ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Σάββατο 20 Οκτωβρίου 2018

ΑΝ.ΜΕΣΟΓΕΙΟΣ ΚΑΙ ΕΝΤΕΧΝΟ ΚΛΙΜΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΑΤΥΧΗΜΑΤΟΣ Η ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑΣ.

Γράφει ο Μαύρος Αετός :

Το έμπειρο προσωπικό του πορθητή, παραιτήθηκε, και για αυτό τον λόγο δεν μπορούν να κάνουν γεώτρηση. Πως θα κάνουν γεώτρηση αφού τα μογγόλια δεν ξέρουν;;;Και τον Πορθητή να βγάλουν, όχι πετρέλαια δεν μπορούν να τραβήξουν, αλλά ούτε ψάρια να μαζέψουνε.Άρα το όλο θέμα...είναι φτιαχτό και τεχνικά ύποπτο.Ας ξεκαθαρίσουμε κάποια πράγματα. Για να αντλήσουμε πετρέλαια από τη θάλασσα, δεν χρειαζόμαστε ανακήρυξη και οριοθέτηση ΑΟΖ.
Και όλη αυτή η συζήτηση περί ΑΟΖ που γίνεται στα διάφορα ΜΜΕ  είναι αποπροσανατολιστική.Η ΑΟΖ αφορά κυρίως την αλιεία. Η εξόρυξη υδρογονανθράκων έχει να κάνει με την υφαλοκρηπίδα.Επαναλαμβάνω: η ΑΟΖ αναφέρεται στα υπάρχοντα πάνω από το βυθό, η υφαλοκρηπίδα στο βυθό και το υπέδαφός του.Η ΑΟΖ δεν είναι μαγικό ραβδάκι, να μας λύσει με τη μια όλα τα προβλήματά μας με τους Τούρκους.Πετρέλαια αντλούμε και αύριο, με κατάθεση συντεταγμένων της υφαλοκρηπίδος στον αρμόδιο διεθνή οργανισμό.
Η εξόρυξη του ορυκτού πλούτου, δεν έχει να κάνει με την ΑΟΖ, έχει να κάνει με την ισχύ.Και ισχύ δεν πρόκειται να έχουμε, για όσο διάστημα οι ελληνικές κυβερνήσεις ομνύουν τυφλή πίστη και αφοσίωση, στην Ε.Ε. και το ΝΑΤΟ.Η παρτίδα αρχίζει και χοντραίνει επικίνδυνα Πράγμα που σημαίνει, ότι από δω και πέρα χρησιμοποιούνται όλα τα μέσα.Το θέμα ΒΡΩΜΑΕΙ με αυτούς τους εβραίους και απάτριδες που έχουμε στο τιμόνι της διακυβέρνησης, μυρίζομαι λαμογιά.!!
Αν αύριο εισέλθει το τούρκικο ερευνητικό  με 2 φρεγάτες εκατέρωθεν...και δεν συμμορφωθεί να φύγει τι θα γίνει;;
Την ίδια προειδοποίηση που απηύθυνε η φρεγάτα, μπορούσε να απευθύνει και ένα περιπολικό του λιμενικού.Όταν δεν ξέρεις  που θα το πάνε οι Τούρκοι (και αυτοί δεν ξέρουν την τύφλα τους) , αποφεύγεις να στήσεις σκηνικό στρατιωτικής αντιπαράθεσης.Εκτός και αν είσαι αποφασισμένος, να πας σε πόλεμο αν χρειαστεί.Μόνο που όλοι γνωρίζουμε ότι αυτό είναι κάτι που ΔΕΝ θα το κάνουν ποτέ...αυτοί οι αλλογενείς ριψάσπιδες.Αυτό που βλέπω είναι ότι δημιουργούν έντεχνα πολεμικό κλίμα και κίνδυνο ατυχήματος η προβοκάτσιας.
Ας σκεφτούνε κάποιοι πως θα αντιδράσει η δική μας φρεγάτα, αν το Μπαρμπαρός εισέλθει σε ελληνική υφαλοκρηπίδα, ποντίσει συσκευές εκεί συνοδευόμενο από 2 τουρκικές φρεγάτες και δεν συμμορφωθεί με τις εκκλήσεις για αποχώρηση.;;;;Τι ΘΑ ΠΡΑΞΟΥΝ ΤΟΤΕ;;

