ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Σάββατο 13 Οκτωβρίου 2018

Συλλάβατε τον Γιαβρόγλου

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ : Όταν η ιμπεριαλιστική "αριστερά" επιβάλει την πολυπολιτισμικότητα με βίαιο τρόπο και αίολες ενοχές, τότε ετοιμάζει τον δρόμο για την ιμπεριαλιστική "δεξιά".

.. ..."ἡμεῖς μὲν στεινωπὸν ἀνεπλέομεν γοόωντες: ἔνθεν μὲν Σκύλλη, ἑτέρωθι δὲ δῖα Χάρυβδις δεινὸν ἀνερροίβδησε θαλάσσης ἁλμυρὸν ὕδωρ"... Ομήρου Οδύσσεια Μ 235

Από εδώ και μετά θα αρχίσουν τα....καλά.....ακόμα δεν έχουν κοπεί κεφάλια....όταν θα κοπούν τα πρώτα κεφάλια από τους κατοίκους της χώρας των Ελλήνων, όλα θα έρθουν στα "ίσια" τους. Αυτό δεν ήταν παρά λίγες "ψιχάλες" από την καταιγίδα που έρχεται.Αξίζει στον κάτοικο της Ελλάδος ένα οικτρό τέλος, ως αποπληρωμή για μια οικτρή ζωή που έζησε και ζει ακόμα. Το μέλλον βρίσκεται στο παρελθών, γνωρίζεις το παρελθών; Γνωρίζεις το μέλλον.

Λάθος υπεύθυνους ψάχνει η Όλγα. Οι γονείς του 9χρονου μαθητή που τον μαχαίρωσε ο 11χρονος μουσουλμάνος, κατέθεσαν μήνυση και η αστυνομία στο πλαίσιο του αυτόφωρου αναζητά τους γονείς του 11χρονου.
 Η μήνυση έπρεπε να υποβληθεί κατά του διευθυντή του σχολείου, του συλλόγου των καθηγητών, και κατά της ηγεσίας του υπουργείου παιδείας που πρέπει να συλληφθεί ως υπεύθυνη, γιατί έβαλε τους (μικρούς) Τζιχαντιστές στα σχολεία. 

ΠΗΓΗ 

1 σχόλιο:

ΑΡΡΙΩΝ είπε...


ΜΑΘΕ, ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ, ΤΩΡΑ ΚΟΜΜΟΥΝΟΓΡΆΜΜΑΤΑ!

Είναι οι καρποί της μεταπολιτευτικής εβραιοπροτεσταντικής αποικιοκρατίας, μισός αιώνας κοντά πάει, εκείνου του πολυτεχνειακού ΄Ψωμί, παιδεία, ελευθερία,¨ ηλίθιε Ρωμιέ, ημιέλλην! Τι δεν καταλαβαίνεις;
Έτσι και χειρότερα θα καταντήσεις, άπατρις και περιπλανώμενος, αν ψηφίζης αγελαία, μόνο και μόνο για το ρουσφέτι σου και όχι και για την πατρίδα, το μέλλον των παιδιών σου και της φυλής...
Και είναι η εκδίκησις όλων αυτών των ιερών αξιών - ελευθερία, έθνος, αξιοπρέπεια κ.λ.π.- για τας οποίας οι πρόγονοί σου έδωσαν υπερήφανα την ζωήν των, και για την διαφύλαξιν των οποίων εσύ δυστυχώς απεδείχθης παντελώς ανάξιος, ανεπαρκής και ανεύθυνος απόγονος και κληρονόμος.
Με το πρώτο που σε είπαν φασίστα και ναζί πρόγκισες, λάκισες από το πατριωτικό καθήκον! Έτσι δεν είναι;
Ντροπή σου λοιπόν και λούσου τα τώρα!

Υ.Γ.
Και υπ' όψιν, εις την κρίσιν των ψυχών, stupid, (όχι που θα γλίτωνες) το ¨τι εψήφισες εν ζωή¨ έσσεται μεταξύ των βασικών και κρισίμων ερωτημάτων των ουρανίων κριτών.
Αι αμαλακίαι γαρ πληρώνονται, και μάλιστα πολύ ακριβά, και εις την μεταθανάτιον ζωήν, κατά το ολύμπιον δίκαιον. Πως γαρ ού;