ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Παρασκευή 30 Οκτωβρίου 2020

Σεισμός στη Σάμο: Νεκροί δύο μαθητές που καταπλακώθηκαν από τοίχο.

 ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ : Υπάρχουν ακόμα κάποιοι που δεν πιστεύουν...ΠΌΣΟ ΓΚΑΝΤΕΜΗΣ ΕΙΝΑΙ;;;Το Υπουργείο Εσωτερικών της Γαλλίας δήλωσε έτοιμο να στείλει ομάδες αν ζητηθούν.
Πρέπει να βγει ο στρατός στην Σάμο με απασφαλισμένα όπλα για να μην έχουμε παρατράγουδα..ήδη έγινε πλιάτσικο από τους λαθρομουσουλμάνους σε κάβα παρακαλώ.!! Έχει δοθεί εντολή απομάκρυνσης στους κατοίκους από σπίτια και μαγαζιά και πάνε  οι λαθρο και αρπάζουν...και τα γνωστά βοθροκάναλα είτε δεν το λένε, είτε προσπαθούν να το μπαλώσουν....ούτε ένα ούτε δύο...αλλά τέσσερα τσουνάμι στην Σάμο.!! Το μόνο που έμεινε είναι να έρθουν οι εξωγήινοι.

Δύο παιδιά 17 και 15 χρόνων ανασύρθηκαν νεκρά στο Βαθύ της Σάμου.

Καταπλακώθηκαν από τοίχο κτιρίου μετά τον σφοδρό σεισμό που έπληξε το νησί. 

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από την Πολιτική Προστασία, τα παιδιά περνούσαν από στενό δρόμο όταν ένας παρακείμενος τοίχος κατέρρευσε και τα καταπλάκωσε.

Στο σημείο έσπευσαν διασώστες και κλιμάκιο του ΕΚΑΒ που ανέσυραν τα δύο παιδιά, ένα αγόρι και ένα κορίτσι, χωρίς τις αισθήσεις τους. 

Η τραγωδία στη Σάμο ήρθε σε μία χρονική στιγμή που το νησί φαινόταν να έχει διαφύγει το σφοδρό σεισμό με οκτώ -ελαφρά στην πλειονότητά τους- τραυματίες.

Τέσσερις εκ των τραυματιών είχαν μεταφερθεί στο Νοσοκομείο της Σάμου σύμφωνα με τη διοίκηση του Νοσηλευτικού Ιδρύματος.

Και οι οκτώ τραυματίες έφεραν ορθοπεδικά τραύματα.

Οσον αφορά στις ζημιές στη Σάμο, αυτές είναι εκτεταμένες αφορούν, ωστόσο, κυρίως παλαιότερα κτίρια.   

ΠΗΓΗ


2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ασχολιαστο !!!

https://1.bp.blogspot.com/-iTWxu24_1qE/X5xge0T77KI/AAAAAAACs9Q/tiD6y-aYqu4XwnN5YTKiDpgGhN58JOMBACLcBGAsYHQ/s720/loygkrasoros.jpg



χρηστος

Μμ. είπε...


Τα εβραιοδημοκρατικά γιουσουφάκια πρώτη γραμμή της εθνοπροδοσίας.
Θέλει η ...τάνα το κρυφθήναι (καθώς λέγεται) κι ο σεισμός δεν την αφήνει...