ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Πέμπτη 23 Απριλίου 2020

Από τους -2 έως τους 0 η θερμοκρασία στο νομό Ιωαννίνων

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ : Σας το είχαμε πει εδώ , αλλά και εδώ ότι εμείς εδώ στην Ελλάδα...βιώνουμε ΤΡΙΠΛΟ ΠΟΛΕΜΟ και το βλέπουμε, α) στην οικονομία με τα μνημόνια, β) βιολογικό πόλεμο και καραντίνα κατά οίκον... και γ) ενεργοποίηση HAARP με αλλαγή του καιρού! Αρχές Απριλίου ΈΡΙΞΕ ΧΙΟΝΙ.!! Και κανείς δεν κάθισε να σκεφτεί γιατί έχει τόσο κρύο, και νομίζει κανείς ότι είναι τέλη του Νοέμβρη! Ωστόσο και τον Νοέμβρη δεν έκανε τόσο κρύο...Σήμερα έχουμε 23/4  και πάλι έριξε χιόνι.!!! Και δεν είναι μόνο στα ορεινά της Ηπείρου που έχει αλλάξει ο καιρός...αλλά και σε άλλους νομούς της Β.Ελλάδος.!! Και στα πεδινά έχει κρύο....συνήθως τέτοια εποχή φορούσα κοντομάνικο, και τώρα είμαστε με χοντρά μπουφάν.!!

Χιονοπτώσεις σημειώθηκαν, κατά τη διάρκεια της νύχτας, στα ορεινά του νομού Ιωαννίνων και σε υψόμετρο 1.000 μέτρων.
Σε περιοχές της Κόνιτσας, στο Πληκάτι, την Αετομηλίτσα, το Δίστρατο, αλλά και στη Βασιλίτσα, το Μέτσοβο και τη Μηλιά, το χιόνι φτάνει από τα 5 έως 15 εκατοστά. Η θερμοκρασία κυμαίνεται από τους -2 βαθμούς έως και 0.

Η Πολιτική Προστασία Ηπείρου έχει βγάλει 11 μηχανήματα αποχιονισμού από τα ξημερώματα στο ορεινό επαρχιακό δίκτυο, προκείμενου να διατηρηθεί καθαρό το οδόστρωμα.
Χιόνια έπεσαν και στα Τρίκαλα σε υψόμετρο πάνω από 1.000 μέτρα. Δεκαπέντε μηχανήματα της Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων ρίχνουν αλάτι και καθαρίζουν το επαρχιακό και εθνικό οδικό δίκτυο, το οποίο είναι ανοικτό χωρίς προβλήματα στις μετακινήσεις, σύμφωνα με όσα δηλώνει στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο αντιπεριφερειάρχης Τρικάλων κ. Χρήστος Μιχαλάκης.
(εξωτερική φωτογραφία από epiruspost.gr)

ΠΗΓΗ



Δεν υπάρχουν σχόλια: