ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Τετάρτη 24 Οκτωβρίου 2018

ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ

Γράφει ο Μαύρος Αετός :

Κάποτε διάβαζα προς προσωπική μου έρευνα, διάφορα βιβλία πολιτικής συνωμοσιολογίας. Ανάμεσα σε αυτά, ήταν και μερικά του πρώην υπάλληλου του Ν.Α.Τ.Ο. και συγγραφέα, Αθανάσιου Στριγά, ήταν το βιβλίο "Παγκόσμιοι Εντολοδότες" Α&Β τόμοι. Εκεί ανάμεσα στα άλλα ενδιαφέροντα, ειδικά στο Α΄ τόμο, γράφονται κάποια πράγματα που αφορούν άμεσα το σήμερα το οποίο ζούμε.... όπως για παράδειγμα την συμπεριφορά των τελευταίων Πρωθυπουργών της Ελλάδος, αλλά και τις φήμες περί "καλωδιώσεως" του τωρινού Πρωθυπουργού Α. Τσίπρα, από την Αμερικάνικη Nation Security Agency (N.S.A.), στις συναντήσεις του με τους Ευρωπαίους "εταίρους". Αν διαβάσεις το κάτωθεν κείμενο, ίσως να καταλάβεις πόσο βαθιά στα σκατά είμαστε.

..."Υπάρχει όμως και το Συμβούλιο κατασκευής πολιτικών (η για το αντίθετο). Πρόεδρος του συμβουλίου είναι ο Νταίηβιντ Ροκφέλλερ, με αναπληρωτή τον Ρίτσαρντ Φόρεν, Διευθύνοντα Σύμβουλο της Τζένεραλ Ελέκτρικ και μέλη τους: Χέντρυ Κίσσιγκερ, πρώην Υπουργό, Αλεξάντερ Χαίηγκ, πρώην Υπουργό και Αρχιστράτηγο του Ν.Α.Τ.Ο., Τόσιο Νακαμούρα, Πρόεδρο της Μιτσουμπίσι, Εντμόν ντε Ρότσιλντ, τραπεζίτη, Ζακ Μιγιέ χρηματιστή, Τσοβάνι Ανιέλι Πρόεδρο της Φίατ, Σαϋρους Βανς, πρώην Υπουργό, Τσαρλς Ντάγκαν, πρώην Πρόεδρο της Κόκα Κόλα, Χέλμουτ Σμιτ, πρώην Καγκελάριο της Γερμανίας.
Όλοι οι πολιτικοί του κόσμου, που πρόκειται να γίνουν Πρωθυπουργοί η Πρόεδροι Δημοκρατίας στην χώρα τους, εγκρίνονται η απορρίπτονται από την παραπάνω Επιτροπή - Συμβούλιο, που συνεδριάζει μια φορά τον μήνα στο κεντρικό κτίριο της N.S.A. στο Φορτ Μηντ. Αν εγκριθεί η απορριφθεί το υπό κρίση πρόσωπο, εκεί αρχίζει η πλύση εγκεφάλου από τα μέσα ενημέρωσης. Δίδονται χρήματα από τις κεντρικές τράπεζες για την δημιουργία κόμματος και Πρωθυπουργού. Η C.I.A. και D.I.A. παίρνουν εντολές της N.S.A. 

Ο Σύμβουλος Εθνικής Ασφάλειας του κάθε Αμερικανού Πρόεδρου, προέρχεται από την N.S.A. Κοντολογίς η N.S.A., είναι το όργανο της "Τριμερούς Επιτροπής" προκειμένου να επιβάλλει την θέληση της στους λαούς. Η στρατηγική των ναρκωτικών έχει αποφασισθεί από την "Τριμερή", η N.S.A. την μεθόδευσε και η C.I.A. την εκτελεί. είναι δηλαδή απλά η C.I.A. το βαποράκι της N.S.A. Και η N.S.A. το εκτελεστικό όργανο της "Τριμερούς".

Trilateral Commission (Τριμερής Επιτροπή) 

Οι τράπεζες, οι ιδιωτικές, είναι οι "κουμπαράδες" της Τριμερούς Επιτροπής (Trilateral Commission). Οι τραπεζίτες είναι υψηλόβαθμα στελέχη της Επιτροπής. το βρώμικο χρήμα των ναρκωτικών και του λαθρεμπορίου όπλων ξεπλένεται από τις ιδιωτικές τράπεζες της "Τριμερούς". Οι περισσότερες από αυτές ονομάζονται "Κεντρικές Τράπεζες". Ο χρυσός ολόκληρου του κόσμου βρίσκεται στα τέσσερα σημεία του πλανήτη και είναι αποθηκευμένος στις "Κεντρικές Τράπεζες", δηλαδή στα χέρια της "Τριμερούς"....
Αθανάσιος Στριγάς - Παγκόσμιοι Εντολοδότες, τόμος Α΄ σελ. 256 - 257, εκδ. Νέα Θέσις 1993.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

εδω κατω στη γη το παραγαμησατε,εχετε γινει αληταραδες και κωλοπαιδα απαντες,δεν τολμαω να βγω με καμια γκομενα ραντεβου και να σας αφησω μονους σας και μου τα κανετε μουνι καπελο,θα σας κανω αλοιφη για καλους αν σε τρια τερμινα δεν διορθωσετε τις μαλακιες σας.

Ο ΘΕΟΣ

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Όντως γίναμε αληταράδες και κωλόπαιδα για αυτό και δεν μας νοιάζει ότι και να κάνεις....θα μας κουνήσεις τα φρύδια.!!χα χα χα