 Πιο ηλίθια διαχείριση δεν θα μπορούσε να γίνει.
Αφού δεν υπάρχει πρόθεση από αυτούς τους χέστες ,για κλιμάκωση, τι ήθελαν και έστειλαν φρεγάτα ;;;Ένα πλωτό του λιμενικού έπρεπε να στείλουν και μέχρι εκεί.Αφού ξέρουνε ότι και τον Πορδητή να βγάλουν, όχι πετρέλαια δεν μπορούν να τραβήξουν, αλλά ούτε ψάρια να πιάσουν...αν χαλάσει και ο καιρός από Δευτέρα, θα ξερνάνε συνέχεια τα τουρκάκια. Αυτή τη στιγμή το μόνο που προσπαθούν να κάνουν, είναι να δημιουργήσουν εντυπώσεις.
Αλλά δεν υπάρχουν τετελεσμένα, όσο δεν υπάρχει δική μας συναίνεση, η αδράνεια.Ίσως και τετελεσμένα.Η αψιμαχία η το ατύχημα θα οδηγήσουν σε πόλεμο.Και ο πόλεμος αν τον χάσουμε, σε επικύρωση των τετελεσμένων.Η Τουρκία μπλοφάρει...δεν έχει το επιστημονικό προσωπικό που απαιτείται.Και καμιά εταιρεία δεν της δίνει τεχνογνωσία ούτε προσωπικό Το υπογράφω πως δεν θα δούμε γεωτρύπανο να τρυπά σε ελληνική υφαλοκρηπίδα η σε οικόπεδο της Κύπρου.Σε ρηχά νερά Βόρεια-ΒΑ της Κύπρου ίσως.Δεν θέλει πόλεμο.Διότι ξέρει ότι το γεωτρύπανο αν ξεκινήσει γεώτρηση θα βυθιστεί.Γι αυτό έστειλε ερευνητικό και μάλιστα εκτός οικοπέδων,ώστε να σύρει την Ελλάδα μέσω απειλής σε διάλογο συνεκμετάλλευσης.Την Τουρκία την συμφέρει η ένταση διότι στερείται νομικής δικαιοσύνης.Αντίθετα με εμάς.


Υ.Γ Τι σκατά έχουν στο κεφάλι τους μέσα αυτοί εκεί στην Αθήνα;;
Για μια ακόμα φορά, τα ξενόδουλα πολιτικά ανδρείκελα που συνιστούν την πολιτική τάξη της ελληνικής αποικίας, ανεξαρτήτως κόμματος, είναι έτοιμα να βάλουν την χώρα και τον λαό της στο σφαγείο.
Υπακούοντας πιστά στις υποβολιμιαίες εντολές των ξένων αφεντικών.
Η άφρων και ηλίθια τακτική στρατιωτικοποίησης της αντιπαράθεσης στην Α. Μεσόγειο, είναι σίγουρο ότι θα αποβεί σε βάρος της Ελλάδος.

14 σχόλια:

Όλα είναι ατμός.... είπε...

Εδώ θάλαμος επιχειρήσεων... είμαστε συνδεμένοι σφικτά με το nato-punto,ότι πει αυτό.... roger and out

ΑΡΡΙΩΝ είπε...


