ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Δευτέρα 27 Απριλίου 2020

ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕΓΑΛΗ ΞΑΝΑ...GREEKS MAKE EUROPE GREAT AGAIN.

Γράφει ο Λύκαστρος :

Η κατάσταση έχει φτάσει σε οριακό σημείο. Θα έχουμε σοβαρά γεγονότα , και τα κνώδαλα που έχουμε για κυβέρνηση θα οδηγήσουν την χώρα σε άσχημα τετελεσμένα. Για αυτό όσοι είναι πατριώτες Έλληνες βουλευτές, (και όχι Ελλαδίτες), όσοι τέλος πάντων νοιώθουν έτσι, θα πρέπει να αποχωρήσουν από τον κόπρο του Αυγείου που ονομάζεται λάθος «Ελληνικό κοινοβούλιο». Η δικαιολογία ότι οι μάχες δύνονται μέσα στην Βουλή δεν ισχύει πλέον. Η μοναδική μάχη που μπορεί να δοθεί για τα ιδανικά και τα δίκαια του Ελληνισμού δεν δύναται πλέον να δοθεί μέσα στην Βουλή των Ελλήνων, αλλά έξω από αυτήν, και αφού ένα Ελληνοδικείο δικάσει και καταδικάσει του προδότες των προγονών μας και εμάς των ιδίων εις θάνατο. Ενώ σύσσωμο το ελληνικό γένος να βροντοφωνάξει την ρήση του Θ. Κολοκοτρώνη "Φωτιά και τσεκούρι στους προσκυνημένους". Τότε και μόνον τότε ενωμένοι θα μπορέσουμε να ξανακερδίσουμε αυτά που έχουμε χάσει και να σταθούμε στα πόδια μας ως Έθνος.

Το γεγονός και μόνο της ενώσεως ξανά του Αιγαίου στους δύο φυσικούς του πόλους, Ιωνία και μητροπολιτική Ελλάς θα αναγεννήσει έναν νέο Ελληνικό πολιτισμό μεγαλύτερο αυτών των Κυκλάδων, της Μινωικής Κρήτης και των Μυκηνών, που θα τυφλώσει και θα θάψει την Νέα Τάξη και τα κνώδαλα που την περιβάλουν, ενώ παράλληλα  αυτός ο πολιτισμός θα είναι η μεγαλύτερη εγγύηση της υπεροχής μας στην περιοχή. Θα πρέπει να γίνει πλήρως κατανοητό, ότι για να ανακοπεί έστω και προσωρινά η Νέα Τάξη, πρέπει αναγκαστικά να αποπεμφθεί και να εκτελεστεί το μεγαλύτερο μέρος των πολιτικών.


Οι 10 ελέγχουν τους σιωνιστές, οι σιωνιστές ελέγχουν με την σειρά τους τέκτονες, οι τέκτονες είναι το μακρύ χέρι της πολιτικής, οι πολιτικοί ταγοί κάθε τόπου είναι κύριοι εκφραστές μιας γενικής και αόριστης «δημοκρατίας». Πρέπει να σπάσουμε αυτή την αλυσίδα οπωσδήποτε πριν είναι πολύ αργά. Η δήθεν ελευθερία, πρόοδος, και δημοκρατία όπου με αυτές τις αόριστες έννοιες μας πιπιλίζουν τα μυαλά δεν έχει σχέση με την δημοκρατία του Περικλέους, αλλά με την βουλή των κοινοτήτων της Αγγλίας όπως αυτή διαμορφώθηκε υπό του Όλιβερ Κρόμγουελ (1599 – 1658).

Κύριο συστατικό αυτής της «Δημοκρατίας τους» είναι ότι οι Έλληνες και οι Ελλαδίτες δεν μπορούν να ορίσουν αυτοί εξ αρχής τους υποψήφιους βουλευτές των κομμάτων. Τα κόμματα τους ορίζουν (με άγνωστα κριτήρια), και εμείς απλά επιλέγουμε σαν αγέλη από πρόβατα ποιοι, θα εκλεγούν στο κεντρικό κοινοβούλιο, αλλά όμως ούτε και πως θα μας οδηγήσουν! Ένα από τα συστατικά της εξαπάτησης, είναι να νομίζεις ότι υπάρχει κάτι ζωντανό, ενώ αυτό είναι μια μούμια εδώ και 2500 χρόνια, αυτή η μούμια ονομάζεται «δημοκρατία».

