ZEYΣ ΕΛΑΥΝΩΝ


Πέμπτη 9 Απριλίου 2020

Πομπέο: Δεν είναι η ώρα για την τιμωρία της Κίνας

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ : Και δεν γνωρίζουμε κύριε Πομπέο αν θα καταφέρεται (η δική σου φράξια) να τιμωρήσετε τους πραγματικά υπεύθυνους σαν τον κύριο Μπίλ για παράδειγμα.  Όσο προχωράει η έρευνα για τον κορωνοϊό, τόσο περισσότερο κατατείνει στην διαπίστωση, ότι οι 2 πρόσφατες προσομοιώσεις εκδήλωσης πανδημίας, που έγιναν μόλις μερικούς μήνες πριν την κρίση του κορωνοϊού (οι Event 201 και Grimson Contagion), μοιράζονται μια κοινή ιστορία: 
Την προσομοίωση βιολογικού πολέμου του 2001 με την ονομασία «Dark Winter»
Η οποία όχι μόνο προέβλεψε τις επιθέσεις με τον Άνθρακα το 2001, αλλά μερικοί από τους συμμετέχοντες είχαν σαφή γνώση γι' αυτές εκ των προτέρων.!! Μιλάμε ότι η ιστορία με την Dark Winter έχει τεράστια ουρά, αλλά συνεχίζουμε να το ψάχνουμε ακόμα.
Για την ώρα το σίγουρο είναι, ότι κάποιοι από τους εμπλεκόμενους στην κλοπή δειγμάτων Άνθρακα, Έμπολα, μιας παραλλαγής του AIDS και άλλων θανατηφόρων παθογόνων (με 2 από αυτά να χαρακτηρίζοντα «άγνωστα», που είναι ένας ευφημισμός για το «απόρρητα»), από το μεγαλύτερο κέντρο ερευνών βιολογικού πολέμου στο Fort Detrick του Maryland, επανήλθαν στις έρευνες για ιδιωτικά κέντρα ερευνών, που συνεργάζονταν με το U.S. National Institute of Allergy and Infectious Disease (NIAID).Ανάμεσα σ' αυτούς και ο Lt. Col. Philip Zack, ο οποίος είχε πιαστεί στην κάμερα να εισέρχεται κρυφά στο εργαστήριο, για να διεξαγάγει μη εξουσιοδοτημένη έρευνα, η οποία προφανώς περιελάμβανε και χρήση Άνθρακα. Άντε να δω τι και ποιούς θα τιμωρήσετε.

Πρόωρη χαρακτήρισε ο επικεφαλής της αμερικανικής διπλωματίας Μάικ Πομπέο τη συζήτηση για τυχόν συνέπειες που θα αντιμετωπίσει η Κίνα διότι, κατά την άποψη της κυβέρνησης των ΗΠΑ, το Πεκίνο δεν ενημέρωσε έγκαιρα για το εύρος και τη σοβαρότητα της πανδημίας του κορωνοϊού.
Ο Αμερικανός υπουργός Εξωτερικών, ο οποίος έχει επικρίνει επανειλημμένα την Κίνα εν μέσω της παγκόσμιας υγειονομικής κρίσης, έκανε την τοποθέτηση αυτή στη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου του Αμερικανού προέδρου Ντόναλντ Τραμπ μαζί με το κλιμάκιο που έχει συστήσει για την αντιμετώπιση της πανδημίας. Ερωτηθείς ποιες συνέπειες θα αντιμετωπίσει η Κίνα, ο Μάικ Πομπέο απάντησε: «Δεν είναι αυτή η ώρα για την τιμωρία. Αλλά είναι ώρα για σαφήνεια και διαφάνεια».
Στην Κίνα μέχρι χθες καταγράφονταν 3.333 θάνατοι εξαιτίας της ασθένειας COVID-19 επί συνόλου 81.802 κρουσμάτων μόλυνσης από τον SARS-CoV-2. Ο Τραμπ, ο Πομπέο και άλλοι Αμερικανοί αξιωματούχοι αμφισβητούν την ακρίβεια των αριθμών που δημοσιοποιεί το κινεζικό υπουργείο Υγείας, με την επίκληση των πολύ βαρύτερων απολογισμών σε άλλες χώρες, ειδικά στην Ισπανία και την Ιταλία.

Οι ΗΠΑ έγιναν χθες Τετάρτη (τα ξημερώματα σήμερα Πέμπτη ώρα Ελλάδας) η χώρα όπου καταγράφεται ο δεύτερος βαρύτερος απολογισμός νεκρών στον πλανήτη εξαιτίας της πανδημίας του κορωνοϊού (14.965), μετά την Ιταλία (17.669).
Παράλληλα, ο επικεφαλής της αμερικανικής διπλωματίας επιβεβαίωσε πως επανεξετάζεται το ζήτημα της συμβολής των ΗΠΑ στη χρηματοδότηση του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας, μετά τις απειλές του Αμερικανούς προέδρου περί αναστολής της. Ο ίδιος πρόσθεσε ότι δεν είναι ώρα να συζητηθεί αλλαγή ηγεσίας στον ΠΟΫ.
Ο Πομπέο ενημέρωσε ότι η αμερικανική κυβέρνηση επαναπάτρισε 50.000 Αμερικανούς που είχαν αποκλειστεί σε διάφορες χώρες του κόσμου εξαιτίας των μέτρων που λαμβάνονται για να περιοριστεί η εξάπλωση της πανδημίας και θα επαναπατρίσει αρκετές χιλιάδες ακόμη. Σημείωσε ακόμη πως πρεσβείες των ΗΠΑ σε όλο τον κόσμο παραμένουν ανοικτές.
Πηγές: ΑΜΠΕ, Reuters

3 σχόλια:

Όλα είναι ατμός.... είπε...

Το Κινέζο δεν ινε χαζό, να κάνει ότι θέλει το Αμερικανό, το Κινέζο είναι μεθοδικό, ξελι ξεγλιστρά

kakos04 είπε...

Ενδιαφέροντα και τα άλλα προγράμματα ,δεν τα είχα ξανακούσει θα τα δω , ούτε την παραλλαγή του aids που κλάπηκε. Θυμάμαι μαθητής που διάβαζα το ραντεβού με το Ράμα του Άρθουρ Κλαρκ (τριλογία) και αναφερόταν σε παραλλαγή του aids που εστίαζε σε εκφυλισμό των μυών της καρδιάς που διέφυγε . Και πιο πρόσφατα τα βιβλία του Neal Asher πχ https://www.goodreads.com/book/show/10648878-the-departure αναφέρονται σε δολοφονίες αντιφρονούντων και πανδημίες που προκαλούνται όταν η κυβέρνηση απελευθερώνει επίτηδες δηλητηριώδεις ουσίες που βρίσκονται μέσα στα rfid εμφυτεύματα σε συγκεκριμένες ομάδες . Οι πονηρεμένοι μετά την εμφύτευση τα έβγαλαν και απλά τα κουβαλούσαν μαζί τους για τις απαραίτητες συναλλαγές και τις μετακινήσεις . Να είσαι καλά για την ενημέρωση .

ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ είπε...

Αγαπητέ Νικόλα μια χαρά ενημερωμένο σε βρίσκω , γνωρίζεις και έχεις διαβάσει ένα σωρό πράγματα. Ειλικρινά χαίρομαι πολύ τα σχόλια σου , ιότι δείχνουν έναν σκεπτόμενο και νοήμονα άνθρωπο που ψάχνει να βρει απαντήσεις.