Τα συνταγματικά πρακτοράκια του εβραιοπροτεσταντικού δημοκρατ-ορ-ικού Ράιχ απλά διαβάζουν και εφαρμόζουν διατεταγμένη και αναγιγνωσκόμενη υπηρεσία (σκονάκι), εθνοκτονική βεβαίως βεβαίως. Το μόνο που ενδιαφέρονται αυτά είναι μέσω δημοσιομέσων και παθητικής πασισφιστικής πολιτικής να απελπίσουν τον Έλληνα ώστε να δεχθεί τα σενάρια διαμελισμού της χώρας του μοιρολατρικά ως κάτι αναπόφευκτο,μοιραίο και -γιατί όχι - θεού θέλημα ως μέσον σωφρονισμού του ¨κερατά και ζημιωμένου¨. (Έχομε ξαναδεί το έργο σε βυζαντινή έκδοσι.) Εξ ού και ο αναπάντητος πανταχόθεν υβριδικός-ψυχολογικός πόλεμος των γειτονικών κρατών προς κάμψιν του πατριωτικού ηθικού.
Αλλά υπάρχουν πολλοί απρόβλεπτοι παράγοντες και πολιτικαί μεταβληταί στην ιστορία κι έπειτα ουδείς προστατεύει έως τέλους τον προδότη και τον εκτελεί πρώτος (όρα Κοντζιάς) για να μην αφήνη πίσω του ίχνη. Αυτό μας σώζει προς το παρόν.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Aγαπητέ και φίλτατε ΑΡΡΙΩΝ

Ο εχθρός λέγεται διεθνιστικός εβραϊσμός.Και ο οθωμανικός μεγαλοϊδεατισμός είναι ένα από τα όπλα του.Πίσω όμως απο τον εβραϊσμό, κρύβεται το Τυφώνειο Ιερατείο.
Σίγουρα υπάρχουν πολλοί και απρόβλεπτοι παράγοντες, και σε τέτοιες καταστάσεις πολλές φορές, ισχύει η αρχή της ετερογονίας των σκοπών.Δηλαδή παρά τις προθέσεις των φορέων για καταστροφή και διαμελισμό της πατρίδος μας,ενεργούν κάτω από την επιφάνεια των γεγονότων άπειροι άλλοι σταθμητοί και προβλεπτοί ή αστάθμητοι και απρόβλεπτοι παράγοντες που δίνουν άλλη κατεύθυνση στο ρεύμα της ιστορίας και το βγάζουν από την προσχεδιασμένη γραμμή και σχεδιασμό που θέλουν οι εχθροί μας.

O Aριστοτέλης μίλησε για την «ετερογονία των σκοπών», επισημαίνοντας τις απροσδόκητες εξελίξεις στην πορεία μιας ιδέας ή μιας πολιτικής. H εκκίνηση δεν προδικάζει πάντοτε το αποτέλεσμα...το αποτέλεσμα όμως πάντα το καθορίζει ο "καταλύτης".

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Επίσης αγαπημένε μου ΑΡΡΙΩΝ έχω καταλάβει ότι κάποιοι έξωθεν κύκλοι προωθούν έντεχνα σε πολεμική σύγκρουση Ελλάδα και Τουρκία.Ένας ελληνοτουρκικός πόλεμος σε αυτήν την συγκυρία, θα ήτανε μια μπότσα* μέλι για ένα κομμάτι του αμερικανικού κατεστημένου.Αυτοί είναι και που δίνουν τις εντολές για το που και τι θα κάνουν οι ελληνικές φρεγάτες.
Παίζεται πολύ χοντρό παιχνίδι.!!

* Μπότσα= μονάδα μέτρησης υγρών.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Και μια πληροφορία φίλε μου ΑΡΡΙΩΝ

Τα "μεγάλα αφεντικά" μας έχουν δώσει την άδεια να ανακηρύξουμε ΑΟΖ.
Οπότε είναι άτοπο, να πάμε σε πόλεμο τώρα....δεν μας συμφέρει εμάς.
Αντίθετα συμφέρει τους Τούρκους διότι βλέπουν ότι θα είναι οι ριγμένοι της υπόθεσης.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Οι μόνοι τους οποίους συμφέρει ένας πόλεμος, είναι το ΝΑΤΟ και κάποια αμερικανικά κατεστημένα.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Για μένα είναι η πιο ακατάλληλη ώρα για να ορμήσουμε-επιτεθούμε.Διότι είτε νικήσουμε είτε ηττηθούμε θα καταλήξουμε σκλάβοι.
Ένας πόλεμος τώρα, δεν εξυπηρετεί ούτε τους Μογγόλους, ούτε πολύ περισσότερο εμάς.
Οι μόνοι ωφελημένοι θα είναι οι ξένοι δυνάστες.