 Μερικές πολιτικές εκτιμήσεις.

 Στις επερχόμενες εκλογές, όποτε και εάν γίνουν αυτές, δεν πρόκειται η Ν.Δ. να γίνει αυτοδύναμη κυβέρνηση, και αυτό όχι γιατί δεν θα έχει τις ανάλογες ψήφους, εξάλλου σε 7 ημέρες η συμμορία του ζαβού-κλόουν του Harvard, θα ανεβάσει τα ποσοστά αποδοχής/ικανοποίησης από τα μεσαιοχαμηλά εισοδηματικά στρώματα! . Ο κυρίως λόγος που το κυβερνών κόμμα δεν θα γίνει ξανά κυβέρνηση προσωπικά πιστεύω ότι είναι αυτός: άλλη μια τετραετία Ν.Δ. και θα έχουμε επανάσταση, με ανεξέλεγκτες καταστάσεις, με αποτελέσματα μη σαφή και αναμενόμενα για τους εξουσιαστές. Ασφαλιστική δικλείδα για αυτή την περίπτωση είναι η ανανέωση των ελπίδων, του Ελληνικού και Ελλαδικού λαού με μια κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας, όπου δεν θα αλλάξει τίποτα παρά μόνο οι μουτσούνες. Μέχρι να πέσουν και αυτές οι φρούδες ελπίδες που θα υποσχεθεί η Νέα Δημοκρατία, θα έχει μπει το νερό στο αυλάκι για την παράδοση νέου εθνικού εδάφους με διάφορες δικαιολογίες.

Μια νέα οικουμενική κυβέρνηση μεταξύ των «προοδευτικών δυνάμεων» θα αναγεννηθεί μετά την τελευταία κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας, λόγο εθνικών θεμάτων. Αυτό θα είναι και το τελικό σημάδι της εξολοκλήρου διάλυσης του κατακρεουργημένου, και πολύ βιασμένου κρατιδίου της Ελλάδος. Κάτι άλλο θα αναγεννηθεί εάν και εφόσον το επιθυμούμε. Τρεις είναι οι δρόμοι που υποδεικνύονται ιστορικά , σύμφωνα με τα Ελληνικά δεδομένα, ώστε να διαβούμε και αυτές τις συμπληγάδες πέτρες με αρκετά τραύματα, αλλά ζωντανοί.

1) Κοινή συναίνεση όλων των πολιτικών δυνάμεων του τόπου προς μια εθνική πορεία (και όχι εθνικιστική) του σκάφους Ελλάς, προς όλους τους τομείς, με βήμα προς βήμα απαγκίστρωση από τους «συμμάχους» μας Αγγλοσάξονες και Ευρωπαίους, και ταυτόχρονη προσέγγιση του Πανάρχαιου οράματος του έθνους μας , όπου θα συμπεριλαμβάνει και την Ιωνία.
2) Ριζική πολιτική μεταρρύθμιση και δημιουργία μυστικών υπηρεσιών με επτασφράγιστη μυστικότητα και άριστη συγκάλυψη. Ώστε να προλαμβάνουμε παρά να θεραπεύουμε.
3) Επανάσταση με εθνική τρομοκρατία, τόσο στο σάπιο οικονομικό – πολιτικό – επιχειρηματικό εσωτερικό κατεστημένο, όσο και με τρομοκράτηση σε εκλεκτά μέλη των «μεγάλων» ιερατείων του πλανήτου.

