναι ατμός.... είπε...

Είσαι κατανοητός και προσεγγίζεις πολύ καλά γενικά.....
Έχω πληρώσει ακριβά το παζλ της γνώσης που προσπαθώ να φτιάξω για να κλείσω τα κενά,που όσο προχωρώ τόσο αυξάνονται οι απορίες,όμως δεν υπάρχει γυρισμός. Ένας βασικός προβληματισμός μου είναι,μήπως η(μηχανή μάτριξ)μας δουλεύει όλους,δίνοντας ψεύτικα στοιχεία,μιας και αν υποθέσουμε ότι ζούμε σε μια προσομοίωση,η κατάσταση από μέρους μας είναι ανεξέλεγκτη,δηλαδή δεν μπορώ να αλλάξω μια κατάσταση,άρα είμαι στο έρμαιο της μηχανής. Στα λέω αυτά γιατί καλή η φιλοσοφία,επιστήμες,κόσμος,το θέμα είναι ότι για να έρθω σε αυτόν το βόθρο κάποιο παιχνίδι πέχτηκε και παίζεται εις βάρος μου. Δεν μου αρέσει λοιπόν καθόλου το σκηνικό,ούτε ο σκηνοθέτης και δεν θέλω να παίξω. Προτιμώ ανεξάρτητη παραγωγή με λίγα λόγια,να ορίζω το τώρα,το μετά πως που....

ΑΡΡΙΩΝ είπε...


Αγαπητοί μοι συμπαίκται της κοινής ημών υπαρξιακής αγωνίας-αγώνος αυτοβελτιώσεως.

Ιδού αφιερωματικώς και τινα παρ' εμού ηρακλείτεια (¨παιδός η βασιλείη¨) λακτίσματα:

ΔΙΑΤΙ ΟΥΚ ΕΠΕΜΒΑΙΝΟΥΣΙΝ ΟΙ ΜΑΚΑΡΕΣ ΚΡΑΤΑΙΟΙ ΠΡΟΓΟΝΙΚΟΙ ΘΕΟΙ;

Μέμνησθε και τούτου εν παρόδω, ω αεί παίδες οπαδοί του ενός θεού και του ενός βιβλίου: ότι ουκ έστι πρωθυπουργός άνευ υπουργών, και βασιλεύς άνευ συμβούλων αυλικών και ήλιος άνευ ακτίνων και πλανητών, ουρανός τε κενός αστερισμών και άνευ οργάνων οργανισμός!

Αλλά δια τι καθυστερούσιν οι θεοί και ουκ επεμβεβήκασιν εισέτι εις τα επί χείλους κρημνού ευρισκόμενα πράγματα των ανθρώπων; Μάλον επειδή ώσπερ σπόρον γεωργικόν εσπαρμένον θεωρούσι την ανθρωπότητα, αδυνάτου δε όντος του υπεράνω αυτής ανά πάσαν στιγμήν ίστασθαι, επισκέπτονται περιοδικώς και επιθεωρούσι αυτήν, τα ζιζάνια εκβάλλοντες, τα καλά λιπαίνοντες, εφόδια τε και οδηγίας τοις τοποτηρηταίς αυτών αφίνοντες και παραπέμποντες. Ότι αυτονόμους θέλουσιν και αυτοβούλους τα τέκνα αυτών είναι και μη άβουλα, νωθρά και δουλικά θεομαμμόθρεπτα. Ίσως δε πάλιν μια άλλη ανθρωπότης εις άλλον σημείον του σύμπαντος όπως και η γη κρίνουσι έχειν μείζονα ανάγκην της επεμβάσεως αυτών η ημείς. Αλλά και το εθέλειν δοκιμάσαι τας αντοχάς και αρετάς ημών των εν τη γη αυτή δημιουργημάτων αυτών ουκ αποκλείεται. Όπως και το χείριστον και τα μάλιστα απαίσιον δι’ ημάς ενδεχόμενον, -ο μη γένοιτο- το εθέλειν αφανίσαι το ημέτερον αποτυχημένον σιδηρούν γένος οπότε εγκαταλελοίπασι πολλού αυτό, ως και σήμερον έχει, εις την κακήν του μοίραν και κακοδαιμονίαν!

Αν και επί του προκειμένου, το πλέον ψυχωφελές και εμψυχωτικόν δι’ ημάς εστί το θεωρείν ότι ουκ έστι θεών αγαθών ανάπαυσις, ισχύς, ικανοποίησις και χαρά άνευ της των ανθρώπων τέκνων αυτών σωτηρίας, τελειότητος και ευδαιμονίας.

Όπως και το θεωρείν το παρόν ιστοβήμα του εκλεκτού φίλου Μ.Α. ιερόν αυτόνομον βωμόν-θησαυροφυλάκιον της ιδέας είναι, βωμόν εις όν το άριστον γένος των διανοουμένων επιθέτει προσφέρον αρμονικώς, ελευθέρως και άνευ φόβου ή πάθους, το αμβρόσιον μέλι των ιδεών αυτού ως την των καλλίστων καλλίστην προσφοράν αγνής λατρείας προς το κάλλιστον γένος θεών.


ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Σε ευχαριστώ πολύ ομόνοε αγαπητέ φίλε...είχες μέρες να μας δώσεις το "νέκταρ" των υπέροχων κειμένων σου.
Πάω να σου απαντήσω στο άλλο θέμα..,,που σχολίασες καλέ μου ΑΡΡΙΩΝ.