Προτιμώ να δώσω μάχη όταν θέλω εγώ και όχι όταν θέλει ο εχθρός.Και με βάση αυτά που γνωρίζουμε, δεν είναι ώρα.Θα έρθει η ώρα για την επίθεση μας....έχω εκφράσει πολλές φορές τις απόψεις μου και έχω υποστηρίξει ότι σε λίγα χρόνια, οι Μογγόλοι θα έχουν διολισθήσει σε έναν αιματηρό και μακροχρόνιο εμφύλιο.Επίσης, ότι η οικονομία τους θα έχει γίνει ίσωμα, οπότε όχι εξοπλισμούς δεν θα έχουνε φράγκα για να κάνουνε, αλλά ούτε ψωμί να φάνε.

Η μόνη τους ελπίδα είναι να γίνει κάποιο επεισόδιο, για να μας κάτσουν στο τραπέζι για διαπραγματεύσεις.Ένα φτιαχτό επεισόδιο για να πέσουμε πάλι στην παγίδα.(όπως στα Ίμια)
Όταν λοιπόν θα έρθει η ώρα που θα πρέπει να τα δώσουμε όλα...δεν θα πρέπει εμείς να έχουμε χάσει με αυτογκόλ από τα αποδυτήρια.

ΑΡΡΙΩΝ είπε...


Εξοχώτατε φίλε και συνταξιδευτά των ευστόχων στοχασμών.

Το τελευταίον αυτό φοβούμαι και απεύχομαι παρά των εξωνημένων συνταγματικών ημών νεογραικύλων. Μήπως, εσκεμμένως και κατόπιν συνεννοήσεως με τον εχθρόν, προκληθέντες αφορήτως επιτεθώμεν πρώτοι δίδοντες εις αυτόν το πάτημα δι' αστραπιαίαν απόβασιν εις ελληνικόν έδαφος. Ώστε, εν συνεχεία, και προτού ο ελλ. στρατός,ναυτικόν κ.λ.π. αντιδράση, διαταχθή υπούλως, τηι επεμβάσει τρίτων, η κατάπαυσις πυρός και προκύψη μας συρθήναι από μειονεκτικής θέσεως εις την ατιμωτικήν τράπεζαν διαπραγματεύσεων. Τούτο συμφέρει τους εθνοπροδότας διττώς καθ' ότι: Και την πράξιν και ευθύνην της προδοσίας πολυμερίζουσι και επισκοτίζουσι καθιστώντες αυτήν απροσδιόριστον αλλά και εν πιθανόν στρατιωτικόν πραξικόπημα και λαϊκήν εξέγερσιν και αγανάκτισιν εκτονώνουσι και αποτρέπουσι.


ΑΡΡΙΩΝ είπε...


Η ΑΜΦΙΓΟΝΊΑ ΤΩΝ ΣΚΟΠΩΝ

Ως προς δε την ¨ετερογονίαν των σκοπών,¨ ακριβέ μου φίλε, όπερ οι αρχαίοι ημών πρόγονοι παροιμίαζον δια του ¨άλλαι μεν βουλαί ανθρώπων άλλα δ' ο θεός κελεύει¨ νομίζω ότι αυτή αποτελεί και το ηγαπημένον άθλημα του φιλοπαίγμονος θεού της Ελλάδος παίζοντος αεί εις το ευλογημένον, πεπροικισμένον και προνομιούχον αυτόν περιαιγαικόν ελληνικόν χώρον, τον ευστοχότατα παρά σου αποκληθέντα ¨ιερόν δικοπότηρον της ανθρωπίνης ιστορίας.¨
Διότι και ο γραικύλος Ερδογάνης παίζει εν αγνοία του και ακουσίως το
χαρτίον αυτού του θεού - όστις ελέγχει την ανατολικήν Μεσόγειον ελέγχει τον πλανήτην-
αλλά και το ελληνικόν οικονομικόν καταστροφικόν πείραμα των Εβραιοπροτεσταντών λειτουργεί ήδη δια την Ευρώπην ευεργετικώς, αντιστρόφως ανάλογον και εν είδει Μπούμεραγκ επιστρέφον εναντίον των σατανικών εμνευστών αυτού
καθ' ότι η Ελλάς από παράδειγμα προς σωφρονισμόν όπερ επεδίωκον οι δυνάσται της ανθρωπότητος ως εκ θαύματος μετετράπη εις πολιτικοοικονομικόν παράδειγμα προς αποφυγήν! (Ουγγαρία, Πολωνία, Αυστρία, Ιττασλία, κ.λ.π.)

Ω ιερά και μεγάλη Ελλάς, μεγάλη η ση χάρις:
Και συ, ω θεέ των θεών της Ελλάδος! Όντως και δικαίως συ δει καλείσθαι ο μέγιστος και φιλανθρωπότατος πάντων,
εφ' όσον και ο τόπος σου και ο λαός σου διαχρονικώς ου μόνον νικώντες και δοξαζόμενοι την ανθρωπότητα σώζουσι και εκπολιτίζουσιν αλλά και ηττώμενοι και ταπεινούμενοι διδάσκουσι και ωφελούσι!

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Αγαπημένε μου ΑΡΡΙΩΝ, είσαι ένας λαμπρός νους και έχεις καταλάβει τι ακριβώς παγίδα πάνε να μας στήσουν , μόνο που ούτε η Τουρκία ούτε η Ελλάς από μόνες τους μπορούν να πάρουν μια τέτοια απόφαση.Ολα εξαρτώνται απο τους Αμερικάνους (και το Νατο που αυτοί πατρονάρουν).
Χωρίς την δική τους έγκριση και το Ο.Κ τίποτε δεν γίνεται και κανένας δεν τολμά να ξεκινήσει πόλεμο. Οι δε Ρωσσοι, είναι κι αυτοί στο παιγνίδι άλλα κατόπιν συνεννοήσεως με την Αμερική. Αυτοί, δλδ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ, παίζουν γεωπολιτικό σκάκι στην πλάτη μας κι αυτήν των Τούρκων.

Ένας πόλεμος η ένα θερμό επεισόδιο ΤΩΡΑ Θα ήταν καταστροφική και για τους 2 και οι μόνοι ωφελημένοι θα ήταν οι διεθνείς νταβατζήδες.
Ένας πόλεμος αυτήν τη στιγμή, το μόνο που εγγυάται είναι αμοιβαίο γερό στραπατσάρισμα.
Που θα δώσει την ευκαιρία στους Δυτικούς εκατέρωθεν του Ατλαντικού, να πέσουν στη μέση για να σκυλέψουν και τους 2 εξουθενωμένους αντιπάλους και να καπαρώσουν τα κοιτάσματα για πάρτη τους.Οι Γερμανοί είναι οι πρώτοι και πιο φανατικοί υποστηρικτές της διαμάχης μεταξύ Ελλάδος και Τουρκίας, ακριβώς όπως και στα Ίμια βρίσκονταν αυτοί πίσω από τους Τούρκους... και αμέσως μετά έρχονται οι Τεξανοί φίλοι του Τράμπ.

Όντως αυτός που ελέγχει την Μεσόγειο ( Μέση-Γη) την Καρδίαν Νήσον ελέγχει τον ΠΛΑΝΗΤΗ.τΟ ΠΑΙΧΝΊΔΙ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ ΘΕΜΑΤΑ.....ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΧΟΝΤΡΟ ΚΑΙ ΑΚΡΑΙΟ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ...