Προσωπικά πιστεύω, ότι η 3, και η 2, μέθοδος είναι η πιο ενδεδειγμένη για την περίπτωση μας. Μια δεύτερη εθνική παλιγγενεσία θα αποτελέσει τον φάρο αναγεννήσεως όχι μόνο της Ελλάδος αλλά και της Ευρώπης και γιατί όχι και ολόκληρου του πλανήτη. Ο εχθρός δεν είναι ο Εβραίος, ο Σάξονας, ο Φράγκος, ο Λατίνος, η ο Τεύτονας, ούτε καν αυτός ο Τουρανομογγόλος, αλλά η 5η φάλαγγα που μας ξεπουλά εδώ και 2500 χρόνια συνεχώς και αδιαλείπτως, στο εσωτερικό του τόπου. Και πάλι από εδώ θα ξεχυθεί το φως του Ήλιου, η θεία τρέλα της φυλής μας που θα συντρίψει στον πολιτικό τομέα τον καπιταλισμό, στον θρησκευτικό τομέα τον προτεσταντισμό, και τον καθολικισμό, και στην οικονομία τα μονοπώλια των πολυεθνικών εταιρειών. Οι εχθροί μας θα χαθούν με την ίδια τους την δύναμη.

Οφείλουμε σε αυτούς που ήρθαν, έφυγαν θα’ ρθούνε θα περάσουν ,να μην ξαναπέσουμε στις παγίδες του παρελθόντος και πλέον του θρησκευτικού και πολιτικού φανατισμού και να λιώσουμε έτσι τον τελευταίο σπόρο ελπίδας του Ελληνισμού, ας μην δώσουμε πλέον άλλο αδελφικό κρέας στον χασάπη, οι νέοι και νέες της Ελλάδος, στην γενεά από των 20, μέχρι των 35 ετών, σε αυτούς κυρίως εναποθέτει η Ελλάς και ο άνθρωπος γενικότερα την σωτηρία του. Εμείς οι Έλληνες έχουμε επιλεγεί εδώ και πολλούς αιώνες, να οδηγήσουμε την λευκή φυλή στον δρόμο της ατραπούς της αρετής, αλλά και σε ένα ενιαίο μέτωπο εναντίων των νεώτερων Ατλάντων. Το μέλλον φοβούνται οι 10 και οι νέο ταξίτες και όχι το παρόν, το παρόν είναι διαμορφωμένο. Η συμπληγάδες πέτρες των φυλών της Ασίας και Αφρικής θα μας σφυροκοπήσουν ανελέητα για να μας συνθλίψουν σε όλους τους τομείς, εκεί ακριβώς μπορεί να διατελέσει ρόλο η Ελλάς, αν αποτύχουμε στο ηγετικό μας ρόλο , θα πέσει και η Ευρώπη.!
.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...


Απλά υποκλίνομαι.

Αυτός ο τρόπος σκέψης έκφρασης και υπεράσπισεις των Ελληνικών ιδεών,αρχών είναι ο πλέον ενδεδειγμένο.

Σαν εποδός θα πρέπει να ακούγεται συνεχώς από στόμα σε στόμα ,μέχρι να γίνει κραυγή ,ποτάμι που θα τους πνίξει.

Την δύναμη την έχουμε εμείς,μας έχουν πείσει πως είμαστε μικροί και λίγοι.

Είμαστε λαός γιγάντων με νάνους ως πολιτικούς ταγούς.

Μπορούμε να τα ανατρέψουμε ΟΛΑ αρκεί να θυμηθούμε,πως και στο παρελθόν πράξαμε το ίδιο πολλές φορές.

Θα βρεθεί και αρχηγός και υπαρχηγοί, πιστεψτε το, ζητήστε το.



ΑΡΡ. είπε...


εκλέγομε προεκλεγέντας υπό της ξενοκρατίας βιαστάς μας.

Ο πολιτικός, δήθεν δημοκρατικός, βιασμός μας είναι,
έξωθεν και αποικιοκρατικώς,
μέσω του δοσιλογικού εθνομειοδοτικού κοινοβουλευτισμού,
προδεδικασμένος.

Ζευς ελαύνων
δεινώς προελαύνων
δια μιαν νέαν ηράκλειαν, ελληνικήν εποχήν της ανθρωπότητος.
Ουρανία Ελλάς, τόποι ιεροί ξανά του πολιτισμού και του αναγεννημένου ανθρώπου.
Οι Έλληνες επιστρέφουν. Και αυτή την φορά θα επιστρέψουν για πάντα.

Γένοιτο ραγδαίως.
και το ευ νικάτω!