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Πρώτα πρέπει να ξεκαθαριστεί, αν είμαστε διατεθειμένοι να πάμε σε πόλεμο γι' αυτή την ιστορία.
Γιατί η εξέλιξη των γεγονότων δεν εξαρτάται από εμάς και ο πόλεμος μπορεί να ανακύψει ανεξαρτήτως της θελήσεώς μας.

Αν μας πάνε σε πόλεμο η θερμό επεισόδιο τι είμαστε διατεθειμένοι να κάνουμε;; Η μήπως θα έχουμε τα νέα Ιμια και θα βγάζει και ο Αποστολάκης βιβλίο σαν τον Λυμπέρη και θα μας περιγράφει και αυτός τι θα γινόταν εάν τον άφηνε και αυτόν η πολιτική ηγεσία.;;

ΑΡΡΙΩΝ είπε...


Η παρ'ημών αφωνία, αβουλία και υποχωρητικότης είναι ευρωδημοκρατικώς και νατοϊκώς δεδομένη. Πλην όμως ενώ η Τουρκία δια της επιθετικής στάσεώς της, στην χειροτέρα περίπτωσι, δεν έχει να απωλέση κάτι, απεναντίας έχει να κερδίση από ολίγα έως πολλά , εμείς, αντιστρόφως ανάλογα, κινδυνεύομεν να χάσωμεν δια της παθητικής στάσεως μας από ολίγα έως πολλά.
Τουτέστιν αυτή κατοχυρώνει, ει μη τι άλλο, κυριαρχικά δικαιώματα και γκρίζας ζώνας, θέματα τα οποία άπτονται αποκλειστικώς του χειρισμού ημών και ουδενός άλλου.
Η Τουρκία θέλουσα εμφανίζεσθαι ως κληρονόμος του βυζαντινοοθωμανικού αυτοκρατορικού παρελθόντος έχει επενδύσει προ πολλού εις την ανάπτυξιν μιας κολοσσιαίας στρατιωτικής βιομηχανίας και ¨μηχανής¨ την οποία και επιδεικνύουσα ¨πωλεί¨ και ¨επενδύει¨ πολιτικοοικονομικώς εις αυτήν απαιτούσα ¨μερίδιον ισχύος.¨ Σκέπτεται ως τοπική γεωπολιτική δύναμις και ως εν εξελίξει παγκοσμίαν, λειτουργούσα ως προπομπός και συσπειρωτής του Ισλάμ όπερ Ισλάμ έχει πολλούς οπαδούς και δουρείους ίππους και εντός της ταχέως σηπομένης και εκφυλιζομένης Ευρώπης όπως και της Δύσεως εν γένει.

Αυτό σκέπτονται και σπεύδουσι εγκαίρως αποτρέψαι τώρα καταϊδρωμέμοι Ευρωατλάντιοι και Ρώσοι ενώ η κίνα παραμονεύει. Εάν ¨βάλη χέρι¨ στον ¨ενεργειακόν πλούτον ¨ της Μεσογείου η Τουρκία υποβοηθουμένη άμα τε και υπό της πληθυσμιακής δυναμικής της Ασίας, η δύναμις αυτής απογειωθήσεται αστρονομικώς.
Ο θεός-ιστορική δυναμική γαρ του Ευρωνότου-Μεσογείου, τεθείς προ δύο αιώνων παρά του διατλαντικού Βορρά εις το ιστορικόν περιθώριον φαίνεται επιστρέφειν διεκδικών και πάλιν, δια πρώτην φοράν μετά την πτώσιν του Βυζαντινοοθωμανισμού και ενισχυμένος δια του εσχάτως προκύψαντος υποθαλασσίου ενεργειακού του πλούτου τα οικονομικά, πολιτικά και ιστορικοπολιτισμικά δικαιώματα του χώρου του.
Το τι δε πρόκειται προκύψειν συντόμως ίσως το μέλλον δείξει.

Όσον δι'ημάς, μήτε άνθρωπος μήτε και θεός αγαπά ούτε εκτιμά πραγματικώς τον δειλόν, άτομον και αναποφάσιστον. πολλώ δε μάλλον τον πολυπολιτισμικόν Φαναριώτην και τον εκφυλισμένον Ευρωεπαίτην.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Έτσι είναι όπως τα λες ευγενικέ μου φίλε....αλλά κάποια στιγμή θα πρέπει καταλάβουμε ότι δεν υπάρχει «Ελληνική Δημοκρατία», «Ελληνικό κράτος», κυβέρνηση κ.λ.π. Αυτό που υπάρχει επισήμως είναι ένα Γερμανικό lander στον Ευρωπαϊκό νότο, με πολλούς υποτακτικούς ανώτατους υπάλληλους που θέλουν να αυτοαποκαλούνται «πολιτικοί», «ιερείς», «στρατιωτικοί» «δικαστικοί», «δημοσιογράφοι» κ.λ.π.
Οπότε υπό αυτό το πρίσμα, καταλαβαίνουμε γιατί υπάρχει ...." αφωνία, αβουλία και υποχωρητικότης"

Υπαλληλάκια και παιδιά για τα "θελήματα" είναι όλοι τους...σε κάθε εντολή Νατοικού η Δυτικού εντολοδότη τους. Όταν οι κάτοικοι της χώρας των Ελλήνων μπορέσουν (δύσκολο) να καταλάβουν ότι δεν είμαστε πλέον κυρίαρχο κράτος, και τι σημαίνει αυτό… τότε όλες οι υπόλοιπες απορίες τους, ελπίδες τους, οι απαιτήσεις τους, αυτομάτως θα λυθούν.
Τόσο ο Τσίπρας και ο Καμμένος δεν είναι μόνο υποταγμένοι στις Η.Π.Α… έχουν και άλλους πολιτικούς νταβάδες.

Η Ελληνική υποχωρητικότητα και υποτακτικότητα όχι μόνο απέναντι της Τουρκίας, αλλά καθ’ ολοκληρίαν όλων των γειτόνων της, αποτελεί το αποτέλεσμα της αποτυχημένης τελικά πολιτικής του Ελευθερίου Βενιζέλου, που προσδιορίζονταν στο δόγμα «Η Ελλάς των δυο ηπείρων και των πέντε θαλασσών». Στις αρχές του 20ου αιώνα, ο Ελευ. Βενιζέλος ήθελε να μας κάνει Ισραήλ στην θέση του τωρινού Ισραήλ… δηλαδή ένα κράτος όπου υπό των διεθνών συμφερόντων των αγγλοσαξόνων και των Χάζαρων τραπεζιτών θα διαδραμάτιζε στρατηγικό ρόλο μεταξύ των 2 ηπείρων Ευρώπης και Ασίας, που εμπερικλείονται η Χερσόνησο του Αίμου και η Μέση Ανατολή με κέντρο το Αιγαίο. Βεβαίως αναφερόμαστε στην ποιο σημαντική περιοχή του πλανήτη.

Το μεγαλεπήβολο σχέδιο του Βενιζέλου απέτυχε, είτε γιατί δεν ήθελε ο ίδιος, είτε γιατί δεν ήθελαν κάποιοι άλλοι… η ουσία όμως είναι ότι μετά την καταστροφή μας στην Μικρά Ασία, έκλεισαν οι πύλες για ανάλογο στρατιωτικό εγχείρημα εκ μέρους της Ελλάδας… για όσους βλάκες δεν γνωρίζουν για να ελεγχθεί στρατιωτικά η Μικρά Ασία χρειάζεται 1.000.000 εκ. στρατός κάτι που γνώριζαν πολύ καλά και είχαν προειδοποιήσει τους ανάλογους ανθρώπους της εποχής τους, τόσο ο Γάλλος ήρωας του Α΄Παγκόσμιου πολέμου Στρατάρχης Φερδινάνδος Φος, όσο και ο Ι. Μεταξάς, και αυτός ήταν ο λόγος που δεν μετείχε στην εκστρατεία της Μικράς Ασίας με την πτέρυγα των βασιλικών που είχε πολύ καλές σχέσεις και συνομιλούσε. Μετά την αποτυχία της Ελλάδας να γίνει Ισραήλ στην θέση του Ισραήλ… 2 κρατικές οντότητες υπήρχαν στην περιοχή που θα μπορούσαν να επιβάλουν μια περίοδο μακράς ειρήνης… αυτές η εμφανής κρατικές οντότητες ήταν η νεότερη Τουρκία και η Ελλάδα, ενώ στο παρασκήνιο έρχονταν το κράτος του Ισραήλ, με τους Αλεξάντερ Πάρβους, Λεών Τρότσκι, Θεόδωρο Χερτζλ, Χάιμ Βάισμαν κ.λ.π.

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Ο Βενιζέλος ανάμεσα σε Κωνσταντινούπολη και Ιεροσόλυμα, προτίμησε την Κωνσταντινούπολη, έτσι άρχισαν οι επαφές με τον Κ. Ατατούρκ. Στα χρόνια που ακολούθησαν όπως ήταν φυσικό απόρροια της Ελληνικής αποτυχίας, ιδρύθηκε το κράτος του Ισραήλ, που θα διαδραμάτιζε τον διεθνή του ρόλο για τα συμφέροντα των αγγλοσαξόνων και Χάζαρων τραπεζιτών. Από την ίδρυση του κράτους του Ισραήλ και μετά, ο πολιτικός και όχι μόνο, κόσμος της Ελλάδος είχε άμεσες επαφές τόσο με Κωνσταντινούπολη – Τουρκία, όσο και με Ιεροσόλυμα – Ισραήλ… οι μισοί καταθέτουν στεφάνια στο μνημείο Κεμάλ Ατατούρκ, και οι άλλοι μισοί στο Μουσείο Ολοκαυτώματος φορώντας το κιπά!.. και αυτό μέσα στην προσπάθεια του πολιτικού κόσμου να διατηρήσει την καρέκλα του πάνω σε ένα κλίμα «ειρήνης», «εμπιστοσύνης» και «σταθερότητας» στην περιοχή. Μέσα σε αυτό το ψεύτικο κλίμα ειρήνης, εμπιστοσύνης και σταθερότητας του πολιτικού, στρατιωτικού, εκκλησιαστικού κ.λ.π. κόσμου της Ελλάδος, οι κάτοικοι της χώρας μετουσιώθηκαν σε δειλούς γρακύλους, χάνοντας τον σκοπό και το όραμα όλων των υπόλοιπων γενεών, σε αυτή την ευλογημένη γωνιά του πλανήτη… πλέον μέσα στην πλαστή τους ευμάρεια, βασικός σκοπός της ζωής τους ήταν η προσωπική καταξίωση και αυτοπραγμάτωση, συσσωρεύοντας πλούτο, έστω και αν αυτός ο πλούτος ήταν το αντίτιμο των Χάζαρων τραπεζιτών, για να ξεπουλήσουν την ίδια τους την πατρίδα… για να έχουν τον ρόλο του μαλάκα στο ρου της ιστορίας… όπως και τελικά έγινε.

Για οποιαδήποτε μεσολάβηση-επίθεση του Ε.Σ. η του ελληνικού λαού, η έστω θερμού επεισοδίου κ.λ.π…. χρειάζεται έξωθεν της Ελλάδος απόφαση, αυτή η απόφαση θα παιχτεί μεταξύ της φαγωμάρας των Αγγλοσαξόνων και των Χάζαρων, που ως κρατική οντότητα μεταφράζεται μεταξύ Η.Π.Α. και Γερμανίας.